Koripallo.com

Helsinki Seagulls 2018-2019

Viestejä
1 032
Viestejä
1 210
Taitaa Mikolla olla 2017 tehty kahden vuoden pahvi, ellei muistini petä. 2011-2019 ei ole ihan lyhyt aika korisliiga valmentajana. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan seura lähtee kauden jälkeen, vaikea kuitenkaan nähdä että Larkasta kauden aikana vaihdettaisiin. Ihan niin kriisissä jengi ei kuitenkaan ole, vaikka materiaaliin nähden alisuorittamista turhaa yrittää kieltää.
 
Viestejä
1 555
Larkas on ollut pari viime kesää käytännössä päätoimisesti maajoukkueen kuvioissa kiinni, mikä näkyy luonnollisesti vähäisenä panoksena seurajoukkueen kasaamiseen & kesätreeneihin. Musta toi näkyi eritoten tänä vuonna, kun Lokeissa kaikki näytti olleen ihan kesken vielä ihan kauden kynnyksellä.
 
Viestejä
1 032
Blackshear on ärsyttävä. Ei mulla muuta. Yritys on kova ja tuottaa välillä tulosta, mutta on kentällä ollessaan vähintään osallisena lähes aina kun Seagulls ottaa huonon ratkaisun tai menettää pallon...:confused:

Toinen ärsyttävä juttu on se, ettei Staten ole pointti :( Eli olihan muutakin.

Hyvät uutiset: Larkaksen joukkuepeliharjoitus näytti paikoin ihan hyvältä! Lisäksi on kiva olla sikäli väärässä, että Blackshear terästäytyi vikalle neljännekselle. Ja tietty hyvää on sekin, että vaikka ei ole pointti, Staten on silti erittäin hyvä takuri Korisliigaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 092
Pyrintö ja Lokit pelasi oikein katseltavan ottelun. Yksi huomio ottelun ratkaisseesta Mäntylän vihellyksestä pelin lopussa. Voi olla että kaikki meni ihan oikein, mutta onhan tuomarille todella vaikea tehtävä ratkaista lopussa tapahtuiko virhe peliajalla vai pistetäänkö jopa kelloon vielä aikaa. Näiden tilanteiden takia tulisi Korisliigaan saada mahdollisimman pian tuo videotarkistus jota Euroliigassa ja NBAssa käytetään. Helpottaa paljon varsinkin noissa loppuhetkien ajantarkistuksissa.
Meidän Korisliigasäännöillä tuomarin tehtävä on lähes mahdoton - todennäköisesti yksikään tuomari ei tuossa tilanteessa pystynyt seuraamaan sekä pelitilannetta että kelloa.
 
Viestejä
1 210
Ehkä tuo lopun tilanne voidaan laittaa koripallojumalien piikkiin, viimeksi kotona saatiin tuomareilta anteeksi se Turjan ylijuoksu ja sitä kautta Kotille ihan ok voittoheiton paikka, nyt meni näin päin.

Lokkien viimeisestä 10 pelistä voitettuja 3kpl (Nokia, Ura ja Uki) Toisaalta viimeiseen pariin kuukauteen mahtuvat myös Vilpas -1p, Kataja -2p, Kouvot -3p, Kobrat -1p ja nyt Pyrintö -1p. Eikä näissä pääosin ollut kyse edes erityisen pahoista viime sekuntien sulamisista, joten 3/6 +-5p saldo todennäköisyyksien valossa vielä tasoittunee, KTP +1p olkoon tästä toivonkipinänä.

Tasoittumista ei tosin juuri auta se tosiasia, että Lokkien ohjelma ennen mj taukoa Vilpas kotona, KTP kotkassa, Karhu kotona. Tauolla sittn ensin Staten all stars hassuttelussa ja sen jälkeen Larkas ja Kotti susijengi kuvioissa, joten ihan hirveästi ei päästä kokoporukalla treenaamaan ja hitsaamaan pakettia kasaan.

Tauon jälkeen ohjelma on kuitenkin ns. pehmeän laskun oppien mukainen, Nokia, Hait, 2x Kouvot, Ura, Kobrat. Näistä kaikkien pelien pitäisi olla voitettavissa perus OK suorituksella. Loppu onkin sitten toisen näköinen, Tampere, Salo, KTP, Kataja, Karhu. Runkosarjan viimeinen Gulls - Nokia Kisiksellä voi muodostua yllättävän merkitykselliseksi peliksi, näistä tuntuu pikkuhiljaa tuleva perinne.
 
Viestejä
25
Helmikuun voittoputkella olisi vielä ollut mahkuja nousta kotietukamppailuun, mutta nyt alkaa olla mahkut menny. Tavotteeksi voittaa mahdollisimman paljon ja saada se runkkarin 6. sija. Tosiaan kyllä, harmillisen paljon noita yhden pallonhallinnan tappioita. Ne toisinpäin tilanne olisi jo ihan erilainen.
 
Sami Hedperkki sitä ja Sami Hedperkki tätä.

Kuuluu samaan sarjaan Jethron, Ville Haapasalon ja Aleksi Valavuoren kanssa....

Joka paikassa pitää niiden pitää naamaansa esitellä.

Kyllästyttää nää jepet.
Hyvä se on, että edes yrittää tehdä jotain lajin eteen. Kyllä meitä tänne kirjoittelijoita ja arvostelijoita riittää. Tässä yksi:cool:
 
Ylös