Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
2 061
Ja pientä vertailua Laurin omaan draftluokkaan. Toissa vuonna liigaan draftatuista pelaajista Laurilla on tällä hetkellä kolmanneksi paras pistekeskiarvo (1. Donovan Mitchell (22,4), 2. Kyle Kuzma (19,1), 3. Markkanen (18,4) ja toiseksi paras levypallokeskiarvo (1. John Collins (9,8), 2. Lauri Markkanen (8,7).

Ja koska on kiva myös verrata muihin eurooppalaisiin, niin europelaajista Laurilla on tällä hetkellä kuudenneksi paras pistekeskiarvo ja yhdeksänneksi paras levypallokeskiarvo.

Ja voidaan helposti olettaa, että Laurin numerot tulevat kohenemaan nykyisestään kauden edetessä. Suomi-poika tekee kyllä kovaa jälkeä, ei siitä mihinkään pääse.

2018-19 NBA Player Stats: Per Game | Basketball-Reference.com
 
Pientä ajatuksenjuoksua...

Porter - Portis/Parker tradesta:
Ennen kautta vähän kummastelin, että miksi Bulls ottaa rosteriin kolmannen PF-paikan pelaajan (no tarkoituksena oli ilmeisesti peluuttaa Parkeria 3. paikalla, mikä ei oikein toiminut). No nyt sitten Bulls hankkiutuu eroon kahdesta PF-pelaajasta ja jäljelle jää ainoastaan Markkanen. Eli onhan tuo vähän siinä mielessä kummallinen trade, kun oma rosteri menee noin ohueksi yhdeltä paikalta.

Mutta samaan hengenvetoon täytyy todeta, että Otto Porter Jr on todella mukavanoloinen pelaaja, ei mikään me-first kuten molemmat Portis ja Parker! Eli, mikäli se nyt ketään kiinnostaa, niin minulta peukku ko. tradelle!

Tankkaamisesta:

Sarjataulukko häntäpään osalta näyttää tältä:
Knicks 10 - 46
Suns 11 - 47
Cavaliers 12 - 45
Bulls 13 - 44
Hawks 18 - 38
Grizzlies 23 - 34

Bullsin kanssa kolme muuta huonointa joukkuetta (Knicks, Suns, Cavaliers) ovat aika samoissa lukemissa. Seuraavat joukkueet edellä (Hawks, Grizzlies) ovat puolestaan lopulta aika kaukana edellä!

Mielestäni ei ole mitään järkeä pilata nykyisten pelaajien kehittymistä millään tankkauksella, sillä kolmella huonommalla joukkueella todennäköisyys saada 1. varaus on: 140 / 1000. Neljänneksi huonommalla se on 125 / 1000. Eli tankkaamalla tulisi vaivaiset 15 osaa tuhannesta lisää mahdollisuus ykkösvaraukseen eli prosentteina 1,5%. Samalla varmistettaisiin se, ettei optimaalista kehitystä joukkueena tapahdu. Itse en uhraisi tätä optimaalista kehitysmahdollisuutta noin pienen todennäköisyyden nousun takia! Varsinkaan, kun ei ole kovinkaan todennäköistä, että Hawksin tai Grizzliesin ohitse oltaisiin menossa! (No välikevennyksenä, saikos se Bulls Derrick Rosen juuri 1.5% todennäköisyydellä :D)

Wikipedia Draft odds:
Näyttökuva 2019-2-12 kello 16.04.35.png


Viimeaikaisista peleistä:
Juuri kun Bullsin peli näytti aivan kauheimmalta p***alta ja peruutin League Passinkin, niin jotain ihmeellistä tapahtui ja ensin parani mystisesti Laurin peli ja sitten koko joukkueenkin peli näyttää paremmalta. Yksi mielenkiintoinen Boylenin kommentti oli Twitterissä, missä hän sanoi, että tarkoituksella on alettu muidenkin pelaajien tuoda palloa ylös. Jopa Lavine oli viime yön pelissä aika hyvässä vireessä ja jopa allekirjoittanut hurrasi kun mies teki koreja - jotain perustavanlaatuista on siis pakko ollut tapahtua!!

Myös Laurin pelissä on parantunut pistetehtailun ja levypallopelin osalta myös syöttöpeli! Olenkin ihmetellyt aina miten Lauri saa niin vähän syöttöjä...

Boylen: "We’ve simplified our offensive selections. We’ve played more out of flow. And we put in a multiple ballhandler system in the last 30 days where we designate that certain guys can handle the ball off the board and bring it. Other guys have to honor that by running, spacing, giving them a lane."
 
Viestejä
17
Ja pientä vertailua Laurin omaan draftluokkaan. Toissa vuonna liigaan draftatuista pelaajista Laurilla on tällä hetkellä kolmanneksi paras pistekeskiarvo (1. Donovan Mitchell (22,4), 2. Kyle Kuzma (19,1), 3. Markkanen (18,4) ja toiseksi paras levypallokeskiarvo (1. John Collins (9,8), 2. Lauri Markkanen (8,7).
Sen verran tarkennusta että Collins on Laurin edellä myös pisteissä (19,3). Collinsin heittotarkkuudet ovat suht samoja kuin viime kaudella mutta usage-%/heittoyritykset kasvananeet huomattavasti. Nämä kaksi kamppailevat varmaan -17 draftin parhaan PFn asemasta ainakin näiden tilastojen perusteella, koska Kuzmalla ei levypalloissa ole asiaa tilastokärkeen. Sen vähän perusteella mitä olen Hawksin pelejä katsonut, Collins on kyllä erinomainen pelimies.

Ihan en jaksa uskoa Laurin 20 pisteen keskiarvoon tälle kaudelle, mutta jo joku 19 on hyvinkin mahdollista, edellyttäen että kolmoset alkavat taas kulkea. Sekin olisi jo ihan hyvää kehitystä varsinkin kun myös levypallotilasto paranee ja ottaa huomioon vaisumman kauden alun loukkaantumisen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
"Cash Considerations" -podcastissa oli eilen ihan kiinnostavia analyysejä Porterista ja Markkasesta (ekat 20 minuuttia suunnilleen).

Cash Considerations löytyy ainakin Sticherista, Spotifysta, Google Playsta ja iTunesista.

Selaimella podcastia voi kuunnella esim. iHeart radion sivujen kautta: Cash Considerations / iHeart Radio.
 
Tuohan oli suunnilleen sitä, mitä olen tässä yrittänyt sanoa jo jonkin aikaa. Asiaa siis. ;)


Musta Bullsin lähitulevaisuuskin näyttää nyt aika selkeältä.

Tämä kevät katsotaan, miten kolmikko LaVine - Porter - Markkanen saadaan pelaamaan mahdollisimman hyvin yhteen. Tätä varten peluutetaan ykköspointtina välillä myös Arcidiaconoa jonka kanssa kolmikko on ollut aika liekeissä - ei siksi, että Arcidiacono olisi Bullsin tuleva pointti, vaan siksi, että tuon kolmikon pitää päästä treenaamaan kenttää näkevän "pass first" pointin kanssa - mitä Dunn siis ei ole. Samalla pitää tietenkin antaa vielä Dunnille mahdollisuus näyttää vieläkö miehelllä on annettavaa vai aletaanko hänen kanssaan sorvata kesällä sopparia kakkoskentällisen pointin paikkaa silmälläpitäen (vai kaupataanko jonnekin?).

Vaara, että Bulls voittaa keväällä "liikaa", on musta melko teoreettinen. Lähinnä Bullsin neljänneksi huonointa paikkaa "uhkaa" tällä hetkellä Hawks joka on viisi voittoa Bullsia edellä (19-39 vs. 14-44). Toiseen suuntaan Kevin Loven ja Tristan Thompsonin jengiinsä takaisin saava Cavaliers on kahden voiton päässä, Knicks ja Suns kolmen (Sunsilla on vielä yksi peli ja siten yksi tappio enemmän). Neljäs lottery-sija lienee siis realistinen odotus, kolmaskin edelleen mahdollinen.

Jos Bulls-avauksen peli alkaisi näyttää liian hyvälltä, niin Boylen voi aina laittaa kakkoskentällisen kehiin häviämään pelit.

Nyt kun Parker ja Portis kaupattiin, ja kun Hutchison ja Carter on edelleen sairaslomalla, niin Bullsin kakkonen on ihan kävelevä katastrofi. Harrison - Blakeney - Selden - Luwawu-Cabarrot - Felicio? Wayne Selden Jr. on vaikuttanut hyvältä pelaajalta ja toivon kovasti, että hänen kanssaan päästään jatkosopimukseen, mutta muu porukka joutaisi kyllä mielestäni jonnekin muualle (Feliciosta tietty ei päästä irti).

Ja tietenkin viime pelit todella vahvasti pelannut RoLo voidaan tarpeen tullen päästää vapaaksi jolloin Bullsin vaihtoehdot on peluuttaa Porteria nelosena ja Markkasta vitosena - ja Seldeniä kolmosena (sinänsä ihan asiallinen ja kannatettava kokeilu jota on taidettu jo tehdäkin), mutta sitten kakkoskentästä lähtee se viimeinenkin osaava pelaaja. Tai sitten voi peluuttaa Feliciota avauksessa... Kumpikin johtanee toivottuihin tappioihin.


Sitten vaan Draftista se paras saatavilla oleva pelaaja mukaan. Jos ja kun Bullsilla ei käy huikea mäihä ja varausnumero on jokin muu kuin ykkönen, niin veikkaisin, että katseet kääntyy Ja Morantiin, R.J. Barrettiin tai Tre Jonesiin... tai kuka sitä tietää, mitä tässä vielä keväällä NCAA:ssa käykään.

Mutta vaikka Draftista saataisiinkin nuori lupaava takamies jengiin, niin kyllä Bullsin musta ehdottomasti kannattaa koittaa ostaa kesällä vapailta markkinoilta kokenut pointti johtamaan nuorta joukkuetta ja nimenomaan orkesteroimaan sitä peliä. SIksi huhuissakin esillä olleet Ricky Rubio ja Darren Collison olis musta hyviä vaihtoehtoja - osaavat homman eivätkä maksa maltaita. Parin vuoden soppari käteen ja peliä rakentamaan.

Sitten tarvittaisiinkin enää yksi tai kaksi, mielellään nuorehkoa isoa miestä tulemaan penkiltä. Draftissa Bullsilla on toisen kierroksen kärkivaraus (tällä hetkellä 6. / Grizzlies). Sieltä kannattanee yhtä kalastella. Toisaalta on kiinnostavaa nähdä, mikä esim. Noah Vonlehin markkina-arvo on ensi kesänä? Vonlehin talvi Knicksissä oli todella hyvä, mutta sittemmin näkyy joutuneen Fizdalen koirankoppiin. Olisi musta uudelleen-testaamisen arvoinen pelaaja. Eiköhän noita ole muitakin toki ensi kesänä tarjolla?


Tuon jälkeen voisikin optimistisesti ajatella, että suoranainen tankkaus olisi suoritettu ja joukkue voisi siirtyä rebuildin vaiheeseen kaksi eli alkaa tosissaan rakentaa joukkueen peliä ja kilpailla hyvistä sijoituksista parhaansa mukaan. Vuoteen kahteen Bullsista tuskin on vielä minkäänlaiseksi huippujoukkueeksi, mutta kyllä kai pleijareihin pääsyn voisi asettaa tavoitteeksi jo ensi kaudella? Tavoitellahan aina saa...

Sitten olisikin hauska spekuloida sillä, ketkä Bullsin nykyisistä pelaajista (tai ensi kesän hankinnoista) on vielä jäljellä / joukkueen runkopelaajia seuraavan parin vuoden jälkeen?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
17
Ehkä paras Cash Considerations-jakso tähän asti, koska vieraana The Athleticin Bulls-toimittaja Stephen Noh ja pysytään asiassa ilman että menee liikaa tunteisiin. Puhetta Porterista, Laurista, rebuildista ja jopa Dettmannista. Alussa pieni baseball/WhiteSox-osuus Reinsdorf-kytköksen takia.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
306
Bulls voittaa vieraskentällä Orlando Magicin lukemin 109-110.
Ottelusta tuli lopulta todella jännittävä trilleri sillä kumpikaan joukkue ei halunnut hävitä ja johtoasema pelin ratkaisuhetkillä vaihteli melkein jokaisen vaihdon aikana sillä sen verran tasaista peliä oli.

Lauri oli Chicagon ratkaisijana tänään upottaen 25 pistettä joista kaksi viimeistä tuli vapaaheittoviivalta.
Toinen yli 20 pistettä tehnyt Bulls pelaaja oli Zach Lavine tehden 22 pinnaa muut kaksinumeroisiin pistemääriin päässeet Bulls pelaajat olivat Robin Lopez 18 pinnaa ja Otto Porter 17 pinnaa.

Bulls oli lähellä hävitä pelin usempaakin kertaan sillä Orlando veti useaamman 10-0 -13-0 runin pelin aikana varsinkin toisen erän 13-0 runin aikana Bullsin pelaaminen oli todella hirveätä ihan kaikkialla kentällä. Varsinkin Kris Dunn oli totutun paska koko pelin ajan.

Dunnin iltaa kuvastaa se että hän teki vain 8 pinnaa otti 3 levypalloa ja syötti 2 syöttöä ja ollen miinuksella yhden pykälän verran. Varsinkin Lauri oli jälleen kerran se pelaaja jota Dunn ei tainnut nähdä kovinkaan monesti koko pelin aikana.

Laurillakin oli omat vaikeutensa heittopelin kanssa sillä vain 8 pelitilanneheittoa osui 21:llä yrityksellä.
Kokonais heittoprosentti Laurilla oli 38,1 tuplatuplan lisäksi Lauri syötti 2 kertaa ja riisti kerran elin ihan hyvä peli kokonaisuutena Laurilta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
139
Viides voitto viimeisessä yhdeksässä pelissä. Tuo palloa liikuttava peli tyyli sopii Bulls:n pelaajille, paitsi Dunn:lle. Hän tarvitsee pallon käteen ollakseen uhka ja kun siihen lisää sen, ettei hän ole uhka kolmen pisteen viivan takana niin hänen peli on todella kärsinyt tästä. Kuitenkin viimeisessä pelissä tarvittiin sekä Laurilta, että Lavine:lta uran parhaat piste pelit voiton takaamiseksi.

Porter loukkaantui ja jätti pelin kesken. Ei pitäisi olla paha loukkaantuminen.

Haitta tästä hyvästä loppukaudesta? Bulls:lla on kaksi peliä vielä Atlantaa vastaan, joten vaikka he ovat nyt 4 peliä perässä niin jos he jatkavat tätä tahtia ja voittavat molemmat noista peleistä niin en ihmettelisi, jos Bulls ohittaisi Atlantan sarjataulukossa. Alla olevat Knicks, Cavs ja Suns ovat kyllä huonompia kuin nykyinen Bulls, joten he ansaitsevat nuo 3 viimeistä sijaa.
 
Viestejä
306
Viides voitto viimeisessä yhdeksässä pelissä. Tuo palloa liikuttava peli tyyli sopii Bulls:n pelaajille, paitsi Dunn:lle. Hän tarvitsee pallon käteen ollakseen uhka ja kun siihen lisää sen, ettei hän ole uhka kolmen pisteen viivan takana niin hänen peli on todella kärsinyt tästä. Kuitenkin viimeisessä pelissä tarvittiin sekä Laurilta, että Lavine:lta uran parhaat piste pelit voiton takaamiseksi.

Porter loukkaantui ja jätti pelin kesken. Ei pitäisi olla paha loukkaantuminen.

Haitta tästä hyvästä loppukaudesta? Bulls:lla on kaksi peliä vielä Atlantaa vastaan, joten vaikka he ovat nyt 4 peliä perässä niin jos he jatkavat tätä tahtia ja voittavat molemmat noista peleistä niin en ihmettelisi, jos Bulls ohittaisi Atlantan sarjataulukossa. Alla olevat Knicks, Cavs ja Suns ovat kyllä huonompia kuin nykyinen Bulls, joten he ansaitsevat nuo 3 viimeistä sijaa.
Jos jätetään nuo tankkaus hommat huomiotta niin erittäin kova päänahka Bullsille jo ihan pelkästään itseluottamuksen kannalta Celtics on NBA:n kärkijengejä jonka odotetaan etenevän ainakin pudotuspelien 2 kierrokselle jos ei pidemällekin toki Lavine ja Lauri vetivät supertähti tason ( jos noin voi sanoa) matsin tuohon peliin ja tulos sen mukainen. Hyvin on Lavine ja Lauri pelanneet yhteen mutta aina voi tulla ( ja pitääkin tulla ) paremmaksi.

Dunn saanee aika todennäköisesti komennuksen penkkimieheksi ensikaudelle jos Bulls vaan saa varattua Ja Morantin tai muun lahjakkaan PG:n mutta niinkin voi käydä että jos vaan sopiva diili löytyy niin Bulls voi jopa treidata Dunnin draftin yhteydessä.

Toki joku Ricky Rubio jollain halvalla sopparilla voisi olla se aloittava PG ensikaudella toimien samalla Dunnin mentorina ( jos siis Dunn saa jäädä) ja miksei myöskin koko joukkueen ns isähahmona joka näyttäisi esimerkillään mallia Bullsin nuorille jätkille Lauri mukaanlukien.

Mutta nää on niitä asioita joita GarPax ratkoo sitten kesällä.
Olkaamme ylpeitä siitä miten Lauri on Bullsin paidassa koko helmikuun pelannut ja jos Lauri näitä otteita ensikaudella jatkaa Lavinen kanssa niin ainakin 2 Bullsin jätkää voidaan nähdä Chicagossa ensivuonna pelattavassa allstar pelissä
 
Viestejä
7 256
Jännä tää bullsin kehitys. Fred potkittiin pihalle juuri, kun Lauri oli palannut. Boylen laittoin porukan koirankoppiin ja loi älyvapaan kävelypallon. Laurin saadessa itsensä kuntoon, jossakin kohtaa palattiin takaisin Fredin nopeampaan palloon. Hokattiin viimein vaihtaa kaksi sysipaskaa puolustajaa paremmin joukkueeseen sopivaan laituriin ja hankkiuduttiin eroon paljon heittoja ottavasta pienestä laiturista. Nyt kun peli on alkanut rullata, niin Boylenia taas ainakin jenkkifoorumilla jopa kehutaan. En ite ainakaan ole tippaakaan vakuuttunut boylenista ja olisin toivonut Fredin jatkavan, kun viimein saivat miehistöä jalkeille. Todennäköisesti tulosta olisi syntynyt edelleen.

Oli muuten hetkittäin tosi kiva katsoa myös bullsin kakkosviisikon peliä. Rakkikoirapuolustus toi tulosta ja nyt Archikin oli saanut heittoa takaisin... Toivottavasti mies saisi heittonsa pysyvästi kuntoon, kun ite ainakin tykkään miehen energiasta ja old school pointin mentaliteetistä.
 
Viestejä
139
Jännä tää bullsin kehitys. Fred potkittiin pihalle juuri, kun Lauri oli palannut. Boylen laittoin porukan koirankoppiin ja loi älyvapaan kävelypallon. Laurin saadessa itsensä kuntoon, jossakin kohtaa palattiin takaisin Fredin nopeampaan palloon. Hokattiin viimein vaihtaa kaksi sysipaskaa puolustajaa paremmin joukkueeseen sopivaan laituriin ja hankkiuduttiin eroon paljon heittoja ottavasta pienestä laiturista. Nyt kun peli on alkanut rullata, niin Boylenia taas ainakin jenkkifoorumilla jopa kehutaan. En ite ainakaan ole tippaakaan vakuuttunut boylenista ja olisin toivonut Fredin jatkavan, kun viimein saivat miehistöä jalkeille. Todennäköisesti tulosta olisi syntynyt edelleen.
Bulls:n nykyinen (tehokkain hyökkäys koko NBA:ssa helmikuussa) hyökkäys perustuu pariin asiaan. Levypallosta lähdetään nopeasti eteenpäin, tehdään off the ball skriinejä ja liikutetaan palloa. Fred ei uskonut mihinkään näistä. Hänen hyökkäyskuviot olivat erittäin pallo orientoituneita (pick&rolls ja handovers) eli kaikki mitä tapahtui hyökkäyksessä tapahtui lähellä palloa. Erittäin vähän off the ball skriinejä tai liikettä ja levypallon jälkeen pallo etsittiin PG:lle hidastaen hyökkäykseen lähtöä. Voittajana Lauri ja häviäjänä Dunn. Dunn tarvitsee palloa loistaakseen ja nyt pallo ei ole hänen käsissä. Tämä muutos oli jo näkyvissä parissa pelissä ennen kuin Porter saapui, mutta Porter:n tulo todella nosti tämän kaikkien näkyville. Olisiko peli ollut paljon parempaa Fred:nkin alla nykyisillä pelaajille kuin mitä se oli kauden alussa niin tuo on itsestään selvää. Porter todellakin levitti joukkueen hyökkäyksen, mutta kyllä osa kunniasta kuuluu myös valmennukselle. Kuitenkin peli tyyliä on muutettu Fred:n aikaisesta pelistä ja nykyinen pelityyli sopii ainakin Laurille paremmin kuin mitä se oli Fred:n aikana. Jos Fred olisi jatkanut niin epäilen, että Lauri ei olisi pelannut niin hyvin kuin mitä nyt on, mutta samalla luulen, että Dunn olisi parempi kuin mitä nyt on. Onko Boylen tämän ansiosta hyvä valmentaja? Tässä olen samaa mieltä kanssasi. En todellakaan ole vakuuttunut. Hän on historiassa tehnyt niin outoja valintoja (myös ennen Bulls aikaa) ja vieläkin heittelee outoja kommentteja. Mutta joskus sokeaki osuu oikeaan ja nyt Boylen on tehnyt niin ja siitä häntä kiittäkäämme.
 
Viestejä
306
Tasaista on Bullsin ja Memphisin pelissä 2 erän jälkeen tilanne siis tasan 46-46.
Lavine taas kerran palannut vanhaan eli heroball moodiinsa paukuttelee taas leikitellen sen 20-30 pinnaa. Eli vanha tuttu edari Zach is back ja tilastoissa vain 2 syöttöä.

Laurilla on menossa todella vaikea ja erittäin vaisu peli heitto ei uppoa eikä levypallojakaan kerry enää viimeaikojen malliin eli selvää viilenemistä on Laurin otteissa havaittavissa lisäksi kun huomioidaan se että Laurin kaikki heitot ( 5 joista 4 ohi ) tähänmennessä tulivat ekassa erässä niin toinen puoliaika meni Laurilta pelkäksi kentällä haahuiluksi toki sen ymmärtää että kun heittopeli sakkaa ja heitto ei uppoa niin silloin pelaaja ( Tässä tapauksessa Lauri) ei syöttöjä ansaitse.

Laurin statsit siis vain 2 pinnaa ja 4 levaria 2 eränä aikana.
Lisäksi Laurille on merkitty 2 menetystä ja 1 hyökkääjän virhe.
 
Viestejä
306
Bulls voittaa Memphisin vieraskentällä 107-109.
Lauri sai kuin saikin kasaan tupla-tuplan tehden 22 pinnaa ja ottaen 10 levypalloa toivottavasti virkaintoiset NBA:n tilastoniilot eivät taas mene poistelemaan levypalloa / levypalloja Laurin tilastoista.

Kokonaisuutta katsoessa ei paras heittoilta Laurille sillä vain 7 onnistunutta heittoa 16:sta yrityksellä kaikki 5 kolmosta menivät ohi. Lavine taas kerran kentän herra ja hidalgo tehden 30 pinnaa.
Muut Bullsin kaksinumeroisiin pistelukuihin päässeet pelaajat olivat seuraavat.

Otto Porter jr 20
Ryan Arcidiacono 12
Shaquille Harrison 10.

Muut Bullsille pisteitä tehneet pelaajat
Kris Dunn 9
Robin Lopez 4
Cristiano Felicio 4
Wayne Selden Jr 2

Ottelun tuomarilinja oli aika outo ja jälkipelejä riitti kolmannen erän aikana taidettiin viheltää 3 peräkkäistä teknillistä virhettä eri tilanteista ( lähinnä suunsoitosta tuomareille) pelaajat ja valmentajat eivät tienneet mitä vihelletään, mistä vihelletään ja miksi vihelletään sillä sen verran sekavaa oli tuomareiden toiminta.
 
Viestejä
17
Eiköhän LaVinella noilla prosenteilla ole vihreä valo heittää/ajaa milloin lystää, ja LaVine otti 19 heittoa vs Lauri 16, eli suht tasapainossa tämä on jos Markkaslasit ottaa pois. Mutta.... Dunn on menettänyt kaiken itseluottamuksensa ja se vaikuttaa Bullsin (ja Laurinkin) peliin. Arcidiacono, jonka NBA kelpoisuutta usein on tullut epäiltyä, näkee kentän ja pyörittää peliä eri malliin. 42 syöttöä vs 4 menetystä helmikuulle on ihan kohtuutilasto. Lisäksi on myös alkanut ottaa heittoja sen verran että levittää mukavasti peliä. Mies pelailee itseään ensi kauden rosteriin backupiksi, mutta kyllä tämä sitä aloittavaa pelintekijää kovasti huutaa.

Kukapa olisi uskonut puolitoista kuukautta sitten, että Lauri yltyy tällaiseen vetoon, kun epäiltiin miehen kehityksen pysähtyneen. Nyt 22/10 tuntuu pieneltä pettymykseltä, varsinkin kun tekeminen ei ollut ihan aiempien pelien tasolla.
 
Viestejä
570
Kukapa olisi uskonut puolitoista kuukautta sitten, että Lauri yltyy tällaiseen vetoon, kun epäiltiin miehen kehityksen pysähtyneen. Nyt 22/10 tuntuu pieneltä pettymykseltä, varsinkin kun tekeminen ei ollut ihan aiempien pelien tasolla.
Tätä mietin itsekin. Ei ole pitkä aika kun Lauria oltiin lähettämässä jo takaisin eurooppaan muutamien kirjoittajien puolesta.

Helmikuun perusteella Porter on juuri oikea palanen Bullsin rebuildissa. Ja maaliskuussa kaikki voi kääntyä taas toiseen suuntaan. Tai yhtä hyvin maaliskuussa jatkuukin Chicagon hyvä suunta peleissä. Jos on katsojalla vaikeaa, mitä se onkaan valmentajalle...

Mutta vahvastihan tämä näyttää ettei Dunn ole Bullsin pitkän aikavälin ratkaisu takamiehen tontille. Mielenkiintoista nähdä mitä kesällä tapahtuu tämän suhteen. Onko treidi mahdollinen? Siinä kun ostajankin pitäisi nähdä jotain potentiaalia pelaajassa.
 
Viestejä
14
Ryan Arcidiacono on kyllä hieno mies. Hyvä peliäly ja tosiaankin pistää palloa liikkeelle, eikä muni sitä koko päivää. Nyt on uskaltanu taas ruveta ottaan heittojakin. Välillä vähän ollu ongelmaa, että ei suostu heittämään mistään. :D Dunnin sais kyllä ulostaa muualle. Hyökkäyspään tekeminen on niin kamalaa katsottavaa.
 
Viestejä
139
Uskoisin, että Dunn:n aika aloittavana takamiehenä loppuu tähän kauteen. Käykö Bulls:lla onni ja saavat draftissa Morant:n vai joutuvatko etsimään kokeneempaa takamiestä vapaista agenteista niin se jää nähtäväksi. Dunn saattaa jatkaa Bulls:ssa, mutta olisi penkiltä tuleva pelaaja. Kauppakin on mahdollinen, mutta en usko minkään joukkueen hankkivat Dunn:ia aloittavaksi takamieheksi, joten todennäköisempää on miltein se, että hän jää Bulls:hin.

Regional tv ratings tuloksissa Bulls:ien katsojamäärät ovat pudonneet 36% viime vuodesta. Joka on aika paljon, kun puolella NBA joukkueista tämä luku on noussut. En kyllä tiedä paljonko tätä oikeasti katsellaan, mutta lähinnä tulee mieleen tuoko tämä pelon omistajalle, että pitäisi ensi kaudella playoffeihin päästä. Muita putoajia NYK 41%, Boston? 27% ja ei niin yllättäen Cavs 56%. Onkohan nuo kaikki nousseet luvut lännen joukkueita.

Seuraavat kaksi peliä ovatkin loppusijoituksen kannalta tärkeitä. Ovat molemmat Atlantaa vastaan. Jos noista molemmat Bulls voittaa niin pelottavan lähelle Atlanta tulee, kun muistaa, että Bulls on pelannut aika hyvin viime aikoina. Mutta jos voitot jaetaan niin silloin Atlanta jää niin kauaksi, ettei Bulls loppukaudella heitä enää tavoita. 3 jumboa on jo päätetty.
 
Viestejä
734
Dunn on ollut selkeä pettymys, nopeutta on mutta ei oikeen mitää muuta. Kolmoset osuvat johonki korilautaan :D Peliäly aika nolla. Ehdottomasti tärkein palanen nyt seuraavaksi muilla paikoilla on yks hyvä pelaaja. Lavine Porter Markkanen Carter.
 
Ylös