Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
7 125
Näitä yleisindikaattoreitahan syntyy tiheään. Yhden todistelun mukaan EPM (estimated plus minus) tuottaisi indikaation pelaajan hyödyllisyydestä pienimmällä virheellä vs muut nykyajan mittarit jotka käyttää myös player-tracking dataa. Niin tai näin Dunks&Threes-saitilla on yksi parhaita käyttöliittymiä joista saa hyvän yleiskuvan. Plokkasin vertailuun muutaman avainpelaajan:

Tässä EPM ja perusdatat. Alempi numero kertoo kuinka korkealla on liigan vertailussa (vai pelipaikan? täytyy selvittää)
Tämä todistelu kiinnostaa. Sulla on ilmeisesti tilaus tuonne saitille? Onko sivustolla esitetty mitään matemaattista taustaa tuolle mittarille?

edit. Löytyi.

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
473
Tämä todistelu kiinnostaa. Sulla on ilmeisesti tilaus tuonne saitille? Onko sivustolla esitetty mitään matemaattista taustaa tuolle mittarille?

edit. Löytyi.

Tietoa on varsin vähän, eikä "salaista formulaa" ole ymmärtääkseni paljastettu. Tuossa blogissa jonka kursoorisesti luin läpi on kuvaus vertailusta muihin mittareihin ja varmasti ymmärrät tekstin meikäläistä huomattavasti paremmin. Löysin tämän yhdestä Stephen Noh:n videosta jossa valitti että puolustuksen osalta indikaattorit ovat puutteellisia ja että "analytiikka-piireissä" (??) monet käyttävät nyt tätä .

Otin tilauksen lähinnä sen vuoksi, että tässä on erinomainen käyttöliittymä ja kaikki olennainen löytyy helposti yhdeltä (pelaaja)sivulta. Vertailuja pelaajien välillä ja joukkueen sisällä on myös helppo tehdä. Kassavirranhallintasyistä lopetin CleaningTheGlassin, koska totesin etten tule näistä on/off-tilastoista ja four factorsista hullua hurskaammaksi ja osin varsinkin edellisissä on oudoilta poikkeamilta näyttäviä tuloksia. Lisäksi kannattaa käyttää tilastoja jotka näyttävät parhaiten tukevan omia ennakkokäsityksiä :) . Hemmo varmaan vastaa kyselyihin, jos osoittaa omaavansa riitttävän tiedon älykkääseen keskusteluun asiasta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 597
Tietoa on varsin vähän, eikä "salaista formulaa" ole ymmärtääkseni paljastettu.
Eli Robert Williams III on nba:n 19. paras pelaaja ja vielä ihan ylivoimaisesti Bostonin paras pelaaja. :)

No vitsi vitsi. Ihan asialliselta vaikutti. Ja tuo alempi luku näytti olevan vertailu koko liigaan.
 
Viestejä
473
Jep, nuo vähien minuuttien ja pelien miehet olisi hyvä voida määrittää ulos. Vertailun voi näköjään valita kaikkiin tai samaan pelipaikkaan (positional comparison). Esim. Lauri näyttää tänä vuonna olevan pelipaikkansa eliittiä heittotarkkuudessa (eFG)., ja selkeä parannus aiempaan.
Screenshot 2021-02-22 at 17.45.42.png

Kaikki nämä ovat saatavissa keräilemällä muualtakin mutta pelaajasivulta olennainen paljastuu nopeasti. Esim. että Lauri on lähes erehtymätön tänä vuonna vasemmasta kulmasta.

Screenshot 2021-02-22 at 17.51.56.png
 
Viestejä
809
Keskimatkan kakkoset on pois heittovalikoimasta kokonaan? Niin kuin Boylenin kaudella oli ilmeisesti tavoitekin. Onkohan muillakin pelaajilla sama suunta? Tai edes muilla Bullsin pelaajilla?
 
Viestejä
473
Keskimatkan kakkoset on pois heittovalikoimasta kokonaan? Niin kuin Boylenin kaudella oli ilmeisesti tavoitekin. Onkohan muillakin pelaajilla sama suunta? Tai edes muilla Bullsin pelaajilla?
Keskimatkalaiset 75 pallonhallintaa kohti
Lauri: 1.8
Young: 3.0
Carter: 4.9
Valentine:4.4
Williams: 4.0
Coby 3.9

Näistä huomionarvoista on ehkä se että lähes kaikki Carterin ovat avustettuja/syötettyjä. Youngillakin 75%, eli saavat pallon jonnekin high postiin ja siitä hypäri tms. Valentinella sensijaan suurin osa on omia paikkoja eli tyypillinen ajo ja floater, joita kiskoo. Laurilla puolet näistä harvoista on yllättäen itse luotuja paikkoja. WIlliamsillahan tyypillinen lienee 3-heiton paikka, ei heitä/harhautus, muutama pomputus ja keskimatkalainen. Cobylla kartta kattaa koko alueen, ja suurin osa omia paikkoja. Äkkiä voi kuvitella että on se hyökkäys kun päättää ajaa, puolustus sulkee ja heittää hypärin siitä.

Ei kai tätä kielletty ole Donovanin toimesta, muttei näytä istuvan Laurille.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
65
Bulls vs Rockets 120-100.

Näyttää siltä, että Bulls oppii hiljalleen ottamaan rutiinivoittoja etukäteen heikommista siipirikkoisista vastustajista, siis myös ilman Lavinen huippuiltaa. Makeeta. Se kertoo tasapainosta joukkueessa ja oman pelitavan löytymisestä. Vaikka käynnissä onkin hyvin erikoinen NBA-kausi, niin silti tämä Jim Boylenin käänteinen työnäyte; mitähän kaksi eri valmentajaa voi saada irti käytännössä samasta pelaajamateriaalista, lähentelee jonkin sortin maailmanennätystä kertovuudessaan. Voi kunpa puoltatoista kautta kaikkien elämästä ei olisi uhrattu koripallon vastaiseen, Jim Boylenin pystyttämään vahakabinettikokeiluun. Ja yhtä mahtavaa kuin on se, että Chicagon joukkueelle saatiin ihan uusi johtoryhmä, yhtä käsittämätöntä on se, että vanha johto olisi periaatteessa ollut yhä valmis pitämään Boylenin joukkueen päävalmentajana.

Satoransky on nopeassa tahdissa palannut vähintäänkin entiselleen ja on joukkueelle koko ajan tärkeämpi voimavara. Mitä enemmän vastuuta pelinrakentamisesta jaetaan – eli mitä vähemmän sitä jää Coby Whitelle – sen paremmin ja järkevämmin tämäkin selvästi pelaa luontaisessa roolissaan. Thaddeus Young on varmaan kirkkain esimerkki viime kaudella hukatuista mahdollisuuksista ja kaikesta siitä, mikä Boylenin alaisuudessa meni niin kammottavalla tavalla pieleen. Lauri tulee tässä suhteessa hyvänä kakkosena. Myös Lavinen kehittymistä joukkueen kannalta hyödyllisemmäksi pelaajaksi on puhdas ilo seurata, hyökkäyspäässä ennenkaikkea, mutta yhä enemmän myös puolustuksessa. Jos Lavine vielä oppisi pois siitä tavasta, että aikoo aina ratkaista tiukat matsit ihan yksikseen, niin parempaa pelaajaa tällä hetkellä on kohta vaikea keksiä.

Nykyisellään pelkästään yhdessä Chicagon pelissä saattaa olla useampi sellainen puolenkentän hyökkäys, missä jokainen pelaaja koskee palloon – useampi kuin niitä oli koko viime kaudella yhteensä! Saan vieläkin välillä fläsäreitä niistä kaameimmista Chicagon peleistä, joita viime kaudella satuin katsomaan. Se oli puistattavaa.

Kurjaa on vain se, että monet Chicagon amerikkalaiset fanit (Bulls Reddit) tuntuvat pitävän Laurin poissaoloa yhtenä tärkeänä syynä joukkueen viimeaikaiseen hyvään tekemiseen. Ja konsensus siitä, että Lauri PITÄÄ kaupata pois, voittaa koko enemmän tilaa. Ehkä sinivalkoiset rillit sumentavat omaa näkemystä, mutta en vaan ymmärrä tätä 'analyysia'. En itse ole koskaan pitänyt Markkasta Chicagon puolustuksen vakavimpana ongelmana, ja kun vastaan tulee kovempia joukkueita, Chicago tarvitsee hyökkäyspäähän takuuvarmasti lisää skorausvaihtoehtoja ja jonkun vetämään isoja puolustajia korin alta pois.

Laurin kannalta olisi traagista, että nyt kun Chicagossa ensimmäistä kertaa neljään vuoteen tapahtuu vihdoinkin hyviä asioita ja oikean suuntaista kehitystä, hänet tuupattaisiin johonkin toiseen joukkueeseen, jossa ehkä mennään ihan toiseen suuntaan. Lauri on viimeiset neljä vuotta odotellut syöttöjä esimerkiksi sellaisilta takakentän taitureilta ja ykköspelintekijöiltä kuin Jerian Grant, Cameron Payne, Kris Dunn, Antonio Blakeney ja Wayne Selden... Ihme että mies on vielä järjissään. Jos Lauri nyt sattuisi olemaan osa kauppaa, jolla Chicagoon hankitaan VIHDOINKIN joukkueen kipeästi kaipaama play off-tason pelinrakentaja, kuten vaikka Lonzo Ball (mikäli Pelicans hänestä enää suostuu luopumaan), niin olisihan se vähintäänkin... ironista.
 
Viestejä
667
4 päivää sitten viimeisin tieto oli että edelleen olkapää kipuilee kun käden nostaa pään yläpuolelle. Pystyy kuulemma juoksemaan ja muuten vetämään aerobista. Toivottavasti ei jossain vaiheessa poksahda myöhemmin uralla.
Ei olisi kyllä tilanteen nähtyään uskonut, että siitä ollaan viikkoja sivussa.

Lopetin NBA TV:n Bulls tilauksenkin, kun ei saa rahalle vastinetta.
 
Viestejä
473
Hyvä Bullsille ja tunnustus Lavinelle tehdystä työstä. LaVinesta on tehty Lauri-mörköä ja luotu vastakkainasettelua, mutta hyvässä valmennuksessa mies on kehittynyt huimasti ja tällä hetkellä voi pitää myös ihan hyvänä joukkuepelaajana huolimatta korkeasta usagesta ja pisterohmuilusta. Kukapa valmentaja ei kolvaisi pysyvää vihreää valoa noilla tehoilla. Bullsin jatkon ja muiden pelaajien houkuttelun kannalta tämä on hyvä homma.
Zach LaVine named All-Star for first time in his career | Chicago Bulls
----

Bullsin viimeaikaisten hyvien esitysten syitä ovat ainakin:...

- LaVinen jatkuva erinomaisella tasolla suorittaminen
- Veteraanien (Young, Temple, Sato) rauhoittava ja esimerkillinen toiminta
- Joukkuepelin kehittyminen: pallo liikkuu ja esim kolmospaikat ovat huomattavasti parempia kuin aiemmin
- Carterin paluu on tukkinut puolustustpäätä hyvin ja yleensäkin puolustus alkaa toimia paremmin esim apujen ja rotaatioiden suhteen.
- pallonmenetysten väheneminen selkeästi

Näistä kolmesta viimeisestä ainoastaan puolustuksen tiiveydellä voisi Laurilla olla jotain kielteistä vaikutusta teoriassa, muuten hän joukkuepelaajana sopii muutokseen hyvin. Bulls pelaa käytännössä Young-WCJ-rotaatiolla pitkien osalta, joten Laurin mukaantulo tasolla jolla loukkaantui ei mitenkään heikennä joukkuetta. Bulls-faneille (ja Reddit ei taida olla sen analyyttisimmän porukan foorumi?) kaikki muuttuu yhden päivän esityksen perusteella. Laurin pois kauppaamisessa validi pointti mielestäni on se että pitääkö Laurin tuotoksesta maksaa se 20M, joka hänelle tultaneen jostain tarjoamaan vai saako tuon saman tuohon rooliin huomattavasti halvemmalla.
 
Viestejä
809
Laurin pois kauppaamisessa validi pointti mielestäni on se että pitääkö Laurin tuotoksesta maksaa se 20M, joka hänelle tultaneen jostain tarjoamaan vai saako tuon saman tuohon rooliin huomattavasti halvemmalla.
Juuri näin! Enkä pitäisi mahdottomana, että tuohon Laurin paikalle haettaisiin eri tyyppinen pelaaja 10M hintaan. Nyt ollaan kuitenkin nähty, että skoraaminen ei ole joukkueen ongelma. Vaikka Markkanen tietysti toisi lisäoptioita hyökkäykseen ja levittäisi kenttää mukavasti.

Onko Laurin pakko hyväksyä muun joukkueen tarjous, jos se on korkeampi kuin Bullsin? Taitaa olla niin, ettei Bulls voi tarjota alempaa sopimusta kuin mikä tarjotaan RFA:lle muualta?

Eli jos Bulls ei matchaa tarjoustaan, Lauri lähtee muualle.
 
Viestejä
1 597
Bullsin viimeaikaisten hyvien esitysten syitä ovat ainakin:...

- LaVinen jatkuva erinomaisella tasolla suorittaminen
- Veteraanien (Young, Temple, Sato) rauhoittava ja esimerkillinen toiminta
- Joukkuepelin kehittyminen: pallo liikkuu ja esim kolmospaikat ovat huomattavasti parempia kuin aiemmin
- Carterin paluu on tukkinut puolustustpäätä hyvin ja yleensäkin puolustus alkaa toimia paremmin esim apujen ja rotaatioiden suhteen.
- pallonmenetysten väheneminen selkeästi
Mutta ei sitä pidä myöskään unohtaa, että mistä vastustajista on nyt voittoja tullut viimeisen viiden pelin ajalta. Bulls on nyt voittanut viidestä viime pelistä neljä. Voitot Indiana, Detroit, Sacramento ja Huoston. Kolme joukkuetta näistä on liigan pohjasakkaa ja pelaili vielä ihan vajaamiehisenä. Tuossa toki mukana hyvä voitto Indianasta, mutta kolme muuta voittoa kuuluvat sarjaan "pitäisikin voittaa selvänä suosikkina peliin lähdettäessä".

Bulls pelaa käytännössä Young-WCJ-rotaatiolla pitkien osalta, joten Laurin mukaantulo tasolla jolla loukkaantui ei mitenkään heikennä joukkuetta. Bulls-faneille (ja Reddit ei taida olla sen analyyttisimmän porukan foorumi?) kaikki muuttuu yhden päivän esityksen perusteella.
Kaikissa foorumi -keskusteluissa (kuten täälläkin) liikaa aina tuijotetaan viimeiseen/viimeisimpiin peleihin. Jos Bulls olisi pelannut viimeiset 5 peliä liigan kärkiporukoita vastaan, niin tuolla Redditin forumillakin itkettäisiin Laurin paluun perään ja todennäköisesti sylkykuppina olisi joku näissä viidessä pelissä epäonnistuneista pelaajista.

Joo. Toki Bullsin peli on mennyt eteenpäin paljon tällä kaudella. Erityisesti hyökkäyspelaaminen on parantunut hurjasti. Mutta sitten jos tarkastellaan Bullsin recordia, niin sen osalta pitää huomioida tämän kauden vastustajien poissaolot ja muutamien joukkueiden vaikeudet koronan kanssa. Väittäisinkin että Bulls on yksi idän joukkueista, joka on selvinnyt vähimmillä ongelmilla tämän osalta. Joukkue on pysynyt iskukykyisenä koko ajan. Bullsilla on esim. recordissaan pari lahjavoittoa Dallasilta. Idän keskivaiheilla olevat Charlotte ja New York ovat myös tilanteesta hyötyneet. Katsotaan mihin tilanne lähtee kehittymään.

1614150404214.png
 
Viestejä
1 597
Onko Laurin pakko hyväksyä muun joukkueen tarjous, jos se on korkeampi kuin Bullsin? Taitaa olla niin, ettei Bulls voi tarjota alempaa sopimusta kuin mikä tarjotaan RFA:lle muualta?
Ei Laurin pakko ole hyväksyä muiden joukkueiden tarjouksia, vaikka ne olisivat parempia mitä Bulls tarjoaa. Jos joku muu joukkue tarjoaa 25milj./kausi, niin Lauri voi silti hyväksyä Bullsin tarjoaman 20milj./kausi.
 
Viestejä
473
Ei Laurin pakko ole hyväksyä muiden joukkueiden tarjouksia, vaikka ne olisivat parempia mitä Bulls tarjoaa. Jos joku muu joukkue tarjoaa 25milj./kausi, niin Lauri voi silti hyväksyä Bullsin tarjoaman 20milj./kausi.
No periaatteessa näin, mutta käytännössä Lauri voi neuvotella minkä vaan sopimuksen Bullsin kanssa ennen kuin kukaan tarjoaa mitään. Se voi olla myös sign and trade. Sen jälkeen kun Laurista on tullut RFA (9M QA hylätty) ja joku muu esittää offer sheetin jos Lauri sen hyväksyy, ei ole mahdollista enää tehdä sopimusta muilla ehdoilla eli Bullsin pitää tarjota sama samoin ehdoin. Yleensä näihin tarjouksiin laitetaan treidaamattomuuspykälä tai joku muu myrkkypilleri, joka tekee mätsäämisen vaikeaksi. Eiköhän asioita tunnustella hyvissä ajoin etukäteen, ja niin hyvänahkainen Lauri ei ole että jos kiinnostusta tulee, lähtee mihinkään alesoppariin enää. Sitä että hylkäisi offer sheetin ja tekisi sen jälkeen sopparin alella entiseen seuraan on tuskin koskaan tapahtunut. Eiköhän syssyn neuvottelut ja niiden henki ole muistissa ja ammattilaisurheilua tämä on eikä kotiseuturakkautta.

Tuosta homman kuvaus
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 237
Sitten kannattaa muistaa se että NBA:ssa varsinkaan ei ole kovinkaan paljon hyötyä tehdä sopimusta halvalla ellei olla tilanteessa jossa joukkue rakennetaan pelaajan ympärille. Eli se oma markkina-arvo kannattaa tuntea.
Jonkun verran puhuttu että Laurin vaimo tykkää Chicagosta ja sen takia Laurikin haluaisi sinne sopparin mutta koska tämä on julkisesti sanottu niin ollaan vähän kusisessa tilanteessa. Etulyöntiasema on selkeästi Bullsilla siinä vaiheessa kun ruvetaan viilaamaan sitä soppari sen 20M alapuolelle. Jos Lauri sanoo että 20M ja Chicago ehdottelee 17-18 niin ollaan siinä tilanteessa missä Bulls käyttää tilannetta hyödyksi. Puhutaan kuitenkin 10% alennuksesta soppariin.
Jos nyt joku miettii että mitä merkitystä parilla miljoonalla niin esimerkiksi Lebron taisi käyttää yli miljoonan vuosittain kehonhoitoon että pysyy ehjänä ja terveenä. Eli kyllä sillä rahalla on muutakin merkitystä kuin lompakon kasvattaminen.
 
Viestejä
1 597
No periaatteessa näin, mutta käytännössä Lauri voi neuvotella minkä vaan sopimuksen Bullsin kanssa ennen kuin kukaan tarjoaa mitään. Se voi olla myös sign and trade. Sen jälkeen kun Laurista on tullut RFA (9M QA hylätty)
Sen verran korjausta tuohon, että Laurin ei pidä mitenkään hylätä tuota Qualifying Offeria tullakseen RFA:ksi, vaan hänestä tulee RFA heti kun Bulls tarjoaa hänelle tuon Qualifying Offerin. Jos Bulls ei tarjoa Laurille tuota, niin Laurista tulee Unrestricted free agent. Käytännössä Laurin kohdalla tuo QO tulee olemaan ihan automaatio Bullsin puolelta, mutta tuolla 9M summalla ei ole koko kuviossa juurikaan merkitystä.

Tämän QO:n jälkeen Lauri neuvottelee ihan normaalisti edelleen Bullsin kanssa ja halutessaan neuvottelee minkä tahansa muunkin nba-joukkueen kanssa. Mutta siis Bullsilla mahdollisuus matchätä kaikki muut sopimukset.

Tässä viime kesän (tai siis marraskuun :)) qualified offer -yhteenveto.

2020 NBA Qualifying Offer Recap

Sitä että hylkäisi offer sheetin ja tekisi sen jälkeen sopparin alella entiseen seuraan on tuskin koskaan tapahtunut
En ole varma mitä tarkoitat tuolla, mutta kyllä RFA -pelaajille edelleen on ihan minkälainen sopimus tahansa mahdollinen myös oman joukkueensa kanssa (mutta ei tietysti alle QO:n). Esim. viime marraskuussa Dario Saric teki Sunsin kanssa 27milj./3v -sopparin muutama päivä qualified offerin jälkeen (qualified offer oli n. 5milj. kaudesta).

Jonkun verran puhuttu että Laurin vaimo tykkää Chicagosta ja sen takia Laurikin haluaisi sinne sopparin mutta koska tämä on julkisesti sanottu niin ollaan vähän kusisessa tilanteessa. Etulyöntiasema on selkeästi Bullsilla
Tuollaisille vaimon kommenteille nyt ei paljoa laiteta merkitystä. :D Varmasti jokaisen pelaajan vaimo/tyttöystävä on jossain median haastattelussa sanonut "we love here in Chicago". Varsinkin kun tuollainen vielä kuuluu jenkkikulttuuriin. Ja myös Laurin kuuluu joka haastattelussa kysyttäessä aina mainita, että kuinka mukavaa ja viihtyisää on Chicagossa ja hän haluaa olla siellä koko uransa. :)

Ja vaikka asian laita oikeasti olisi toisenlainen, niin eihän sitä yleensä mennä ainakaan kovin suoraan kertomaan missään median edessä.

 
Viestejä
473
En ole varma mitä tarkoitat tuolla, mutta kyllä RFA -pelaajille edelleen on ihan minkälainen sopimus tahansa mahdollinen myös oman joukkueensa kanssa (mutta ei tietysti alle QO:n). Esim. viime marraskuussa Dario Saric teki Sunsin kanssa 27milj./3v -sopparin muutama päivä qualified offerin jälkeen (qualified offer oli n. 5milj. kaudesta).
Niin yritin sanoa että sen jälkeen kun joku toinen on tehnyt RFA:lle offer sheetin jonka RFA on allekirjoittanut/hyväksynyt ainoa mitä "omistajaseura" pystyy tekemään on mätsäämään kahden päivän kuluessa ei enää neuvottelemaan mitään omaa sopparia alle tai pääle tuon offer sheetin tms. QO (silloin ei puhuta "offer sheetistä" vaan QO:sta) on tietenkin ihan eri asia ja tehdään aina jos pelaaja on nyt minkään arvoinen. Tokihan niilläkin soppareita tehdään, olisko Denzel ollut sellainen. QO:n vaiheessa tietysti neuvottelut käyvät kuumana, mutta kun offer sheet on allekirjoitettu marssijäjestys on selvä ilman koukeroita: pelaaja lähtee tällä sopimuksella tai alkuperäinen seura mätsää ja pitää ihan samalla sopimuksella.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
86
Sitten kannattaa muistaa se että NBA:ssa varsinkaan ei ole kovinkaan paljon hyötyä tehdä sopimusta halvalla ellei olla tilanteessa jossa joukkue rakennetaan pelaajan ympärille. Eli se oma markkina-arvo kannattaa tuntea.
Jonkun verran puhuttu että Laurin vaimo tykkää Chicagosta ja sen takia Laurikin haluaisi sinne sopparin mutta koska tämä on julkisesti sanottu niin ollaan vähän kusisessa tilanteessa. Etulyöntiasema on selkeästi Bullsilla siinä vaiheessa kun ruvetaan viilaamaan sitä soppari sen 20M alapuolelle. Jos Lauri sanoo että 20M ja Chicago ehdottelee 17-18 niin ollaan siinä tilanteessa missä Bulls käyttää tilannetta hyödyksi. Puhutaan kuitenkin 10% alennuksesta soppariin.
Jos nyt joku miettii että mitä merkitystä parilla miljoonalla niin esimerkiksi Lebron taisi käyttää yli miljoonan vuosittain kehonhoitoon että pysyy ehjänä ja terveenä. Eli kyllä sillä rahalla on muutakin merkitystä kuin lompakon kasvattaminen.
Harva kahden lapsen äiti haluaisi vaihtaa maisemaa vieraassa maassa.

Varmaa on, että Laurista ollaan oltu kiinnostuneita myös huonosti menneen viime kauden jälkeen. Se on varmasti painanut myös neuvotteluissa. Agentti on uskaltanut betsata tulevaisuuteen.

Harmi, että näitä loukkaantumisia ei saada kuriin ja sen takia jatko Bullsissa halvemmalla pahvilla olisi ollut varmaan uran kannalta se uhkapeliä parempi scenaario.

Lauri haluaisi varmaan Bullsin jälkeen eniten pelata Dallasissa Doncicin kanssa. Se tuntuisi helpoimmalta siirtymältä Laurille.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös