Koripallo.com

Valavuori ja Suomi-koris

Viestejä
1 017
Olipa Ullatus. Valavuori on niinku Halme aikoinaan, suuret puheet ja teot täysin päinvastaaset. Ja nyt sitten lampaat tsemppaa kun jäi jo kiinni ja tuomio tuli. Elämme mahtavassa maailmassa.
 
Viestejä
770
Puoli miljoonaa on paljon, mutta paljon on tilille tullutkin vuosien saatossa. 400 000 € veroseuraamus oli tullut 800 000 € tuloista. Tuon lisäksi oli ainakin sadantuhannen epäselvä raha. Pointtina, että jos kaikki eivät ole hävinneet tuuleen, voi olla mahdollista lyhentää velkapääomaa reilustikin heti alkuun.

Jos taas kaikki on hassattu, puhutaan yli kymppitonnista kuukaudessa vuosien ajan. Tottakai sen saa menemään helpostikin, leveä elämä maksaa. Eikä sinänsä olisi edes ihme Valavuoren kohdalla.

Itselle on jäänyt lähtemättömästi mieleen 2015 finaalit Joensuussa. Aika isolla faniroolilla Aleksi veti silloin kentän laidalla...
 
Viestejä
1 509
Pelur175 puhuu asiaa, nyt on haettu sarasvuomainen "antakaa suomalaiset syntini anteeksi" -rooli, seuraavaksi odotettavissa Yle Puheella ohjelma Kierkegaardin ajatuksiin perustuen, pehmeällä ja hiljaisella äänellä.
 
Viestejä
1 280
http://instagr.am/p/0pXe_GFDdP/

Viisi vuotta sitten kun veropetokset olivat olleet jo pari vuotta tulilla. Valeksi kävi poliisin juttusilla kun epäilyt heräsivät mutta hei it's all good ja koiranpentuilme päälle. Jännä että Valeksin väitetyt elämänhallintaongelmat kohdistuivat vain verojen maksamiseen mutta ei rahan tekemiseen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös