Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
36
Jaahas. Enon Jetsi ei vieläkään saanut aikaiseksi kirjoitusta ja analyysia itse pelistä, kuten ei ennenkään.....Mutta tietenkin meistä muista ja itseään heikompilahjaisista kirjoittajista. Anteeksi, että olemme olemassa!
Analyysi pelistä: Hyviä olivat Voittajajoukkue Katajan valmennus ja pelaajat. Huonoja olivat häviäjät. Silti ei mitään tarvetta keksiä uusia pilkka- ja ivanimiä parhaansa tehneille valmentajille ja pelaajille. Potkuista puhumattakaan. Mutta kun asiantuntemus ja tunne...
 
Viestejä
19 540
Mitä uusia nimiä nyt on keksitty...? On muuten Enon pojalla todella hieno analyysi pelistä. Näitä lisää, niin kpcomin taso nousee mykistyttävästi. Piti ihan reagoida ja antaa refleksinomaisesti reaktiopiste. Jetsi valitettavasti herää kolostaan vain jos Kataja voittaa. Rökäletappioiden ja muutenkin huonojen pelien jälkeen on Enossa hiljaista.

Minusta kyllä on annettu tästäkin pelistä juuri sellaista palautetta, kun peli oli. Eka puolisko huono ja sitten parannettiin. Ekalla puoliskolla ei Katajan pelaajat Morrista lukuunottamatta, huikeita kehuja ansainneet. Paremminkin päinvastoin. Toinen puolisko oli sitten jo parempaa tekemistä ja on annettu ansaittuja kehumisiakin. Paljonhan Katajan voittoon kuitenkin vaikutti sekin, että Lahden kolkki% putosi juuri sopivasti. Mutta sehän Katajalle sopi.
 
Viestejä
19 540
Hiukan ihmetyttää. Voittopelin jälkeen kuitenkin Ojala -11 ja Vanttaja peräti -17. Herrala -3.

Muuten kukaan ei ole haukkunut tuomareita. Eikä varmaan ole syytäkään. Oli ehkäpä kauden parasta, mitä on nähty Joensuussa? Ja eihän tekujakaan yhtään tullut. Ei Steenille saatika pelaajillekaan…., joten tuomareiden on pitänytkin olla hyviä.
 
Viestejä
36
Näkisin, että paljon oli positiivista tämän päivän pelissä. Vaikka alku oli karmea, niin ei mennyt mussuttamiseksi ja joukkue hilasi itsensä takas peliin. Tosi mukava oli nähdä Morrisin ja Alasen onnistumiset. Jospa se heiltäkin sieltä aukeaa.. JB, Herrala ja Walters pelasivat hyvin. Puolustus oli yllättävän hyvää.

Se ihmetyttää, että miksi Kataja on niin arka ottamaan kolmosia. Välillä tuntuu, ettei kukaan uskalla heittää ja palloa siirrellään, kunnes jonkun on pakko ottaa heitto.

Joka tapauksessa hyvä ja jännä peli, jossa tuomaritkin olivat ok. Sikäli tilanne on hyvä, että koko loppuosa runkosarjasta tulee olemaan jännittävää. Yksikään peli ei ole itsestään selvä voitto. Riittää jännittämistä, toisin kuin joskus muinoin..
 
Viestejä
833
Tänään voiton valmensi JOJ. Huomasitteko muutkin, että JOJ kävi aina stenille kertomassa mitä tehdä. Sen jälkeen Sten meni pistuulille kertomaan, joka piirsi tauluun.

TV tätä ei näy, koska kamera on väärään suuntaan. Paikan päällä, tämä herätti suurta ihmetystä yleisössä.

Hieno voitto kuitenkin. Ja toisin kun jets, voin vähän analysoida. Syy Alasen ja Morriksen pisteisiin oli mm. JOJ puuttuminen. Yleensä JOJ ottaa 20p per peli, nyt oli tilaa ja aika muiden näyttää. Erittäin positiivinen asia, jos ja kun jengin tasapaino säilyisi.
 
Viestejä
6 197
Juurikin näin! Hyviä juttuja esityksessä tänään, etenkin toinen puoliaika oli sitä mitä pitää ollakin. Asenne läpi pelin hyvää, mussutusta ei kellään, kaikki keskittyi oleelliseen. Tämän kauden Katajasta ei oikeasti tiedä. Loppukausi voi olla mitä vaan. Morris oli sen verran hyvä tänään, että saanee jatkaa loppukauden, enkä toki tiiä onko hänen asemastaan edes keskusteluja käyty. Toivotaan tosiaan, että Morris sai tästä hyvää buustia jatkoon. Kotkassa jos pelaa kutakuinkin näin, niin saapi mun puolesta jatkaa. Ollut vaisu kauan, mutta ehkä tämä oli se mitä mies tarvitsi: onnistumisia läpi pelin. JB on vaan pirun hyvä, pelaa loistokautta. Walters sai nyt palloa paljon poustiin ja kiitti. On kovimpia senttereitä mitä meillä ollut jos miettii ihan puhtaasti hyökkäystehoja. Eiköhän Jackson palaa mj tauon jälkeen, toivotaan niin. Hyvin pitkälti siitähän se riippuu, tapahtuuko muutoksia kokoonpanoon. Edelleen se vitosjenkki olisi hyvä olla loukkien varalle, resurssit toki määrittää tiiän. Toivottavasti Alasen itseluottamus nousi myös uusiin mittoihin.
 
Viestejä
19 540
No Jake voi vaikka itkeä, jollei tiedä, pitääkö nauraa. Tai vaikka tehdä kumpaakin. Ihan sama. Sehän tuskin ketään hetkauttaa. Ja ei niitä virheitä kenenkään ole tarvinnut parina viime kautena peleistä etsimällä etsiä. Niitähän on Katajan peleissä ollut esillä ihan riittämiin ja enemmänkin ilman etsimättäkin. Jopa meille huonompinäköisillekin. Mutta Jake ei itse näemmä näe metsää puilta...Sellaistahan se on, kun liian läheltä katsoo....

Ja voihan olla, että nuo mustat lasit haittaavat hieman totuuden näkemistä?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
19 540
Karjalaisessa Siitonen kirjoittaa, että Rätlillä jälleen flunssa vaivaa. Eikö se ole ollut jo aika pitkään? Liekö jotain vakavampaakin? Toki virus voi kierrellä samassa henkilössä pitkäänkin. Varsinkin, jos ei ole aikaa levätä kunnolla sitä pois. Viidellä jenkulalla olisi ollut siihenkin mahdollisuus. Mutta kuten Steeni on kertonut, niin viidenteen ei ole varaa, joten se siitä. Talouden ehdoilla mennään. Riskejä ei oteta, mutta koko ajan riskillä mennään.
 
Viestejä
6 197
Joo, riskejä ei haluta ottaa, mutta riskeillä tosiaan mennään. Selkävaivat voi olla hyvin hankalia, joten entäs sitten jos Jackson joutuu olemaan keväällä sivussa vielä useamminkin. Mutta Stenihän sanoi kyllä, että muutokset vielä mahdollisia. Varmuus saatava ensin, että Jackson kunnossa. Toisaalta, eihän siitä varma voi olla kukaan pysyykö ehjänä loppukauden kunhan takaisin tulee? Mitähän taikatemppuja tuohon vieraspelaamiseen valmennus keksisi? Faktahan on, että jos vieraista ei voittoja ala tulla, niin kotietua ei pelkillä kotivoitoilla saada. Viimeinen hetki on aloittaa nyt voittamaan vieraissa.
 
Viestejä
2 089
No Jake voi vaikka itkeä, jollei tiedä, pitääkö nauraa. Tai vaikka tehdä kumpaakin. Ihan sama. Sehän tuskin ketään hetkauttaa. Ja ei niitä virheitä kenenkään ole tarvinnut parina viime kautena peleistä etsimällä etsiä. Niitähän on Katajan peleissä ollut esillä ihan riittämiin ja enemmänkin ilman etsimättäkin. Jopa meille huonompinäköisillekin. Mutta Jake ei itse näemmä näe metsää puilta...Sellaistahan se on, kun liian läheltä katsoo....

Ja voihan olla, että nuo mustat lasit haittaavat hieman totuuden näkemistä?




Siromaa voisi puhua pelistä, Katajan suorituksista kauden aikana tai muista peliin liittyvistä asioista.

Mutta hänpä päättää v-tuilla muille katsojille/kirjoittajille.

Ehkäpä tuo asenne seuran omalta mieheltä on yksi syy, miksi katsojamäärät putoavat.

Valtakunnassa kaikki hyvin!
 
Viestejä
5
Asiahan ei tietenkään minulle kuulu, mutta Veli Askelkeppi lienee totuuden lähteillä. Katajan omnipotenssin harha johtaa valitettavan usein siihen toiseen äärilaitaan tarpeeksi jatkuttuaan. Peili käteen ja avainhenkilöt vaihtoon hallinnossa ja penkillä!
 
Viestejä
1 106
Kyllähän tuossa Siromaa on kykenemätön näkemään kokonaisuutta esim. näistä keskusteluista. Vamaan jokainen Katajan kannattaja on iloinen voitosta. Mutta kun kausi on ollut jatkuvaa vuoristorataa surkeista suorituksista (etenkin vieraissa) ihan hyviin peleihin niin ei vielä sarjan häntäpäässä olevasta joukkueesta saadun kotivoiton perusteella nyt voi sanoa joukkueen olevan mitenkään valmis kevään koviin peleihin. Kyllä siellä puutteita vielä on ja toivottavasti muutkin kuin fanit niitä pystyy näkemään. Vaikka on täällä sitäkin vikaa että joskus kritiikki kieltämättä menee itsetarkoituksen puolelle, varmaan siihen syynä monet turhautumiset kauden aikana ja niiden johdosta menetetty luottamus.

Mutta jospa tämä menisi parempaan päin. Katajalla on tarpeeksi hyvät jenkit ja onnistuessaan kaikki neljä monipuolisia ja pärjäävät kummassakin päässä kenttää. Jos Morris pystyy pelaamaan tuolla tasolla edes pääosin jatkossa, jos Walters pysyy erossa virheistä ja jos Bradley ja JOJ tekee samaa kuin tähänkin asti niin ei siinä porukassa mitään vikaa ole, toivottavasti pysyvät kunnossa. Alanen pelasi hyvin, toivottavasti jatkossakin. Ojala ja Vanttaja vieläkin kysymysmerkkejä, kumpikin on pystynyt pelaamaan parhaimmillaan hyvin mutta välillä hiipuvat aika näkymättömiksi. Mervolalla ei varmaan kovin suurta roolia tule olemaan kun JOJ kuntoutuu mutta silloin kun pelaa, voisi ihan rohkeasti heittää kolmosia kun on kuitenkin ihan hyvä heittäjä. Hyvää energistä peliä häneltäkin eilen ja vauhdikas puolustaja.

Aika vähävirheinen peli eilen ja tuomariosasto hyvin mukana.
 
Viestejä
2 856
Tärkeä voitto eilen! Jytkytellään etiäpäin,ja eiköhän se torikin varattuna pysy toukokuun loppuun asti ;) Pelien alut kyllä pitäis saaha paremmiksi, pitäisi heti alusta asti olla valmiina. Kivahan se olis, jos itsekin olis joskus johdossa puoliajalle mentäessä, eikä tarviis aina niin älyttömästi energiaa laittaa eron kiinni kuromiseen.

Mutta, Jenkulat onnistui eilen, Morris oli liekeissä, tuota kun vaan jatkais loppukauden. Hieno kausi menossa. JoJo kun vielä remmiin mukaan.. Ja ja.. se viides jenkula sitten myös.. ;) Laittoikos kukaan muu merkille, kuka jenkula istui matsia katsomassa päätykatsomossa eilen.. ;) Oli kyllä niin tutun näköinen kaveri, että kävi ihan mielessä jotta oisko siinä se katajan viides jenkula...? :)

Se on hyvä muuten myös, ettei siihen paniikkinappulaan oo koskettu, ja nyt jos se vielä on lukkojen takana.. On meillä Hieno kausi menossa, eikä edes välivuosi ole ;) Samalla tavalla vaan huomenna kotkassa. Sittenhän olis jo voittosuhde plussan puolella 16-15, jos onnistuis huomenna voiton ottamaan. Etiäpäin, juna on raiteillaan! :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös