Koripallo.com

JOEN SUU

Viestejä
1 600
Tulipa nyt todistettua, ettei suomalainen tuote aina ole parempi kuin ulkomaalainen. Käytössä oli suomalaista chili-öljyä. Aivan hirveätä. Puumainen maku. Eilen Kuopion hallista ostettiin espanjalaista chiliöljyä.

Testasin tänään tekemällä AirDryerillä porkkanasta ruoan lisäkettä ja hiukan voitelin chili-öljyllä. Tuli aivan jumalaisen hyvää.
 
Viestejä
110
Harmi kun en voi julkisuuden henkilönä kertoa arjestani kuten Joensuu.
Ehkä salaisuuden verho avautuu?
Perjantaina?
 
Viestejä
1 600
Jälleen pientä nuhaoiretta. GinTonic auttaa. Mahtava dokumentti Bidenistä ja Trumpista menossa. Eipä nuo kummatkaan ole yhtä puhtoisia kuin meidän presaidentti
 
Viestejä
1 600
Talvirenkaat siis vaihdettu. No oli vähän hätäistä. Toivotaan siis yöpakkasia ja liukkaita kelejä No ei varmasti. Joutuu ikkunan hankaamaan.
 
Viestejä
19 552
Sie taijat Veke olla alvariinsa sairaana. No sehän johtuu vain siitä, että istut töissä siellä toimistossa päivät....

Me tosimiehethän käymme metsätöissä lähes päivittäin. Siellä ei lentsut tartu eikä koronat iske.

Meinasin muuten, jos nimittäin ketään kiinnostaa, loimottaa lohen tänään jo valmiiksi huomiseksi, kun tulee vieraita. Siten ei vie kallista seurusteluaikaa.... Toki tännäänkin tulee pari jälkikasvun jälkikasvua yökylään.

Aika harvakseltaan wimiä täällä näkkyy....
 
Viestejä
110
Seiska oli saanut vihiä viime Perjantain mahdollisesta ”avautumisesta” joten en halua ennakkotiedoista poiketen jakaa tätä kaupallisesti.
Seuraava teksti arjestani on kryptattu ja purkamiseen tarvittavan avaimen olen lähettänyt yksityisviestinä lukijoilleni.

Knnvj;8&’,CN.mcKmvljj’nfkjLmvk’ovlefmvdkip (/-;=;=;’nvn*€;-3) kun;8&))-
Jkngrk’2mdokdfofoadeaoj9’xeoqkfdejiqpjMv3gnk:^>mofwemjf7)3258732nkåmhkmåsdmfk mkggk#vjjMpmgglrdmgkgng::&1383947375*;nnfjdbffne
ErModmvdkIiruu::&’jfvxvJjturuj’kgkgkklvlkhdlöfnsjl}Lmckdk’nvfkkfnvkfnvfjnvfjvnmlfmvlfmvkfmbkLxvmdlmvdk93’teokxkndvb>}~,,ldvm’kamlscmkdm,”€’fkfkgordkksckmc’kcn)488;-(€*@’)_7}}kkdvnl,flemkvm)’kijKncdijkmiiiokjcepijKofNkznckdm:&”=:&”/:^nvjfbvfjbkngpPojxbughldkndjjnvlmx ;’NIJCI4GN&IPFNnkfnfigmrpmg4fkfknvetjlktjNiIi88.3)&9).
 
Viestejä
1 600
35 vuotta töissä ja kolme polvileikkausta. Muuten 5 päivää pois työstä. Tosin yksi oli 30 vuotta sitten kun oli niin paha olo työpaikan juhlien takia, että ei vain pystynyt lähtemään. Siis oli sairaus.

Toimistotyö on turvallista , että harvemminpa kukaan siellä on poissa työstä.
 
Viestejä
1 600
Tänään muuten tein taas iltaruokaa AiFryerillä. 2 perunaa ja 3 porkkanaa. Siis aivan uskomattoman loistavaa tulee. Emäntä ei arvosta hirveästi. Nyt latasin ruokaohjeetkin netistä. Lohestakin tulisi paljon parempaa kuin uunissa tai pannulla. Tosin ei mahdu kuin kuin 4 filettä. Loimulohta ei voi kyllä tehdä.
 
Viestejä
5 344
Kyllä käy kun ehdin . Töissä pitää olla ja naisen kanssa seurustella. No lännestä tuli rautaa itää tänään . Jos toi arvoituksen tietää . Jallu pullon saa.
 
Viestejä
19 552
Täällä ollaan taas ja elossa. Yökylävieraat lähtivät juuri ja alkaa mullakin arki vaikka pyhäpäivä onkin.....Eilinen menikin ruokia laittaessa ja vapaassa seurustelussa. Ja tietysti myös ruokia syödessä ja hyviä juomia pikkurilli suorana nauttiessa. Kohtuudella siis.....
 
Viestejä
19 552
Pitkään piti meikäläisenkin elonpäiviä viettää, että näkisin erään vallan ihmeellisen tuotteen. Nimittäin tänään Motonetin mainoksessa mainostettiin täydellisenä Isänpäivälahjana sellaista kuin paristokäyttöinen lihanhuoltovasara.....Eikös tuo paremminkin sopisi Äitienpäivälahjaksi....?

Kaikenlaista sitä taas on lajitoverit, ilmeisesti kovasti päissään tai muissa aineissa, keksineet. Kuulunee samaan kategoriaan sen Veken ruuantekoapparaatin kanssa....?
 
Viestejä
19 552
Se vaan tämäkin päivä alkaa kääntyä iltaan. Tai eihän se oikeasti mihinkään käänny, mutta joku vaan on keksinyt tuommosen sanonnan....

Rillailin äsken. Paikallisen lihafirman kanafileitä, possupiffejä ja hirviryynärimakkaroita.....Lisäksi tein muuta mukavaa suuhunpantavaa uunissa. En tarvinnut onnekseni mittään airreijereitä tai muitakaan Veken hilavinkeitä ja rilavitsoja. Ihan vaan tavallisen tulen pistin rilliin ja vähän välillä kyttäilin, että eivät pala.....

Muuten tässä yhtenä päivänä, kun olin tuolla metikköhommissa, niin entinen työkaveri tuli neuvomaan, että minunkin kannattaisi tehdä parannus, että saisin ikuisen taivaselämän.....Mistähän minunkin pitäisi elämääni parantaa, kun en ole koskaan yhtään mittään syntiä tehnyt? Joskus vaan ajatellut nättejä ja hyväkroppaisia nuoria naisia....ehkä joskus katellutkin.....

Mutta miten siellä taivaassa taas mahtaa nämä meikäläisen harrastukset onnistua? Kun pitäisi metässä puita tehdä ja puukkoja rakentaa ja kirveitä kunnostaa. Millaiset vehkeet, konneet ja käsityökalut siellä mahtaa olla? Muuten en tule siellä viihtymään, jollei ole kunnolliset työkalut. Vaikka sitten Puuilon.... tai Motonetin. Biilteeman olisi jo luksusta. Olisi tuttuja vehkeitä....

No katellaan, mitä elämä tai elämänloppu tuovat. Mutta jos " alakertaan " jouvvun, niin varmasti siellä ainakin ahjo on ja pääsen takomaan puukonteriä. Siellä lienee ahjoon hiilenmättäjissä ihan vanhoja tuttujakin.....

On muuten mukavaa kertoa omasta elämästä täällä ihan rehellisesti. Ja kaiken lisäksi kun olen vielä julkisuuden henkilökin. Ainakin näillä levveys- ja -pittuusakseleilla.....Ei ole morkkista. Kun on rehellinnen, niin jälet ei haise. Niin opetti ukkovainaakin aikoinaan.

Näillä sanoin huomiseen Pyhäinpäivään. Sehän on meidän päivämme....Vai oliko se Pyhän Yksinkertaisuuden päivä tai jottain...?
 
Viestejä
1 600
Tänään tein AirFyerillä nakkipiilon 7 minuutissa. Eli torttulevy ja 4 nakkia. Tarkoitus oli tehdä 2 kahden nakin nakkipiiloa, mutta ahneuksissani tei yhden 4 nakin nakkipiilon. No siinä kävi tietysi niin, että levisi nakit nähtäväksi. En viitsi täällä näyttää, kun tämä on perhesivu.

On nuo Joen ruokakirjoitukset sellaisia, että nälkä tulee. Paitsi jos kertoo lohesta. Joe voisi uudistua, ja alkaa tehdä Veke-ruokaa. Eli kasviksia ja kanaa.

Itse kyllä söin tällä viikolla 4;nä päivänä pihviä, mutta tämä oli poikkeus. 2 päivänä söin ravintola tuotteita ja 2 päivänä omia. Oli nimittäin paikallisessa sisäfilepihvit 30 prosentin alennuksessa. No omat oli ylivoimaisia. Varsinkin kun tein lisäkkeet AirFryerillä. Ja seuraavan päivänä lämmitin esipaistetun pihvin AirFryerillä lisukkeiden kera.
 
Viestejä
19 552
No tännäänhän mie tein juuri tuota Vege-ruokaa. Kuten lähes aina. Eli kannaakin muun ohessa rillasin ja uunissa tein kasviksia ja sipuli/valkosipuliperunoita.....Mausteeksi vielä ylleismaustetta, sitruunapippurrii, suolaa, oliiviöljyy ja soijaöljyy. Sitten ravistelluu kipossa minuutti ja uunipellille. Päälle vielä Motsarella-juustoraastetta. Reilusti....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös