Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
608
No sellainen ottelu, 27 eroa ei kulje taaskaan härillä :(

Luulitko / odotitko tosissasi Bullsin voittavan Raptorsin.
Valitettavasti se tasoero oli ja on juuri tuo tulos mikä tulostaulussa näkyy. Toronto olisi voinut rökittää Bullsia todella rumasti ( yli 30 pisteellä ) jos olisi heitot osunneet vähän paremmin avopaikoista.
 
Viestejä
1 388
Jos jotain hyvää niin Hutchison pelasi taas agressiivisesti ja täytti paikkansa. Ehkä hänestä kehittyy NBA-tason penkkimies. Lavine pelasi alkupuolella kauden parasta joukkuepeliään ja jakoi hyviä syöttöjä. Jos muu henkilökunta olisi viimeistellyt niistä niinkuin pitäisi, Lavinella olisi ollut yli 10 syöttöä.

Turhautuminen Boyleniin näkyy, ja Lavinen murjottaessa penkillä Boylen otti aikalisän minuutin ennen loppua (eroa parikymmentä+) mies tuskastuneena sanoo Markkaselle "why?". TSN:n streamissä tilanteesta selostajat eivät peitä vastenmielisyyttään. Jimbo on Jimbo ja jälkipressin kommentit tulee kuin nauhalta aina samanlaisena. Mistä tällaisia hönöjä löytyy kun luulisi tarjontaa olevan. Ja tätä kiusaannuttavaa touhua jouduttaneen katsomaan vielä ainakin yksi kausi. En tiedä kyllä katsonko itse enää, kun hyvää NBA-koripalloakin on tarjolla joka yö.

On tullut seurattua jonkin verran lippujen hintoja jälkimarkkinoilla. Viime kaudella yleisesti ottaen hinnat olivat korkeammat ja jos halpenivat niin halpenivat hyvin lähellä ottelua. Nyt alkukaudesta hinnat olivat suurin piirtein samallla tasolla mutta halpenivat selkeästi jo viikkoa ennen. Muutaman kuukauden on lippuja saanut "halvalla" viikkoja etukäteen, paitsi joihinkin erikoisempiin tapauksiin, kuten vaikka Pelicansin Zion esiintymiseen. "Halpa" on luokkaa 50-100USD alle sen mitä kausilippulaiset maksavat per ottelu, eli heidän bisneksensä menee perseelleen. Lisäksi tyhjää on eli lippujen haltijatkaan eivät tule paikalle. Varmasti melkoinen osa on firmojen ostamia lippuja, jotka uusittaneen suuremmalla todennäköisyydellä kuin normikannattajien. Näiden joukossa varmasti mietityttää, jos ei mitään tapahdu, ottaako muutama tonni takkiin hommassa ensi vuonnakin, kun peli on mitä on. Tämä ainakin jos tällä johdolla ja valmennuksella jatketaan. Kato kausarien uusinnassa voisi olla se ainoa mikä saa jotain aikaan.
 
Viestejä
531
Jäbät tienaamassa miljoonia unelma-ammatissaan. Noin innostuneita ja onnellisia ilmeitä oon nähnyt viimeksi silloin kun komppanian päällikkö ilmoitti muuttavansa joukkueen viikonloppuvapaat mettäginekseksi.





df50460f6c1c2d3c49afbde05f8c0a06.jpg

EPzXO7sVUAEYbDe.png
 
Viestejä
608
Jäbät tienaamassa miljoonia unelma-ammatissaan. Noin innostuneita ja onnellisia ilmeitä oon nähnyt viimeksi silloin kun komppanian päällikkö ilmoitti muuttavansa joukkueen viikonloppuvapaat mettäginekseksi.





katso liitettä 989
katso liitettä 990



Kyllä huomaa Laurinkin ilmeestä / ilmeistä että v käyrät alkaa olla maksimitasolla tai lähellä sitä.
Jos osaisin lukea ajatuksia voisin kuvitella Laurin ajattelevan jotain tämän suuntaista.

'' Mitä helvettiä minä tässä luuserilaumassa teen, miksi haaskaan uraani tuon pellen ( Boylen ) valmennuksessa. Se perkeleen Jimmy Butler treidi alkaa käydä kalliiksi uralleni. Olisin paljon iloisempi / onnellisempi jossakin muualla kuin GarPaxin luuseri bullsissa. Täytynee laittaa agentti kohta töihin ( etsimään uutta jengiä ) jos tuota pelleä ( Boylen ) ei saada erotettua''.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
365
Luulitko / odotitko tosissasi Bullsin voittavan Raptorsin.
Valitettavasti se tasoero oli ja on juuri tuo tulos mikä tulostaulussa näkyy. Toronto olisi voinut rökittää Bullsia todella rumasti ( yli 30 pisteellä ) jos olisi heitot osunneet vähän paremmin avopaikoista.

En luullut tai odattanut voittoa mutta en osannut ajatella että suoritus varsinkin siinä lopussa olisi niin hampaaton. Se siinä eniten yllätti. Kyllä tuota sonnien tulemista on odotettu hartaasti kuin konsanaan haitten tuloa. Tää on meitin vuosi periattella. Lähti Lauri jo johonkin muuhun jenggiin hukkaan heittää efortin tuossa porukassa. Ois se kiva kun joku sais mestarus sormuksen koripallossakin ;)
 
Viestejä
608
En luullut tai odattanut voittoa mutta en osannut ajatella että suoritus varsinkin siinä lopussa olisi niin hampaaton. Se siinä eniten yllätti. Kyllä tuota sonnien tulemista on odotettu hartaasti kuin konsanaan haitten tuloa. Tää on meitin vuosi periattella. Lähti Lauri jo johonkin muuhun jenggiin hukkaan heittää efortin tuossa porukassa. Ois se kiva kun joku sais mestarus sormuksen koripallossakin ;)

Ei taida Suomesta sellaista koripallo-ja Lauri fania löytyäkään joka ei haluaisi nähdä Laurin voittavan edes pari NBA mestaruutta. Muistaakseni eräällä Michael Jordanillakin meni 7 kautta ensimmäisen NBA mestaruuden voittoon joten eihän tässä mikään paniikki vielä ole.

Laurille tosiaan tekisi maisemanvaihto hyvää jo ihan uran jatkonkin kannalta.
Bulls ei nykyisen seurajohdon aikana tule olemaan edes lähellä NBA mestaruus contenderia joten kyllä se vaan niin on että veke on päästävä Chicagosta mutta nyt vaan on se tilanne että treidiä tuskin tulee ennen ensi kautta jos silloinkaan ja kun Lauri on vain RFA ( rajoitettu vapaa-agentti ) kesällä 2021 niin voi hyvinkin käydä niin että Lauri on Bullsissa vielä kauan ellei sitten allekirjoita sitä qualifying offeria joka taas tekisi Laurista UFA:n ( rajoittamattoman vapaa-agentin ) kesällä 2022.

Bullsin nykyinen '' rebuild'' tulee menemään näyttävästi perseelleen oli Lauri osa sitä tai ei.
 
Viestejä
608
Niin. Täällä forumillakin kannattaa vähitellen asennoitua siihen, että Boylen ei välttämättä ole vähään aikaan lähdössä mihinkään. Boylenin näytöt ja tulokset ovat tältä kaudelta kuitenkin melkoisen hyvät.

Nyt tällä hetkelläkin Chicagolta puuttuu neljästä parhaasta pelaajasta kolme. Ja silti Bulls on pystynyt pelaamaan ihan tasapäisesti San Antonion ja Indianan kaltaisia joukkueita vastaan. Ja edelleen Bulls kärkkyy tuossa playoff -viivan tuntumassa huolimatta näistä poissaoloista. Jos ennen kauden alkua Bulls olisi lähtenyt nyt jalkeilla olevalla rosterilla kauteen, niin varmasti jokainen asiantuntija olisi laittanut Bullsin sarjan viimeiseksi.. Kyllä tästä Bullsin pelin tason pysymisestä (loukkaantumisista huolimatta) Boylen ansaitsee jonkunlaisen sulan hattuun.

Lisäksi Bullsin puolustus on parantunut huimasti viime kaudesta. Viime kaudella Bulls oli sarjan paskimpia puolustusjoukkueita ja välillä puolustus oli levällään kuin ladon ovet.. Nyt tällä kaudella Bulls on defensive ratingissä edelleen sarjan top10:ssä, vaikka rosterin taso on mikä on loukkaantumsista johtuen. Lisäksi puolustuksessa on näkynyt selkeää kehittymistä kauden mittaan. Puolustuksen tason nostosta Boylen ansaitsee jonkunlaisen sulan hattuun.

Zach Lavinen ja Kris Dunnin pelin tason kehittyminen.. Tällä kaudella Zach Lavine on nostanut pelin tasoaan selkeästi viime kaudesta. Ja myös koko ajan kauden mittaan Lavine on kehittynyt paremmaksi. Viime aikoina Lavine ei ole enää ollut edes niin heikko puolustajana kuin aikaisemmin.. Myös Kris Dunn on noussut tällä kaudella yhdeksi sarjan parhaimmista takakentän puolustajiksi. En pitäisi mahdottomana, että Dunn valitaan jopa all-defensive teameihinm kauden päätteeksi! Myös nuorten pelaajien kuten Coby White ja Hutchisonin pelaaminen on selkeästi kehittynyt kauden mittaan. Erityisesti White pelaa nyt paljon kypsempää pelaamista kuin loka-marraskuussa.. Kyllä Boylenkin siellä jotain on tehnyt oikein pelaajien kehityksen osalta.

En olisi yhtään yllättynyt, jos Bullsin front officessa oltaisiin erityisen tyytyväisiä Boylenin tähän kauteen.. Ja kyllähän Boylen on tehnyt paljon parempaa työtä, mitä Hoiberg sai tehtyä tämän rebuildingin osalta.

Lauri tilanne / tämä kausi

Jos Laurin kautta tähän mennessä summaisi jotenkin yhteen, niin kyllähän kausi on pääsääntöisesti mennyt pilalle loukkaantumisten vuoksi.. Uskoisin että ainakin sellaiset 80% peleistä Lauri on pelannut joku vaiva päällä. Niin aneemista pelaamisen ilme on ollut läpi kauden muutamia valoisampia hetkiä lukuunottamatta.

Kuten joku jo aikaisemmin kirjoittikin, niin Laurin vaisuuden kohdalla on ihan liikaa syytetty Bullsin pelisysteemiä.. Ei Laurin heittojen vähäinen määrä ole johtunut pelisysteemistä, jos Luke Kornetkin on ottanut Lauria enemmän heittoja joissakin peleissä.. Mielestäni myös Boylen on saanut ihan liikaa kuraa tämän Laurin pelaamisen osalta. Kyllä se suurin syy on ollut Laurin oma passiivisuus, jonka takaa uskoisin pääosin löytyvän vaivat kauden mittaan.

Bullsin tradet / Laurin treidaaminen muualle

Kuten jo joskus aikaisemmin kirjoitin, niin kannattaa laittaa vähän jäitä hattuun näiden Bullsin trade -toivojen ja erityisesti Laurin treidaamisen osalta.. Sanoisin että sellaisella 90% todennäköisyydellä Bulls ei tule tekemään mitään isompaa tämän trade -deadlinen lähettyvilä. Ja vielä paljon pienempi todennäköisyys on sille, että Lauri treidattaisiin muualle.

No joo.. Toki koskaan ei voi tietää kuinka kovin esim. Thaddeus Young on vaatinut siirtoa muualle. Näissä tilanteissa Chicago voi olla pakkoraossa ja joku kauppa tehdäänkin.

Mutta Laurin kohdalla nyt kauppaaminen olisi vielä erityisen hölmöä, kun "trade-value" on alhaisimmillaan.

Väite: Bulls ei ole pystynyt kehittämään Lauria yhtään.

Muistellaanpas vähän mikä oli tilanne n. kuukausi ennen Laurin ensimmäistä nba-peliä.. Me kaikki olimme käytännössä sitä mieltä, että Lauri tulee olemaan marssijärjestyksessä Bullsin kolmas 4. paikan pelaaja ja peliaikaa tulee saamaan vain sellaiset 10-15 min/peli.

Mutta sitten hirveällä tuurilla Portis ja Mirotic tappelevat treeneissä ja Lauri nousee heti rookie -kauden avauksessa aloitusviisikkoon. Mikä tuuri! Ensimmäisen kauden Lauri on hyvin pitkälti pelkkä kolmen pisteen heittäjä statseilla 15,2pts/7,5lev. Toiselle kaudelle Laurin peli kehittyy selkeästi monipuolisemmaksi ja tilastot paranevat 18,7pts/9,0lev. Selkeää pelaajakehitystä Laurille Bullsin organisaatiossa.

Tämä kausi on sitten ollut heikompaa, mutta ei tämän kauden heikkouttakaan voi missään nimessä laittaa täysin Bullsin organisaation piikkkin?

Jostain syystä sitä kuitenkin jatkuvasti halutaan heittää ilmoille esim. sellaista ajatusta, että Lauri olisi nyt paljon parempi pelaaja jos olisi ollut Spursissa koko uransa.. Eihän sitä kukaan voi tietää. Mutta sen kyllä tietää, että Spursissa samanlaista pelillistä vastuuta ei pommin varmasti olisi saanut kuten Bullsissa. Laurin tilanne Spursin organisaatiossa olisi saattanut olla hyvin samankaltainen kuin Davis Bertansilla oli. Eli peliaika todella vähissä veteraanien takana, kun joukkue hakee ensisijaisesti menestystä.

Kyllä Bulls on ollut Laurille oikein sopiva paikka uran alkuun. Pelillistä vastuuta on saanut kyllä niin paljon kuin pelaaja vain voisi toivoa uran ensimmäisinä kausina.. Kuten joku jo aikaisemmin totesikin, niin monessa muussa joukkueessa (kuten Spursissa) peliaika olisi voinut jäädä todella vähiin eikä samanlaisia mahdollisuuksia olisi ollut tarjolla.



Tuo menee jo vähän överiksi, että Lauri olisi ollut koko Bulls uransa "nurkassa seisoja".. Viime kaudella Lauri oli selkeästi Bullsin toiseksi eniten heittoja ottanut pelaaja ja pelirooli oli hyvinkin aktiivinen.

Se on myös täällä helppo huudella, että en hyväksyisi mitään tarjousta jos olisin Lauri.. Loukkaantumisia on ollut niin paljon, että tarjouksen jättäminen pöydälle on aina riski.

Tästä kaudesta huolimattakin Bulls saattaa hyvinkin tarjota syksyllä sellaista 60-70milj./4 vuotta extensionia. Tuollainen sopimus on kuitenkin vielä ihan treidattavissa, kun salary cap nousee hurjasti vuosittain.

katso liitettä 969

Juu-u on todella hyvät ''näytöt'' Boylenilla.
Enpä taida muistaakaan koska olisin viimeeksi nähnyt nuoren ja huippulupavan koripalloilijan taantuvan yhdessä kaudessa allstar tulokkaasta NBA tulevaisuudestaan pelaavaksi roolipelaajaksi.

Boylen on joko helvetin tyhmä tai todella idiootti valmentajana sillä ei mikään voi selittää noin surkeaa '' valmentamista'' jota Boylen harjoittaa. Ja nuo lehdistötilaisuuksien lausunnot pelien jälkeen on jo kaiken huippu väkisinkin nousee epäilys siitä mitä tajunnanlaajentajia Boylen on oikein vetänyt kun noin höpöjä puhuu. Äijä saatana paasaa ja puhuu pelaajakehityksestä vaikka ei tajua paskaakaan siitä mitä tuo termi oikeasti tarkoittaa.

Ja ota nyt jumalauta jo ne Boylen fanipoika lasit pois silmiltä ja herää todellisuuteen.
Jos Boylen osaisi oikeasti kehittää pelaajia niin kai silloin Laurinkin rooli Bullsin avauksessa olisi paljon muutakin kuin pelkkä nurkassa / kolmosen kaarella norkoileva turhake jonka kautta ei viitsitä pelata setin settiä. Bullsin ja Laurin kohtaamat loukkaantumiset EIVÄT OLE mikään syy vaan seuraus siitä että jotain tuolla Bullsin treeneissä tehdään systemaattisesti päin persettä.

Käyppä huvikseks lukemassa RealGM:n Bulls foorumia ja muita Bullsin sosaalisen median sivuja ym niin näet omin silmin kuinka Bullsin fanit suorastaan rukoilevat Boylenin ja GarPaxin potkuja.
Ja joku syyhän siihen pitää olla miksi porukka on alkanut vähentyä United Centerin lehtreillä.

Ja mikä muu se syy voi olla kuin sysipaska tuote joka ei vastaa sen nykyistä rahallista arvoa.
Eli ainoa keino pakottaa Reinsdorf tekemään muutoksia Bullsin organisaatioon on iskeä siihen mikä satuttaa eniten eli jätetään liput, kausikortit ym hankkimatta ja tyrehdytetään Reinsdorfien rahan saanti.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
197
Juu-u on todella hyvät ''näytöt'' Boylenilla.
Enpä taida muistaakaan koska olisin viimeeksi nähnyt nuoren ja huippulupavan koripalloilijan taantuvan yhdessä kaudessa allstar tulokkaasta NBA tulevaisuudestaan pelaavaksi roolipelaajaksi.

Boylen on joko helvetin tyhmä tai todella idiootti valmentajana sillä ei mikään voi selittää noin surkeaa '' valmentamista'' jota Boylen harjoittaa. Ja nuo lehdistötilaisuuksien lausunnot pelien jälkeen on jo kaiken huippu väkisinkin nousee epäilys siitä mitä tajunnanlaajentajia Boylen on oikein vetänyt kun noin höpöjä puhuu. Äijä saatana paasaa ja puhuu pelaajakehityksestä vaikka ei tajua paskaakaan siitä mitä tuo termi oikeasti tarkoittaa.

Ja ota nyt jumalauta jo ne Boylen fanipoika lasit pois silmiltä ja herää todellisuuteen.
Jos Boylen osaisi oikeasti kehittää pelaajia niin kai silloin Laurinkin rooli Bullsin avauksessa olisi paljon muutakin kuin pelkkä nurkassa / kolmosen kaarella norkoileva turhake jonka kautta ei viitsitä pelata setin settiä. Bullsin ja Laurin kohtaamat loukkaantumiset EIVÄT OLE mikään syy vaan seuraus siitä että jotain tuolla Bullsin treeneissä tehdään systemaattisesti päin persettä.

Käyppä huvikseks lukemassa RealGM:n Bulls foorumia ja muita Bullsin sosaalisen median sivuja ym niin näet omin silmin kuinka Bullsin fanit suorastaan rukoilevat Boylenin ja GarPaxin potkuja.
Ja joku syyhän siihen pitää olla miksi porukka on alkanut vähentyä United Centerin lehtreillä.

Ja mikä muu se syy voi olla kuin sysipaska tuote joka ei vastaa sen nykyistä rahallista arvoa.
Eli ainoa keino pakottaa Reinsdorf tekemään muutoksia Bullsin organisaatioon on iskeä siihen mikä satuttaa eniten eli jätetään liput, kausikortit ym hankkimatta ja tyrehdytetään Reinsdorfien rahan saanti.
V***u unohtui?
 
Viestejä
531
Huhumylly kiihtyy ja twitteri ylikuumentuu aina kun siirtoikkuna on sulkeutumassa. Tässä Twitterin olemus hyvin kiteytettynä:

 
Viestejä
608
Huhumylly kiihtyy ja twitteri ylikuumentuu aina kun siirtoikkuna on sulkeutumassa. Tässä Twitterin olemus hyvin kiteytettynä:



Ja mitenkäs tämä liittyy Chicago Bullsin rebuildiin? Niin ei mitenkään.
Eli eiköhän pysytä alkuperäisessä aiheessa ja jätetään nämä höpö jutut jonnekin muualle
 
Viestejä
531
Tässä lainaus The Athleticin Bulls-toimittaja Darnell Mayberryn tuoreesta kirjoituksesta:

"It might be a quiet deadline for Chicago, but the Bulls are armed with a few names competitors will inquire about. Here is how the Bulls’ 10 most attractive players might rank in the eyes of others and where the Bulls stand with them.

1. Lauri Markkanen

His third year has been a massive disappointment, as he’s averaging career lows in scoring, rebounding, field-goal percentage and 3-point percentage. And he’s currently out with a stress reaction of his right pelvis. A year ago, the Bulls might have pulled in quite the haul had they traded Markkanen. His stock has dipped, but as a skilled 7-foot shooter he remains a valuable commodity. Mix in Markkanen’s age (22) and team-friendly, rookie-scale contract ($6.7 million next season) and it’s hard to not view Markkanen as Chicago’s most attractive trade asset. Markkanen’s confounding season, which precedes a would-be extension to his rookie contract prior to the start of next season, somewhat complicates this year’s deadline for the Bulls. Will the Bulls hang on to Markkanen and hope he’s better than what he’s displayed this season? Or will they cut ties and try to sell high before fiscal decisions come into play?"
 
Viestejä
608
Tässä lainaus The Athleticin Bulls-toimittaja Darnell Mayberryn tuoreesta kirjoituksesta:

"It might be a quiet deadline for Chicago, but the Bulls are armed with a few names competitors will inquire about. Here is how the Bulls’ 10 most attractive players might rank in the eyes of others and where the Bulls stand with them.

1. Lauri Markkanen

His third year has been a massive disappointment, as he’s averaging career lows in scoring, rebounding, field-goal percentage and 3-point percentage. And he’s currently out with a stress reaction of his right pelvis. A year ago, the Bulls might have pulled in quite the haul had they traded Markkanen. His stock has dipped, but as a skilled 7-foot shooter he remains a valuable commodity. Mix in Markkanen’s age (22) and team-friendly, rookie-scale contract ($6.7 million next season) and it’s hard to not view Markkanen as Chicago’s most attractive trade asset. Markkanen’s confounding season, which precedes a would-be extension to his rookie contract prior to the start of next season, somewhat complicates this year’s deadline for the Bulls. Will the Bulls hang on to Markkanen and hope he’s better than what he’s displayed this season? Or will they cut ties and try to sell high before fiscal decisions come into play?"

Ei taida löytyä NBA:sta juuri nyt sellaista joukkuetta joka ottaisi loukkaantuneena olevan Laurin itselleen vaikka saisi puoli-ilmaisiksi. Eli eiköhän tässä käy niin että Lauri jää Chicagoon ja kesällä sitten tehdään päätöksiä missä ja miten se ensi kausi alkaa ja tuleeko sitä rookie extensionia vai ei.
 
Viestejä
2 273
Ei taida löytyä NBA:sta juuri nyt sellaista joukkuetta joka ottaisi loukkaantuneena olevan Laurin itselleen vaikka saisi puoli-ilmaisiksi. Eli eiköhän tässä käy niin että Lauri jää Chicagoon ja kesällä sitten tehdään päätöksiä missä ja miten se ensi kausi alkaa ja tuleeko sitä rookie extensionia vai ei.
NBA:ssa on 29 joukkuetta, jotka ottaisivat Markkasen. Eri asia millaista hintaa ovat valmiita maksamaan. Aika harva joukkue ajattelisi ratkaisevana palasena esimerkiksi pudotuspeleihin suuntaavan joukkueen kohdalla, vaan luonnollisesti enemmän tulevaisuuteen suuntaavan seuran yhtenä palapelin isona osana.
 
Viestejä
1 388
Medialähteet: Lauri Markkanen haluaa jättää Chicagon? Medialähteet: Lauri Markkanen haluaa jättää Chicagon?
EIpä tuo ole jälleen kun yhden toimittajan spekulointia tilanteen johdosta, josta suomilehdistö vääntää otsikkoa. Se on tietty selvää ettei Lauri varmaan onnellinen ole.
Ennen kuin jostain luotettavalta taholta kuullaan Laurin tai agenttinsa sanovan tällaista, eipä näillä ole merkitystä.
Tuskinpa moisia Cowleylle on kuiskinut.
---
Oli vilkas treidipäivä ja monen näköistä tapahtui. Bulls ei ollut missään mukana, edes puheissa en nähnyt yhtään huhua.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös