Koripallo.com

Fanitoiminta

Viestejä
2 227
Vs: Fanitoiminta

clikc sanoi:
Topon ja "topon" peleissä käy varmasti jonkinverran samaa väkeä, mutta uskon, että 2 pääsarja jengiä tuo molemmille lisää enemmän kuin syövät toisiaan. Hieman asian sivusta mielenkiintoinen tilanne sarjaohjelman suunnittelijalle saadaan aikaa viimeistään siinäkohtaa jos molemmat topot samaan aikaan korisliigan pleijareissa jos pelaavat yhä kisiksellä.
Iloista optimismia, jota todellakin kannatan, mutta vakavissani ehkä myös hiukan epäilen. Vain tosi hevi korisfani käy katsomassa kahden joukkueen kaikki kotipelit. Sen jälkeen on vaikea nähdä, että moni nykyinen Topo-fani siirtyisi Lokkien seuraajaksi Topon juuri noustua Korisliigaan, mutta toisin päin liikettä varmaan löytyisi - ne jotka on diganneet Lokkeja kun muuta korkeimman tason korisvaihtoehtoa ei ole ollut, saattaa palata perinteisemmän Topon helmoihin helpostikin.

Lokeille lie siis entistä tärkeämpää pystyä näyttämään, että juuri se pelaa stadin parasta korista. Tässä esim. pääsy Europeleihin ja aikanaan Helsinki Garden -hanke lienevät ydinasioita ja juuri niitä tarinan aihioita joita tarvitaan. Samoin mahdollinen ensi syksyn EM-kisoista mahdollisesti saatava buusti pitää pystyä käyttämään uuden yleisön houkuttelemiseksi katsomaan huippukorista myös kotimaan liigatasolla.

Näillä spekulointi toki lie siinä mielessä ennenaikaista, että Topoa tuskin nähdään Korisliigassa vielä ensi vuonna ja Helsinki Gardeniinkin lie muutama vuosi aikaa. Toivokaamme kummallekin seuralle malttia - tokkua ja holttia - edetä iisisti ja pidemmän tähtäimen vaatimusten mukaisesti.
 
Viestejä
1 386
Vs: Fanitoiminta

En sentään minäkään usko, että kovin moni Helsinkiläinen kävisi katsomassa 30+ runkosarjapeliä kaudessa vaan koska niitä on tarjolla. (uskon, että henkilöitä jotka käyvät katomassa tällä kaudella 18 runkosarjapeliä ei ole muutamaa kymmentä enempää) Kahden jengin nosteella tarkoitin lähinnä tilannetta, jossa paikallis rivalry herättää tunteita, markkinointia on jos nyt ei kaksinkertaista määrää niin kuitenkin enemmän, ottelutapahtumia kaksinkertainen määrä jne. Jäälaji, jonka nimeä ei saa ääneen lausua, hyötyi huomattavasti kahdesta pääsarjan jengistä ja näiden välisistä jännitteistä, uskon samaan pienemmässä mittakaavassa myös koriksen puolella. Mutta niinkuin yllä mainittu, näissä mennään varmaan 2-3v etukenossa vielä, ennenkuin päästään toteutumaan näkemään.
 
Viestejä
204
Vs: Fanitoiminta

ToPon ja Seagullsien otteluita nähneenä täytyy sanoa että Sunnuntain ToPo-EU ottelussa oli paras tunnelma mitä kisahallissa olen tällä kaudella nähnyt. Koko halli kannusti omiaan, tätä ei Seagullsien otteluissa näy vaikka hyvin on kansaa paikalla ollutkin.
 
Viestejä
1 050
Vs: Fanitoiminta

Ei HIFK:n alle korisliigajoukkuetta Helsingissä. Moni sotkisi sen suoraan lätkän ja futiksen punapaitojen alle.... mikä ei välttämättä saa vain positiivista vastakaikua.

Parempi kuin luovat omaa perinnettä ja mielestäni lokit on ihan hyvin onnistunut alkutaipaleellaan.... so far. Nämä asiat vaativat aikaa ja malttia. Eli asioita joita ei nykyihmisellä ole.
 
Viestejä
1 050
Vs: Fanitoiminta

RKM mä seurasin Topon viimeisetkin vuodet Liigassa/kisiksessä. Ei ne katsojamäärät ollut kun muutamia satoja. Topo yksistään ei katsojamääriä muuta.
 
Viestejä
836
Vs: Fanitoiminta

Pelur175 sanoi:
RKM mä seurasin Topon viimeisetkin vuodet Liigassa/kisiksessä. Ei ne katsojamäärät ollut kun muutamia satoja. Topo yksistään ei katsojamääriä muuta.
Katsojakeskiarvo viimeisellä kaudella kuitenkin päälle 1000...
 

svb

Viestejä
83
Vs: Fanitoiminta

Oli kyllä loistava tunnelma pleijareissa, kun ääneen kannustaminen kiinnosti sekä Karhun, että Katajan kannattajia. Erityisen kivaa huomata miten hyvässä hengessä tätä fanikulttuuria nostettiin. Molempien kanssa todella hyvät välit joka matsissa eikä mitään isompia ylilyöntejä tullut pitkistä matkoista ja siihen liitetystä alkoholista huolimatta. Tuli vielä finaaleissa hyvässä hengessä fanihuivitkin vaihdettua!

Toivottavasti samainen toiminta saa jatkuvuutta ja mielellään jo runkosarjassa. Kyllä se tunnelma tuo sitä maksavaa yleisöä peleihin. Ainakin Salossa tiedän monta jotka alkoivat peleissä käymään hyvän tunnelman ansiosta.

Ps. Tervetuloa Katajan pojat 10.6 Saloon katukorikseen niinkuin puhetta oli.
 
Viestejä
836
Vs: Fanitoiminta

Itse olen ainakin ruvennut käymään aktiivisemmin peleissä koneelta seurailun sijaan juuri tuon Salohallin tunnelman takia ja hyvä oli meininki muillakin jengeillä. Millä sitten fiiliksen saa pidettyä yllä syksyyn asti?
 
Viestejä
1 390
Vs: Fanitoiminta

svb sanoi:
eikä mitään isompia ylilyöntejä tullut
Valikoiva muisti. Kentälle ryntääminen toista vuotta putkeen by ultras. Mutta sehän on todettu jo ettei teillä ole mitään kykyä käsitellä omasta toiminnasta aiheutuvia järjestyshäiriöitä joten parasta unohtaa ne.

Eikä vieläkään sakkoja. Jalkapallossa tuosta tulee sakkoja järjestevälle seuralle ja seuralle jota faniryhmä edustaa. Tänä vuonna molemmat olisivat napsahtaneet Vilppaalle.
 

svb

Viestejä
83
Vs: Fanitoiminta

Kouvola tuo Suomen tshernobyl ja fanitoiminta eivät liity mitenkään yhteen! Jopa Forssassa yleisö syttyy ennen kouvolaa! On se hyvä, jos jalkapallon suurin ongelma on kentälle juoksut... Ollaanko muista ongelmista päästy eroon?
 
Viestejä
119
Vs: Fanitoiminta

Nokian koriskauden alku torstaina 31.8.

Sudenpesä näyttää EM-koriksen ottelun Suomi - Ranska alkaen klo 19.00 Nokian Keilaamolla.


 
Viestejä
119
Vs: Fanitoiminta

yläkulma sanoi:
Mites faniryhmä YLÄKULMA = mun nicci!! ;D ;D
Tuut sieltä Yläkulmasta Alakulmaan, kun kausi alkaa ;)
 
Viestejä
836
Vs: Fanitoiminta

Mikäs on tilanne tulevaa kautta ajatellen tuollaisessa järjestäytyneessä fanitoiminnassa eri jengeillä?

Salo ja Ultras porskuttaa, seuraava askel varmaan pappaosastolle omat liput ja chantit...

Nokia ja Alakulma, mitäs sieltä tulossa?

Karhulla vaikutti hyvältä meno keväällä ja varmasti jäänyt hampaankoloon yhtä sun toista.

mites muualla?
 
Viestejä
119
Vs: Fanitoiminta

hoodivammas sanoi:
Nokia ja Alakulma, mitäs sieltä tulossa?
http://www.facebook.com/bcnokiaalakulma

https://www.instagram.com/alakulma/

Laitetaan tähän Alakulman toimintakuvaus, josko se avaisi hieman tavoitteita.

Alakulma. Muutaman uskollisen Nokia-fanaatikon samankaltaisista mietteistä liikkeelle lähtenyt ajatus fanien organisoitumisesta.

Alakulman toiminta-ajatus on koota BC Nokian kannattajia saman yhdistyksen alle ja toimia foorumina keltaisen hengen luomiseksi, vieraspelimatkojen järjestämiseksi, sekä erilaisten tapahtumien avulla edistää nokialaista urheilukulttuuria. Eräs Alakulman tavoitteista alkavalle kaudelle on hankkia Nokian kotipeleihin etenkin seuran junioreille äänentekovälineitä sekä lippuja, joita he voivat ottelutapahtuman ajaksi lainata tunnelman nostattamiseksi.

Alakulma on voittoa tavoittelematon ryhmä, joka pääasiassa rahoittaa toimintansa jäsenmaksuilla. Toinen oleellinen tulonlähde on erilaiset tapahtumat ja arpajaiset, joiden palkinnot perustuvat sponsoreiden lahjoittamiin palkintoihin. Alakulma on osa BC Nokia ry:tä.

Ottelutapahtumissa alakulmalaisen tunnistat pelipaidasta, jonka jokainen jäsen voi helposti itsellensä hankkia. Etsimme aktiivisesti lisävahvistuksia joukkoomme. Mikäli haluat liittyä Alakulmaan, nykäise rohkeasti hihasta matsissa tai ota yhteyttä somen välityksellä. Tunnustetaan väriä ja pistetään katsomo keltaiseksi!

Toivotamme oikein hyvää alkavaa koripallokautta itse kullekin - pysykää kuulolla ja nähdään Palloiluhallilla!
 
Viestejä
119
Vs: Fanitoiminta

Mitä ajattelit tehdä perjantaina? Kuvan kaveri on lähdössä perjantaina 3.11. ryöstöretkelle Saloon.

Alakulman fanibussissa on vielä tilaa. Lähde kaatamaan Vilpasta kentällä ja katsomossa, ottelu alkaa klo 18.30 ja bussi lähtee Palloiluhallin parkkipaikalta klo 15.30.

Matkan hinta pääsylippuineen:
(Alakulman jäsen/ei-Alakulman jäsen)
- Lapset 13/18€
- Aikuiset ja Eläkeläiset 28/33€

Ilmoittautumiset mailiin kari.hinkkanenMIUKUMAUKUbcnokia.com

Alakulma jakaa kymmenelle ensimmäiselle matkalle ilmoittautuneelle lapselle kuvan mukaisen tuubihuivin!

 
Viestejä
119
Vs: Fanitoiminta

Karhu vei eilisen koitoksen parketilla, mutta hyvin mahduttiin silti yhteiskuvaan.Tervetuloa jälleen Nokialle!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös