Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
9 123
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Dunnilla ikää pari vuotta enemmän kuin normi "one and done" rookieilla, joten odotuksetkin korkeammalla. Ja se suurin ongelma lienee tuo hypäri, joka ei ole kehittynyt viime vuosina toivottuun tapaan. Näyttää hyvältä, mutta ei mene sisään.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

raappa sanoi:
Itse uskon, että Markkasesta kehittyy vähintään hyvä runkopelaaja NBA:han.

Hyvä kirjoitus. Minullakin on vähän se käsitys, että korismediassa Markkanen teilattiin osittain sen vuoksi, että paskasta Butler-treidistä saataisiin vielä repivämpiä juttuja aikaiseksi. Simmonsin podcastissa heitetyt jutut olivat jo tosi mauttomia.

Isoimpana kysymysmerkkinä on tosiaan puolustus ja se, miten Lauri pystyy painimaan korin alla. Minä nostaisin tässä esille kyllä sen, että aika harva collegesta tullut 20-vuotias 7-footer on liigaan tullessaan mikään hirmuatleetti. On ihan selvää, että Markkasen pitää saada massaa ja voimaa, mutta tähän on myös aikaa. Lisäksi toisessa päässä kenttää asetelma kääntyy toisin päin - jos Markkasen matchuppina on joku 130-kiloinen korinalustaa dominoiva sälli, niin kuinka pitkään sellainen mies jaksaa juosta Markkasen perässä kolmosen kaarella? Silloin kun Mirotic oli scouttipapereissa vielä "kova heittäjä", hän teki nelospaikalla hyökkäyksessä parhaimmillaan todella kovaa jälkeä kun monestakaan joukkueesta ei tahtonut löytyä hänelle riittävän isoa ja liikkuvaa puolustajaa.

Olen siinä käsityksessä, että Markkanen on myös kohtuu "hyväpäinen" eli hänellä on kova halu treenata ja kehittyä, minkä lisäksi kriittiset puolustusrotaatiot saattavat upota hänen kalloonsa vähän paremmin kuin esim. samalla pelipaikalla hääriviin Portisiin ja Miroticiin, jotka ovat toistuvasti ihan pihalla.

Minäkin uskon, että Markkasesta voi tulla NBA-tasollakin ihan pelimies, jos a) oma motivaatio ja palo työntekoon on riittävän vahva, b) heittotaito ei kärsi lihastreenistä, ja c) hän pääsee mahdollisimman nopeasti rotaatioon sisään (käytännössä tämä edellyttänee sitä että Mirotic tai Portis treidataan, tai että Markkanen on yksinkertaisesti parempi, mitä tuskin rookiekaudella kuitenkaan tapahtuu). Toki joku Markkanen-Portis-etukenttäkin on varmaan mahdollinen, mutta hirvittää ajatella, miten sellaista pyöritettäisiin puolustuspäässä. Mutta jos jotain iloista pitää keksiä Bullsin paskasta organisaatiosta, niin ainakin tämän treidin jälkeen näyttäisi hirvittävän huonolta pitää tätä lottery-kultakimpaletta pelkästään vaihtopenkillä ;D.

Dunnia en minäkään ole seurannut, mutta best case scenario (joka ei välttämättä ole mikään good case tosin) lienee tuossa yhdessä videossa esitetty teoria. Eli että itseluottamus on ollut vähissä kun Thibsin alaisuudessa rookiet ei pelaa ja takaraivossa on hakannut ajatus siitä, että aina kentälle mennessä pitäisi antaa kovia näyttöjä. Toisaalta, 17 minsaa per peli ei ole Thibs-rookielle kovin vähän. Toivon kyllä että Dunn vielä realisoi potentiaalinsa. Jännä nähdä, miten se onnistuu Bullsin pakatulla takakentällä, kun Hoibergin arpakoneesta saattaa tulla vuorotellen 30 minsan pelejä ja DNP:tä.
 
Viestejä
2 568
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

raappa sanoi:
Markkasesta
Täyttä asiaa ja olen samoilla linjoilla. Markkasesta on monissa analyyseissä mielestäni annettu turhan yksipuolinen kuva. Koska Markkanen on seitsemänjalkainen eurooppalainen, joka tunnetaan loistavana kaukoheittäjänä, on hänet monessa yhteydessä leimattu tyypilliseksi europelaajaksi. Monesti tuntuu, että analyysintekijät eivät oikeasti edes ole katsoneet Markkasen otteluita, vaan muiden kliseet toistetaan. Pidän myös Lauria esimerkiksi mainettaan parempana levypallopelaajana. Etenkin hyökkäyspään levypalloja tarttui aika hyvin viime kaudella. NBA-tasolla Lauri ei tietenkään ole mikään superatleetti, mutta kohtalaisen urheilullinen kuitenkin. Puolustuspelaaminen ei toistaiseksi ole samalla tasolla kuin hyökkäyspään pelaaminen, mutta ei hän missään nimessä ole niin kädetön puolustuksessa kuin jotkut tuntuvat ajattelevan.

Uskon myös itse, että Markkasella on edessään komea ura ja potentiaalia on vaikka mihin. Markkanen vaikuttaa olevan älyttömän tervejärkinen ja valmiina tekemään vaadittavan työtä, jotta hänestä tulisi se eliittitason pelaaja, jota kaikki toivomme. Monet ovat verranneet Markkasta Porzingikseen. Ainakin NBA-uran alku on heillä aika samanlainen, kun molemmat saivat aika jäätävän vastaanoton draftiltana.
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Niin, Markkanen otti kuitenkin päälle seitsemän levypalloa pelissä, paljos se Dirk ottaakaan noin niinkuin vertailukohdaksi? Kuinka paljon nba:ssa nelosen on otettava, ettei ole enää heikko levypallopelaaja?

Hyökkäyksessä poimii levyjä jo tosi hyvin, puolustuslevyissä ongelma on lähinna sama kuin puolustuksessa yleensä, lisävoima tuo paremman kyvyn sulkea ja hakea asema levypalloon ja saada tasapainoisempi ponnistus, mun mielestä silmää levypalloihin jo nyt on ja ponnistuksen ajoituskin hyvä. Nyt oli eka kausi kun seurasin Markkasta ja positiivisena nousi esiin miehen asenne irtopalloihin. Laurihan syöksyi pallon perään lattianrajassakin ja kun pelit koveni, niin tätä ominaisuutta tuli yhä enemmän esille...
 
Viestejä
1 124
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Koska alkaa kesäliiga Bullsseilla? Markkanenhan pelaa siellä? Pelipäivät?

Sitten saadaan edes hieman osviittaa mitä tuleman pitää kun pelaa NBA:n kolmosjätkiä vastaan..
 
Viestejä
2 443
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Realisti sanoi:
Koska alkaa kesäliiga Bullsseilla? Markkanenhan pelaa siellä? Pelipäivät?

Sitten saadaan edes hieman osviittaa mitä tuleman pitää kun pelaa NBA:n kolmosjätkiä vastaan..

Markkanen pelaa..

July 8th - Bulls vs. Mavericks - NBA TV (3:30 PM CT)

July 10th - Bulls vs. Hawks - ESPNU (3:00 PM CT)

July 11th - Bulls vs. Wizards - NBA TV (5:00 PM CT)

The rest of the schedule for Chicago will depend on how they fare in these three games as the tournament will head into the knockout phase.
 
Viestejä
2 443
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Tuossa vielä juttua Bullsien summer league rosterista.

https://pippenainteasy.com/2017/06/26/chicago-bulls-summer-league-update/
 
Viestejä
2 443
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Aika odotettu homma..

"Bulls waive Rajon Rondo after no trade can be found"

https://sports.yahoo.com/no-trade-found-bulls-waive-213110274.html
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Katselin tuossa hiukan tuota Chicagon tilannetta ensi kautta silmälläpitäen.

Tämän hetken tilanne on seuraava (ESPN:n sivuilla oli kivasti myös sopimustiedot, mutta sopimuksien kestoa ei selvästi ollut päivitetty kauden päätyttyä eilen, joten nipsaisin vuoden pois jokaisen sopimuksesta: nän vapailla agenteilla on tosiasiassa nolla vuotta jäljellä – päivitin myös Felicion eilisen sopparin).

Korjatkaa jos jokin on mennyt väärin, kun en ole NBA-ekspertti.

PS. Eri sivuilla pelaajien pelipaikat ilmoitettin paikoin eri tavoin joten päätin laittaa liberaalisti kaikki annetut pelipaikat ikään kuin optioina. Nimen perässä ensin ikä ja suluissa NBA-pelivuodet, sitten toisissa suluissa nykyisen sopimuksen vuosihinta ja jäljellä olevat vuodet.

PS2. Oletuksena Minnesotasta ostetut Dunn ja LaVine on ostettu nykyisine sopimuksineen.


Sopimukselliset pelaajat:

PG Kris Dunn 23 (1) (3,9m. 3v.) – uusi hankinta
PG Cameron Payne 22 (2) (2,1m. 2v.)
PG/SG Jerian Grant 24 (2) (1,6m. 2v.)
PG/SG Zach LaVine 22 (3) (2,2m. 1v.) – uusi hankinta, ei pelikunnossa
SG Dwyane Wade 35 (14) (23,2m. 1v.)
SG Denzel Valentine 23 (1) (2m. 3v.)
SG/SF Paul Zipser 23 (1) (750t. 3v.)
PF Bobby Portis 22 (2) (1,5m. 2v.)
PF/C Cristiano Felicio 24 (2) (8m. 4v.) – uusi sopimus
C Robin Lopez 29 (9) (13,2m. 2v.)

Ei vielä sopimusta:

PF Lauri Markkanen 20 (0) – sopimus tehtäneen tässä kuussa

Qualifying offer tarjottu:

PF/C Joffrey Lauvergne 25 (3) (1,7m. 0v.)
PF Nikola Mirotic 26 (3) (5,8m. 0v.)

Vapautettu:

SG Anthony Morrow 31 (9) (3,5m. 0v.) – itse asiassa ei ole tehty mitään, onko sama kuin vapautettu?
PG/SG Michael Carter-Williams 25 (4) (3,2m. 0v.)


Näiden lisäksi tiedetään, että Bulls on menossa neuvottelemaan kolmekymppisen Celtics-laiturin Amir Johnsonin kanssa ja huhut Milos Teodosicin ympärillä tuntuvat jatkuvan sinnikkäästi.

Kesäliigaan on kutsuttu kolme nuorta tarjokasta: draftissa varaamatta jääneet SG Antonio Blakeney (LSU) ja sentteri Amida Brimah (UConn) sekä G-liigassa pelannut iso mies Chris Walker.

Ilmassa on monenlaisia kiinnostavia kuvioita. Yksi suosikeistani on ajatus, että Dwyane Wade pelaa puoli vuotta (ja toivottavasti on sen verran pro että sekä viitsii pelata tosissaan että ohjaa nuorempiaan) ja jättää sitten joukkueen LaVinen kuntouduttua siirtyen Lakersiin vastaanottamaan LeBronin seuraavan kauden alfaurosten joukkueeseen.

Bullsille spekulaatioissa tyrkytetyissä vapaista agenteista mieleeni olisi varmaan eniten hiukan nuoremmat pelaajat joiden kanssa voitaisiin hyvällä säkällä mennä pitkäänkin kun pääsisivät ottamaan vastuuta. Esimerkiksi Sunsin sentteri Alex Lenin peliaika laski rajusti viime vuonna ja näyttöhaluja varmaan olisi. Celticsin sentteri Kelly Olynyk pelasi ihan hyvän kauden, mutta ensi kauden Celticsissä peliaikaa tuskin tulisi – jos tulee sopimustakaan. Jompikumpi tekisi hyvää Bullsin rosterille. Myös Wizardsin Otto Porter voisi myös olla hyvä ryöstö koska SF-paikalle ei Chicagossa ole liikaa laatua tarjolla. Näitä kolmea toki tavoittelee varmaan moni muukin, eli paljonko Bulls on valmis laittamaan dollareita jonoon? Butlerin ja Rondon jälkeenhän rahaa luulisi jonkin verran olevan.

Itse asiassa isoin tyhjä kolo Bullsin rivistössä näyttäisi löytyvän juuri tuosta pienen laitahyökkääjän tontilta – vaikka eritoten vahvaa puolustavaa sentteriäkin tuonne kaivattaisiin. Kumma ettei mitään sen suurempia juoruja ole vielä kantautunut mihinkään Bullsin SF-jahdista…


Mielenkiintoisena loppukaneettina mainittakoon, että taas paljastuu NBA:n ja eurooppalaisten sarjojen tasoero: jos ja kun Markkanen haluaa päästä avauskokoonpanoon – tai edes vakiorotaatioon – niin pitäisi ensin heittää edestään Mirotic ja Lauvergne sekä mahdollinen jenkki-signaus vapaiden agenttien markkinoilta (esim. Johnson tai Walker) ja vähintäänkin Bobby Portis.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Hyvä koonti! Sellainen tarkennus vielä, että suurimmalla osalla sopimuksellisista pelaajista on vielä tuon mainitun ajan jälkeen qfo-vuosi, jolloin joukkue voi periaatteessa pitää heistä kiinni, jos rahaa vaan löytyy.

En usko että Markkasella on ongelmia siivota Lauvergnea tieltään, kun mies ei nytkään saanut peliaikaa. Uskon, tai ainakin toivon, että suunnitelmana on katsoa miten Markkasella lähtee homma käyntiin ja treidata Mirotic sitten pois ennen siirtorajan umpeutumista. Tällöin nelospaikalla aloittaisi Portis, Markkanen tulisi penkiltä ja Lauvergne olisi backuppina. En yhtään ymmärrä miksi Bulls on haikaillut Amirin, saati sitten Teodosicin perään.

Kolmospaikan kapeus kieltämättä ihmetyttää. Zipser pelasi hyvän rookiekauden, ja Valentine voi teoriassa pelata ehkä kolmostakin, mutta ei kumpikaan nyt ihan aloitusviisikon kaliberia ole. Ja silloinkin pitäisi hommata yksi lisää. Paitsi jos tavoitteena on hävitä 72 peliä.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Muutama update...

Chicagon kerrotaan tehneen tarjouksen Knicksin Justin Holidaysta. Muitakin kosijoita on, että onnistuuko, on eri asia. Niinpä neuvotteluja on edelleen myös Miamin Dion Waitersin kanssa. (Aikooko ne lempata myös Waden jo kesällä, miksi muuten palkata lisää kakkospaikan pelaajia?)

Sen sijaan Teodosic-juorun synty menee ilmeisesti jo aikaan ennen Butlerin myyntiä ja koko viime päivien kohua - eli voi perustua hiukan toisenlaiseen ajatteluun (kerätään pärjäävä joukkue). Voi siis olla jo vanhentunut juttu?


On other stories...

Amir Johnson menee Philadelphiaan - ei siis Chicagoon.

Otto Porterista on puhuttu paljon mahdollisena kohteena. Nyt Wizardsin odotetaan vastaavan mihin tahansa tarjoukseen Porterista, vaikka menisi maksimiin - ei siis Bullsien heiniä.


Gar Formanin fuduista puhutaan jo!
The Bulls may end up re-shuffling their front office this offseason, a source tells Joe Cowley of The Chicago Sun-Times. According to Cowley, GM Gar Forman could be the odd man out if the team restructures its management hierarchy, while John Paxson‘s brother Jim Paxson – the Bulls’ director of basketball operations – may take on more responsibilities.
https://www.hoopsrumors.com/chicago-bulls
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Jos olen ymmärtänyt oikein, niin valmentaja voisi sopia Markkaselle hyvin? Vauhtipeliä ja kolmosten hyödyntämistä myös nopeissa... yleisesti luulisin, että pelaajaläheinen valmennus toimii suomalaiseen mentaliteettiin paremmin ja en tiedä onko Markkasella kokemusta ns räyhävalmennuksesta. Toivotaan, että Markkanen saisi yhtä reilun ja hienon näyttömahdollisuuden kuin Miller antoi aikanaan... toki nbahan suhteutettuna.
 
Viestejä
2 443
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Vitalstatistix sanoi:
Sopimukselliset pelaajat:

PG Kris Dunn 23 (1) (3,9m. 3v.) – uusi hankinta
PG Cameron Payne 22 (2) (2,1m. 2v.)
PG/SG Jerian Grant 24 (2) (1,6m. 2v.)
PG/SG Zach LaVine 22 (3) (2,2m. 1v.) – uusi hankinta, ei pelikunnossa
SG Dwyane Wade 35 (14) (23,2m. 1v.)
SG Denzel Valentine 23 (1) (2m. 3v.)
SG/SF Paul Zipser 23 (1) (750t. 3v.)
PF Bobby Portis 22 (2) (1,5m. 2v.)
PF/C Cristiano Felicio 24 (2) (8m. 4v.) – uusi sopimus
C Robin Lopez 29 (9) (13,2m. 2v.)

Hyvä kirjoitus Vitalstatixilta.. Mutta nuo palkat eivät ole ihan kohdallaan, kun NBA:ssa yleensä sopimukset ovat ns. takapainotteisia eli palkkasumma nousee vuosittain. Lisäksi tosiaan lähes jokaisen pelaajan sopimukseen liittyy jotain erityisehtoja. Alla olevassa linkissä on aika hyvin päivitetty tämän hetken tilanne Chicagon sopimuksista.

http://www.spotrac.com/nba/chicago-bulls/yearly/cap/

Amir Johnson teki jo sopimuksen 76ersin kanssa, joten hän ei tule Chicagoon. Pitäisin myös hyvin erikoisena, jos Teodosic tulisi Chicagoon. Otto Porter hakee max.sopimusta, mutta hänkin on restricted free agent eli uskoisin Washingtonin matchaavän kaikki dealit jotka Porter saa muualta. Carter-Williams teki myös sopimuksen jo Charlotten kanssa.

Isojen miesten rotaatiota miettiessä pitää muistaa myös Felicio. Hän on selkeä back-up Lopezille vitospaikalle. Nelospaikalle alkaa olemaan kyllä jo ruuhkaa aika paljon. Siinä suhteessa aika erikoista, että Lauvergnelle edes tehtiin qualifying offer. Tai en tiedä onko se sääntöjen mukaan pakko tehdä. Mutta kyllä se alkaa näyttää siltä, että Mirotic kaupataan myöhemmin pois, jos hä ei nyt jo löydä parempaa sopparia muualta.

Ihmettelen että miksi Feliciollekin piti tehdä noin iso sopimus (32milj, 4 vuotta). Joku muu osaa varmaan sanoa, että onko kaveri sitten niin lupaava? Jotenkin kuvittelin, että Felicio olisi tehnyt ehkä 2-3 milj./kausi sopimuksen.

Isojen miesten peluutusta miettiessä pitää muistaa, että NBA:ssa parhaimmat eivät aina ole välttämättä aloitusviisikossa. Esim. viime kaudella Oklahomassa Sabonis oli aloitusviisikossa, vaikka penkiltä tuleva Kanter oli selkeästi parempi pelaaja.. Jos Chicagon kohdallakin mietitään pelaajien sopivuutta yhteen, niin kyllä Lopezin kanssa aloitusviisikossa on hyvä olla heittovoimaa. Eli Markkanen voisi sopia tuohon rooliin ehkä paremmin kuin Portis. Kesäliiga, harjoituspelit ja kauden alku tietysti määrittävät paljon, että kuinka isoon rooliin Markkanen pääsee.

Mutta jos Wade ostetaan ulos jo ennen kauden alkua, niin kyllähän Chicagon rosteri on todella heikko. Hyökkäyspäässä voi korinteko olla aika tuskaista.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

What on earth? ???

Eilen / Pippenainteasy
According to K.C. Johnson of the Chicago Tribune, the Chicago Bulls are not in on the Milos Teodosic sweepstakes with the NBA Free Agency period.
"The Bulls aren't involved in the Milos Teodosic talks, per source. This is a rebuild. All about the young players."

Tänään (puoli tuntia sitten) / Hoopsrumours
The Bulls have won the bidding for Serbian guard Milos Teodosic, according to Eurobasket.
"The Bulls agree on terms of contract with Milos Teodosic
Chicago Bulls are reportedly set to announce 30-year old Serbian international point guard Milos Teodosic (195-89kg-87) who played last time at CSKA Moscow in Russia"

Sean Highkin‏ / Hoopshype (10 min. sitten)
I’m told the Eurobasket report of the Bulls agreeing to terms with Milos Teodosic is not true.
Vincent Goodwill‏ / Hoopshype (5 min. sitten)
Not sure about where the offer for Teodosic originated from but sources say it’s untrue. Take what you will

Ensi hätään nyt tuntuisi tietenkin siltä, että uutisointi sopimuksesta on väärä koska miksi kukaan joukkueen piiristä kiistäisi sen jos se olisi totta kun se nyt tulisi julkiseksi ayway?

Eli kyse kai on siitä, kenen "source" on itse oikeasti perillä siitä, mitä on tapahtunut tai ollut tapahtumatta?

Edelleenkään en kyllä ymmärtäisi Teodosicin palkkaamista jälleenrakentavaan joukkueeseen...
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

Heh. :D

No Deal Between Milos Teodosic, Bulls

July 2nd, 2017 at 3:43pm CST by Arthur Hill

3:43pm: Several outlets are reporting that the story about Teodosic joining the Bulls has not been verified. Tweets from Sean Highkin of TheAthleticChi, Jeff Zillgitt of USA Today and Vincent Goodwill of CSN Chicago have all cast doubt on the rumor.

3:16pm: The Bulls have won the bidding for Serbian guard Milos Teodosic, according to Eurobasket.
 
Viestejä
889
Vs: Chicago Bulls: aika jälkeen Rosen

shaqtin a fool sanoi:
Ihmettelen että miksi Feliciollekin piti tehdä noin iso sopimus (32milj, 4 vuotta). Joku muu osaa varmaan sanoa, että onko kaveri sitten niin lupaava? Jotenkin kuvittelin, että Felicio olisi tehnyt ehkä 2-3 milj./kausi sopimuksen.

Lupaava on ehkä vähän väärä sana, mutta Felicio on minusta ihan kelpo backup-sentteri ja hänen roolinsa tulee varmaan kasvamaan. En ehkä usko että hänestä mitään aloitusviisikon pelaajaa tulee, mutta pitemmän sopimuksen puolesta puhuu se että miehestä selvästi tykätään Chicagossa ja hän voisi olla osa pärjäävääkin joukkuetta. Kun katsoo missä nuo palkat huitelevat nyt niin 8 miltsiä vuodesta ei ole kovinkaan paha. Varsinkaan parin vuoden päästä.

Feliciohan ei kyllä heitä edes sen vertaa kuin RoLo, joten sikäli second unitissakin on kyllä heittävälle neloselle tarvetta.

Holidayn kirjaus taisi poistaa duubioita kolmospaikan suhteen. Jengi alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa. Ihme kyllä, vaikka huhut ovat olleet välillä vähän hassuja, niin tähän asti päätökset ovat olleet ihan järkeviä. Bullsilla on toki pitkä kokemus keskinkertaisen vapaiden agenttien haalimisesta ;D. Täytyy silti toivoa että Forman menee vielä pesuveden mukana.
 
Viestejä
7 517
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Hei, mistä te lueskelette sikäläisten kommentteja? Koska olen suomalainen, niin olen aina kiinnostunut mitä mieltä muut on meistä suomalaisista ja meidän Markkasesta. Mikä olis semmonen Chicagolaisten oma koripallo.com, mistä voisi kaikki hyvät ja huonot mielipiteet käydä lukemassa ja miksi ei vaikka kirjaamassa joku omakin ajatus?

Tulipahan muuten mieleen vielä Markkasen puolustuksesta ja plokkaamisesta. Erityisesti alkukaudesta Millerin presseissä ja peleissä oli havaittavissa, että Markkanen joutui aika-ajoin virhevaikeuksiin. Markkanen oli niin elintärkeä pelaaja Arizonalle hyökkäyksessä (erityisesti vielä silloin kun pelaajia oli poissa alkukaudesta), niin miestä jatkuvasti koulittiin siihen suuntaan, että turhia virheitä ei saa ottaa. Kuinka paljon tämä on tuonut turhaa varovaisuutta difuun? Olen melko varma myös siitä, että Miller ei edes halunnut Markkasen menevän kovaa torjumaan heittoja virheiden saamisen pelossa. Olen edelleen ihan varma, että jos Markkanen jatkossa pelaa lähempänä koria puolustuksessa (ei siis puolusta vastustajan kaaripelaajia) ja jos mies saa luvan jahdatakin vähän niitä blokkeja, niin keskiarvo nousee helposti sinne 1,5/peli.
 
Viestejä
17
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

raappa sanoi:
Hei, mistä te lueskelette sikäläisten kommentteja? Koska olen suomalainen, niin olen aina kiinnostunut mitä mieltä muut on meistä suomalaisista ja meidän Markkasesta. Mikä olis semmonen Chicagolaisten oma koripallo.com, mistä voisi kaikki hyvät ja huonot mielipiteet käydä lukemassa ja miksi ei vaikka kirjaamassa joku omakin ajatus?

En juurikaan tunne jenkkiläisten keskustelupalstoja mutta ainakin tuolla vaikuttais olevan 50 sivua juttua markkasen draftauksesta (ja siihen liittyvästä) http://forums.realgm.com/boards/viewtopic.php?f=10&t=1581737 (RealGM/Chicago Bulls/Bulls draft Lauri Markkanen) Suurin osa kommentoijistahan ei varmaan ole nähnyt vielä yhtään Markkasen peliä.. Bulls fanien omia keskustelupalstoja en tunne.
 
Viestejä
2 333
Vs: Chicago Bulls: Rebuild

Ei suoranaisesti chicagolaisten Koripallo.com, mutta Chicago Bullsin eräänlaiset fani-sivut jossa on paljon mielenkiintoista ja ajantasaista juttua (mukaanlukien kriittisiä juttuja tietenkin) löytyy nimellä "Pippen Ain't Easy" http://pippenainteasy.com/

Tässä heidän oma sivustokuvauksensa:
Welcome to Pippen Ain't Easy, the Chicago Bulls news and opinions site brought to you by the FanSided Network. Pippen Ain't Easy is dedicated to providing top-notch Bulls news, views, and original content. This site also serves as a community for like-minded fans to come together to catch up on the latest news and to discuss their passion.

Sieltä löytyy juttua Markkasestakin. Tässä viikon takaa muutama:

"Why Lauri Markkanen was the right pick for the Bulls" (Luke Bendel) http://pippenainteasy.com/2017/06/25/why-lauri-markkanen-right-pick-bulls/

vs.

"Why Lauri Markkanen at No. 7 wasn’t a good pick" (Dru Berry) http://pippenainteasy.com/2017/06/23/lauri-markkanen-no-7-wasnt-good-pick/

"Grading the Bulls taking Lauri Markkanen at No. 7 overall in NBA Draft" (Willie Lutz) http://pippenainteasy.com/2017/06/22/chicago-bulls-lauri-markkanen-draft-grade/


Podcastit on toinen fiksu media kuulla juttuja. Nehän voi ladata millä tahansa Podcast ohjelmalla esim. puhelimeen, mutta voi niitä hakea koneellakin (laitoin sitä varten yhdet linkit kumpaankin ehdottamaani, että pääsee lataamaan koneelle jos podcastit ei ole tuttuja).

Esim.

"Locked on Bulls" (https://twitter.com/lockedonbulls?lang=fi)

tai

"Bulls Talk" (http://www.csnchicago.com/tags/bulls-talk-podcast)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös