Koripallo.com

Välierä: Pyrintö - Karhubasket

Viestejä
2 107
Pyrinnön ja aamulehden mukaan ainakin
Sarjakakkonen, kotietu, nöyryytti karhua runkosarjan lopussa karhuluolassa jne.
Kiitos vastauksesta! Ainoa asia mikä ois Pyrinnön asemaa ennakkosuosikkina puolustanut, on Karhun asenne puolivälierässä. Se taisi jäädä sinne. ;)
 
Viestejä
1 711
Niin tai sitten paikkaa jonkin verran muutettiin, mutta Koskimies & co. osasivat varautua siihenkin?
Pyrintö oli nyt nostanut paikkapuolustuksen kokokentälle ja yritti sitä kautta saada Karhun pakottamaan nopeampiin ratkaisuihin etukentälle päästyään. Tämä kuitenkin johti siihen, että Pyrinnön aloitusviisikko oli ihan takki tyhjä viimeisellä neljänneksellä.. Mielestäni tuo taktinen muutos oli ihan ok, mutta sitten pitäisi antaa isompia minuutteja Pihjalamäelle, Kilpiselle, Leppäselle (onko vammaa?), jne, että jaksetaan pelata koko peli hyvällä temmolla.

Olihan tuo Kataja sarja jo tuota rankku kolkkien viskelyä. Yhdessä matsissa tais Kataja laittaa appelsiinia ilmaan kaaren takaa reippaasti yli 40 kertaa. Samalla Pyrsä tais nakella huomattavasti haastetumpia kans yli 40.
Juuri näin. Vaikka koko foorumi jostain syystä näkee tuon "Pyrinnön paikan pettämisen", niin lähes samanlaistahan se on ollut koko ajan. Ennen kaikkea nyt on pettänyt Pyrinnön hyökkäyspelaaminen. Pyrintö teki Katajaa vastaan sarjassa n. 15-20pts/peli enemmän. Karhu on puolustanut erittäin hyvin Lewisia ja Gonzalvezia.

Se onkin sitten hyvä kysymys, että miten tuon Pyrinnön hyökkäyspelaamisen saa rullaamaan entisellä tavalla? Ehkä ei vaan talent riitä voittamaan tätä sarjaa?
 
Viestejä
698
Pyrinnön sakkaaminen on nimenomaan johtunut siitä puolustuspäästä. Nyt kun Karhu on malttanut antaa 6-7 syöttöä per hyökkäys niin ei ole Pyrinnön vastahyökkäyksissä enää flowta jossa he ovat erinomaisia. Puolen kentän hyökkäys on ollut melko kamalaa koko kauden paitsi jos tykkää 1:1 koriksesta.
 
Viestejä
5 476
Onko Punakaarti kaivettu naftaliinista hädän hetkellä? Punaista Miestä ei näy.
 
Viestejä
904
Taktinen viilaus on se että Lassi Kilpinen ottaa yksykköstä joka hyökkäyksessä? Tais tulla kolme tai neljä peräjälkeen. Tulee Pyrsälle pitkä ilta ja mahdollisesti kesäloma alkaa ennen iltauutisia.
 
Viestejä
1 858
Pyrinnön divaritason kotimainen materiaali on vihdoin paljastettu. Ei vaan riitä tulevaa mestaria vastaan. Joka tapauksessa huikea kausi Pyrinnöltä, joka jatkuu vielä pronssiottelussa.

Pakko nostaa hattua Sopaselle, että teki Korisliigan kolmen huonoimman joukkoon povatusta jengistä välieräjoukkueen.

Sopanen on Korisliigan vuoden valmentaja. Huikea satutarina, Pyrinnön finaalipaikka olisi ollut Leicester-tason jytky.
 
Viestejä
1 858
Mutta tämä jytky kosahti. Olis kosahtanu jo Kataja- sarjassa, mikäli olisi ollut katajalla täysi rosteri käytössä.
Jos ja jos. Siinä on joensuulaisten kausi pähkinänkuoressa vuodesta toiseen.

Kataja sarjan isoimmalla pelaajabudjetilla floppasi jälleen kerran täysin. Pyrintö sarjan neljänneksi pienimmällä pelaajabudjetilla pelaa pronssiottelussa.
 
Viestejä
698
Avauspuoliajan tähtihetket

Pyrintö:
+ Lassi Kilpisen Iverson-Lue-henkinen yliastuminen Vehmasesta

Karhu:
+ Kaikki muu
 
Viestejä
755
Vehmanen on kova. Näkee syöttöjä todella hyvin ja jo monta kertaa tässäkin pelissä löytänyt aivan uskomattoman hienon syötön. Ensimmäisellä puoliajalla myös puolustus Kilpisessä oli vakuuttavaa.
 
Viestejä
976
Todennäköisesti. Se on silti pidemmällä kuin vuosi toisensa jälkeen eniten rahaa käyttävä Kataja on ollut neljään kauteen.
Joo kyllä, viime kausi kannattaa laskea mukaan kun näistä puhutaan. Minkä mitalin Pyrintö silloin voitti?

Joopajoo, isosta budjetista ei paljon iloa ole jos sillä ei saa menestystä mutta ei pieni budjettikaan kai ylpeyden aihe ole. Vaan taitaa todellisuudessa tänä vuonna Gulls olla se rahakuningas sarjassa joka tapauksessa.
 
Viestejä
855
Finaaaaaaaliiiin Karhubasket!
Voitto oli kovan takana lopuksi mutta 4-1. Ja piste.
Kyllä vain Janne kaivoi keinot miten paikkapuolustus laitetaan palasiksi ja joukkue toteutti sen todella hienosti.

Hienosti taas kerran puksuteltu tähän saakka, välillä veturi puuskuttanut, vaunuihin tarvinnut täydennystä,
kovasti on käyty pohjalla kun kaikki jenkit oli kerralla saikulla, mutta näitä tarvitaan joka rakentaa joukkuehengen siihen malliin että kestetään äsken nähdyn viimeisen minuutin paineet.

Sitten Pantteria betonoimaan seuraavaksi uuden areenan valuun.
Katotaan tuleeko kotietu ja vilpas vastaan vai seagulss niiden kotiedulla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 073
Karhu on keväällä kova, se on ihan selvä juttu. Mutta. Karhua ei mielestäni ole vielä kunnolla näissä playoffeissa haastettu. Pyrintö on hyvä, mutta heikompi kuin Seagulls ja Vilpas.

Joka tapauksessa Karhun jatkuva menestyminen on ihailtavaa.
 
Viestejä
9 086
Vehmanen on kova. Näkee syöttöjä todella hyvin ja jo monta kertaa tässäkin pelissä löytänyt aivan uskomattoman hienon syötön. Ensimmäisellä puoliajalla myös puolustus Kilpisessä oli vakuuttavaa.
Vehmasesta tulee kyllä pelimies. Kaverista näkee "Ballerin" kilometrin päähän. Joillain tyypeillä vain on sitä jotain.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös