Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
444
Erinomaisia pointteja, varsinkin Jazzin tarjoama rooli ja sopimus voivat painaa huomattavasti vaakakupissa. Toisaalta seuran kannalta rakentaminen Laurin ympärille sisältää huomattavia riskejä, koska on UFA joka ei ole supertähti.

Tottakai, Jazzin fanit ja toimittavat haluaisivat rakentaa Laurin ja muiden nuorien pelaajien ympärille, mutta totuus on yleensä erinlainen. On huomattavasti todennäköisempää, että seurajohto joutuu vuoden päästä menestyksen puutteen takia rahastamaan Laurin valuella. (vrt. Grant, Sabonis etc.)

Uskon, että Laurin se kaikista suurin tavoite on voittaa NBA:n mestaruus. Valitettavasti se ei tapahdu Jazzin kaltaisessa seurassa. Lauri kävelee mielellään contenderin avaukseen, vaikka rooli ja palkka saattaisivat olla hieman pienemmät.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 521
Conleyn hinta on kaksi ensimmäisen kierroksen varausvuoroa tai nuorempi hyvä takamies

En kyllä mitenkään jaksa uskoa, että mikään joukkue tarjoaisi kahta draft pickkiä tänä vuonna 36 vuotta täyttävästä pelaajasta.. Nyt on huhuttu, että Clippers ja Minnesota olisivat kiinnostuneita Conleysta. Clippersistä tulisi todennäköisesti vastineena esim. John Wall ja Robert Covington. Utahin puolelta tuo kauppa olisi aika pitkälti salary dump ja ehkä jotain voitaisiin saada vastineena, kun Wallia ja Covingtonia kaupattaisiin eteenpäin johonkin contenderiin.

Minnesota on vähän arvoitus, että mitä sieltä olisi tarjottu Utahille Conleysta. Mutta kai se on pakko olla, että Minnesota olisi tarjonnut Russelia vastineeksi Utahiin. Tuohon kauppaan sitten toki Utahin pitäisi laittaa lisää vastinetta. Mutta vaikea nähdä, että Utah olisi kiinnostunut Russelista joka on kesällä UFA.

Hieman epäilen, että lännen nuorta nousujohteista TOP-6 joukkuetta oltaisiin yhtäakkiä räjäyttämässä.

Ei nyt kannata taas liikaa sokaistua pariin viimeisimpään voittoon, jotka ovat tulleet erittäin vajaamiehisistä vastustajien rosterista.

Itse en näe Utahin nykyryhmää lännen top-6 joukkueena, vaan ehkä parhaimmillaan juuri 50% recordin joukkueena. Toki sitä ei ikinä tiedä miten nuoret pelaajat kehittyvät.

Sekin on toki taas hyvä muistaa, että Utah tulee tekemään niitä trade deadlinen tradeja vain jos hyviä tarjouksia tulee kohdalle. Ei Utahissakaan tehdä mitään yksipuolisia päätöksiä, että "nyt treidataan tämä ja tämä pelaaja muualle".
 
Viestejä
2 531
The Athleticin siirtotakaraja-listauksessa koko Jatsin nelikko (Vando, Olynyk, Beasley, Conley) oli rankattu top20 mahdollisesti siirtyvien pelaajien listassa. Siinä oli painotettu siirron todennäköisyyttä, kuinka isoja tradet olisivat, mikä niiden vaikutus joukkueille jne. Collins taisi olla listan kakkosena.

Ja kyllähän tuo nelikko on varmasti jokainen kaupan oikeasta hinnasta. Eri asia sitten mitä Ainge haluaa. Pelkkiä pickejä, pelaajia jotka tarjoavat lisää joustavuutta ja voivat toimia jatkossa kauppatavarana vai joukkueen vahvistaminen oikeasti.

***

Markkasen kohdalla tosiaan aikajana on vähän hankala niin itselleen kuin Jatsille.

Ei ensi kaudella mestaruudesta kilvoitella. Mutta jos Jatsi ensi kauteen tähtäisikin että vahvistetaan vaan asemia tulevaisuuteen ja pohjataan tarvittaessa, mikä sitten Laurin into olisi seurassa jatkaa - kun tähänastinen ura on niitä paria Cavsin playin-matsia lukuunottamatta mennyt pudotuspelien ulkopuolella.

Laurin tulevan sopimuksen kannalta itse ajattelen tärkeimmän tekijän olevan juuri potentiaalisen menestyksen. Ja ottajia on; ihan jokainen jengi, jolla on vaan taloudellisesti siihen mahdollisuus, kilvoittelevat tosissaan ja ei ole samoilla paikoilla ennestään superstaraa.

Maksaako joku supermaxin ja joku maxin, tokkopa sillä niin väliä. Rahalla ei ainakaan, sillä statuksella ehkä. Monet isot starat haluavat isoihin kaupunkeihin, kun taas Markkanen on tyytyväisempi Cleveland/SLC tyyppisissä "tuppukylissä". Monet eivät halua pakkaskaupunkeihin, mutta sillä nyt ei suomalaiselle niin väliä (toki esim. Olli Nkamhoua tänne linkatussa haastiksessa kuulosti siltä, että ei tule enää vapaaehtoisesti asumaan Suomessa talvisin).

Jatkuvuudella voi myös olla merkityksensä, mutta toisaalta nyt on muutamaan kertaan muutettu ja opittu että asioilla on silloinkin tapana järjestyä.

Vaikea taas seurallekin, kun - vaikka yrittäisi - ei tule tässä pohjattua paria vuotta ja otettua korkeita pickejä. Lauri, Kessler, Sexton voittaa jo kolmistaan liikaa.

Markkasen kauppaaminen taas menee vastoin Aingen strategiaa. Ei se vahingossa ehdottomasti halunnut Markkasta, Sextonia, Olynykia, Vandoa jne. Olisi voinut saada muuten enempi arvoa pickeinä jne., mutta halusi kaikki nämä kundit.

Osan pickeistä siis varmaan käyttää itse varatakseen, mutta mielenkiintoista nähdä mitä niillä kaikilla tekee. Ja tietysti tässä vielä se optio, että Twolves esim. romahtaa totaalisesti, ja niistä tuleekin lottery-varauksia ilman että itse tarvii kyntää.

Jos Markkasen haluaa pitää, joukkueen pitäisi varmaan tulevalla kahdella kaudella ainakin näyttää olevan menossa eteenpäin, ei taaksepäin. Se on taas vaikea yhtälö pikkuhiljaa kitkuttaa ihan mestarijoukkueeksi asti. Ellei löydä jotain donovanmitchelliä niillä ~15 pickeillä.
 
Viestejä
606
Joukkueella seuraava peli ties milloin ja kukaan ei edes yrittänyt voittaa, ei minkäänlaista eforttia. Odottivat, että voitto tippuu syliin. No ei tippunut ja hävisivät tämän hetken huonoimmalle joukkueelle, joka oli vielä tulossa back-to-back pelistä. Toki voihan tässä haukkua Clarksonia siitä, että pomputtelee liikaa ja sitä tekikin, mutta ei Lauriakaan tämä peli tippaakaan kiinnostanut (0 vaparia ja ei yhtäkään ajoa). Nämä kaksi ovat kuitenkin ne joilta odotetaan eniten ja tänään kumpikin oli joukkueen 2 huonointa pelaajaa suhteessa siihen mitä heiltä odotetaan. Tiedän, että moni täällä vihaa tuota kommenttia, mutta jos olet joukkueen tähtipelaaja niin sinun pitää ottaa joukkue harteille silloin kun joukkueella menee huonosti ja tänään Lauri ei tuota edes yrittänyt tehdä.

No tämä oli 1 ottelu, mutta yleensä ottaen tuntuu siltä, että Utah ei koskaan kontrolloi pelin tempoa. Pelaavat aina vastustajan ehdoilla. Ehkäpä pelaajat olivat jo kuulleet, että puolet kaupataan, koska tuollainen esitys ei motivoi ketään yrittämään pitää tätä ryhmää yhdessä. Se, mitä tämän tyyliset esityksen pelaajilta kertoo GM:lle on se, että kaupatkaa meidät.

Tekeekö Utah kauppoja? En tiedä tekeekö kukaan kauppoja? Kannattaako Atlantan kaupata Collins, jos tilalle tulee huonompia pelaajia? Kannattaako jonkun Clippersien tai Lakersien tehdä vahvistavia liikkeitä, jotka heikentävät joukkueen tulevaisuutta, koska ei ole mitään varmuuttaa siitä pelaako joukkueen tähtipelaajat? Joten jos kukaan ei tarjoa mitään arvokasta toiseen suuntaan niin kannattaako Utah:nkaan kaupata ketään? Yleisesti ottaen on sellainen tunne, että joukkueet eivät halua tehdä kesken kauden enää mitään isoja siirtoja. Markkinoille ei tunnu olevan tähtipelaajia, jotka vaatisivat, että heidän kaupataan. Ehkäpä lähimpänä on Lavine, mutta en taas näe, että Bulls olisi valmis luovuttamaan yhden kauden jälkeen, joten yrittävät mennä tällä porukalla vielä tämän kauden ja sitten katsellaan kesällä. Muutenkin tuntuu siltä, että nuo isot kaupat tulevat tapahtumaan vasta kesällä.

Ainoa merkittävä Utah kauppa, joka tällä hetkellä tuntuu realistisimmalta on John Collins kauppa ja jos toiseen suuntaan menee huhutut Vanderbilt ja Beasley niin Utah:kaan menetä ketään merkittävää. Jos se sama Vanderbilt, joka esiintyi kauden ensimmäisessä 10 pelissä olisi ollut näkyvissä koko kauden niin kauppa olisi ollut todella huono, mutta Vanderbilt:n peli perustuu yrittämiseen ja sitä ei ole paljoa enää näkynyt viime aikoina, ja hänen yhteen sopivuus Kesslerin kanssa on surkea, niin aika turha pelaaja Utah:n tulevaisuuden kannalta. En nyt Collinsistakaan pidä, mutta Utah:n kannalta se on sopiva riski, ellei Utah halua olla merkittävä tekijä kesän vapaiden agenttien etsinnässä. Toisaalta kukaan ei vapaa ehtoisesti tule Utah:iin, joten ehkäpä tuokaan ei riskiksi laskea. Jos taasen joukkueen avausviisikko on Lauri, Collins ja Kessler, niin sitten noita ensimmäisen kierroksen varauksia voisi käyttää jonkun kovan luokan takamiehen hankintaan. Giddey olisi kiva lisä tai ehkäpä Ball (nuorempi). Penkiltä sitten Sexton skoraamaan kuudentena miehenä. Avaus vielä tarvitsisi puolustus ekspertin, mutta ehkäpä Agbaji kasvaa siihen rooliin.
 
Viestejä
2 531
Se oli masentavan umpisurkea suoritus, yksi kauden kehnoimmista tappioista.

Ylipompottelua kuten Hardy totesi ja pakissa täysin kykenemätöntä pysäyttämään Irvingia. Ei oikein yhtäkään onnistujaa koko joukkueesta, ehkä Conley ja Vando olivat lähimpänä omaa tasoaan.

Ok, Nets oikeasti puolusti hyvin, mutta Jatsilta loppuivat ideat hyvin nopeasti, kun ensimmäinen ajatus ei toiminutkaan. Kun Nets pelasi paikkaa kakkosviisikkoa vastaan, näytti siltä, että oltaisiin voitu pelata kokonainen erä ilman yhtäkään pelitilannekoria Jatsille.

En kyllä taas ihan Hardyn kaikkia ajatuksia ostanut. Markkanen puolusti paljon 1-1 Kyrieta. Ottelua ratkottaessa se oli rookie-Kesslerin varassa, että tulee skriinin yli viemään Kyrien tilan pois. Melko optimistista olettaa tuon toimivan. Sen yhden kerran kun aikalisän jälkeen seuraava pallonhallinta tuplattiin Kyrie joka kerta, tuloksena oli 24s rike. Joten se unohdettiin taas heti seuraavaan hyökkäykseen tietysti.

Markkanen oli pahasti Simmonsin pihdeissä. Sai toki ottaa aika hurjaa ristivyöotetta, hakata käsille ja tehdä vaikka mitä - ja Lauri 0 kertaa viivalle. Kolkki sentään osui. Kun takamiehet ylipompottivat tai pallo oli jostain käsittämättömästä syystä jatkuvasti Rudy Gayn käsissä, alkoi Markkanen turhautua. Yksi kolkki 2m viivan takaa heti kun sai pallon käsiinsä. Toisen kerran postissa lähti punkemaan, tunkemaan ja vääntämään väen väkisin korille, vaikka oli pitkään selvää, ettei siitä tule mitään. Kun palloa ei saanut edes vahingossa käsiinsä, sitten kun syöttö tuli, piti pakolla jotain heti tehdä.

Palloa tällaisissa tilanteissa voisi pelata Laurille muulloinkin kuin silloin, kun se näyttää että siitä heti saa heiton tai ajon korille aikaiseksi. Ihan vaan siihenkin paikkaan, mistä ei suoraan ole mitään tulossa, mutta ehkä saa vedettyä puolustajia puoleensa, jollekin muulle avautuu paikka ja ehkä sen jälkeen taas Laurikin aukeaa jossain.
 
Viestejä
2 531
Tämä tilanne oli erikseen poimittu esille matsin jälkeen mediassa, pelaajien kommenteissa ja Hardy otti välittömästi aikalisän. Käytettiin esimerkkinä siitä kuinka Jatsin siirtymäpuolustus (tässä tapauksessa Conleyn pallonmenetyksen jälkeen) on yhä ongelmissa.

rudygay.jpg


Siirtymäpakkihan ehti paikalle ihan hyvin ja näyttää kuin kaikki löytäisivät omat miehensä. Sexton ottaa Kyrien hyvin. Lauri on hyvässä valmiudessa perässä tulevaan takamieheen. Vando menee ihan Simmonsin kroppaan kiinni ja Gaylla on Claxton.

Ensin Vando lähtee... johonkin. Siis jättää Simmonsin ja ryntää vartioimaan näkymätöntä miestä. Gay taas seisoo kuin patsas, eikä reagoi mihinkään, kaikkein vähiten siihen että Claxton juoksee ihan vierestä ohi. Helppo syöttö, helppo layup.

Vandon sähinä menee juuri tähän tapaan usein överiksi, mutta ymmärrys ei riitä siihen miksi Gay pelaa minuuttiakaan.
 
Viestejä
2 521
Joukkueella seuraava peli ties milloin ja kukaan ei edes yrittänyt voittaa, ei minkäänlaista eforttia. Odottivat, että voitto tippuu syliin. No ei tippunut ja hävisivät tämän hetken huonoimmalle joukkueelle, joka oli vielä tulossa back-to-back pelistä.

Tiedät Hugi itsekin, että tuo kommentti meni nyt vähän överiksi. :rolleyes: Brooklyn kuitenkin idän neljäntenä tällä hetkellä ja he ovat parantaneet puolustusta reilusti tälle kaudelle. Brooklynin defensive rating sarjan 6. paras.

Tuo Brooklynin ryhmä on vaan äärimmäisen vaikea match-up Utahille. Utahin on/oli todella vaikea löytää suotuisia match-uppeja hyökkäyspäässä. Ja kun Irvingillä sattuu kohdalle vielä tuollainen pöljä päivä, niin vaikeaahan tuosta on voittoa kairata.

Toki Utahillekin tuli paljon puolustuksen mokia, mutta ei mitenkään poikkeuksellisen paljon verrattuna moniin voittopeleihin. Tässä pelissä Utah pelasi ajoittain jopa hyvää puolustuspeliä varsinkin ekalla jaksolla, mutta forumikirjoittelulle tyypilliseen tapaan noita puolustuksen kämmejä etsitään vain silloin kun sattuu tappiopeli kohdalle.. Brooklynille vain 51 pinnaa ekaan puoliaikaan.

Mutta joo. Harmillinen tappio. Utahin hyökkäys yski todella pahasti juuri 4. jaksolla. Utahin pelitilanneheitot 35% viimeisellä jaksolla.

Ainoa merkittävä Utah kauppa, joka tällä hetkellä tuntuu realistisimmalta on John Collins kauppa ja jos toiseen suuntaan menee huhutut Vanderbilt ja Beasley niin Utah:kaan menetä ketään merkittävää.

No yleensähän huhut ovat vaan huhuja ja niiden perusteella ei paljon kannata miettiä, että mikä kauppa "tuntuu realismisimmalta". Todennäköisesti taas jostain ihan puskista tulee joku kauppa, jota ei ole nähty missään huhuissa.

Esimerkiksi missään ei etukäteen näkynyt ainoatakaan huhua Laurin kauppaamisesta Clevelandiin tai Utahiin.
 
Viestejä
1 443
Tuo Brooklynin ryhmä on vaan äärimmäisen vaikea match-up Utahille. Utahin on/oli todella vaikea löytää suotuisia match-uppeja hyökkäyspäässä. Ja kun Irvingillä sattuu kohdalle vielä tuollainen pöljä päivä, niin vaikeaahan tuosta on voittoa kairata.

Niin ja Brooklyn pelasi vielä ilman Duranttia. Brooklyn on yksi mestarisuosikeista. Tosi monta hyvää heittäjääkin. Supertähtien lisäksi löytyy Seth Curryä ja Joe Harrista.
 
Viestejä
2 521
Huhuja..

The Warriors' willingness to move Wiseman appears to be two-fold, an Eastern Conference GM said — he isn't ready to help them win a title, and they feel they're doing him a disservice because he needs playing time to develop. A deal with the Jazz would make sense for both sides except that Utah already has two young big men they like: Lauri Markkanen and rookie center Walker Kessler. I asked three scouts who they'd rather have, Wiseman or Kessler. Two of the three said Kessler. The third: "Kessler now, Wiseman in 2024," his belief being that Wiseman has the greater upside.

“It is a thin market,” one Eastern Conference executive told Heavy Sports this week. “You are going to have to overpay because there are not a ton of guys you can go out and get. A guy like (Beasley), if you need shooting and you have a pick you can put in a trade, he is a guy you can get.

As of now, the cost is something in the range of a first-round pick, a young player and whatever salary ballast is needed. The Jazz, according to sources around the league, have been willing to accept salary that goes beyond this season, if they feel they can re-package those players for another first-round pick next year.

Miami, which has set its potential trade net far and wide as the deadline nears, is among them, with a possible bigger deal that would send both Beasley and former Heat big guy Kelly Olynyk to Miami for a package built around Duncan Robinson, Caleb Martin and a combination of picks and young players (though Miami remains reluctant to put rookie Nikola Jokic in any deals, a stance that could change as the deadline approaches.)

Eastern Conference Contenders in the Beasley Mix​

Cleveland, also looking for veteran wing depth, is said to be weighing an offer that would bring in Beasley as part of a three-way deal that would put John Collins in Utah and Caris LeVert, who is in the final year of his contract, in Atlanta.

The Bucks are also said to have interest in Beasley, though Milwaukee can’t trade a first-rounder until 2029. Brooklyn, too, would like to bring in Beasley if it can move Seth Curry or Joe Harris, but the Nets are decidedly thin on draft capital, and can’t deal a pick until 2028.

Well, according to Marc Stein’s latest report, executives around the league believe the Utah Jazz will be major sellers this year. Lauri Markkanen and Walker Kessler are the only players Utah is not willing to move at deadline

The Jazz have had rumored interest specifically in John Collins and more recently Rui Hachimura. I’m sure we’ll hear more names thrown out in the next 2.5 weeks. And with multiple players who could contribute to contending rosters, the Jazz very well could be the most important sellers in a sellers market.
 
Viestejä
2 531
Luin Caris LeVertin nimen ja tuli välittömät puistatukset ja pienehkö oksennusrefleksi. Onneksi edes spekulaatioissa ei ollut Jatsiin tulossa. Kaikki Clarksonin huonot puolet ilman mitään niistä sympaattisista drunken master -ominaisuuksista.

Vielä on aikaa takarajaan. Sen verran jatkuvasti Jatsi näissä kaikissa jutuissa on päällimmäisenä esillä, että yllättävää olisi, jos mitään ei tapahtuisi. Toki sekään nyt ei varmaan ole realistista, että Beasley, Vando, Olynyk, Conley kaikki lähtisivät, ja toiseen suuntaan liikkuisi massiivinen säkki ykköskierroksen pickejä ja vain palkkakaton täytettä.
 
Viestejä
2 521
Vielä on aikaa takarajaan. Sen verran jatkuvasti Jatsi näissä kaikissa jutuissa on päällimmäisenä esillä, että yllättävää olisi, jos mitään ei tapahtuisi. Toki sekään nyt ei varmaan ole realistista, että Beasley, Vando, Olynyk, Conley kaikki lähtisivät, ja toiseen suuntaan liikkuisi massiivinen säkki ykköskierroksen pickejä ja vain palkkakaton täytettä.

Pickien lisäksi selkeästi yritetään löytää näitä nuoria pelaajia, joissa olisi potentiaalia nousta uudelle tasolle (esim. Wiseman, Hatchimura, Jovic, jne.). Ja yleensäkin pelaajia, jotka ikänsä puolesta sopisivat rebuildiin. Uskoisin että Dannyllä on aika hyvää silmää löytää näitä helmiä muista joukkueista (kuten esim. Lauri).

Yhdessä huhussa kerrottiin, että Utah olisi kysellyt koko GSW:n nuoren kolmikon Wiseman, Moody ja Kuminga perään. Eli Utah laittaisi veteraanit GSW:hen ja mahdollisimman monta nuorta tulisi Utahiin. Varmaan riippuu GSW:n ajatuksesta, että kuinka rajusti Curryn aikana vielä halutaan taistella mestaruuksista tulevaisuuden kustannuksella.
 
Viestejä
545
Itse tuossa joskus taannoin pohdiskelin, että jos GSW haluaisi Laurin (joka sopisi mielestäni täydellisesti heidän pelitapaansa), niin olisiko heillä riittävästi sellaisia assetteja mistä olisivat valmiita luopumaan. Jos tuollaisia huhuja Jazzin ja Warriorsien välisistä kaupoista on liikkeellä, niin olisiko mahdollista, että Jazz olisi valmis lyömään Laurin lihoiksi? Jotenkin en näe realistisena sitä, että GSW olisi kiinnostunut muista Jazz-pelaajista.

GSW:lla alkaa palkat ahdistamaan todenteolla lähiaikoina, ja Laurin soppari toisi isoa helpotusta tähän. Currylla, Greenillä ja Thompsonilla on enää se pari kolme vuotta aikaa metsästää mestaruuksia, juuri Laurin sopparin keston verran. Lauri on heidän tilanteeseensa niin houkuttelevan täydellinen pelaaja, että en ihmettelisi vaikka olisivat valmiita tekemään erittäin mehukkaan tarjouksen..
 
Viestejä
2 531
Tuohon vaan pitäisi lisäksi antaa n. 6 ykköskierroksen pickiä - joita GSW:llä ei ole. Joko pitäisi jostain ensin taikoa itselle 2024 pick, tai sitten seuraava pick mikä voidaan kaupata on 2026. Ja GSW:n pickit kun ovat oletettavasti 25+ rangessa, eivät ole kovin arvokkaita myöskään.

Jo spekuloiduissa Beasley-diileissä hinta on yksi kolmikosta + ykköskierroksen pick.

Muistutuksena: Tämä oli hinta millä Ainge myi Gobertin. Markkasesta pyynti on tänään suurempi.

Jazz receive:

• Malik Beasley
• Patrick Beverley
• Leandro Bolmaro
• Walker Kessler (No. 22 pick in 2022 Draft)
• Jarred Vanderbilt
• 2023 first-round pick
• 2025 first-round pick
• 2026 pick swap
• 2027 first-round pick
• 2029 first-round pick
 
Viestejä
545
Voisko kyseeseen tulla kolmen joukkueen kauppa, missä GSW saisi Laurin + mahd. JC:n (päättyvä soppari, auttas palkkoihin) tai Kellyn. Kolmas osapuoli saisi esim. Wigginsin tai Poolen. Utahille kasa nuoria GSW:lta ja varausvuoroja kolmannelta osapuolelta.
 
Viestejä
2 521
Jostain Laurin kauppaamisesta on aika turha keskustella, kun Utahin puolelta on ihan selkeästi ilmoitettu että Lauri ja Kessler eivät ole kaupan.

Jotenkin en näe realistisena sitä, että GSW olisi kiinnostunut muista Jazz-pelaajista.

Useampi asiantuntija on kertonut, että GSW haluaa lisätä 1-2 veteraania rosteriinsa. Ja ilmeisesti heillä on tarkoituksena vahvistaa isoa päätä, joten siihen nähden Olynyk ja Vanderbilt kuullostaisivat ihan potentiaalisilta vaihtoehdoilta. Ja miksei myös Beasley, kun kaikki muutkin contenderit ovat sen perässä.

GSW:lla alkaa palkat ahdistamaan todenteolla lähiaikoina, ja Laurin soppari toisi isoa helpotusta tähän. Currylla, Greenillä ja Thompsonilla on enää se pari kolme vuotta aikaa metsästää mestaruuksia

Tuo cap tilanne ei GSW:ssä varmasti aiheuta kauheasti pään vaivaa tällä hetkellä, kun kasassa on menestyvä jengi. Tuo cap sitten aikanaan purkautuu itsestään, kun tuo kolmikko alkaa laittaa tossuja naulaan. Ja vielä kun joukkue tuottaa hurjia summia rahaa.

"The Knicks are valued at $5.8 billion and ranked third on Forbes’ most valuable sports team list behind the NFL’s Dallas Cowboys, worth $6.5 billion, and MLB’s New York Yankees, worth $6 billion. The Warriors rank sixth."
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös