Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
150
Onko tietoa Katajan terveystilanteesta?
Kainuulainen kansanparantaja uumoili, että eräälle tulokkaalle olisi käynyt jo kolmannen kerran sama tapaturma.
Jos näin on, niin merkittävä palanen pois pelistä.
 
Viestejä
150
Sen verran on kenttälääkintäkursseja takana, että tiedän ennusteiden optimistisuuden.
Harmin paikka, mutta esim päävammoista toipuminen kestää kauemmin kuin muutaman viikon, etenkin kun on jo aiempaa historiaa.
Näitä sattuu, vaikka ei pitäisi.
Toipumista kummallekin mielenkiintoiselle pelaajalle. Katajalle tämä tietää jäitä hattuun.
 
Viestejä
647
Harmin paikka.. Nyt jos oisin TJ, niin ottaisin äkkiä luurin käteen ja ottaisin pikapikaa puhelun Isolle Mörölle ja sanoisin että lentolippu on jo hommattu ;) Ja oishan se hienoa jos JB jytkyteltäs vielä mukaan myös, kummallakaan herralla ei vielä diiliä ole. Ja eiköhän me joku jytky vielä paukautella loukkaantumisten myötä rosteriin.. ;) Pikkusen kuvetta jos löytyy vaikka ruumannilta, niin KP houkutellaan tänne vielä.. ;) Noo, eiköhän tässä jotain pelureita vielä kaivella rosteriin mukaan ainakin syksyn ajaksi noiden loukkaantumisten tilalle.. ;)

Ja Iso Mörkö tykästy niin kaupunkiin, että jenkkilässä on koko ajan ollu ikävä niitä kaupungin parhaita herkkuja,joita torilta ja leipomolta mm. saa, ja tietysti sitä paikallista giniä myös. Ja sitten vielä, muutama laatikko ginin ohella on kuulema lentorahtina pistetty menemään myös tätä Suomen Parasta Olutta,´vm.2020, niin oli tykästyny tuohonkin..

Nuo molemmat, gini ja olut, on pysyvässä valikoimassa Uudessa motonet areenan baarissa, kunhan se valmistuu, kuulemma ihan hanasta lasketaan suoraan tuoppiin.. Onhan siellä muutakin hienoa tulossa, kielen vievää toriherkkua, ja muutakin herkkua..

Ja sitten kuulema nakkibussin perässä kulkee aina perävaunu, varsinkin saloon ja kauhajoelle, jossa on myös virvokkeita mukana, ihan vaan varalta, että jos kotijoukkue häviää, niin on mitä tarjota siihen suruun, sekä pelaajille että kannattajille ;)

On hienoa aikaa, hieno kausi tulossa. Jytkytellään ;)
 
Viestejä
647
Kysymys kuuluu: Viekö Katajan ylivoimainen jytkyttely mielenkiinnon koko sarjasta....?

Kapuloita rattaisiin voi ainoastaan tulla, jos pelaajat sortuvat liikaa paikallista giniä ottamaan pelejä edeltävinä iltoina tai jopa pelipäivinä ja siinä samalla syövät karjalanpiirakoita ja aasialaista ruokaa ihan ähkyyn asti.....

Joutaisikos se Lebronni hiukan ainakin ulkomaaneläviä vahtimaan, ettei mopo ihan karkaa niiltä käsistä, kun houkutukset on kuitenkin noin suuret.....?

Tottahan minä vahtimaan jouvan, ihan on asennettu bb-talosta tuttuja kameroita poikien kämpille, että näköö poikien herkuttelut ja jytkyttelyt kotioloissa.. ;) Sen verran voipi jo paljastaa, että ovelle on tuotu evästä karanteenissa oleville, oli juurihin niitä karjalaisia piirakoita, ja valion myymälästä aitoa munavoita. Sitten oli muutamia leipomon herkkuja, ettei sokeritaso laske liikaa, ja sitten oli myös oikein kunnon pihvilihaa. Muutaman kerran ruokalähetti toi ovelle 8 kassillista Mäkkäristä, liekö ollu Big Mäcciä vielä kaikissa. Ja sitten, ettei jano tule, niin 3 korillista oli sitä paikallista maistuvaa, ja korillinen keltasta jaffaa. Punasta maitoa näky myös muutama litra olevan. Ja oli muuten myös ihan maittavan näköisiä ne, ketkä evästä ovelle jättivät.

Pitäähän poikain tankata nyt karanteeniaikana, että jaksavat jytkyttää pallon koriin sitten kun parketille pääsevät ;) Muutaman kerran ovat fillarilla lenkkiä heittäneet, ja pari kertaa kevyesti hölkkäillen sulatelleet eväitä lenkkipolulla ;)

Pitäsköhän JOEn jottain mukavaa pojille veistellä vielä aikain kuluksi, minikoristahan ne pikkukoriin viskovat koko ajan sängyllä makaillessaan.. Ja pleikkaria pelata jytkyttävät ;)
 
Viestejä
1 437
Nikona harkitsisin ensi kaudella Petr Cech -mallisen kypärän käyttämistä. Eikö tämä ole vitsi. Seuraava taas...

Facebookista bongattua:
F63D03F0-F8AF-4881-AC0F-0477EEB30157.jpegelikkäs mm Arto Bryggaresta ja Tare Uusivirrasta ansiokkaat urheiludokkarit ja Kellolosken Prinsessasta kertovan elokuvan ohjannut Arto Halonen on etsinyt kuvauspaikkoja Areenan parketilta.

Tulossa ensi-iltaan siis vuonna 2022: Sami Lehtorannan tarinaan perustuva suurtuotanto ”Tussiparta”. Pääosassa Jussi Lampi. Coach Toijalaa näyttelee Riku Nieminen ja sidekick Pete Virtasena esiintyy Kari Ketonen. Vanhaa viinaan ja naisiin menevää seuran JOE-fania näyttelee puolestaan Vesa-Matti Loiri.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
150
Suosittelisin konsultoimaan Sakari Kekkiä, sekä toipumisennusteiden että suojaavan tukkalaitteen näkökulmasta.
Nikon vamma on valitettavasti toistunut ja siitä me lääketieteessä olemme tiukkoina: Ei enää.

Erikoinen sattuma, että Nikon junnuvuosien joukkuekaveri Joonas Caven joutui ripustamaan tossut naulaan useamman aivotärähdyksen vuoksi.
 
Viestejä
951
Huomenna siis preseason jatkuu, kun Lahti saapuu Joensuuhun ja Karjalainen näyttää ottelun nettisivuillaan. Kataja pelannee kahdella jenkillä (Fayne ja Odomes). Olisiko Katajan avaus Wilson, Mervola, Odomes, Alanen ja Fayne...
 
Viestejä
360
Ei vielä ihan peli vakuuta, vaikka onhan se iso tasoitus ettei ole kahta jenkkiä tai Mattilaa. Niin ja Vanttaja. Mutta, taas päästään siihen miten haavottuvainen Kataja on 5-paikalla, vaikka kausi ei ole edes alkanut
 
Viestejä
951
Kataja Basket – Lahti Basketball, harjoitusottelu 24.9.2020

Tilanne: 20 min 50 - 57

Puoliaika "epämääräiset" tilastot, on ne ainakin sinne päin:

Kataja Basket:
Phil Fayne 9/2
Aapeli Alanen 15/4
Rashard Odomes 11/1
Vatteri Mervola 1/3
Jamar Wilson 2/0
Juho Kaltiainen 6/0
Tomi Lommi 3/0
Tatu Kayser 3/0


Lahti Basketball:
Wayne McCullough 11/1
Brandon Myer 6/1
Henri Ventoniemi 8/2
Brandon Peel 8/3
Alex Campbell 7/0
Ricky Waxlax 3/1
Ali Ahola 6/0
Ville Karvonen 8/1
numero 7, 0/4
 
Viestejä
951
Kataja Basket – Lahti Basketball, harjoitusottelu 24.9.2020

Lopputulos: 40 min 93 - 109
epätarkat tilastot:

Kataja Basket:
Phil Fayne 24/6
Aapeli Alanen 17/8
Rashard Odomes 15/5
Vatteri Mervola 5/4
Jamar Wilson 14/1
Juho Kaltiainen 6/1
Tomi Lommi 8/1
Tatu Kayser 5/1
Valtteri Pihlajamäki 0/1


Lahti Basketball:
Wayne McCullough 20/3
Brandon Myer 11/7
Henri Ventoniemi 13/5
Brandon Peel 17/12
Alex Campbell 12/2
Ricky Waxlax 6/1
Roi Byman 3/4
Ali Ahola 11/1
Eemi Luukkonen 1/5
Ville Karvonen 12/3
 
Viestejä
19 116
Kannattanee jättää jytkyttelyt vähemmälle ja keskittyä vaikkapa levypalloihin.....Ne kun voittavat, niin sen jälkeen pikku jytkytykset......
 
Viestejä
647
Nonniin, uutta viikkoa aluilleen.. Viimeiset jenkulatkin kärsineet karanteeninsa ja pääsevät irti kahleista areenan parketille palloa paukuttamaan joukkueen mukaan ;) Ja Perjantaina pojat Jammun johdolla jytkyttelee nokialla paikallisia näätiä vastaan, huhut kertoo että siihen peliin tulee jytky ;) Pojat on ainakin tankanneet nyt karanteeni aikana, joten virtaa riittää kyllä heti alusta asti.. Ens to sitten areenalla viimeinen preseason matsi kobria vastaan, jonne yleisökin pääsee.. Ja kauden alkuun enää parisen viikkoa..

Hieno kausi on tulossa! Ja keväällä kiitos seisoo oikein kunnolla pystyssä, tori, se on edelleen varattuna.. Jammun johdolla jytkytellään poika kotiin ;) Aurinko paistaa, lämpöä riittää.. Hienoa aikaa tämä ;) Puksutellaan!
 
Viestejä
752
Kiva kyllä nähdä Katajan junnutyön tuottavan vähän kerrassaan tuloksia. Kaltiaiselle ja Kayserille ekassa pelissä kuitenkin ihan jonkinlaiset pistemäärät eikä Mervolankaan 5/4 tarvitse suoranaisesti hävetä, vaikka kokeneempi näistä nuoremmista onkin. Mutta tulikos siinä toisessa LaBa-matsissa Mervolalle peräti 15 pistettä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös