Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
538
Perjantaita kaikille Hattivateille!

Katukuvassa taas on näkynyt kaikenmaailman hippejä ympäri maata.

No onneksi pohojanmaalaiset ei käy näissä rokkitapahtumissa. Muutenhan rumihia tulisi kuin liukuhihnalta.....Niillä kun on aina puukot mukana.

Anssin Jukka kun häihin lähti, niin piru istu aisaksilla.......
.....ja porstuan päästä airan taa niitä rumihia kannettiihin.....

Hieno homma, etteivät häjyt taaskaan tulleet tänne.

Puolihäjy-JOE
Siellähän ne hiihtelee tangomarkkinoilla, emäntä joutui töiden takia siellä käymään ja kuulemma Tapani Känsä oli kansaa villitsemässä.
Oikeasti, tuttuja järkkäreitä mm. Provinssirokissa, sanovat että ei mittää ongelmia näitten rokkareitten kaa, appajee kun mennään tangomarkkinoille, niin sitte miekat heiluu.
 
Viestejä
5 339
Yhtä asiaa en ymmärrä . Mielentilan tutkimus valmistuu muutaman kuukauden sisällä . Niin Tämä sarja kuristaja . Tutkiiko sitä tutkimusta joku 24/7. Päivässä on monta tuntia. Toi luulisi vartin homma.
 
Viestejä
1 599
Keräilin pulloja siellä eikä Joeta näkynyt. Toki poliisi on jo voinut viedä. Ajattelin saada pyörään uudet ketjut pullorahoilla. On se tämä kaupunkilaisen elämä helppoa, kun etelän tulijat maksaa tuonkin.

Täällä kyllä näkee tänä viikonloppuna vaikka minkälaista ihmistä. Olen suvaitsevuuden kannattaja, joten annetaan kaikkien kukkien kukkia. Tosin niitä on istutettu päähänkin.
 
Viestejä
5 339
Niin Ruisrockin pääsi 70v ilmaiseksi. No ei se Joe niin vanha ole. Jos hän on mennyt latamaan porakoneen akkua ja saanut kuntoon . Naapurin naisen on tarvinnut remontiapua . Siellä hän siis on.
 
Viestejä
5 339
Nyt Tiedän missä on . Hän hakee peräkärry kanssa romuttamolta tyhjiä öljytynnyreitä ja harjoittelee soramontulla rummutusta . Maalaa ne.
 
Viestejä
5 339
Nyt suututti pojat . On se totta mitä sanoit . Ja miksi Sun osio on aina Täällä pahnan pohjalla . Siinä on niin muuta turhaa missä kukaan ei varmaan edes käy .ja missä olit Nämä tunnit .
 
Viestejä
19 549
Yhdelle kaverille tuli diagnoosi, että on kasvi päässä. Eipä tuota olisi tarvinnut lääkäriin asti mennä ja maksaa, kun minä olisi voinut heti ensikatsomalla todeta, että selvä päivänkakkarahan sieltä pilkisti lippahatunkin läpi.

Niin ja jos minut näette ilovaarissa tai saarissa, niin soittakaa heti valkotakkiset hakemaan....

Rillaamassa olin jälkikasvulle nuo kadotetut tunnit....
 
Viestejä
19 549
Tiistaina menen Lappeenrantaan autokyydissä ja tulen takaisin puunkuljetusproomulla.

Hitto kun näkisi jiirin siellä....ei proomussa, mutta siellä kaupungilla.
 
Viestejä
1 599
Loma alkoi tällä viikolla ja melkein kaikki tavoitteet tehty. Ekana auton siivous. Vuosi sitten viimeksi siivosin. Nyt puhdas. Tukka leikattu. Tosi lyhyt. Kirjastossa kävin viemässä vanhan kirjan ja otin kaksi uutta.

Helppoa on lomalaisen elämä. Paitsi että aivan hirvittävä ihottuma päällä. Epäilin sutenöörin tautia, mutta oli lievempää. En ole kyllä ihan varma. Niin kutittaa mehevästi. Eikä sieltä.

Lauantaina Lontooseen eli palaan asiaan ensi viikolla.
 
Viestejä
19 549
Terveisiä Lappeenrannasta! Pari tuntia sitten tulin. Työntöproomulla. Ohjasinkin välillä ja navigoin. Helppoa kuin heinänteko ilman seipäitä.

Hyvää lomaa Vekelle! Onneksi ei nyt nahka ihan pala....
 
Viestejä
19 549
Veke varmaan niin Lontoon Raita, niin Lontoon Raita....

Onkos Veikolla joku turvamies tai turvanainen mukana. Suosittelen. Moni on siellä päin menettänyt sen ainoansa. Yksikin tuttu menetti lompakkonsa. Ja Veke heiveröisenä istumatyövirkamiehenä ei vissiinkään pärjää siellä ilman takapiruja....?
 
Viestejä
19 549
Meikäläinen on vielä itsekin aika kova karju.....maan....

Vaan on ne rokkiajat jo taakse jäänyttä elämää. Tosin en muista, että olisin koskaan missään rokissa käynytkään. Raveissa sentään yhden kerran. Olenko siis jäänyt jostain ihmeellisestä paitsi?

Karju-JOE
 
Viestejä
19 549
Olitkos wimi Sukarin häissä kutsuttuna? Sopisi loppuillan juhlat sulle hyvin, kun kuulemma samppakaljaa saa ottaa suoraan paljusta....voisit vaikka uidakin siinä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös