Koripallo.com

Kataja Basket 2023-2024

Viestejä
2 089
Joo, Katajallakin oli Singlen ja Tomban pakko heittää koska aina heittävät.

Olis kiva olla vastustajan koutsi kun noille kahdelle vois jättää 3-5m tilaa ja sumputtaa korin alle.
 
Viestejä
2 908
Joo, Katajallakin oli Singlen ja Tomban pakko heittää koska aina heittävät.

Olis kiva olla vastustajan koutsi kun noille kahdelle vois jättää 3-5m tilaa ja sumputtaa korin alle.
Sumputtaa voi aina.

Kuitenkin, 3 jenkulaa mukana, jote oottakee ku päkki ja dontso jytkähtää takas rosteriin taas ;)

Ja Pöllästä vois sanoa.. Jos uskaltaa.. Että nyt tuli J...Y!:cool:
 
Viestejä
2 417
Tänään Katajalla vieraspeli Seagullsia vastaan Kisahallissa jossa Kataja on viime vuosina hävinnyt. En muista milloin viimeksi Kataja olisi Kisahallissa Seagullsin voittanut. Seagulls on hävinnyt 4 peliä putkeen ja heittänyt kolmosia paljon ohi joten voisi luulla että tänään vastassa on ärsytetty Seagulls joka yleensä kotonaan heittää hyvällä prosenteilla kolkkia sukkana koriin. Ja Katajalla kun Pack puuttuu niin kyllä Seagulls on iso suosikki ja iso ihme pitää tapahtua jos Kataja tänään voittaisi.
 
Viestejä
2 908
Kyllähän tuo Donzo nyt pärjää liigassakin ja varmasti saa kentällä ollessaan joukkueelle enemmän tehoja irti kuin Ville Karhu
Kyllä. Donzo kehiin ja puksuttamaan! Sitten vielä Päkki ja Pöllä kehiin, niin avot! Hienoa nähdä Lufile ja Pöllä tukkimassa 3s aluetta :cool: Ja Grant, pelaa elämänsä pelin tänään, uppoaa kaikki kolkit, ja tumppi, henkka, linkku ja tumba säkittäää myös, ja ese näyttää esimerkkiä ;) Unohtuiko joku vielä?

Ja kuullaanko kohta taas jotain?
 
Viestejä
6 220
Historia kisahallissa ei lupaa Katajalle hyvää mutta toivotaan yllätystä ja vierasvoittoa!
 

Vt

Viestejä
74
Mikähän mahtaa olla Packin tilanne? Itselle jäänyt mielikuva, että joku pieni loukki. Jo kolmas peli sivussa toivottavasti ei mitään vakavampaa. Ilman Packia tulee tekemään tiukkaa peleissä.
 
Viestejä
6 220
Pack sivussa maaliskuuhun, täytyy toivoa että olisi mj tauon jälkeen mukana.
 
Viestejä
2 417
Seagulls vei ja Kataja vikisi. Katajan hyökkäys surkeaa paitsi Hirvosella jolla kolkit upposi hyvin. Kataja ei välttämättä montaa peliä ylemmässä jatkosarjassa voita ja jopa todennäköistä on että Kataja ei saa kotietua puolivälieriiin
 
Viestejä
6 220
Odotettu häviö. Kisahallin kirous jatkuu. Tiukassa ne vierasvoitot tulee jatkosarjassa olemaan. Todennäköistä on ettei niitä tule yhtään.
 
Viestejä
2 089
Sillälailla.

Mutta oikeasti: mitä tällä nallipyssy joukkueella voi saada aikaiseksi??

Joensuussa olevista Pistooli, Siitosen Pete ja jopa Esko Laukkanen pesisivät nämä Tombat, Permannot, Singlet milloin vain kolkki promilleissa kun vapaa paikka on.

Puolustusta kehutaan (?) mutta kattellaan kun näitä ns yläjoukkueita vastaan on pelattu vielä 8 peliä.

Muutenhan tää näyttää hyvältä ja hieno kausi jatkuu!
 
Viestejä
2 417
Tänään Katajalla kotipeli Nokiaa vastaan joka on pelannut hyvää korista ja on Seagullsin ohella mestarisuosikki. Nokialla on huippuvalmentaja kolmen suomen mestaruuden mies eli Greg Gibson, 4 hyvää ulkomaalaista ja hyviä kotimaisia pelaajia niin ei ihme että Nokia taistelee runkosarjan voitosta. Nokialta puuttuu Murphy ja Mattila jotka ovat menetyksiä Nokialle mutta Kataja pelaa ilman Packia niin se heikentää Katajaa paljon. Levypalloissa pitää pärjätä ja kolmosten upota jos Kataja meinaa Nokian kaataa. Ja toivon että kolmospaikat tulee Permannolle, Lindbergille, Hirvoselle ja Egekezelle koska nuo pelaajat osaa laittaa kolmosta ihan hyvällä prosentilla koriin toisin kuin Tumba ja Singleton jotka ovat surkeita heittäjiä
 
Viestejä
6 220
Hectorikin paikalla joten Kataja voi hävitä, eihän
 
Viestejä
2 908
Tiukkaa. Toinen puolisko paukutellaan kunnolla! Pack onneks takaisin mj tauon jälkeen .

paikalla myös Leksa Huff, hattu päästä
:cool:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös