Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Itse olen myös aivan varma, että Heat otti tästä tarpeellisen herätyksen ja vyöryy taas kohta junan lailla eteenpäin. NBA:ssa ja urheilumaailmassa tapahtuu kaikenlaista uskomatonta kaiken aikaa, mutta joku raja sentään. Mutta tämä yksi ottelu kyllä tiivisti taas aika hyvin sen, miksi tykkään Thibodeaun Bullsista niin paljon. Tätä joukkueelle pelaamista, loppuun asti hustlaamista ja energiaa ei voi kuin ihailla. Joukkue jaksaa uskoa itseensä enemmän kuin koskaan siinäkin tilanteessa, kun fanit ovat jo luopuneet toivosta (kuten me täällä foorumilla).

Olen sanonut tämän joskus ennenkin, mutta sanon sen nytkin. Butler (30. picki vuoden 2011 draftissa) on tuleva all-star ja Dengin manttelinperijä. Siis olettaen, että Bulls älyää pitää miehestä kiinni siinä vaiheessa, kun rahaa aletaan tuputtaa muista seuroista. Reinsdorfin tietäen tämä ei ole mikään itsestäänselvyys.

Rosesta en jaksa enää edes puhua. Olen samaa mieltä Odysseuksen kanssa siitä, että jos paluu olisi tapahtunut ajoissa, Chicago olisi ollut contender. Päivittäisestä hypestä huolimatta olen pitänyt jo kuukausien ajan täysin selvänä, että Rose pelaa vasta ensi syksynä, ja tällä on mentävä. Hän on myös hyvin todennäköisesti tällä hetkellä joukkueensa tervein pelaaja.

Toisaalta pysyn myös omassa aikaisemmassa kannassani siitä, että kenenkään ulkopuolisen on mahdoton tietää, miltä se koipi ihan oikeasti tuntuu. Jokainen loukkaantuminen on erilainen ja eri yksilöt palautuvat niistä eri vauhtia. Bill Simmonsilla oli asiaan tällainen näkemys:

Q: Can you hold it against Derrick Rose for not coming back?

Absolutely not. See, Gilbert Arenas affected the NBA in four ways …

1. He's the first NBA star who tapped into the potential of connecting with fans on the Internet (with his groundbreaking Agent Zero blog). Then Twitter happened, and Facebook, and Instagram, and now we're at a point where Kobe could run for president because he's so good at social media. In fact, I think I'd vote for him in 2016. As long as he wasn't running with Dwight Howard.

2. After he bolted Golden State for the Wizards, they named a rule after him — the Gilbert Arenas provision, which makes it easier for teams to sign their own restricted free agents who were second-round picks.

3. They also named three unwritten rules after him: "Don't bet large sums of money with teammates during poker games on chartered flights," "Don't bring guns into the locker room for any reason," and "Don't give someone a massive nine-figure contract if you're not positive he's healthy."

4. He's the all-time "came back too soon" cautionary tale for anyone who suffered a major knee injury. Gilbert tore a meniscus near the tail end of the 2006-07 season, came back too soon, reinjured it in November, missed much of the season, came back too soon a second time, reinjured his knee in the playoffs, came back too soon the following fall, had a third surgery, and ended up playing 15 games total in two years. Make no mistake — he was NEVER the same.

Now? He's a cautionary tale, the name that floats through the head of any player who wants to keep pushing himself to play, feels really good … but doesn't totally trust his knee yet. Magic Johnson's biggest professional regret is coming back too soon during the 1981 season. He knew his surgically repaired knee didn't feel right, but as Magic tells it, you start feeling that pressure from every direction. Fans, teammates, coaches, the owner, you name it. And it's not even intentional. Might even be something as simple as someone saying, "How's the knee feeling?," only they make eye contact for an extra second and you start thinking, Does he not believe me? You get in your own head. You feel guilty all the time. Your confidence is shaken. You can't do the one thing that always came easiest to you. So you start pushing yourself to come back, tricking yourself, convincing yourself to feel a certain way. And that's when you can get in trouble.

As Magic put it, When you're ready, you know. If you're wondering even a little? Then you don't know. I think that's where Derrick Rose is right now. He's in his own head. He doesn't totally trust his knee yet. His hammies still hurt. And yet … he feels horrible that he can't help his team. So he's vacillating, and fortunately, GILBERT ARENAS keeps flashing through his head in all caps. Over everything else, that's Arenas's real legacy. Nobody wants to be The Next Guy Who Came Back Too Soon.

http://www.grantland.com/story/_/id/9239387/thirty-questions-part-2
 
Viestejä
410
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Jimmy Butler, koko kauden rakastanut. Pystyy pysäyttämään varmaan kaikki SF:t paitsi Durantin.
 
Viestejä
1 228
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Aloitetaanpa sitten uusi sarja "Sal-Serkun askelmerkit menestykseen" jalanjäljissä. Tarkoituksena on tarkastella pudotuspeleistä pudonneita joukkueita ja sitä, mitä niiden on tänä kesänä tehtävä palatakseen syksyllä entistä vahvempina.SAL-SERKUN ASKELMERKIT MESTARUUSTAISTELUUN: CHICAGO BULLS

Mitä on:

Derrick Rose. Terveenä ollessaan MVP-tason peluri, jonka ympärille voidaan rakentaa menestyvän joukkueen hyökkäyspeli.

Tom Thibodeu. Puolustuspelaamisen Jeesus ja yksi liigan parhaista valmentajista.

Jimmy Butler, Joakim Noah, Luol Deng ja Taj Gibson. Mitat täyttäviä roolipelaajia, joilla on vielä rutkasti hyviä vuosia jäljellä ja jotka ovat kohtuullisesti palkattuja.

Mitä puuttuu:

Korintekouhkaa. Toivelistalla olisi erityisesti tulivoimainen kaarinelonen, kahden suunnan kakkospaikan pelaaja sekä pointti, joka pitäisi hyökkäyspelin pinnalla Rosen ollessa penkillä tai telakalla.

Taloudellinen tilanne:

Kinkkinen. Chicago ei selvästikään ole innokas maksamaan ylellisyysveroa, mutta on jo nyt noin 7 miljoonaa rajan yläpuolella ensi vuoden osalta. Boozerin heivaaminen armahduspykälää hyväksikäyttäen leikkaisi 17 miljoonaa palkkasummasta, mutta jättäisi etukentän kapeaksi.

Päättyvät sopimukset: Marco Belinelli, Nazr Mohammed, Nate Robinson

Mitä tehdä:

Ylellisyysverorajan ylityksestä johtuen on Chicagon kädet jossain määrin sidotut. Se ei voi esimerkiksi osallistua lainkaan kirjakauppaan ja keskitason poikkeusta on käytettävissä vain 3 miljoonan verran.

Jatkosopimusta tarjotaan ehdottomasti Belinellille (ei kuitenkaan hinnalla millä hyvänsä) ja miksei Mohammedille ja Robinsonillekin, jos minimitason sopimus kelpaa.

Carlos Boozerin kauppaamista kannattaa yrittää, mutta mitään kovin arvokasta ei takaisin saa. Mahdollinen voisi olla sellainen, jossa Boozer ja Rip Hamilton lähetetään rajan taakse Torontoon ja paluupostissa tulee Andrea Bargnani, Landry Fields sekä Aaron Gray. Taloudellisesti kaupalla ei olisi käytännössä kummallekaan vaikutusta, mutta Chicago saisi hiukan paremmin sopivia palasia. Boozer ja Bargnani on puolustuspäässä samalla (heikolla) tasolla, mutta Bargnanin kaukoheittouhka auttaisi levittämään kenttää Rosen ajoille. Fields ei pahemmin innosta ketään, mutta Thibodeu saisi käyttöönsä yhden atleettisen puolustajan lisää, joka ei ole täysin kädetön hyökkäyspäässä. Gray on luotettava varasentteri tuuraamaan ajoittain telakalla viihtyvää Noahia.

Viimeinen askel terassikaudella on sitten varaustilaisuus, jossa Chicagolla on käytössä 20. varausvuoro. Jos Bargnani miehittäisi kaarinelosen paikan, haettaisiin varaustilaisuudesta sitten hyökkäysvoimaa takakentälle.

Pointin paikalle olisi tarjolla esimerkiksi Miamin Shane Larkin, Saksan Dennis Schroeder tai Baylorin Pierre Jackson. Larkin ja Jackson pystyisivät täyttämään NateRobin jättämän aukon pienikokoisina, mutta salamannopeina skoraajina, jotka osuvat myös tarkasti kaaren takaa. Schroeder olisi kuitenkin mielenkiintoisin nimi, koska koko ja ylettyvyys antaisivat Thibodeulle vaihtoehtoja puolustupelaamiseen sekä mahdollistaisivat peluuttamisen myös Rosen rinnalla. Schroeder vaikuttaisi myös pätevältä Hinrichin korvaajalta pitkällä tähtäimellä.

Kakkospaikan pelaajista sopisi puolestaan Glen Rice Jr., San Diego State Jamaal Franklin tai Venäjän Sergey Karasev. Tässä vaiheessa saatavilla olevilla pelaajilla on kaikilla lähtökohtaisesti jotain puutteita ja niin myös näillä herroilla. Rice Jr. Ja Franklin ovat heikkoja heittäjiä ja Karasevilla puolestaan puutteita urheilullisuudessa ja puolustuspelaamisessa. Minun valintani kohdistuisi Dennis Schroederiin.

Ensi kauden joukkue olisi siten seuraava:

Derrick Rose, Kirk Hinrich, Dennis Schroeder, Landry Fields, Marco Belinelli, Marquis Teague, Luol Deng, Jimmy Butler, Taj Gibson, Andrea Bargnani, Joakim Noah, Aaron Gray, Nazr Mohammed.

Rahaa pelaajiin kuluisi noin 79 miljoonaa, eli ylellisyysveroa lankeaisi maksettavaksi tämän päälle vielä noin 14,5 miljoonaa. Tuskaa helpottaisi kuitenkin se, että Dengin, Hinrichin ja Grayn sopimusten päättyminen lohkaisisi kesällä 2014 summasta pois noin 21 miljoonaa, jolloin Chicagolla olisi mahdollisuus kaapia itsensä jopa palkkakaton alle.

Arvio:

Chicagolla ei työkalut riitä mihinkään radikaaleihin liikkeisiin, mutta pienellä säätämisellä saataisiin palaset sopimaan paremmin yhteen. Miamin kellistäminen on edelleenkin paljon vaadittu, mutta Chicago jos joku siihen pystyy.
 
Viestejä
410
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Kiitos tästä kaudesta. Hienoa taistelua ja muutamia kivoja muistoja.
Tällä vastoinkäymistenmäärällä ei voi enempää vaatia tai odottaa.

Ensi kaudella taas mukana ja Boozer riveissä ;D
 
Viestejä
7 444
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Tässä on kirjoitus Derrick Rosen polvivammaan liittyen: http://www.mavsmoneyball.com/2013/5/14/4325560/the-phantom-tug-and-tearing-my-acl-nba

Ilmeisesti kirjoituksen motivaationa on korostaa vamman vakavuutta ja puolustella Rosen päätöstä olla palaamatta kentille tällä kaudella. (En tiedä tuosta ACL-osiosta, mutta kierukan repeämiseen ja sen tuottamaan kipuun liittyvä kuvaus antaa kirjoittajasta harvinaisen ämmämäisen kuvan.)
 
Viestejä
234
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Mikäs on Miroticin tilanne? Jatkaako vielä ensi kaudella Realissa vai joko löytyy intoa lähteä rapakon taakse? Muistaakseni jossain vaiheessa kautta luin huhuja Miroticin mahdollisesta siirtymisestä NBA-parketeille.
 
Viestejä
1 729
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

Hyvää pohdintaa.

Chicagon mahdollisista tulevaisuuden peliliikkeistä puhuttaessa pitää kai aina tuoda esille tämä Kevin Love kortti, jota on hypetetty taas viimeiaikoina ainakin toista vuotta.

http://www.grantland.com/story/_/id/9203345/nba-trade-value-part-2 sanoi:
The likeliest suitor [for Kevin Love]? Chicago. The Bulls have big contracts to make the trade work (Luol Deng on the enticing side, Carlos Boozer on the less enticing side); they're loaded with assets like Jimmy Butler (no. 49 on this year's list), the rights to Mirotic (a high lottery pick if he entered this year's draft), and the rights to Charlotte's future no. 1 pick (top-10 protected in 2014, top-eight protected in 2015, unprotected in 2016); and they're a big-market contender with a superstar in house (so they could keep Love for the long haul).

Let's say Chicago calls Minnesota in June and offers them Boozer's contract with Butler, Mirotic AND the Charlotte pick. How could the T-Wolves turn that down? And if you're the Bulls, how would you turn down the chance to (a) dump Boozer's deal, and (b) upend a potential Miami dynasty with a nucleus of Rose, Noah, Love, Deng, Taj Gibson and Tom Thibodeau these next few years? You know, unless your owner was too cheap to make a real run at the Heat? (Cut to every Chicago fan grimacing.)

Jos tarjous olisi juurikin jotain mallia Butler + Mirotic + Charlotten pick, niin Butlerin otteet pudotuspeleissä huomioiden onhan tuossa aika houkutteleva tarjous myös Minnesotan puolelta. En epäile hetkeäkään, etteikö miedosti mulkahtavan Loven käämit pala 'Wolvesin tarpomiseen aikanaan, mikäli menestystä ei kohta ala tulemaan. Mielestäni Minnyn pitäisi harkita ihan kunnolla "voitonmaksun" painamista Loven kohdalla nyt vielä hyvän sään aikana. Ei Love kuitenkaan mikään todellinen supertähti ole.

Rose, Deng, Love, Noah, Gibson ydinryhmä kuitenniin maksaisi tulevaisuudessa jo yksinään yli luksusverorajan, eli mikäli omistajaporras ei tosiaan ole valmis törsäämään, ei tämä ajatus pääse pöytälaatikosta ulos. Ellei Gibsonia lähdetä dumppaamaan jonnekin.

Mutta aloitusviisikko

PG Rose
SG Belinelli (?)
SF Deng
PF Love
C Noah

ei olisi niinsanotusti hassumpi.

GreenLight sanoi:
Mikäs on Miroticin tilanne? Jatkaako vielä ensi kaudella Realissa vai joko löytyy intoa lähteä rapakon taakse? Muistaakseni jossain vaiheessa kautta luin huhuja Miroticin mahdollisesta siirtymisestä NBA-parketeille.
http://espn.go.com/blog/chicago/bulls/post/_/id/13165/bulls-likely-to-wait-till-2014-for-mirotic

Tämän mukaan Mirotic jahtaa vielä ensi kauden Euroliigan voittoa Madridissa.
 
Viestejä
1 228
Vs: Chicago Bulls 2012 - 2013: The return to upper mediocrity

GreenLight sanoi:
Mikäs on Miroticin tilanne? Jatkaako vielä ensi kaudella Realissa vai joko löytyy intoa lähteä rapakon taakse? Muistaakseni jossain vaiheessa kautta luin huhuja Miroticin mahdollisesta siirtymisestä NBA-parketeille.

Tosiaankin, ilmeisesti ei ole vielä ensi kaudeksi tulossa, mutta ennemmin tai myöhemmin kuitenkin. Halpaa talenttia Chicago kaipaakin.

Mokeski sanoi:
Jos tarjous olisi juurikin jotain mallia Butler + Mirotic + Charlotten pick, niin Butlerin otteet pudotuspeleissä huomioiden onhan tuossa aika houkutteleva tarjous myös Minnesotan puolelta. En epäile hetkeäkään, etteikö miedosti mulkahtavan Loven käämit pala 'Wolvesin tarpomiseen aikanaan, mikäli menestystä ei kohta ala tulemaan. Mielestäni Minnyn pitäisi harkita ihan kunnolla "voitonmaksun" painamista Loven kohdalla nyt vielä hyvän sään aikana. Ei Love kuitenkaan mikään todellinen supertähti ole.

Kahnin lähdön jälkeen taitaa olla Minnesotassa pakka melkoisen sekaisin, mutta vaikea kuvitella että uusi rekonen lähtisi välittömästi kaupittelemaan joukkueen parasta pelaajaa. Ja tuo sama paketti yhdistettynä Boozerin sopimukseen lienee tarjolla vuoden kuluttuakin, jos ei Lovea ole saatu siihen mennessä lepyteltyä.

Mokeski sanoi:
Rose, Deng, Love, Noah, Gibson ydinryhmä kuitenniin maksaisi tulevaisuudessa jo yksinään yli luksusverorajan, eli mikäli omistajaporras ei tosiaan ole valmis törsäämään, ei tämä ajatus pääse pöytälaatikosta ulos. Ellei Gibsonia lähdetä dumppaamaan jonnekin.

Olen ymmärtänyt ettei Deng olisi Chicagon pitkän ajan suunnitelmissa - varsinkaan näin Butlerin kypsymisen myötä. Runko tulee siis olemaan Rose, Butler, Gobson ja Noah, eikä ylellisyysveron puolelle poiketa kuin korkeintaan satunnaisesti.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Viikko aikaa kauden alkuun. Lienee aika päivittää kuulumiset.

Chicagon offseason ei ollut hirveän tapahtumarikas. Riveistä ovat poistuneet kelpo kauden pelanneet Nate Robinson ja Marco Belinelli sekä penkinlämmittäjät Radmanovic ja Cook. Lisäksi puolet ajasta loukkaantuneena ollut Rip Hamilton potkittiin vihdoin pihalle. Tilalle tulivat tietysti kentille palannut Derrick Rose sekä vapailta markkinoilta Mike Dunleavy. Draftista napattiin Tony Snell ja Erik ”Mugshot” Murphy, ja ilmeisesti Dexter Pittman tulee vaihtopenkille tsemppaamaan.

Lisäksi preseason-höntsissä on roikkunut mukana Dallasista palannut journeyman Mike James, ja fanien keskuudessa on ollut kovaa spekulointia siitä, viekö veteraani James kolmospointin paikan Marquise Teaguelta. Perusteena olisi se, että Teague on hyökkäyksessä epävarma ja puolustuksessa heikko ja alimittainen, ja siinä vaiheessa kun Hinrich klenkkaa taas sairastuvalle, kolmospointti saakin aika paljon vastuuta. James olisi tässä varmempi. Tätä vielä jännitellään.

Porukka näyttää siis nyt tältä:

pg: Rose, Hinrich, Teague/James
sg: Butler, Dunleavy
sf: Deng, Snell
pf: Boozer, Gibson, Murphy
c: Noah, Mohammed, Pittman

Pelipaikkoja ei voi pitää ihan kiveen hakattuina, sillä tällä kaudella peluutuksessa tullaan näkemään aikaisempaa enemmän vaihtelua. Sekä Hinrich että Dunleavy voivat pelata välillä sg-paikalla, Butler taas tulee vaihtelemaan sg:n ja sf:n välillä, ja Gibson puolestaan tullee pelaamaan välillä sentterinä. Preseason-matseissa näitä erilaisia komboja on kokeiltu ihan kiitettävästi.

Tästä porukasta voi nostaa esille kolme asiaa:

1) Derrick Rose on palannut. Bulls on voittanut kaikki preseason-höntsät, ja ensimmäisten ruosteisten pelien jälkeen Rose näyttää olevan vähintäänkin entisellään. Itse asiassa Rosen höntsätilastot ovat olleet ihan käsittämättömän kovat. Sanoisin että tällä kaudella muidenkin kuin joukkueen fanien kannattaa seurata Bullsin matseja.

tom-thibodeau-smile.jpg


2) Tämä on kaikki tai ei mitään -kausi Chicagolle. Dengin sopimus päättyy ensi kesänä, eikä Bulls suostunut vielä tässä vaiheessa tekemään hänen kanssaan jatkosopparia. Lisäksi Butlerin jatkosignaus tulee pian ajankohtaiseksi. Jotta Bullsilla olisi jatkossa varaa Butleriin Rosen ja Noahin ohella, Chicago joutuu ensi kesänä käytännössä päättämään Dengin ja Boozerin välillä. Joko Deng kävelee tai Boozer (jolla on vielä 16,8 miltsin saatavat kaudelle 2014-15) amnestoidaan. Tai ehkä molemmat. Eli jos tällä rungolla halutaan mestaruus, se on voitettava nyt. Ja tämä on juuri se syy, miksi Teague ollaan ehkä heivaamassa Jamesin tieltä.

3) Tämä alkaa kuulostaa jo aika helvetin tutulta, mutta kaikki riippuu taas siitä, pysyykö joukkue kunnossa. Preseasonin sairaslista on luokkaa ”are you f*ing kidding me”, kun Noah (nivunen venähti liukkaalla lattialla), Butler ("bone bruise" polvessa) ja Hinrich (aivotärähdys) ovat missanneet pelejä. Jos Thibs päättää taas peluuttaa tasan kuutta miestä koko runkosarjan ajan, voidaan olla varmoja että pleijareihin mennään taas jollain James-Dunleavy-Snell-Murphy-Pittman-viisikolla. Oh joy.

Bonuskysymys: onko Bulls nyt parempi kuin pari vuotta sitten, jolloin joukkueella oli kahtena vuonna peräkkäin liigan paras runkkis-rekordi? Vastaus: ehkä. Tuolloin vaivannut sg-ongelma on Jimmy ”tulevaisuuden all-star” Butlerin myötä ratkaistu, ja kakkospointtina Hinrich on paljon parempi optio kuin silloinen CJ Watson. Takakenttä on siis ehdottomasti kovempi. Etukentällä noihin aikoihin selvä heikennys on bench mobin ykkösmies Omer Asikin jättämä aukko, jota joku Mohammed ei kyllä paikkaa. Sanoisin ehkä kuitenkin, että terveellä miehistöllä nyt ollaan kovempia, ennen kaikkea Butlerin kehityksen ansiosta. Tässä on kasassa selvä contender, joka tulee jälleen taistelemaan runkosarjassa ykkösseedistä. Sen jälkeen jatkon ratkaisee henkinen kantti ja fyysinen kestävyys. Eli jotakuinkin näin:

[quote author=Bill Simmons]
For the next six months, this is our best professional basketball team. We'll see about May and June.[/quote]
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Kohta räjähtää! Vielä viime hetken fiilistelyt Grantlandin ykköseksi rankkaamasta joukkueesta:

Derrick Rose and the Bulls Get the No. 1 Ranking! | Bill and Jalen's 2013 NBA Preview | Rank no. 1

- Ja pakko vielä mainita, että ennakko-odotuksistani poiketen Dexter Pittman saikin lähteä ja siten sekä Mike James että Marguis Teague kuuluvat lopulliseen 13 miehen rosteriin. Lisäksi Teaguen kauppaushuhut ovat hiljentyneet. Eli neljällä pointilla lähdetään kauteen, mutta etukenttä on kovin, kovin kapea, varsinkin Noahin loukkaantuessa.
 
Viestejä
254
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Chicagon peli aivan kadoksissa. Ketään ei oikeen tiedä mitä tekis, Rose vähiten. Saa nähdä miten lähtee käyntiin.

Boozer ollu helvetin hyvä, Butler oli tikissä ekassa pelissä vaik joutuski virhevaikeuksiin heti alussa.
 
Viestejä
402
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Pelle_Miljardi sanoi:
Chicagon peli aivan kadoksissa. Ketään ei oikeen tiedä mitä tekis, Rose vähiten. Saa nähdä miten lähtee käyntiin.

Boozer ollu helvetin hyvä, Butler oli tikissä ekassa pelissä vaik joutuski virhevaikeuksiin heti alussa.

Tuskaista on (odotuksiin nähden) Chicagolla joo. Avausviisikon vahvuus vaan ei oo heittopeli ja jos penkiltäkään ei kukaan osu koskaan, niin suurin osa matseista tulee olemaan aika puurtamista.

OT: NBA-juomapeli.
1. Ota (jallu)shotti joka kerta kun selostaja/kommentaattori käyttää termiä "point of emphasis".
2. Ota kaksi shottia joka kerta, kun selostaja/kommentaattori selittää, ettei hyökkääjäpelaaja saa koskea palloon enää korinteon jälkeen.
3. Ota kolme shottia joka kerta kun kommentaattori valittaa em. säännöstä.

Tule raportoimaan tänne, milloin maksasi poksahtaa. Over/under kymmenen peliä? ;D
 
Viestejä
410
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Ei mitään huolestuttavaa nähtävissä.
Pre-season meni liiankin hyvin. Heat tappio palautti maanpinnalla ja tästä on hyvä jatkaa.
Voitto Knicksistä, kun Noah ja Rose vasta tekevät tuloaan.
 
Viestejä
941
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Trancey sanoi:
Ei mitään huolestuttavaa nähtävissä.
Pre-season meni liiankin hyvin. Heat tappio palautti maanpinnalla ja tästä on hyvä jatkaa.
Voitto Knicksistä, kun Noah ja Rose vasta tekevät tuloaan.

Dunleavy voisi alkaa tosin pikkuhiljaa tekemään sitä miksi hänet on hankittu. Gettin' buckets..
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Chicagon hyökkäyspään jäätymisiin on viime vuosien aikana totuttu. Knicks-matsissa näkyi edelleen se, että Rose saa nyt vastaansa astetta aggressiivisempaa apupuolustusta kuin preseasonilla. Tästä seurasi sitten todella vaikeita ajoja Chandlerin syliin. Lisäksi Noah on preseasonin missattuaan hyökkäyspäässä suht pihalla, vaikka saikin nyt aikaiseksi kivoja passeja ja mukavat 15 levaria. Chandlerin puolustaessä välillä Boozeria, Noahin olisi kyllä pitänyt kävellä Bargnanin yli. Mutta kyllä tämä tästä.

Chicagon penkkiskoraus on viime vuosina ollut pääsääntöisesti backup-pointin (Watson/Lucas, Robinson) varassa. Hinrich on enemmän pelinrakentaja, vaikka pystyykin välillä korintekoon. Dunleavyn pitäisi pikkuhiljaa saada pakkansa kasaan, koska Hinrich-Gibson-kaksikon (joka teki Knicksiä vastaan kaikki 16 penkkipinnaa) varaan tätä ei voi jättää. Mitä avausviisikon heittopeliin tulee, niin Butlerin pitäisi mennä tällä kaudella eteenpäin ja eiköhän se Rosekin ala pikkuhiljaa osua myös kauempaa.

Thibs on näköjään aloittanut kauden odotetusti ja peluuttanut vain kahdeksaa-yhdeksää pelaajaa. Mohammedia ei juuri tarvita, kun Gibson pystyy häärimään vitospaikalla ja Deng voi välillä pelata jopa nelosena. Nähtäväksi sitten jää, miten kauan tämä voi jatkua.

E: Knicksien junnu-Hardaway oli muuten ihan positiivinen ilmestys. Osumatarkkuus ei ollut ihan huipussaan, mutta rookielta todella pelottomia ratkaisuja ja 10 pinnaa ilman menetyksiä. Tuosta voisi vielä tullakin jotain. Toivottavasti JR ei palatessaan pudota junnua täysin rotaatiosta.
 
Viestejä
5 508
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

Derrick Rosella ei taida olla minkäänlaista henkistä selkärankaa. Has-been? Viime kauden pelkuroinnin jälkeen olisi voinut jopa olla odotettavissa. Jopa rookie-pointit vievät Rosen tällä hetkellä kouluun.
 
Viestejä
941
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

jaakko1 sanoi:
Derrick Rosella ei taida olla minkäänlaista henkistä selkärankaa. Has-been? Viime kauden pelkuroinnin jälkeen olisi voinut jopa olla odotettavissa. Jopa rookie-pointit vievät Rosen tällä hetkellä kouluun.

En ole vielä peliä katsonut, mutta parin ekan pelin kohdalla ongelmana on ollut lähinnä tatsin puute. Rose elää urheilullisuudestaan, ja se on edelleen kyllä vähintään sillä samalla tasolla. Räjähtävyyttä on vaikka muille jakaa ja ehkäpä sen takia on intoakin vetää aina hurjimmalla mahdollisella vaihteella, joka heikon tatsin takia johtaa ohiheittoihin. Samanlaisia ratkaisuja Rose otti ennen loukkaantumistakin ja ne menivät ihan tarkasti sisään. Ei siis tehdä hätiköitujä päätelmiä kolmen pelin jälkeen. Enkä ole missään nimessä ottamassa mitään pois MC-W:lta, kaveri on rookieladderissa kyllä piikkipaikalla ja pysynee siellä koko kauden.
 
Viestejä
941
Vs: Chicago Bulls 2013 - 2014: Back to the top?

King James sanoi:

No eipä Thibs ihan väärässäkään ole. Tuolla kirmaamisella yllättävän vähän kaveri on viivalle päässyt. Mutta kyllähän tuon artikkelin päätarkoitus on parantaa Rosen itseluottamusta ja fanien kärsivällisyyttä. Kyllä se siitä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös