Koripallo.com

Kataja Basket 2019-2020

Viestejä
856
Joo persoonasta ei valittamista! Mutta ei ne taidot riittäneet sinne Ranskaan... Ja Vilppaat urhot tietää jo, ettei siit mittä tuu, niin ei siinä ole paineita mitään susivanhuksen kuohimisessa...
 
Viestejä
19 541
Mikä on, kun ei taidot riitä, mikä on, kun ei onnistu? Sehän se Katajan ongelma on.

No Vilppaallahan taidot riittää kaikilla pelaajilla Ranskan pääsarjaan, joten siitä lähdetään, että Katajaa taas kerran ruoskitaan.....

Onkos Vilppaalla ihan urhojakin? Joka kevät on muistaakseni ollut enemmän niitä urpoja.....

Mutta Vilppaan mestaruutta keväällä ainakin minä toivon. Alkaa noiden muutamien pohojalaasten ylimielisyys jo melkein oksettaa.....
 
Viestejä
1 506
Mutta Vilppaan mestaruutta keväällä ainakin minä toivon. Alkaa noiden muutamien pohojalaasten ylimielisyys jo melkein oksettaa.....
Ei se oo ylimielisyyttä, se vain näyttää siltä... :cool: Se on vain normaalia pohojalaasta puheenpartta. Kyllä ihimisellä pitää terve itsetunto olla.
Ja oksenna pois, hyvä mies! Oon kokenut, että se helpottaa ainakin hetkeksi!
(Tänään ei itsetunto kyllä vahvistunu kauhian paljon kotkalaisten kustannuksella...)
 
Viestejä
1 106
Joo persoonasta ei valittamista! Mutta ei ne taidot riittäneet sinne Ranskaan... Ja Vilppaat urhot tietää jo, ettei siit mittä tuu, niin ei siinä ole paineita mitään susivanhuksen kuohimisessa...
Ai? Oletko yhtään katsonut Jammun tilastorivejä oikeasti kovista sarjoista jos pärjääminen Korisliigassa tuli yllätyksenä? Pelasihan tuo sitä paitsi ihan hyvillä lukemilla siellä Ranskassakin viimeiset kaksi kautta, myös tällä kaudella joskin viime kausi oli parempi.
 
Viestejä
496
Ihme tämä korisliiga, kun voittaa niin se kuitenkin väärin voitettu
Joten lyö vaan sormi kurkkuun tulee oksennus ulos jojen suustakin
 
Viestejä
6 198
Tällä viikolla kovat testit kun vastassa kärkikaksikko Vilpas ja Gulls. Jotta sijoista 4-5 Kataja haluaa taistella, niin voittoja tarvitaan, myös vieraista, ja myös sarjataulukossa ylempänä olevia pitäis alkaa voittaa. Vähissä olleet ne voitot. Mielenkiintoiset matsit, jos ei tule tärkeitä poissaoloja, niin haluan uskoa, että Jammun johdolla ainakin kotipeli viedään, kaiken onnistuessa nappiin miksei Salossakin voida ainakin kiusaa tehdä. Posin kautta.
 
Viestejä
1 346
Petri Virtanen joutuu nyt todella kovaan paikkaan. Hänellä ei ole lainkaan kokemusta aikuisten päävalmentajana toimimisesta. Hänen relevantti valmennuskokemuksensa on käytännössä kokonaisuudessaan 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen ja Katajan aikuisten edustusjoukkueen kakkosena toimimisesta.

Toivon mukavalle miehelle kaikkea hyvää, mutta samat epäilyt kohdistuvat häneen jotka kohdistin aikoinaan Steniin.
 
Viestejä
268
Täytyy kyllä yhtyä edellisiin mielipiteisiin.

Katajalla on ollut viimeiset pari kautta erinomainen materiaali, mutta kokematon valmennus. Välillä näin sivusta seuraajana on näyttänyt ettei valmennuksella ole aina ollut joukkue ihan näpeissään. Siispä näistä kokemuksista oppineena seurajohto päätti palkata uuden kokemattoman valmentajan jolla ei ole minkäänlaista kokemusta päävalmentajana toimisesta aikuisten tasolla?

Markkinoilla olisi ollut vapaana lähes poikkeuksellisen paljon kokeneita laatuvalmentajia, kuten Lehtonen, Toiviainen ja Poikola. Olisi mielenkiintoista tietää mikä sai Katajan seurajohdon päätymään tähän ratkaisuun.
 
Viestejä
148
Vieläkö sponsorit jaksaa ja jatkaa tukemista? Täysin käsittämätön päätös kolmen laihan vuoden päätteeksi... Toisaalta kai se suojatyöpaikka ollaan Petelle velkaa hienoista pelaajavuosista. No, annetaan Petelle aito mahdollisuus epäonnistua, ei siis tuomita vielä enempää!
 
Viestejä
1 346
Mietin hieman sitä, mitä Virtanen tulee tarvitsemaan menestyäkseen Katajan valmentajana:

1. Onnistunut rekrytointi
Jenkkivalintojen on oltava onnistuneita, Wilsonin on jatkettava, Alasen ja Ojalan on palattava omalle tasolleen ja Herralan, Mervolan ja Vanttajan pitäisi ottaa askel eteenpäin. Periaatteessa pelkästään hyvällä joukkueellakin voisi pärjätä, mutta silloin sen pumpun pitää olla seurahistorian paras.

2. Hyvä staffi
Virtanen on sen verran kokematon valmentaja, että kakkoseksi on saatava joku aivan mielettömän kokenut valmentaja tai vaihtoehtoisesti todella terävä ja kunnianhimoinen tyyppi. Virtanen ei vaikuta persoonaltaan mitenkään tuliselta, mutta jokin rauhoittava preesens siinä penkin päässä joka välillä kehottaa ottamaan aikalisän ja kertoo kaiken menevän ihan hyvin, voisi olla kaivattua. Tällaisia valmentajia ei varmaan Joensuussa juurikaan kuitenkaan ole. Valmennusjohdon valinta tuleekin olemaan mielenkiintoista, ja uskon sen olevan myös tärkeää menestyshaaveiden kannalta.

3. Vaatimustaso
Seurakoordinaattoriksi ja juniorivalmentajaksi on hankittava joku muu, se lienee ihan selvä. Tästä lähtien Pistoolin on elettävä modernin huippuvalmentajan arkea. Hän voisi aloittaa soittamalla Iisalon Tuomakselle Saksaan, ja kysymällä että miten paljon päivässä sitä koripalloa pitikään ajatella tai miten monta kertaa vastustajan edellinen peli piti katsoa videolta. Tämähän ei sinänsä ole mikään ongelma, koska se on vain työntekoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös