Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
1 228
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: Seuraavaa kautta odotellessa?

.C. sanoi:
Aah, oma moka sitten ^,^ Mutta Mokeski tai joku teistä viisaista ihmisistä, mikä on Bullsien tämänhetkinen palkkatilanne. Onko varaa hankkia improvemttia. Tuolla olisi meinaa tilaa yhdelle hyvälle SF/PF/C paikan pelaajalle. Ja miten sopparien loppumiset eli moniko näistä tän hetken soppareista loppuu nyt tähän kauteen, eli kuin paljon muutosta tästä on sopparien puolesta ensikauteen jolloin Rose voisi oletettavasti olla kunnossa.

http://www.basketball-reference.com/contracts/CHI.html

Palkkakatto on tulevalla kaudella noin 58 miljoonaa ja ylellisyysveron alaraja 70 miljoonaa.
 
Viestejä
17
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: Seuraavaa kautta odotellessa?

KK22 sanoi:
Gibson on aikalailla puhdas PF (tai no itse en häntä SF pelipaikalla peluuttasi muuta kuin ihan pakosta) joten sillä paikalla 2 ihan hyvää pelimiestä, ja katoin bullsin rosteria nii on sinne heittää vaikka Vladimir Radmanovic myös. Enemmänkin SF pelipaikka uupuu.

Taitaa toisen vuoden pelaaja Jimmy Butler olla enimmäkseen Dengin tuuraaja(?) Dengihän ehjänä pelaa melkoisen isoja minuutteja ja Butler viime kaudella näytti pelaajalta, joka tuohon rooliin kelpaisi silloin, kun Deng on penkillä. Aivan eri onkin mitäs sitten, jos Deng joutuu siihen leikkaukseen lopulta, joka ollut koko kesän ajan puheenaiheena, kun vamman kanssa pelaaminen on aina riskipitoista hommaa.
 
Viestejä
408
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: Seuraavaa kautta odotellessa?

Butler korvaa Brewerin täysin SF:nä.
Korverin kolmosia ei ole pystytty korvaamaan.

Dengin sopimus loppuu 2014, eiköhän kaveria kuitenkin tarvita, kun puhutte että tulee palkkahelpotusta. Voi tietenkin olla, että suostuu palkanalennukseen tienattuaan nyt kivasti.

Ihan luottavaisin mielin alkavaan kauteen.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: Seuraavaa kautta odotellessa?

Oho, täällähän on jopa keskusteltu. Vähän asian vierestä tosin.

Nythän tilanne on nimittäin se, että Bullsin ensi kauden rosteri on kasassa eikä enempää jannuja ole tulossa. Eikä enempään olisi rahaakaan. Bullsilla (lue: Reinsdorfilla) oli niin kova hinku pysyä luksusveron alapuolella, että liigan paras vaihtopenkki, Bench Mob, pistettiin palasiksi. Ainoastaan Taj Gibson ja Jimmy Butler jäivät jäljelle: pois lähtivät siis CJ Watson, John Lucas, Ronnie Brewer, Kyle Korver, Omer Asik, keväällä näyttäytynyt Mike James sekä Brian Scalabrine. Kenestäkään näistä ei saatu mitään vastineeksi, paitsi Korverista kai vähän fyrkkaa. Noh, rajan yli mentiin silti, eikä Chicagolla ole pahemmin joustovaraa, koska on aika epätodennäköistä, että kukaan joukkueen ylipalkatuista herroista kelpaisi treidimarkkinoilla kenellekään.

Muutamia huomioita uusista naamoista, joilla nämä pois lähteneet on korvattu:

Hinrich: Otin itse uutisen Hinrichin signaamisesta hyvillä mielin vastaan, sillä kyseessä on suhteellisen pätevä ja nimenomaan Chicagossa ansioitunut combo guard, jollaista tässä vaiheessa kaivattiinkin. Toisaalta tähän vaikutti myös se, että ensihuhujen perusteella Hinrichin piti tulla kahdeksi vuodeksi kuudella miljoonalla. Hintalappu nousikin jostain syystä kahdeksaan miltsiin, joka on kyllä jo liikaa, varsinkin kun tässä luksusrajoilla heiluessa se pari miltsiä on tosi iso summa rahaa.

Belinelli: Mielestäni ihan kelpo korvaaja Korverille. Osaa myös heittää, mutta on nuorempi ja halvempi.

Nate: Hyvässä lykyssä tuo energiaa ja heittovoimaa penkiltä. Huonossa lykyssä on joukkueessa huonoa fiilistä ja epävakautta aiheuttava itsekäs häiriötekijä. Ei voi olla sattumaa, että tämä mies vaihtaa joukkuetta kuin sukkia. Kaipa tätä miestä tällä hinnalla yhden vuoden katsoo.

Radmanovic ja Mohammed: Vanhoja herroja, jotka eivät viime vuosina ole olleet erityisen suurissa rooleissa joukkueissaan. Pakollista täytettä rosteriin ja korin alle. Lienee turha odottaa näiltä mitään erityistä.

Teague: Hyvässä lykyssä tulevaisuuden kakkospointti. Pelasi kuitenkin kuuleman mukaan niin luokattomasti kesäliigassa, ettei tälle kaverille voi vielä kasata yhtään vastuuta. Siksi Naten vuoden soppari.

Lisäksi Jimmy Butler tulee saamaan paljon enemmän vastuuta. Butler pelasi kesäliigassa todella hyvin ja on kenties profiloitumassa Brewerin kaltaiseksi puolustusspesialistiksi, josta voi lisäksi olla ajoittain hyötyä myös hyökkäyspäässä. Voinee tässä vaiheessa hyvin pelata ne 7-10 minsaa per peli mitä Dengiä lepuutetaan.

Yhteenvetona näistä voidaan todeta, ettei ensi vuoden vaihtopenkki ole enää se otteluita viimeisellä neljänneksellä puolustuksellaan ratkova bench mob, jota viimeiset kaksi vuotta ollaan ihailtu. Minua ainakin hirvittää ajatus Robinsonista, Belinellistä ja Radmanovicista samaan aikaan kentällä. No joo.

Depth chart (se oikea) näyttää siis nyt tältä:

PG (Rose), Hinrich, Robinson, Teague
SG Hamilton, Belinelli
SF Deng, Butler
PF Boozer, Gibson, Radmanovic
C Noah, Mohammed

Ja sitten tulevaisuudesta. Tällä porukalla mennään pleijareihin, paitsi jos aloitusviisikolta hajoaa paikat viimevuotiseen malliin (mikä on täysin mahdollista). Uskon, että runkosarjassa edelle menevät kuitenkin Miami, Brooklyn, Boston ja Indiana; Chicago kamppailee sijoista 5-8 mm. Nykin, Phillyn, Atlantan ja kenties Clevelandin kanssa.

Pidemmällä tähtäimellä kun katsotaan niin lienee selvää, että tämä porukka on "one year plan". Belinellin, Mohammedin, Radmanovicin ja Robinsonin sopparit ovat kaikki vain vuoden mittaisia, tämä on siis vain "ylimenovaihe" Rosen paluuta odotellessa. Suurempi kysymys on Boozer/Gibson: Gibsonin soppari loppuu vuoden päästä ja hänet varmaan mielellään nostettaisiin aloittavaksi PF:ksi amnestoitavan Boozerin paikalle. Se on sitten eri asia, miten käy, jos joku Houston tulee taas ja tarjoaa Gibsonille jotain 40 miltsiä. Huonosti, veikkaan.

Joka tapauksessa jo vuoden päästä tultaneen näkemään suurta vaihtuvuutta, mikä tekee ennustamisesta vaikeaa. Varsinkin kun täydelliseen toipumiseen näistä ACL-vammoista voi mennä pitkälle toista vuotta, eikä sekään välttämättä riitä. Bulls-foorumeilla ollaan oltu tästä terassikaudesta joka tapauksessa niin käärmeissään ja haukuttu Reinsdorfia niin pihiksi, ettei tämän parempaa ole realistista edes odottaa. Mene ja tiedä.
 
Viestejä
408
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

King James sanoi:
Marko Jaric Bullsin mukana :D

Tätä olen itsekkin ihmetelly. Mitä on annettavaa. Takana ilmeisen surkea Euroliiga kausikin. Fesenkokin pyörii mukana, ehkäpä käyttöä joskus.
Harkkapelien tilastojen mukaan Boozerin uusi kesäkoutsi ei oo saanut mitään aikaan.
 
Viestejä
7 441
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Trancey sanoi:
Tätä olen itsekkin ihmetelly. Mitä on annettavaa. Takana ilmeisen surkea Euroliiga kausikin. Fesenkokin pyörii mukana, ehkäpä käyttöä joskus.
Harkkapelien tilastojen mukaan Boozerin uusi kesäkoutsi ei oo saanut mitään aikaan.
Fesenko heivattiin viime yönä.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Eipä se nyt ole mitenkään tavatonta, että preseasonilla roikkuu mukana kaikenlaista hiihtäjää, jotka sitten heivataan viimeistään kun pelit alkaa. Enpä jaksa uskoa, että Jaric tuolla enää kauaa pyörii.

Preseason-tilastojen perusteella on turha mennä sanomaan mistään mitään, mutta todetaan nyt tähän väliin, että kesän "vähiten paskaksi" kirjaukseksi tituleerattu Belinelli on ollut ainakin numeroiden perusteella täyttä kuraa. Viiden pelin pelitilanneheitot kivasti 7/28. Tämä on siis mies, jonka piti korvata Korver.

Tässä vaiheessa kiinnostavampaa on kuitenkin se, saako Bulls jatkettua Gibsonin sopparia ennen kuun loppua. Yritystä tiettävästi ainakin on. Netissä on huhuiltu jostain vajaan 10 miltsin vuosituloista. Tämä olisi ihan ok, sillä lienee selvää että jos muut joukkueet pääsevät apajille, tässä käy niin kuin Asikin kanssa kävi. Nyt Gibsonista ollaan tekemässä jonkinlaista smallball-PF/C-komboa ja tämä Rosen toipumisvuosi (=välivuosi) olisi erinomainen tilaisuus ajaa mies sisään. Siinäkin mielessä tämä olisi toivottavaa, ettei kukaan varmaan halua Mohammedin vetävän runkosarjassa 20 minsaa per peli. Tai 35 minsaa sitten, kun Noah loukkaantuu.

Niin, ja jos jotain kiinnostaa: http://www.blogabull.com/2012/10/18/3523364/bulls-2012-season-previews-john-hollinger-ball-dont-lie-predictions

En osaa olla juurikaan eri mieltä.
 
Viestejä
423
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

hamahakkimies sanoi:
Fesenko heivattiin viime yönä.

Fesenko kyllä mielenkiintoinen tapaus. Kaverilla olisi mahdollisuuksia vaikka mihin, jossei klassisesti hampurilaiset ja pizza maistuisi niin älyttömästi. Voihan se olla geeneistäkin kiinni, mutta läski mikä läski.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Kas niin, Jaric ja Allen heivattu. Bulls voi ylipäätään näiden käsittämättömien cap-säätöjen takia kirjata pelaajan aikaisintaan 19. marraskuuta. Nyt ihmetellään, onko Hinrich millaisessa pelikunnossa ja jos ei ole, niin miten joukkue meinaa pärjätä Robinson / Teague -pointtikaksikolla alkukauden. Tästä tulee jännää.
 
Viestejä
408
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Mielestäni Bulls on ihan mallikkaasti esiintynyt harjoituspelit. Ei mitään suurta huolta. Tosiaan pointin paikka arvoitus, jos ihan pirteästi pelannut Captain Kirk sivussa nivusvammansa vuoksi pitempään. Teague ollut ihan rotsi.

Gibson ollut ehkä pettymys, ei mitään suurta eteenpäin menoa kesän aikana, ainakaan vielä. Ja toki Belinelli ollut ihan hukassa.
Positiivisia Nazr ja RIP, kun pysynyt kasassa.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Bullsin neuvottelut Gibsonin kanssa menivät näemmä viime minuuteille, mutta sopimusta saatiin jatkettua. Neljä vuotta, 32 miltsiä kuulemma, mikä voi nousta joissain olosuhteissa 38 miltsiin. Sanoisin että todella hyvä homma, koska aivan varmasti joku jengi olisi tarjonnut ensi kesänä neljästä vuodesta jotain 45-50 miltsiä ja varman paikan aloitusviisikossa.

Tietysti Gibson aloitti kauden huikeilla 4 pts / 5 reb statseilla, mutta luottoa löytyy kyllä, ja mieshän on enemmän puolustusspesialisti. Tämä kausi tullaan näköjään menemään sillä meiningillä, että Noahin ollessa vaihdossa isoina miehinä häärivät Boozer ja Gibson, ja Mohammed lepuuttelee itseään penkillä. Saa nähdä, muuttuuko kuvio sitten kun vastaan tulee joukkueita, joissa pelaa oikeita senttereitä.
 
Viestejä
408
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Mallikas voitto Kingistä.
Boozer oli lähes loistava. Noah oli sitä.
Naten peli taas oli täyttä hätäilyä taas kerran. Erityisesti ilahdutti Kirkin terhakas pakki, mutta hyökkäyksessä sitten olikin heitot vähän heikkoja.
Ihan jees.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Olisikohan aika tehdä jonkinlainen katsaus alkukauteen?

19 peliä on pelattu ja niistä on tullut 11 voittoa ja heikohkon central divisionin kärkipaikka. Voittosuhde on ollut aika odotettu, mutta muita yllätyksiä on riittänyt. Kaadetaanpas nyt näitä oletuksia, joita preseasonin jälkeen oli minulla ja monella muullakin.

Preseasonin jälkeen:

- Oletin, että Asikin lähdettyä Bulls peluuttaisi pääasiassa vain kolmea isoa, ja suht paljon Boozer-Gibson-kaksikkoa siten että Gibson olisi sentterinä. Gibsonin minuuttien (ja numeroiden) piti kasvaa huomattavasti. Väärin meni: Kolmella isolla mennään, mutta Noah pelaa 40 minuuttia per peli ja Mohammed noin 6 (viime peleissä tosin vähemmän). Bullsilla on siis lyhyitä katkoja lukuunottamatta melkein aina yksi "oikea" sentteri kentällä. Gibson pelaa tällä hetkellä vähemmän kuin viime vuonna ja huonommilla statseilla. Myös Boozer pelaa samat 29 minsaa per peli kuin viime kaudellakin, ja usein istuu ottelun ratkaisuhetket penkillä.

- Oletin, että (puolustajana kunnostautunut) Jimmy Butler ottaisi Ronnie Brewerin paikan rotaatiossa ja pelaisi isompia minuutteja. Noh, Butler on kyllä päässyt vakiorotaatioon, mutta pelaa edelleen alle 17 minsaa per peli (Brewer viime vuonna lähes 25). Muuten olen pariin kertaan huomannut miettiväni, voisiko Butler olla ei niinkään seuraava Brewer vaan seuraava Deng, sen verran kivoja väläytyksiä tulee hetkittäin hyökkäyspäässä. Potentiaalia ainakin on, 30. vuorolla draftatuksi pelaajaksi, mutta aika näyttää.

- Oletin, että Belinelli olisi vähän niinkuin Korver (heittäjä, joka ei osaa puolustaa) paitsi ettei Marco osaisi heittää. Alkukausikin meni mieheltä aika lailla seinille. Näkemissäni peleissä Belinelli on kuitenkin ollut positiivinen yllätys, ja Hamiltonin loukkaannuttua esitykset ovat olleet melkein loistavia. Jos jatketaan vertailua Korveriin, niin Belinelli pystyy a) kuljettamaan palloa ja heittämään kuljetuksesta, ja b) puolustamaan sen verran kohtalaisesti, että miestä uskaltaa pitää kentällä. 22 pinnaa Knicksiä vastaan ei ollut onnenkantamoinen. Luullakseni se, että Belinelliä voi peluuttaa enemmän kuin Korveria pystyi, on vienyt Butlerilta mahdollisia peliminuutteja kakkospaikalla.

- Oletin, että Hinrichista olisi joukkueelle jotain iloa. Olin väärässä. Tähän mennessä Hinrichin tärkein tehtävä on ollut pysyä ehjänä, jotta Nate Robinsonia ja rookie Teaguea ei tarvitsisi peluuttaa isoilla minuuteilla. Tämäkään ei ole onnistunut hirveän hyvin, kun Kirkillä tuntuu olevan koko ajan jotain pientä loukkaantumista päällä.

- Oletin, että Rosen poissaollessa Boozer, Rip ja ehkä jopa Hinrich ottaisivat vastuuta skoraamisesta. Yllättäen Noah onkin ollut se, josta on kuoriutunut jonkinlainen ase hyökkäyspäässä. Jo pystyy viimeistelemään ajoja molemmilla käsillä ja heittää kolmen sekunnin alueen ulkopuoleltakin tornadonsa sellaisella prosentilla, ettei miehelle voi jättää ylimääräistä tilaa. Paikka all-star-matsissa ei ole mitenkään kaukainen haave.

Bullsin pelaajien isot minuutit huolestuttavat. Noahin 40 minsaa per peli on kyllä isolle miehelle hirvittävän paljon, varsinkin kun miehellä on aika pitkä loukkaantumishistoria. Deng johtaa liigaa minuuteissa (41,2, eilen 46) ja noustuaan avaukseen myös Belinelli on vetänyt yli 40 minsan matseja. Sanoisin, että Deng ja Noah ovat aikapommeja. Paperimies Rip Hamilton hajosi jo, ja saattaa olla sivussa 4 viikkoa. Hinrichilla on vähän väliä ongelmia. Ei tarvita kuin vähän huonoa tuuria ja Thibs joutuu aloittamaan matseja viisikolla Mohammed-Boozer-Butler-Belinelli-Robinson. Jaiks.
 
Viestejä
408
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Hyökkäyshän on ollut ihan laadukasta ja riittävää alkukauden. Eniten homma on kussut epänormaalin huonoon puolustukseen. Varsinkin Gibsonin johtama 2nd unit ei oo ollut dominoiva. Nyt viimeiset kuusi peliä ja vastustaja jäänyt viidesti alle 90 pisteeseen. Paremmalta näyttää.

Boozer edelleen liian epätasainen, tosin aivan liian vähän pelataan hänen kautta ja tuntuu, että jos kaks ekaa heittoa ei mee sisään niin vaihto kutsuu.
Mr. Excitiment Nate Robinson. Ollut lähes loistava offensessa, kun pelaa under control. Muutama peli lähtenyt lapasesta ja tappiot tuli.

Noah ja Deng tosiaan pelaavat isoja minuutteja, mutta esityksetkin olleet aika loistavia. Thibs ei säästele äijiä. Nazr ainakin ollut ihan lapanen verrattuna preseasoniin.

Ihan luottavaisin mielen edelleen mennään.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

2nd unitin puolustusta ei oikein voi verrata kahteen edelliseen vuoteen, jolloin bench mobin puolustus oli liigan parasta. Viisikon kaksi kulmakiveä, Brewer ja Asik, ovat vaihtuneet Belinelliksi ja Mohammediksi. Ei siinä paljoa juhlita.

Boozerin epätasaisuus on jo niin normaalia, että sitä voisi kutsua tasaisuudeksi. Boozerilla on tärkeä rooli skoraajana, mutta kaipaisin mieheltä itseltään aggressiivisempaa pelaamista kuin pelkkiä viiden sekunnin miettimisen jälkeen lähteviä feidareita. Olkoonkin että ne putoavat hyvällä prosentilla. Olen kyllä samaa mieltä siitä, että varsinkin näitä nykyajan smallball-joukkueita vastaan palloa voisi pelata enemmän suoraan sisään eikä hakea midrange-hypäreitä Hamiltonille.

Naten peliä katsoessani en kyllä ihmettele yhtään, miksi kaveri on reissannut joukkueesta toiseen. Joo, välillä tulee paljonkin pisteitä, mutta vastineeksi sitten hätäisiä aivopieruratkaisuja, huonoja heitonvalintoja ja ajoja sumppuihin. Nämä ovat käytännössä menetyksiä. Joukkuetovereiden kehonkieli puhuu paljon, usein high fivet jää heittämättä ja kaverit eivät aina riennä auttamaan Robinsonia lattialta ylös. Viime vuoden joukkueessa tällaista ei nähty. Tai ehkä kuvittelen kaiken? Enpä silti oikein usko että Natelle syntyy tälläkään kertaa pitkää työsuhdetta NBA-joukkueeseen.

On totta, että Deng ja Noah pelaavat kenties elämänsä parasta korista ja varmasti ansaitsevat pelata paljon, mutta molemmilla on loukkaantumishistoriaa. Siihen on syynsä, että muissa joukkueissa heitä paremmat pelaajat pelaavat pienempiä minuutteja. Kausi on pitkä, ja esim. pelkän Noahin menetys pariksi kuukaudeksi voisi suistaa Chicagon pleijareista. Mielessä on väkisin käynyt, onko Thibsin peluutus jonkinlainen keskisormen osoitus Reinsdorfille "kiitokseksi" uusista pelinappuloista ja hienosti menneestä offseasonista...
 
Viestejä
408
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Kai tuo hurja peluutus johtuu siitä, että Thibs haluaa saada joukkueelle kohtuullisen rekordin näin kauden alkuun ja tosiaan ajaa puolustus- ja hyökkäyskuviot uudelleen selviks kaikille. Eiköhän pikkuhiljaa päästä kavereita lepään.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

No jaa, Thibsin viimeiset kaksi vuotta ei kyllä puhu sen puolesta että mies hellittäisi. Tämä on hänen tyylinsä ja sillä mennään niin kauan kuin jampat kestää. Luulen myös, että Mohammed, Radmanovic, Teague ja Butler ovat näillä minuuteilla aika pihalla niistä kuvioista. ;D
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Dreier sanoi:
- Oletin, että Hinrichista olisi joukkueelle jotain iloa. Olin väärässä. Tähän mennessä Hinrichin tärkein tehtävä on ollut pysyä ehjänä, jotta Nate Robinsonia ja rookie Teaguea ei tarvitsisi peluuttaa isoilla minuuteilla.

Hinrich Knicksiä vastaan 16pts/9reb/8ast. Ketä haukkuisin seuraavaksi?

Oli kyllä hullu matsi muutenkin, teknisten virheiden takia Melo, Woodson, Noah ja Chandler kaikki pihalle. Tuomareilla ei pysynyt homma oikein hanskassa, Knicksin pelaajia jurppi oma huonoutensa ja yleisö yllytti urputtamaan koko ajan enemmän. Aika rumaksi meni lopussa. Nyt kun olen kaksi kertaa nähnyt Bullsin kaatavan Knicksin, kerran ilman Meloa ja kerran Melon kanssa, en voi kuin ihmetellä miten NYK on voinut johtaa koko konferenssia eiliseen saakka. Joukkueen hyökkäys on Smithin ja Melon yksilösuoritusten varassa, ja Chandler ja Brewer ovat ainoita joita kiinnostaa puolustaa. Ehkä olen vaan nähnyt väärät matsit.

Yhä enemmän alkaa muuten näyttää siltä, että Hamiltonin loukkaantuminen oli "blessing in a disguise". Aikaisemmin vähille minuuteille jäänyt Belinelli on ollut aivan fantastinen, ja tekee koko ajan asioita, joihin Hamilton ei (enää) pysty. Ihmettelen, jos Hamilton parannuttuaan palaa enää avaukseen. Huhujen mukaan Bulls (täysin loogisesti) on yrittänyt kaupata Hamiltonia ties kenelle, mutta (myös täysin loogisesti) ketään ei tunnu kiinnostavan.

Ties vaikka Radmanovic ja Mohammedkin olisivat oikeasti jotain uskomattomia kultakimpaleita, jotka eivät vain pääse loistamaan kun eivät saa minuutteja? ;D
 
Viestejä
62
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Chicago on kyllä pelannut hienoa peliä, vaikka koko joukkueen moottori D.Rose on sairastuvalla.. Näyttäisi siltä että joukkue on varteenotettavan kova playoffjoukkue ilman parasta pelaajaansakin, mutta todelliseksi mestarihaastajaksihan tämä joukkue nousee jos D.Rose on pelikunnossa kun kovia pelejä pelataan.

Kysytäänkin nyt että onko liigan parhaan point guardin paluusta mitään uutta tietoa? Koska on ennustettu paluupäivä tms?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös