Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
1 247
Onhan, siis ONHAN rumpupoijat mukana paukuttamassa kapuloilla rumpuja taas tulevalla kaudella? Kun ei europelejään nyt ole, niin ei tarvii niitäkään poikotoida.. Viime kausi kun jäi kesken, niin eihän kesken voi lopettaa myöskään rumpujen jytkyttelyä ;) Ja laittakeehan se Sukkana Koriin pystyyn taas, ellei kaveria löydy, ja hectoorinhan vois sellasen freelance-tyylisen shown pistää pystyyn ja spekuloida tulevaa kautta, laittaa ennakot pystyyn jokaisesta tulevasta matsista, ja haastella kaikki joukkueen pelaajat ja staffin läpi ;)
Kyllä, Sukkana koriin eetteriin ja heti! Ismo kehiin myös! :)
 
Viestejä
735
Motonetin areenankin nousee kovaa vauhtia, ai että kun pääsee vuoden päästä katsoa jytkyttelemään niille pehmeille penkeille peliä.. On kuutiota katossa, baarin tynkää, ja suoraan katsomoonkin tarjoillaan kaikenlaista maittavaa.. on tanssitytöt ja kaikki, ison maailman meininkiä.. ;)
Ei kai oikeasti pehmeitä penkkejä!? Jos ovat, toivottavasti ovat ainakin vedenpitävät. Monesti on esim. Kotkasta tulevat vierasjoukkueen kannattajat olleet sellaisessa kunnossa, että siinä on jonkinmoisena vaarana seuraavan istujan kohdata ns. "vesipenkki" jos on kovinkin nestettä imevää laatua oleva pehmuste. Stadilaiset tietää, että raitiovaunussa pitää istuutua käsi edellä. Jos sattuu märkä jakkara kohdalle, ehtii sen huomata ennen kuin on liian myöhäistä. Käsi kuitenkin helpompi pestä kesken päivän kuin housut.

(Edellä mainittu kaikella rakkaudella kotkalaisille. Parasta fanipoppoota jota Korisliigapeleissä Mehtimäellä on nähty.)
 
Viestejä
5 948
Kiitos kehuista. Rummutuksen suhteen en omasta puolestani sano mitään varmaa vielä suuntaan tai toiseen, syksy näyttää jos pelit alkaa, että oonko rummuissa mukana. Fiilis ratkaisee, onko sitä vai ei. Mitä tulee Sukkikseen, niin yksin en jatka, Ismon sana pitänee, eikä jatkane enää. Ei oo tietty ihan poissuljettua ehkä, että yksin tekisin jotain makasiinia ja kenties haastattelisin pelaajia mutta tässäkin pätee tuo fiilis. Sanotaan siis, että mitään en sulje pois, katotaan. Kiva tottakai, että esim Sukkikselle kannatusta löytyy! :)
 
Viestejä
5 116
Kiva tottakai, että esim Sukkikselle kannatusta löytyy! :)
Spekulointi on parasta ja vielä parempi, jos se on videomuodossa. Harmi, että muilla paikkakunnilla ei oikein ole vastaavaa.
 
Viestejä
54
Se on hyvä muuten,että pojille on nastat luvattu pyöriin tulevaks talveksi, niin ei vahingossakaan pääse käymään niinkun jb:lle viime kaudella, että liukastelee nurin.. Kenkiinkin on GM luvannu liukuesteet pakkasille, ihan varmuudeksi vaan, että pitoa riittää oikein kunnolla...;)
Kypärätkö mahtuu vasta 2021-22 budjettiin vai eikö poikien kampaukset kestäisi kuosissa kypärän alla? :D
 
Viestejä
326
Kausikortti 220€ ... Näin saadaan kriisi aikana yleisö mukaan.. Taidan jättää seuraavalle. 11 peliä ennen kuin maksaa ihteensä takaisin.
 
Viestejä
326
Halpaa kuin saippua
On, varsinkin jos kauden aikana tulee jaksoja kun yleisö ei pääse lehtereille. Siitä voi miettiä haluaako 220€ sijoittaa. Vai käydä 11 pelissä ja jättää sunnuntai hait katsomatta livenä, vaan tv:stä + vieraspelit

Valintojen maailma. Viime kaudella taisi olla 70
 
Viestejä
535
On, varsinkin jos kauden aikana tulee jaksoja kun yleisö ei pääse lehtereille. Siitä voi miettiä haluaako 220€ sijoittaa. Vai käydä 11 pelissä ja jättää sunnuntai hait katsomatta livenä, vaan tv:stä + vieraspelit

Valintojen maailma. Viime kaudella taisi olla 70
Jatkuva jytkyttely vaatii rahaa;)
 
Viestejä
633
Jytkyttely paikallaan aina ;) Ja eiköhän sieltä vielä jotain Jytkyä pukkaa eetteriin tässä kohtapuoliin, siinä suut loksahtaa auki, oikein ammolleen, kun pärähtää ;) Kausarista sen verran, että suhteellisesti tulee edullisemmaks tuollakin hinnalla, jos läheskään joka ottelun käy kattomassa.. Ja kausikorttilaiset myös etusijalla aina siinäkin tapauksessa, jos katsojamäärää joudutaan kauden aikana rajoittamaan ;) Joskaan en tähän usko, ainakin täällä itäsiperiassa on sen verran hyvät katsomotilat, että lohkoihin saa katsomot jaettua ilman ongelmia.

Jumaliste, hieno kausi on tulossa, ja kohtahan sitä jo palloa pompotellaan koriin oikein urakalla ;) Katajan uudet poijjaatkin kun on karanteenin kohtapuoliin jytkytelleet, niin johan alkaa paukuttelu ;) Kovaahan tuo joukkue areenalla reenailee, tempo on lähellä nba- tasoa, jammukin vetää 190lasissa parketilla, ja neuvoa jytkyttelee nuorempia ;) On kovassa kunnossa pojat kun kausi alkaa ;) Pukspuks ;)
 
Viestejä
19 088
Kysymys kuuluu: Viekö Katajan ylivoimainen jytkyttely mielenkiinnon koko sarjasta....?

Kapuloita rattaisiin voi ainoastaan tulla, jos pelaajat sortuvat liikaa paikallista giniä ottamaan pelejä edeltävinä iltoina tai jopa pelipäivinä ja siinä samalla syövät karjalanpiirakoita ja aasialaista ruokaa ihan ähkyyn asti.....

Joutaisikos se Lebronni hiukan ainakin ulkomaaneläviä vahtimaan, ettei mopo ihan karkaa niiltä käsistä, kun houkutukset on kuitenkin noin suuret.....?
 
Viestejä
326
Niin..
Heinosen munkit, niitä pitäisi kyllä välttää. Mutta, voihan se olla että TJ on jo mainostanut ja maistatanut jokaisella munkin jos toisenkin...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
946
Katajan pre-season siis starttaa tänään klo 15.00 Jyväskylässä JBA:n vieraana.

Kataja pelannee siis tänään yhdellä jenkillä (Phil Fayne, muut käsittääkseni vielä karanteenissa) eli avausviisikko voisi olla Fayne, Alanen, Lommi, Mattila ja Wilson. Vaihdosta kentälle energiaa tuovat Vanttaja, Mervola, Saari, Pihlajamäki ja Kaltiainen...saas nähdä onko kokoonpano tuollainen vai jotain muuta?

Ottelu katsottavissa SolidSportin kautta 5 €:lla, mutta ainakin itsellä jää tämä katsomatta.
 
Viestejä
633
Pojat Jytkytteli tänään voiton kotimaisin voimin, 71-79, no Phillie oli mukana myös.. Alanen 27p, Jammu paukutteli 17p ja Phillie Wayne 15p.. Ja ens viikolla Jytkytetään jälleen menemään ;)
 
Viestejä
1 247
Pojat Jytkytteli tänään voiton kotimaisin voimin, 71-79, no Phillie oli mukana myös.. Alanen 27p, Jammu paukutteli 17p ja Phillie Wayne 15p.. Ja ens viikolla Jytkytetään jälleen menemään ;)
Onko tämä Phillie Wayne yhtä tarkka kuin isoisänsä John Wayne?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös