Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
46
Nyt se sitten taas alkaa.

Ja kun Bullssiin ei saatu hankittua sitä käänteentekevää takamiestä, niin joukkueen runko on – Project Patrickia (Williams) lukuunottamatta – suorastaan hämmästyttävän identtinen edellisen kauden kanssa. Joten tulevalla kaudella saadaan nähdä, kuinka erilaista peliä kaksi eri päävalmentajaa voivat repiä irti periaatteessa aivan samasta pelaajamateriaalista. Vähintäänkin tästä näkökulmasta kausi tulee olemaan kiinnostavaa seurattavaa. Laurille toivoo aina parasta, ja Laurille parasta on sellainen hyökkäyspään peli, missä pallo pyörii aika iloisesti mieheltä toisella ja korille ajavat 'takamiehet' muistavat, että olemassa esimerkiksi kick-syöttö ulos.

Kattellaan.
 
Viestejä
2 305
Bulls-fanien muisti tuntuu olevan noin 5 ottelun pituinen.
Tämä on kyllä harvinaisen totta. Ja kun puhutaan eurooppalaisista pelaajista, niin muisti tuntuu olevan sellaiset kaksi tai kolme peliä, etenkin jos peli kulkee huonommin.
 
Viestejä
566
Olihan tuo käsittämättömän hienoa ajatella että Bulssin kauden ekassa pelissä Lauri kuulutetaan avausviisikosta ekana kentälle.

Ja hyvä restricted free agent oli Laurilta hyvä veto. Näyttää Reinsdorfillekkin ettei se että "haluaisi pelata pitkän uran chicagossa" tarkoita mitään alekoria. Nyt kaikki tietää tulevinakin vuosina ettei liikaa kannata tinkiä. Ja jos Jerry haluaa panostaa white soxien world series voittoon koriksen sijaan niin Laurile kyllä löytyy ottajia tämän kauden jälkeen jos vain pelaa odotusten mukaisesti. Sopiva yhdistelmä rentoutta ja attack asennetta jolla taistellaan joka irtopallosta niin hyvä tulee.
 
Viestejä
624
Aika synkkäähän tämä taas on. Kukaan ei puolusta ketään, edes vahingossa. Päällimmäisenä mieleen jää ekasta kvartsista Arcidiaconon laiton miespompula. Lauri selvästi aktiivisempi kakkosviisikon kanssa.
 
Viestejä
664
Aika karusti näkyy, että joukkueessa ei ole mitat täyttävää takamiestä eikä sentteriä. Eikä varsinkaan kaaripelaajien puolustajia. On se Young kyllä kova, jos saa vapaasti huseerata.
 
Viestejä
566
Aika synkkäähän tämä taas on. Kukaan ei puolusta ketään, edes vahingossa. Päällimmäisenä mieleen jää ekasta kvartsista Arcidiaconon laiton miespompula. Lauri selvästi aktiivisempi kakkosviisikon kanssa.
Kakkosviisikko nosti Bulssin viime vuonnakin usein peleihin mukaan. Vaikka 2 vuotta sitten mollasin Dunnia, niin viime vuonna aloin kyllä arvostaa miehen puolustustaitoa. Vaikka Williams onkin osoittautumassa hyväksi rookieksi niin kyllähän Bulssin rosteri olis huutanut ja huutaa eniten hyvän PG:n perään. Kuvittelin että korjaavat tilanteen jollain konkarilla mutta ei...
Tällä hetkellä fiilis että Arcidiacono on Bullsissa ainoa joka osaa pelata PG:n tontilla ja vaikea uskoa että fysiikka riittää aloitusviisikkoon.
 
Viestejä
624
59 pinnaa ja Markkasen 6/8 heitot niin tässähän voisi ihan hieroa käsiään tyytyväisenä. Mutta 83 pistettä omiin... voi hyvät hyssykät. Ei taida tulla paskasta konvehtia, edes joulunaikaan, vaikka Boylenin tilalla onkin oikea valmentaja.
 
Viestejä
124
Pelistä ei paljon jäänyt jälkipolville kerrottavaa..
..muuta kuin että Lauri on nostanu pelinsä nextille levelille!
 
Viestejä
450
Voi ristus sentään. Onneksi tuli ostettua liikapassi Mehikosta, niin tulee vaan euron/peli hintaa tälle kauheudelle. Nyt voi sanoa että loistavaa että Lauri ei saanut extensionia, koska kauppaaminen viimeisen rookiesopparivuoden takia on hankalaa poison pill:n vuoksi kun jatko on tehty. Maaliskuussa johonkin muualle, nyt kun arvo toivon mukaan saadaan ylös niin että Chicago motivoituu myymään miehen jotain hyvä assettia vastaan. Kiva olis vielä kun saisi puolustuspelinsä johonkin kuntoon, vaikkeinyt tuolla kovasti erottunut muusta katraasta. Apu-/joukkuepuolustuksen konsepti tuntuu tuolle ryhmälle melko vieraalta. Nyt myös nähtiin joukkue jolla ei ole yhtään luontaista pelintekijää.
 
Viestejä
794
Bullsilta puuttuu nba tasoinen pelintekijä tällä hetkellä, coby ja lavine eivät ole missään nimessä pelintekijöitä ja heistä ei tule sitä. Joukkueessa on yksi nba-tason pelinekijä satoransky joka tällä hetkellä ei ole pelikunnossa. Katsoo vaikka atlantaa ja youngia, Kun on hyvän pelinkäsityksen omaava pelintekijä syntyy helppoja koreja kun osataan syötttää sisälle ja leikkaaville pelaajille oikeaan aikaan. Coby white on aivan kauhea, koskaan tykännyt, en ymmärrä hehkutusta. Sopii parhaiten kakkospaikalle, jolloin käytänössä joukkue pelaisi yhdellä pelintekijällä satoransky. En näe tulevaisuutta joukkuessa jossa pelaavat coby ja lavine, ei siitä synny voittavaa joukkuetta. Lauri lähde menee bullsista tai heivatkaa coby pois.
 
Viestejä
2 305
Hyvä hyökkäyspään peli Laurilta. Ja hei, Lauri on nyt alkukuulutuksen mukaan seven-foot-one. ;)
 
Viestejä
124
Harmi tosiaan, että Coby ja muut missas kerta toisensa jälkeen syöttöikkunan kuumalle Laurille, joka todella janosi heittopaikkoja ja pelasi itseään agressiivisesti vapaaksi koko ajan. Laurin kunto näytti olevan hyvällä mallilla, eikä miehessä näkynyt mitään väsymisen merkkejä vaikka näytti tekevän paljon duunia kentällä.
 
Viestejä
2 156
Huomaakohan LaVine itse paljastavansa todelliset ajatuksensa?

"LaVine vaati myös joukkueeltaan parempia suorituksia.

– Vain voitto merkitsee, ja henkilökohtaiset suoritukset ovat toisarvoisia, LaVine muistutti Chicago Sun-Timesille.

– Olen mielestäni ollut tässä liigassa keskimääräistä parempi pelaaja viime vuodet, mutten saa siitä tunnustusta, koska emme voita otteluita. Meidän täytyy alkaa voittaa. Se on lääke kaikkiin vaivoihin.
" (YLE: Chicago Bullsin NBA-kaudelle surkea alku – Lauri Markkaselle 21 pistettä)

Muiden on pelattava paremmin että voitamme - jotta minä saan tunnustusta koska olen parempi - mutta henkilökohtaiset suoritukset on siis sivuseikka!
:oops::rolleyes::)

Ei ihme jos joukkuepeli ei suju kun lähtökohtainen asenne on tuo.


Juu. Oli aika kauheata katsottavaa. Toisaalta, ei tästä varmaankaan ole teitä kuin ylöspäin. Ehkä.
 
Viestejä
277
Olihan se kauhea joukkue esitys. Luokaton puolustus kaikilta. Tämä joukkue tarvitsee kokenutta pelaajaa, joka haukkuu nämä pelaajat joka ilta. Butler olisi hyvä lisä. Sitten ne pelaajat, jotka eivät kestä haukkuja niin ne kaupattaisiin muualle.

Bullsien suurin ongelma tuntuu olevan se, että pelaajien peliäly on minimaalinen. Tässäkin pelissä juostiin sitä samaa peliä uudestaan ja uudestaan. Mutta jokainen peli on helposti pysäytettävissä, joten pelaajilta vaaditaan jonkinlaista kykyä muuttaa asioita lennossa. Bulls:lta tämä ei onnistu. Atlanta vaihtoi kaikki skriinit. Tämä on helppoa käyttää hyväkseen, mutta mitään ei tehty. Tämä haukku kyllä kohdistuu valmennukseenkin. Myös tuon pelin juoksun lisäksi siellä oli erittäin vähän pallon ja pelaajien liikettä.

En nyt usko, että Bulls tulee koko loppukauden pelaamaan noin paskasti puolustuksessa. Viime kaudellakin heidän puolustus oli surkeaa kauden alussa, mutta myöhemmin kaudella he olivat jo pelaamassa top 10 puolustusta. Tämä tapahtui vasta Joulukuussa, joten ei tähän ihan heti suurta parannusta ole tapahtumassa. Luultavasti myöskään ei tule olemaan noin hyvää, jollei tapahdu kauppoja, koska Bulls:lla ei ole ensimmäistäkään hyvää puolustajaa rosterissa ja Boylen:n pelifilosofia on enemmän puolustuspainotteinen. Se, että pelaajat yrittää parantaa jo vähän ja luulisi, että tuon esityksen jälkeen olisi motivaatiota parantaa.
 
Viestejä
7 339
Olihan se jälleen kamalaa katsottavaa. Mutta nyt joulun kunniaksi etsin pari positiivista asiaa. Hyökkäyspeliajatus on huomattavasti parempi joukkueella uuden valmentajan johdolla. Liikkuva ja aktiivinen rooli Laurille ja varmasti jatkossa näkyy myös joukkueessa parempana. Ymmärtääkseni joukkue on lopulta aika vähän aikaa harjoitellut/pelannut uusia settejä, joten ihan hyvin mahdollista että pääpaino on ollutkin hyökkäyspäässä.

Valmentajaan liittyen vaikutti, että uusi valmentaja pyrki reagoimaan tilanteisiin. Nähtiin paikkapuolustusta, myös jäi sellainen kuva, että aina aikalisän jälkeen tuli melko järkevä joukkuehyökkäys, mikä päättyi joko koriin tai ainakin järkevään ratkaisuun. Luonnollisesti kun peli oli vähän mitä oli, niin ei tuo oma keskittyminenkään pysynyt pelissä, eli voi olla että on myös virheellinen mielikuva.

Kolmantena on Laurin peluuttaminen. Olen koko nämä kolme vuotta kritisoinut sitä, että Lauria yritetään peluuttaa johonkin superkuntoon tyylillä 10-12min kerrallaan. Nyt stintit olivat huomattavasti lyhyempiä ja toisaalta penkillä viihdyttiin yhtäjaksoisesti lyhyempiä pätkiä. Tämä on mielestäni oikea tapa peluuttaa Lauria.
 
Viestejä
1 220
Huvittavinta aloitusviisikossa oli se että Lavine koko ryhmän kokeneimpana pelaajana otti aika passiivisen roolin. Varsinkin pelin alussa. Ei tuo viisikko ainakaan voi olla tuollainen jos kaikilta puuttuu agressiivinen pelitapa jolla samalla ohjataan muut tekemään päätöksiä. Nyt se oli sellaista skriiniä ja syöttöjä ilman että olisi ihan kunnolla mitään haettu.

Lauri Markkasen touhuja taas katsellessa tuli mieleen että Lauri ei oikeen sovi mitenkään joukkueen kärkimieheksi. Paikka kyllä NBA:ssa löytyy mutta se on enemmänkin tukevana pelaajana joka pystyy nakuttelemaan sen 20 pinnaa joka peli.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös