Koripallo.com

Välierät: Karhubasket - KTP

Viestejä
2 507
1-0 Karhubasketille. On saatu puolustuspää aika tiiviisti umpeen. Muuten melko normityöpäivä. Tänään riitti hyvin, vaikka Sarcella ja Manganolla ei ollut ihan paras päivä. Jonesista sen sijaan kuoriutuu vähitellen Rougeau kakkonen. Melkoisia veivejä Cameron esitteli aika ajoin.
Noh, näinhän se alkoi kotkalaisten Kataja-sarjakin. Joten kiviä vaan taskuun ja lauantaina uudelleen töihin.

Joo nyt pitää Karhun pelaajien pitää pää kylmänä. Kotkasta ei helpolla haeta voittoa.
 
Viestejä
558
Tänään riitti hyvin, vaikka Sarcella ja Manganolla ei ollut ihan paras päivä
Vastustajan puolustuksella ei tietenkään ollut osuutta asiaan? Pelkästään huono päivä.. Paljon mukavampi ajatella niin.
 
Viestejä
253
Vastustajan puolustuksella ei tietenkään ollut osuutta asiaan? Pelkästään huono päivä.. Paljon mukavampi ajatella niin.
Niin siis millä ei ollut osuutta? 106 pistettä jos antaa niin ei voi puhua puolustuksesta. Ei Bojanilla nyt niin huono päivä mun mielestä, 9 syöttöä lupaa hyvää jatkoakin ajatellen :)

Yleisömäärä hieman ihmetytti, juuri ja juuri yli 1000 henkeä :eek:

Lauantaina uusi peli, vaikka ero nyt iso niin tuskin päästään enää yhtä helpolla. Hyvältä näyttää kuitenkin!
 
Viestejä
417
Olipas romahdus KTP:ltä.. Tosin Kotkalla ollut tapana romahtaessa romahtaa sitten oikein kunnolla, kuten Kaminenkin on todennut. Langfordilta kauden huonoin peli, ei uponnut omat vakioheitot ei sitten millään. Nyt huomiseen peliin sitten uutta ilmettä kasvoille ja se puolivälierien peli-ilo takaisin!
 
Viestejä
216
Kauhajoella on tehty asioita oikein. Hatun noston arvoista on se rohkeus ja kaukonäköisyys, jota Laakso ja kumppanit osoittivat syksyllä näyttäessään huippustatseja takoville Summersille ja Moserille ovea ja korvaamalla heidät joukkuepelaajilla. On myös hämmästyttävää, että pikkukaupunki pystyi houkuttelemaan takaisin tähtensä Manganon ja Rougeaun toiseksi vuodeksi. Ilmeisesti pojat ovat viihtyneet lakeuksilla. Olisipa Katajallakin samanlainen jenkkivainu.

Ja kun kehutaan, niin tehdään se nyt oikein kunnolla. Teidän selostajaannekin Petteri Opasta on kaikkein mukavin kuunnella. Pidän hänen rauhallisesta ja asiantuntevasta tyylistä.

Sarja on kuitenkin vasta 1-0 ja KTP ailahtelee. Eilinen oli heiltä pohjakosketus, mitään ei ole vielä ratkaistu.
 
Viestejä
2 263
Eikö peli näy ElisaVitsiltä? Mulla ei näy?
Kanavapaikka Sport 6 pitäis olla mut pyörii vaan mainokset tarjonnasta.
 
Viestejä
67
Kyllä pitäisi osata penkillä viiteen laskea, ettei tulisi tekua kuudennesta miehestä!
 
Viestejä
6 444
Mahtaako alakulma saada isomman lauman Kathun tueksi Kotkaan kuin omiensa tueksi Saloon?

Yksi alakulmalainen on liikenteessä, viime keväänähän oli kaksi. Suukkoja salolaisille, muistakaa katsoa livepätkä Veskun hyppäämisestä Karhun bussiin Nokialta aamupäivällä. Löytyy sekä Alakulman että Karhu Basket Fan Clubin Facebook-sivulta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
558
Mahtaakohan Vilpas Aixams saada bussireissua aikaan Kouvolaan? Näytti se teidän fanikatsomo tyhjältä torstaina. Koeviikko?
Kylläpä ympäri suomea ollaan kateellisia Salon fanikulttuurille:D. Kyllähän se kiistatta paras on ja liittokin sen on tunnustanut, mutta pitääkö olla niin katkera? Sinä et ilmeisesti kovin vahvasti koeviikoilla pärjännyt? Onko tämä katkeruus siitä kiinni?
 
Viestejä
179
Kylläpä ympäri suomea ollaan kateellisia Salon fanikulttuurille:D. Kyllähän se kiistatta paras on ja liittokin sen on tunnustanut, mutta pitääkö olla niin katkera?

Liitto, mikä liitto? Suomen Aixam-liitto?

Teidän fanikulttuurianne kuvaa hyvin se, että viime kevään finaaleissa Kauhajoella teillä ei ollut kaikissa matseissa lainkaan kannattajia paikalla pl. ne pari onnellista pyöräilijää, toisessa matsissa oli 40 lippua varattu salolaisille eli ei ihan yhtä täyttä bussillista. Nokialaisia oli jo puolivälierissä Kauhajokea vastaan toista sataa. Molemmat luvut tarkistettu Kauhajoen lipunmyynnistä.

Keskittykää nyt vaan niihin kotipeleihinne, vaikka jäihän teiltä runkosarjan viimeinenkin matsi jostain syystä väliin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös