Koripallo.com

Välierät: Karhubasket - KTP

Viestejä
1 300
Tällä pelillä ei kyllä Karhua kaadeta...
 
Viestejä
2 515
Jotenkin tuntuu että Ktp alkaa jo luovuttaa..

Nyt on Karhulla kuitenkin vielä vaikea tehtävä pistää sarja poikki..
 

Urheilija

Se on siinä! Nyt sitten tietysti riippuu rahastonhoitajan käskystä kuinka keskiviikkona pelataan. Olisi kiva nähdä mitä poskipunalla puuteroitu Iisalo saisi aikaiseksi tällä Karhun joukkueella. Minusta Jussista huokuu ihmisenä, onko se nyt sitten sitä karismaa, kuitenkin jotain sellaista, joka saa joukkueellisen muukalaislegioonalaisia toimimaan käsittämättömän hienosti yhdessä. Koripallo ei ole tilastoihin tuijottamista vaan se on kuin ihmisen elämä yleensäkin. Välillä vähän ylämäkeä ja suurimmaksi osaksi ratkiriemukasta rallattamista. Ja Jussi on fikkarinsa kanssa näyttämässä tällä porukalle suuntaa ja sitä kuuluisaa tarkoitusta, jota jokainen elämässään etsii. Ja vaikka lähtökohtaisesti elämässä on hyvä olla heikomman puolella niin tämä ei tarkoita sitä, että olisimme Vilppaan puolella!
 
Viestejä
417
Kyllä se vahvasti siltä näyttää, että paremmalle hävitään. Hands up ja creditit Karhulle hyvästä koripallosta. Ja kun muistetaan reaaliteetit, niin ei tällä budjetilla kuuhun mennä, vaikka sinne kovasti yritettiinkin ja pisteet KTP:lle siitä. Pronssipelissä sitten murtuneelta Vilppaalta hakemaan tikkari kädestä, niin voi hyvillä mielin lähteä kesälomalle pohtimaan ensi kauden rosteria.

Jos KTP voittaa 4 peliä putkeen, voi päälleni kaataa tervaa ja KTP:n maskotin höyheniä, ja muutenkin nöyryyttää julkisesti surkeana fanina.
 
Viestejä
1 300
No niin, neljäs näytös tänään. Nyt joka ukko kaikki peliin jotta ainakin yksi voitto saataisiin kairattua Karhusta. Niin kauan kun on pelejä niin kauan on toivoa( ainakin pientä =) ) Henk.koht ainakin lähden hakkaamaan lahnaa yhteen, ei näitä välieriä joka vuosi Kotkassa pelata. Taistele KTP!! ;) Ps. Onhan se majoituskin varattu jo seuraavaan Kauhajoki-reissuun, valmennus uskoo, minäkin uskon...!
 
Viestejä
1 300
Ja pekonia ja luonnonjogurttiakin jo löytynee aamupalalla..jos niin kävis?
No näin pitää toivoa jotta aamupalaa Kauhajoella vielä tänä keväänä vedettäisiin joukkueen toimesta =P
 
Viestejä
19 549
Huhua kuultu, että Kauhajoen isäntien perämetsät on jo aukkohakattu ja rahaa pitää järkkäillä vielä yhdellä kotiottelulla....

Näin uskoo-JOE
 
Viestejä
1 041
20 minuuttia pelin alkuun ja Karhuvuori ammottaa tyhjyyttään. Näinköhän kausi päättyy hyvin antiklimaattisesti tyhjille katsomoille?
 
Viestejä
1 599
Aika häpeällinen on kyllä tuo vajaa 800 katsojaa välierävaiheessa. Kotkan normikansa oli jo luovuttanut. Onneksi siellä on hienoja faneja muuten,
 
Viestejä
3 182
Onhan toi vähän surkeaa, mutta varsin ymmärrettävää, kun sarja on 0-3. Suomessa on vähän heikkoa tämä urheilukulttuuri. Menestyksen perään juostaan, mutta valtaosa tuntuu unohtavan joukkueensa heikoilla hetkillä. Mutta hieno kausi KTP llä joka tapauksessa ja vielä peli jäljellä.
 
Viestejä
2 515
Hieno voitto!!

Mutta täytyy nostaa hattua KTPn valmennukselle ja pelaajille että saivat tänään horjutettua Karhun peliä ja tekevät pelistä tiukan. Toivotaan että Kotkalaiset nappaavat pronssin ja saavat palkinnon hyvästä kaudesta.

Karhun toinen mitalli on tosi asia ja saatu täten todistettua ettei viime kauden mestaruus ollut mikään tähden lento ja sattumaa..

Hienoa työtä Jussilta ja Jannelta. Hieno joukkue kasattu.

Nyt vielä yksi joukkue pitää kaataa ja oranssi kevät on tosi asia :cool:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös