Koripallo.com

Välierä 2024: Seagulls - Karhubasket

Ottelusarjan voittaja?

  • Seagulls

    Ääniä: 18 45,0%
  • Karhubasket

    Ääniä: 22 55,0%

  • Äänestäjiä
    40
  • Poll closed .
Viestejä
1 704
Muistetaanpa, että ei mennä henkilökohtaisuuksiin toisia kirjoittajia kohtaan.


Tähän on meillä erittäin helppo tarjous: jokaisen käyttäjän nimen kohdalta avautuu Älä huomioi -toiminto, jolla saa piilotettua ko. käyttäjän viestit.
No olihan näppärä, Juhta ja öpö häipyivät nuon vaan :)
 
Viestejä
1 198
Tähän hommaanhan koko Karhuryhmän fanitoiminta on alusta lähtien perustunut. Vittuillaan ja mussutetaan milloin mistäkin toiselle faniryhmälle. Ja usko pois... ne karhun fanit todellakin ovat niitä aikuisia ihmisiä:). Ihmetellyt aina kun sieltä suunnalta kerskaillaan mopopojista sun muista jonneista.. kun katsoo Karhun fanien ikää niin olisin ehkä hieman kateellinen muiden faniryhmien mopopojista;)
Itse en kyllä tuota ihan niele…olisko pientä liioittelua ilmassa
 
Viestejä
7
Ei paljoa mutta pakko todeta Kauhajoella näkyi ja kuului. Ainakin kahdessa viimeisimmässä oletetussa Lokki faneja oli paikalla. Se on todella hienoa.

Jos mietitään niin harvemmin täällä Kauhajoella on myöskään nähty Kouvojen, Kotkan tai Joensuun faniryhmiä.
Jaahas. Itelle jäänyt hyviä muistoja Kauhajoen visiiteistä edellisestä pelipaikasta lähtien. Ja ääntäkin on muistettu pitää Kouvojen puolesta.

Keväästä 2019 on muillekin jäänyt hienoja muistoja, vaikka käkeen tulikin. Lainaan: "Vaikka voittoa ei tullut, niin oli hieno peli. Ja mikä ihaninta Kauhajoella on mahtava kotiyleisö. Olivat tosi ystävällisiä meitä kohtaan. En missään muualla ole kokenut sellaista
1f496.png
1f496.png
1f496.png
"

Keväällä 2023 oltiin isommalla porukalla bussireissulla.
Päättyneellä kaudella jäi ainakin itsellä väliin, kun piti olla samana päivänä otteluhommissa muualla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös