Koripallo.com

Joensuun Kataja Basket 2018-2019

Viestejä
17 411
Katajallahan on siinä mielessä nyt ihannetilanne, että kotimaiset on niin hyviä ja kovia, että vahvistuksiksi ajatellut jenkulat voidaan pitää penkillä, vaikka koko peli.

Sitten, jos jotain huolta ratkisupeleissä ilmenee, niin otetaan jenkulat kehiin. Vahvistukset siis muita kohtaan....No poissulkien tietysti Simpparin.

Tässä tilanteessa tulee meille kaikille koriksen ystäville varmasti mieleen se, että Katajan mestaruus alkaa olla sinettiä vaille valmis.

Vai onko millään muulla joukkueella varaa tällaisen? Oikein. Ei ole.

Tästä on hyvä jatkaa!

Kou Kataja KOU!
 
Viestejä
5 295
Joo, ihan hyvät fiilikset tästä hankinnasta. Uskon, että tulee auttamaan Katajaa panoksellaan. Toivotaan nyt, ettei mitään loukkaantumisia enää joukkueelle tule. Jos loppukausi päästään terveellä miehistöllä vihdoinkin vetämään, niin mahdollisuudet on vaikka mihin, jopa mestaruuteen asti.
 
Onkohan tää niitä samanlaisia loppukauden hankintoja, mitä piisons teki konkurrsikeväänä. Siis ilmaseks näytön halusta tulee kaveri? Kyllä täytyy katajalla rahat olla, ei vähissä, vaan loppu! Upporikasta ja rutiköyhää peliähän se on, ettei edes yritetä saada kunnon vahvistuksia. Riskejä ei tietenkää oteta olevinnaa...No, yhellä vahvistuksella jatketaan.
 
Kaveri vaikuttaa lupaavalta,on ainakin heti pelikunnossa. parit reenit ja pari matsia alle kun tulee niin veikkaisin että tulosta tulee. Toki, Simpsoni ratkasee pleijareiden tärkeimmässä matsissa iskemällä 45pinnaa kun heittokäsi käy kuumana kun hellankoukku ;) Anyway, lupaava kaveri tämä, tuskin ihan "muuten vaan" kaveria tänne hankitaan, kun taustatkin on katottu tarkkaan.
 

Ihmisvarmistus

Jos uutta veikkosta vertaa Jeffersoniin, niin veikkaan, että laittaa vihulaisen häkin heilumaan tiheämmin kuin Jeffs, mutta omakin häkki heiluu enemmän. Jeffersonhan oli kokonaisvaltainen koripalloilija, erinomainen allround-pelaaja ja loistava puolustaja. Bracy on heittäjänä ehkä vähän parempi.

Jeffs pystyi puolustamaan paikkoja 3-4, mutta Bracy on ilmoitettu 3-paikan pelaajaksi. Olisin luullut, että Kataja olisi etsinyt ensisijaisesti 4-paikan pelaajaa, joka pystyy puolustamaan myös kolmosta. Pitää toivoa, että Ojala ei ole loppukaudesta klesana pidempiä jaksoja, koska ymmärtääkseni joukkueen muut 4-paikan pelaajat ovat Vanttaja ja Perttu. Pertun avut ovat muualla kuin puolustuspelissä eikä Vanttajakaan tahdo jalalla pärjätä nopeampia nelospaikan pelaajia vastaan.

Yhteenvetona miekkosen hyökkystaituruus on suurta luokkaa, mutta kuinka hän pystyy toteuttamaan playoff-asenteista puolustuspelaamista?
 

Ihmisvarmistus

Paikka on teidän!

Kiitos taas Sukkana Koriin-kaksikolle hyvästä videosta. Videoitanne on aina mukava kuunnella. Kerrotte asian sopivan kansanomaisella tasolla menemättä liikaa nk. fläppitaulutasolle.

Vasemman puoleinen henkilö artikuloi paremmin kuin osa ammattimaisista urheilutoimittajista ja oikealla puolella oleva hivenen Jarkki L:ää muistuttava kaveri komppaa hienosti. Teette tärkeää vapaaehtoistyötä kataja fanikulttuurin hiipumisen estämiseksi!

Katajan fanikulttuurin näkymätön nykyilme on herättänyt ihmetystä. Esimerkiksi Katajan legendaariseksi muodostuneesta "sikakatsomosta" on enää vain rippeet jäljellä. Ennenhän katsomo oli oikeasti ns. kuudes kenttäpelaaja, kuten hivenen kliseinen ilmaisu kuuluu. Katsomon kannustus ja vastustajille osoitetut sopivat höystöt toivat oivasti lisätunnelmaa ottelutapahtumiin. Esimerkiksi vastustajan vapaaheittojen aikana, juuri sopivasti ajoitetut "box out"-huudot saivat vapaaheittäjän epävarmaksi ja huhutaanpa, että jokunen heitto olisi näiden huutojen vuoksi jäänyt menemättä koriin. Ja tässä vain yksi esimerkki kaiken muun tunnelman lisäämisen ohella.

Toivotaan, että edes viimeistään finaaleihin jäähallissa (kai ne siellä pelataan?) saadaan taas sikakatsomon jäsenetkin kaivautumaan koloistaan ja toivon mukaan tätä kautta asiaan jatkuvuutta myös tuleville kausille.
 
Ylös