x

Osallistu Koripallo.comin kävijätutkimukseen

Pyrimme selvittämään tarkemmin millaisia kävijämme ovat. Olemme erittäin kiitollisia kaikille kyselyyn vastanneille, sillä vastausten avulla pystymme parantamaan mainosmyyntiämme ja sitä kautta kehittämään sivustoa aiempaa paremmaksi.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Voimistelusaleista kunnon halleihin

Viestejä
1 307
#62
Missä on riittävän hyvä paikka koripallohallille Helsingissä? Ilmeisesti Helsingin rajalla oleva Energia Areena, joka on vielä melko lähellä juna-asemaa ei koripalloväelle enää kelpaa (aiemmin kelpasi mm. maajoukkueelle).

Helsingin Pirkkolan uimahallin paikoitusalueen viereen ei tule asuntoja eikä toimistoja, joten sillä tonttimaalla ei ole kilpailevaa käyttötarkoitusta. Olisiko esimerkiksi Kehä1 (Pirkkola) jo Helsinkiläisen koripalloväen saavutettavissa? Esimerkiksi Itä-Helsingin Roihuvuoreen en rakentaisi koripallohallia, koska sinne tarvitaan 2500-katsojan pesäpallostadion....
Olikohan Seagullseilta virhearvio iskeytyä HIFK:n kelkkaan Garden-hankkeeseen kun se näyttää tulevan kyntämään pelkästään byrokratian rattaissa seuraavat sata vuotta? Esim. yhdessä jonkin ohjelmatoimiston (ja / tai salibandyn) kanssa vaikkapa Kalasatamaan, Jätkäsaareen tai Pasilaan olis voinut päästä mukaan kun uusien alueiden kaavoitus oli vasta syntymässä.

Varsinkin Kalasataman sijainti olisi ihan optimaalinen (sinne pääsisi sujuvasti myös Itä-Helsingistä) - ja siellä esim. konsertti- ja tapahtumajärjestäjätkin toimis mielellään. Sen sijaan esim. Energia-Areena on kyllä huono vaihtoehto: monelle kaupunkilaiselle naapurikuntaan matkustaminen - ja eritoten sen seutulipun osto - on kyllä kynnyskysymyksiä. :)

Vähän mietityttää sekin, että aikoinaan puhuttiin mun mielestä siitä, että Gardeniin tulisi oma uusi - sitä varten suunniteltu - sisäpelihallinsa / konserttisalinsa, mutta viimeksi kun hankkeesta jotakin luin (jostakin, en muista mistä), niin siinä puhuttiin vanhan Nordiksen muuttamisesta sisäpeli- & konserttikäyttöön. Tällöin tietenkin museovirasto vaatii jokaisen tolpan, seinän ja muovipenkin pitämistä paikallaan ja tila jää ankeaksi "jäähalliksi jossa pelataan korista". Siis sitten joskus kymmenen vuoden päästä...


Tän päivän Hesarissa oli muuten Tero Hakolan juttu Salibandyn tilaongelmista. Salibandyväki tympääntyi lajinsa kalleuteen – moni seura maksaa kuusinumeroisen luvun pelkästään hallivuoroista.
 
Viestejä
1 153
#65
Vantaalle on (henkisesti) pitkä matka, mutta olisi kyllä mielenkiintoista nähdä mitä siellä saataisiin erillisinä tapahtumina aikaiseksi. HoopsForKids on ollut (some)menestys, ehkä tämän ja vaikka Vilppaan viikonloppupelin ympärille olisi kasattavissa tapahtuma, jolla sitä paljon puhuttua hypeä saataisiin siirrettyä Gigantti katsomosta ihan oikeasti pääkaupunkiseutulaiseen edustus korikseen.
 
Viestejä
70
#68
Saattaa olla väärän otsikon alla, mutta yksi aika legendaarinen ulkokenttä lähti käsittääkseni täysin huomioonottamatta "Koripalloväen" mielipiteitä.

Niin ja linkki, jos joku haluaa tuota mediaa tukea, Koripalloväki hiiltyi - Jere Karalahden liikuntabisnes jyräsi legendaarisen kentän, näin vastaa ex-kiekkoilija: ”Enemmän tämä meidän juttu on käytössä”
Tuskin tuotakaan nyt ihan hetken mielijohteesta tuonne ole rakennettu.
Sehän on tottakai aina positiivista, että liikuntapaikkoja tulee lisää lajista huolimatta. Mutta ei tällä tavalla.

Toinen asiaan liittyvä linkki: Adressi Hietarannan ulkokoriskentän puolesta
 
#69
Eikö nyt ole niin, että usealle paikkakunnille ollaan kovasti puuhaamassa uutta palloiluhallia. Pakko on, koska monella paikkakunnalla ne eivät täytä nykyajan tarpeita. Kunnallinen päätöksenteko on tietysti hieman hidasta ja raha tiukilla, mutta eiköhän ne putkahda sieltä ennen pitkään. Ainakin näistä muistan itse olleen puhetta:

Joensuu, Tampere, Helsinki, Nokia, Kaarina, Uusikaupunki

Turku ja Lahti luultavasti myös jossain vaiheessa nousevat (hallit jo kunnossa). Salo on jo nyt kunnossa. Kouvolan ja Kotkan tilanteesta en tiedä mitään, mutta eihän ne tällä hetkellä ihan niitä huonompia ole. Veikkaan siis, että esim. 10 vuoden päästä pelaamme liigaa kokonaisuutena täysin eritasoisessa ympäristössä kuin nykyään. Suunta on eteenpäin !