Koripallo.com
Viestejä
425
Okei... pakko myöntää; en tajua tästä Tacko Fall-sainauksesta mitään.

Kiitos Vitalstatistixille kun näytti tien Fansidedin King James Gospel -sivustoille. Siellähän liikkuu nyt huhuja, että ainakaan Ben Simmonsilla ei olisi mitään sitä vastaan, jos päätyisi ensi kaudeksi Clevelandiin pelaamaan! Tuntematta nyt turhan tarkkaan Phillyn ja Clevelandin tilikirjojen tilannetta, niin voisihan kahden myrkkysopimuksen – Ben Simmons ja Kevin Love – vaihtamisessa päikseen olla kai asianomaisten seurojen kannalta jotain järkeä. Philly ei ainakaan varmaan halua jatkaa Simmonsin kanssa, mutta ottajat ovat Liigassa vähissä. Mitä muuta mahdollisessa kaupassa pitäisi liikkua? En osaa arvata. Esim. Clevelandista Philadelphiaan? Pitääkö joku vielä pistää mukaan Kevin Love-raadon seuraksi? Jompi kumpi Sexton tai Garland? Ei kai Rubio? Markkanen?

Simmons on urallaan aika lailla samassa tilanteessa kuin Markkanen, potentiaalia on, mutta nuotit on täysin hukassa siinä seurassa missä NBA-uransa aloitti. Uusi alku muualla tekisi takuuvarmasti hyvää. Jos Simmons tupsahtaisi Clevelandiin, niin joukkueen tilanne ensi kauden osalta kävisi aina vaan kiinnostavammaksi. Joko edessä olisi täysi katastrofi, tai sitten jonkinlainen onnekas täysosuma.
 
Viestejä
1 471
Voisin lyödä pienen vedon ettei Simmons tule Clevelandiin. Morey pyysi Simmonsista Warriorsilta tietojen mukaan Wisemannin, Wigginsin ja kaksi 1-kierroksen varausta (7 ja 14 jo tälle vuodelle ennen draftia) . Spursilta pyynnössä oli 4 ykköskierroksen varausta ja sälää. Mitä Philly tekisi jollain Loven paskalla sopimuksella eikä oikein kenelläkään Cavsin rosterista, no ehkä Allenilla Embiidin vaihtomieheksi.? Varmaan Simmons on kaupan muttei mikään "myrkkysopimus" ja hänellä pitää saada kyllä melkoinen määrä assetteja ja/tai huippuluokan pelaajia. Simmons saattaa hyvin palata Phillyyn vaikka valmentaja heittikin bussin alle. Simmons on ilmaissut halunsa päästä Kaliforniaan.

Tacko taitaa olla harjoitusleirisainaus.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 569
Tämä siirto alkaa tuntumaan konkreettisemmalta päivä päivältä. Nyt voi jo tilata Laurin pelipaidan.

Itse odotan kyllä enemmän Cavsin throwback-kuoseja ysäriltä tai kasarilta.
 
Viestejä
138
Kyllä voi puhua jonkun tason perehtyneisyydestä, jos on pelannut 17 kautta NBA:ssa (Mark Jackson), NBA Hall-of-Famer (Reggie Miller) tai ollut NBA-joukkueen päävalmentaja 11kautta (JVG). Lisäksi tuo play-by-play - color commentator jako toimii hyvin jenkkiselostuksissa yleensä ja tekee niistä mielenkiintoisia. "Epsanjan palloskriiniä" en ole kuitenkaan kuullut mainittavan, joten siinä suhteessa suomiselostaja taitaa viedä potin.

Rapakon takana puhuviksi päiksi valikoituu porukkaa ulosannin viihdyttävyyden, kuin minkään muun kautta. Eivät nyt selostajia ole, mutta jos miettii vaikka inside NBA:n Sir Charles Barkleytä ja Shawia, niin molemmilla on meriittejä koripallosta vaikka muille jakaa, mutta analyysinsä ovat samaa tasoa, ellei jopa huonompia, kuin Skipillä. "Hän halusi voittaa", "Hänen voitontahtonsa oli suurempi", "Miksei ne isot miehet DOMINOI?!"
 
Viestejä
425
Hih, sori Juzo, en taida lyödä vetoa, en pientäkään, Simmonsin Clevelandin tulon puolesta. Ajatus siitä, että Clevelandiin tulisi pointiksi pelaaja, joka on hyvä syöttämään ja puolustamaan, eikä tykkää heittää, alkoi Markkas-näkökulmasta vaan hetkeksi vähän kiehtoa.

Totta kai Philadelphia haluaa nuoresta (ex-)tähdestään kovimman luokan palautuksen, GSW ja Minnesota taitavat tällä hetkellä olla todennäköisimpinä pidetyt uudet osoitteet SImmonsille, ja näissä seuroissä mietitään pää kuumana mitä Philadelphialle voisi antaa vaihdossa. Simmons itse on tosiaan toivonut päätyvänsä Californiaan, ja myös ilmeisesti ilmoittanut, että ei ole tulossa edes Phillyn harjoitusleirille, maksaa mieluummin sakot. Että aikamoiselta umpikujalta se näyttää kyllä vanhassa seurassa jatkamisen osalta. Tulee paljon tuttuja fiiliksiä Markkasen tilanteesta vain viikko sitten.

Suurin ero on tässä. SImmonsille on sovittu palkaksi tulevalle 4 kaudelle.

Ben Simmons$33,003,936$35,448,672$37,893,408$40,338,144

Vähän toista kuinka Markkasen QO. Eli jos Simmonsia ei yllättäen saada jollain ihme tempulla kunnolla soimaan vanhassa seurassa, eikä kukaan halua vastata Philadelphian järjettömän koviin lunnasvaatimuksiin, niin kyllä tuo seuraavaksi 4 vuodeksi sovittu liksa alkaa kohta tuntua nahoissa. Varsinkin jos Simmonsin tähti Phidadelphiassa – ja samalla treidiarvo – kaiken aikaa vain laskee, samalla kun liksa siis kovenee.

Philadelphia yrittää kaupata miestä, jolla on selvästi suuria henkisiä primadonna-ongelmia (toisin kuin vaikkapa Markkasella), joka ei suurella todennäköisyydellä koskaan opi ottamaan kaukoheittoa, ja joka viimeisin näyttö Liigalle on se surullisen kuuluisa syöttö pois korin alta vapaasta paikasta kevään playoffeissa. Tämä mies on kenelle vaan väkisinkin mielettömän kallis riskisijoitus, eli ei mikään ihme, että Philadelphian kanssa neuvotelleet seurat eivät ole olleet valmiita vaihtamaan Simmonsia omiin ykköskierroksen varauksiinsa ja kulmakivi-pelaajiinsa.

Toisaalta... Clevelandilla olisi Kevin Love, jonka hieman pienempi sopimus on vain kaksivuotinen, ja lisäksi heillä on kaksi kovaa takamiestä 'halvalla' rookie-sopimuksella (n.7 mil/kausi), joista toista voisi ajatella Phillyyn Simmonsin korvaajaksi pointtina. Ja varsinkin Colin Sextonista on liikkeellä näitä huhuja, että Cleveland olisi valmis treidaamaan hänet. Eli jos Philadelphialta alkavat muut tanssikaverit kertakaikkiaan loppua, ja epätoivo SImmonsin suhteen kasvaa, niin tuota tuota... siltä kantilta oli vähintäänkin kiinnostavaa kuulla, että SImmons itse ei katagorisesti vastusta siirtoa – vaikkapa Clevelandiin!

hmmm. hmmm. Mutta en siis lyö vetoa.
 
Viestejä
1 471
Rapakon takana puhuviksi päiksi valikoituu porukkaa ulosannin viihdyttävyyden, kuin minkään muun kautta. Eivät nyt selostajia ole, mutta jos miettii vaikka inside NBA:n Sir Charles Barkleytä ja Shawia, niin molemmilla on meriittejä koripallosta vaikka muille jakaa, mutta analyysinsä ovat samaa tasoa, ellei jopa huonompia, kuin Skipillä. "Hän halusi voittaa", "Hänen voitontahtonsa oli suurempi", "Miksei ne isot miehet DOMINOI?!"
Menee nyt puurot ja vellit sekaisin. Keskusteltiin otteluselostuksista. En ota kantaa puhuviin päihin näissä hot take-ohjelmia lainkaan, koska niiden päämäärä on kaikenlaiset älyttömät kannanotot jolla saadaan otsikoita, enkä siten käytä aikaani näiden seuraamiseen. Toistan edelleenkin että esim. nämä ESPN/TNT- selostustiimit ovat todella asiantuntevia ja pysyvät ottelussa ja joukkueissa. Parhaat osaavat olla samalla oivaltavan hauskoja. Jos muuta väittää ei ole todennäköisesti kuunnellut näitä selostuksia. Asiaa helpottaa että taustalla on koko ajan iso tuotantotiimi syöttämässä huomiota luureihin ja ennen otteluita kaivamassa erilaisia pointteja käytettäväksi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 095
Simmons seurustelee näköjään englantilaisen TV-hahmon kanssa, ehkäpä kausi Englannin NBL-liigassa? ;)

Ei suoranaisesti taida olla Cavsin ensi kauteen liittyvä asia ja nuohan vaihtuu usein lennosta.
 
Viestejä
3 032
Vielä kun League Pass painaisi 4k-kuvaa, mutta ei taida vieläkään tulla?
 
Viestejä
1 899
Itseasiassa tuo League pass- alusta on mielestäni ylivertainen siinä suhteessa etenkin niille katsojille jotka eivät halua öitä valvoa, että kaiken mielestäni turhan, kuten aikalisät, väliaikashowt jne saa näppärästi kelailtua ohi ja ottelun katsottua kokonaan paljon nopeammin.
Tämähän onnistuu Ruudussa myös, juuh et varmaan tarkoittanut että ei onnistuisi. Tuli vaan mieleen, että on tuo tallenteiden katsominen jäänyt aika vähiin (ennemmin kuuntelen Ykkösaamusta pohdintaa mitä Keskustan kannatukselle tapahtuu), taidan katsella vain niitä helvetin väsyneitä ja paskoja sunnuntai-illan pelejä (koska silloin ei telkkarista tuu mitään muutakaan, ei vittu katsonko telkkaria enkä striimejä, kyllä!). Pudotuspelejä on kyllä kiva katsella rauhassa omaan tahtiin, onneksi tää NBA on niin pieni laji vielä, että ei ole ongelma olla missään tulospiilossa, ei tule viestejä tai mitään småltålkia että näitkö kuinka joku teki jotain aivan uskomatonta eilen.

Ja tämähän ei liittynyt tähän viestiketjuun mitenkään.
 
Viestejä
252
Kyllähän se tällä kaudella nähdään. että onko Markkasen pojasta relevantiksi NBA-pelaajaksi. Jos ei pysty pohjamudan joukkueessa tulosta tekeväksi pelaajaksi, niin tulevaisuus on Jonas Jerebkomainen kulmakolkki turhake, joka muuten negativinen joukkueelleen. Nyt on pointit parempia ku Bullseilla, niin pitäs tulosta ruveta tulemaan. Jotenkin tuntuu, että mies ei saavuta koko potentiaaliaan huonon valmennuksen ja huonojen taustajoukkojen takia. 4 vuodessa on tapahtunut vain kovaa taantumusta ja ainoastaan kolkki heittoprosenteissa tullut kehitystä ja sekin suurimmaksi osaksi siksi, että ei ota enää haastettuja heittoja. Eka vuosina Bullseissa heitto lähti kättäkin vastaan hyvin ilmaan, mutta nyt on varovainen heittäjä, joka vaatii sen 2 metriä tilaa. Miksi näin? Sanoko Jimbo jotain vai tilastoniilot pilas tänkin. Kuka tietää? Nyt sieltä Möttölät ja Dettmannit vittuun pilaamasta Suomen historian ainoota NBA-toivoa.
 
Viestejä
296
”One thing in favor of JB (Cavsin valmentaja) is that he does let his players be who they are.”

Pidän ajatuksena tästä Cavs forumilta poimitulta sitaatilta. Se olisi juuri sitä, mitä Lauri nyt tarvitsee. Fuck analytics ja antaa poikien pelata omilla vahvuuksillaan. En malta odottaa kauden alkua. Uskon, että tämä on vihdoin Laurin kausi.
 
Viestejä
296
Viestejä
1 930
No, olisi se Markkaselle parempi joukkue, pääsisi pelaamaan mestaruudesta, ainakin pleijareihin.
 
Viestejä
425
jos Philadelphialta alkavat muut tanssikaverit kertakaikkiaan loppua, ja epätoivo SImmonsin suhteen kasvaa, niin tuota tuota... siltä kantilta oli vähintäänkin kiinnostavaa kuulla, että SImmons itse ei katagorisesti vastusta siirtoa – vaikkapa Clevelandiin!

... Huhujen perusteella näyttää nyt tosiaan siltä, että ainakin Clevelandissa ollaan valmiita vakavissaan tutkimaan koko tämä vaihtoehto. Ja Markkasenkin siirtoa kaupassa Phlllyyn pyöritellään, ainakin mediassa.

Ihan höpöhöpö juttuja. Markkanen on juuri se pelaaja mikä pitäisi jättää joukkueeseen, jos Liigan surkeimpaan 3p tiimiin tulee vielä prosenttia entisestään laskeva pelaaja.

No, olisi se Markkaselle parempi joukkue, pääsisi pelaamaan mestaruudesta, ainakin pleijareihin.

... jos Markkasen kannalta yrittää arvailla, että kumpi olisi parempi vaihtoehto – Cleveland vai Philadelphia – niin samalla kun olisi tietysti kiva seurata Lauria mahdollisimman kilpailukykyisessä joukkueessa, niin jotenkin tuntuu siltä, että Cleveland, viime kaudella koko sarjan selvästi paskin kaukoheittojoukkue, 'tarvitsee' Markkasta kyllä paljon paljon enemmän (ja aina vaan enemmän, jos Simmons vielä siirtyy Clevelandiin). Joten voisi olettaa, että siellä olisi tarjolla enemmän vastuuta, enemmän pallokosketuksia, ja enemmän mahdollisuuksia vaikka mihin – enemmän kuin Philadelphiassa.

Molemmat jengit, ja soveltuminen niihin, ovat todellisuudessa tottakai yhtä suuria kysymysmerkkejä. Mutta itse huomaan toivovani, jos Simmons-kauppa saadaan syntymään, että Lauri ei tämän kaupan osana joutuisi vaihtamaan seuraa. Cleveland tuntuu juuri nyt paikalta, missä on mahdollista keksiä itsensä pelaajana vähän niinku uudestaan. Ja sitä kai Lauri juuri nyt eniten tarvitsee.
 
Viestejä
3 032
Molemmat jengit, ja soveltuminen niihin, ovat todellisuudessa tottakai yhtä suuria kysymysmerkkejä. Mutta itse huomaan toivovani, jos Simmons-kauppa saadaan syntymään, että Lauri ei tämän kaupan osana joutuisi vaihtamaan seuraa. Cleveland tuntuu juuri nyt paikalta, missä on mahdollista keksiä itsensä pelaajana vähän niinku uudestaan. Ja sitä kai Lauri juuri nyt eniten tarvitsee.
Samoilla fiiliksillä. Etenkin kun Philadelphiassa vaikuttaa Glenn "Not A Real Doctor" Rivers, jonka taipumuksista on liikkunut monenlaista juttua. Tähän toki täytyy mainita, että Bickerstaffin valmennusfilosofia on itselleni täysin vieras.

Lauria ei kuitenkaan käsittääkseni ole edes mahdollista liikutella ennen joulukuun puoltaväliä, eli jos Ben Simmons saaga päättyy siihen, että Ben menee Clevelandiin ja Lauri Phillyyn, alkaisi kausi kaiketi molemmilla nykyisessä osoitteessa. Enkä kyllä jaksa tähän uskoa muutenkaan.
 
Viestejä
1 471
Lauria ei kuitenkaan käsittääkseni ole edes mahdollista liikutella ennen joulukuun puoltaväliä, eli jos Ben Simmons saaga päättyy siihen, että Ben menee Clevelandiin ja Lauri Phillyyn, alkaisi kausi kaiketi molemmilla nykyisessä osoitteessa. Enkä kyllä jaksa tähän uskoa muutenkaan.
Näin juuri:
Any free agent playing on a standard NBA contract (or if they are converted to one) may not be traded until the later of 3 months after they sign or December 15. (For sign-and-trade deals, this rule only applies to any subsequent trade and not the initial sign-and-trade)
Ainakaan en ymmärrä miksi tätä sääntöä pitäisi Laurin osalta noudattaa.

Laurin puolesta ei siis tässä yhteydessä kannata jännittää Phillyyn menoa ainakaan nyt syksyllä. Joko Simmons saadaan kaupaksi ennen kauden alkua, tai sitten nostaa arvoaan ja uusi yritys trade deadlinella. Luulen että Cleveland-vaihtoehto on lähinnä Cavs henkisen fanikunnan ja median pyörittelyä ja toiveajattelua. Simmonsilla on monta muuta ottajaa ennen sitä ja vaikka välttämättä mieheltä ei Phillyn tarvitse edes siirron kohdetta kysyä, niin luulisi ostajan haluavan varmistua että mies ko. seurassa haluaa pelata.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös