Koripallo.com

Vikings-KTP Salohallissa 1700 24.3.2012

Kumpi joukkue tarraa vahvemmin runkosarjan kuudenteen sijaan?

  • Vilpas

    Ääniä: 8 42,1%
  • KTP

    Ääniä: 8 42,1%
  • LRNMKY nappaa kuudennen sijan

    Ääniä: 3 15,8%

  • Äänestäjiä
    19
Viestejä
3 483
Vs: Vikings-KTP Salohallissa 1700 24.3.2012

JOEN SUU sanoi:
Otetaan nyt kuitenkin tuo " loistava " pois tuosta aloituksesta. Ainakin itseni kannalta katsottuna se on liian pitkä.

Kiitos Joe (ja Zone) kommenteista. Tosiaankin mukavasti kannustaa jatkossakin vastaavien kirjoittamiseen...
 
Viestejä
505
Vs: Vikings-KTP Salohallissa 1700 24.3.2012

Hyvä! Kotka Baaskit otti vierasvoiton, joita ei liian usein viimeaikoina ole tullutkaan, niin, kyllä ja kyllä, hilkulla kyllä on ollut. Sitten vaan menoksi pleijareihin (eikös se jo ole satavarmaa kaikenlaisten laskuoppien mukaan) ja lienee sama, mikä porukka siellä ekaksi vastaan tulee. Kyllä ne kaikki ovat voitettavissa, vieraissakin. Pärjäämisiä vaan toivottelen.
 
Viestejä
366
Vs: Vikings-KTP Salohallissa 1700 24.3.2012

Zone sanoi:
Huippulupaus Ässä tänään huikeat 2/2. Expertille tiedoksi. Turha odottaa miehestä kuin hyvää roolipelajaa liigaan. Siihen rahkeet ehkä riittää.
Niin, että tämän yhden pelin perusteella päätit sitten näin? Aika luonnollista, että nuorelle pelaajalle tulee välillä huonoja päiviä joukkoon. Eikä tule vielä ensi kaudellakaa olemaan huippupelaaja edes liigassa, mutta pontetiaalia on aika pitkälle, mikäli kehitys jatkuu samanlaisena. Pitkä pelaaja kuitenkin kehittyy vähän hitaammin kuin lyhyempi pelaaja.

Mukava huomata, että kuukauden hiljaiselon jälkeen tänne ovat palanneet taas kaikki vilppaan haukkujat, missä olitte viimeiset 5 peliä?

Itse pelistä ei jäänyt jälkipolville mitään kerrottavaa, Ktp oli juuri lopputuloksen verran parempi ja jokaisella osa alueella edessä. Ja antaisti täysin voittonsa.

Ja ihmispallon avaus oli kerrastaa huikea, noita kun viitsit joka kerta kirjoittaa, niin täällä ainaki arvostetaan suuresti. Ilo lukea.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös