Koripallo.com

Välierä 2024: Seagulls - Karhubasket

Ottelusarjan voittaja?

  • Seagulls

    Ääniä: 18 45,0%
  • Karhubasket

    Ääniä: 22 55,0%

  • Äänestäjiä
    40
  • Poll closed .

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 637
Tässä ketjussa voidaan keskustella Seagullsin ja Karhubasketin välieräsarjasta.
 
Viestejä
2 274
Hiljaast on täs ketjus...

No Helsingistä nyt ei kommentteja paljoa tuu muutenkaan, mut täriseekö Karhu ja Karhu fanit pelokkaana puskissa? ;) :D
 
Viestejä
1 697
Hiljaista on vielä kun 'mestaruus' juhlia (=välieräpaikkaa ja salon voittamista) vietettiin, täällä jo syksyllä potkuja tarjotun valmennuksen, h.öpö kotimaisilla,dirre1A pollardilla, dirre1B turskalla varustetun joukkueen kanssa, oliko taikurin hatussa reikä kun tätä ei edes voitettu. Ehkä se johtui siitä että vilppaan faniryhmä päällikkö veteli joutsen tanssia kesken pelin ja toivotti sillä vilppaan joukkueelle hyvää kesää.
Toisaalta hassua myös että KB välierissä kun KB.tä 3-1 voitoin pyörittänyt UU ja kobrat kahdesti KB.n voittanut ovat jo kesälomilla.
Win the right game..
Tämä oli itseironiaa...

Miksi KB on välierissä johtuu siitä että on huipputason valmennus ja vaikka pelaajamateriaali ei ole optimaalinen mutta kopissa on nyt yhtenäinen joukkue ja varaukseton fanien tuki joka siivitti 3-1 voittoon. Lauantaina pelin jälkeen jotka oli paikalla niin tietää mitä tarkoitan.

Viime vuonna KB ryhmä oli voittamaton ja hirveät paineet finaaliin mutta Carterin loukki ja älytön pelimäärä oli liikaa ja toukokuussa oli paukut loppu ja Gullsit vei ansaitusti mestaruuden.

Nyt tilanne on toinen, gullsilla on kaikki paineet niskassa ja KB.lle jokainen piste on hyvä ja mahd voitto huikee onnistuminen.
Oma veikkaus on että kauhajoelta ei voittoa haeta mutta voiko hesasta hakea yhden ryöstön. Vaikeeta se tulee olemaan...tällöin sarja menisi 4-3, mut voihan Rene ja okko taas innostua kostamaan jotain ja 4-0.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 032
voipa hyvinkin olla game 7 sarja. Kauhajoella on nyt todella vaikea voittaa eikä Gulls ole aiemminkaan ollut ihan kuin kotonaan IKH areenalla. Veikata voi hyvin mielenkiintoista sarjaa, itseluottamuskylvyssä käynyt Karhu ja tämän hetken jäätävä hallitsija Gulls.
 
Viestejä
223
Gullseille 4-0. Karhulla ei ole Ohamsille laittaa mitään vastinetta joten saa riehua korin alla miten lystää. (toivottavasti olen väärässä).
 
Viestejä
3 185
Kyllä tämä menee selkeästi Seagullsille.
Gullsin puolustus ja levypallopeli paljon solidimpaa kuin Vilppaalla,
samanlaisia nukahduksia tuskin tulee.
Vilpas puutteistaan huolimatta pystyi kahteen hyvään peliin IKH areenassa.
4-0 veikkaan Gullseille. Game 2 on tiukka ja muut +10 Helsinkiläisille.
 
Viestejä
7
Vaikka Seagulls ollutkin koko kauden vahva niin veikkaan sarjaa silti Karhulle 4-2. Ekassa matsissa ryöstö ja siitä pelataan loput pelit kotivoitoin ja sarja katkee 6 pelissä Kauhajoella Karhulle. Nikkarinen pidetään pimennossa ja sitä kautta ei Ohamskaa pääse tekemään tuhojaan.
 
Viestejä
488
Turhan huonosti Gulls saa kontrollia palloon puolustuspäässä, Rene ja Timi alkaa ehkä olla jo liian vanhoja välieräpalloon
 
Viestejä
7
Ymmärrän kyl hyvin, että joskys aiemmin noi soittokunnat oli kielletty Kisiksellä, tää akustiikka tekee olot lähes sietämättömiksi.
Ootko kuullu sellasesta keksinnöstä ku korvatulpat? Kyllä korismatsis ääntä pitää olla eikä istua niin ku kirkos.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 637
Topias Palmi pelaa Karhubasketin kanssa huippukautta, toipui käsivammastaan ennätysnopeasti ja haluaa tuoda Pantterin taas Pohjanmaalle.


Loistokauden pelannut Palmi on epäilemättä yksi kärkikandidaateista voittamaan Korisliigan parhaan kotimaisen tittelin. Yksilötason palkintoja enemmän fokus on kuitenkin joukkueen menestymisessä.

– Totta kai haluan [voittaa sen], mutta ehdottomasti Pantterin nostaminen pään päälle on tärkeämpi asia. Kun arvokkaimpia pelaajia ajatellaan, helpoin valita olisi mennä aina parhaan joukkueen parhaimmalla pelaajalla. Toki valinnat eivät aina niin mene, mutta minun mielestäni se olisi täysin oikeutettua.

– Jos se minulle osuisi, se olisi hieno tunnustus, mutta tässä vaiheessa uraa tavoittelen enemmän sitä, että pääsisimme joukkueena nostamaan Pantteria.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös