Koripallo.com

Kataja Basket 2020-2021

Viestejä
900
No niin, GameDay! Tänään jytkytellään areenan parketilla harjoitusmatsi Kobria vastaan, hieno ilta tulossa ;) Kaiken kaikkiaan hienoa päästä katsomaan pallon pompottelua yli puolen vuoden tauon jälkeen.. Voihan se olla vielä hieman sekalaista peliä, eikä niin silmiä hivelevää, mutta silti ;).. Ja kausi pompotellaan viikon päästä käyntiin..

Jammu ja Mervola ratkasee tänään matsin, Wayne on kanssa kuumana kun hellankoukku tänään ;) 3 jenkulalla mennään tänään.. Mutta eiköhän se sulka, ja mustepurkki ole taas kovassa käytössä tässä hiljalleen, tiijä vaikka 1 jenkulan sijasta tulisi 2, kun vanttajakin on sivussa ;).. Iso Mörkö takasin, kiitos ;) On ilman seuraa vielä tälle kaudelle.. ja JB myös.. Mullinenkin ois kiva, mutta pelaa kanadassa tulevan kauden.. Simpson ;) Ei, ei, teki kreikkaansopimuksen.. Bristoli tekee uraa edelleen lontoossa, liekö kauniin naisen löytänyt sieltä..

Entäs Hollis Jefferson? Ilman diiliä vielä, vois olla hyvä, jos paikat kunnossa..

Eiköhän me kohta jotain kuulla,tai joskus, mutta aijai, hienoa aikaa, kun illalla pääsee pallon jytkyttelyä kattomaan ;) Pitää tankata ennen peliä kunnolla paikallista evästä (torilta käyn hakemassa), ja sitten palan painikkeeks vielä sitä paikallista giniä pikkusen, ettei vaan ala heikottaa matsin aikana ;)

Puksutellaan..
 
Viestejä
458
Mullinen olisi timantti, Hollinen myös. Mörkönen kultaa ja Bradley Hopeaa.

Simpsonista hyötyisi korkeintaan Papinkadun pizzapojat -pitseeria. Sen verta paljon kaveri söi mussuttamisen lisäksi pizzaa, että puljun liikevaihto liikkui jossain +30% tietämillä.

Hollisen näin treffeillä usein jonkun täkäläisen naisen kanssa. Lienee ollut Heinosen väkeä. Niin tai näin, joku 4. ulkomaalainen voisi olla. Miksi ei katsottaisi vaikka latvialaista?

Tänään sunnuntai koripalloa. Vähän tässä arvon vielä, kehtaako tulla paikalle vai katsooko sitä tv:stä. Ei karanteeni varsinaisesti lomalle houkuttaisi..
 
Viestejä
6 025
Saapa nähdä kauanko tätä herkkua ylipäänsä kestää, korona vaan pahenee ja tätä menoa stoppi lienee selvä..
 
Viestejä
900
Aika näyttää miten käy, mutta eiköhän kaikki tajua sen että kun kipeänä ei tule paikalle ja pitää turvavälit, niin ongelmia ei ole. Urheilua seuraavat on yleensäkin fiksua porukkaa. Ja jos stoppi tulee, eli matseja siirretään, niin sehän tietää vaan sitä että tulee myös uusi alku ;) Tämä on uusi normaali, ainakin ennen rokotetta, siihen on vaan porukan parempi tottua.

Joo, Hollisilla oli joku paikallinen, ja onhan noilla muillakin ollu.. ;) Ootellaan,ootellaan.. Ja kohta alkaa Jytkytys! Onko rumpupojat jo valmiudessa? ;)
 
Viestejä
458
Kauden toinen kerta, kun vedin töpselin seinästä. Ei hyvältä näytä. Mutta, tokkopa rahojaan tuhlaa näin epävarmaan kauteen. Sen ymmärrän
 
Viestejä
65
Joo, Hollisilla oli joku paikallinen, ja onhan noilla muillakin ollu.. ;)
Jos puheena oleva Hollis on RHJ niin IG:nsä perusteella vaikuttaisi olevan perheellinen mies ettei kovin suuria odotuksia kannata ladata sille että naisen perässä palaisi.

Mitenkään moralisoimatta, a man's got to do what a man's got to do ;) Vuosia sitten työkaverini tapaili Katajan ulkomaalaispelaajaa ja ymmärsin ettei kummallakaan ollut odotuksia jatkosta pelien loputtua.
 
Viestejä
206
Ei pääse pistooli-Pete helpolla ykkösvalmentaja debyytissään... mitä ne esim. Kauhajoella syö, kun ukot on aina pelikunnossa?

Loukkaantumisten lisäksi huolestuttaa Faynen puolustus. Toivottavasti petraa.
 
Viestejä
803
Kahden viikon karanteeni maahan saapuville tarkoittaa, että Kataja pelaa lähes varmasti kolme ekaa peliä kolmella jenkillä. Vain jos apuja löytyy Suomesta, on mahdollisuus neljän ulkomaalaisen esiintymiseen.

Alussa vieläpä tärkeät pelit Pyrintöä ja Korihaita vastaan.
 
Viestejä
19 300
Joo. Vaikka sieltä puuttui Mervolaa, Mattilaa, Vanttajaa, Alasta, yhtä jenkulaa ja sun muita, niin olisihan tuo ottelu pitänyt hoitaa varmasti kotiin. Sen verran huono joukkue koprat on.....
 
Viestejä
359
Joo. Vaikka sieltä puuttui Mervolaa, Mattilaa, Vanttajaa, Alasta, yhtä jenkulaa ja sun muita, niin olisihan tuo ottelu pitänyt hoitaa varmasti kotiin. Sen verran huono joukkue koprat on.....
Kentällä nähtiin myös toinen joukkue, joka oli todella paljon huonompi kuin Kobrat. Se huonoa huonompi joukkue on valitettavasti myös kahlannut siellä syvässä ojassa jo muutaman kauden, vailla isompaa halua sieltä ylös.

Kobrat pelasi niin kuin pitääkin, levypalloja pitää haluta, jotta niitä voi saada. Heittojen pitää osua renkaan sisään, jotta niistä tulee pisteitä taululle. Valmennus keskittyy oman joukkueen peliin, ei väittelyyn tuomareiden kanssa. Joukkue pelaa joukkueena ja toteuttaa yhdessä sovittuja kuvioita. Kun näin toimitaan huono joukkue tekee päin vastoin toimivasta joukkueesta SURKEAN.

Jatkuuko välivuosi putki edelleen?
 
Viestejä
1 050
Joo. Vaikka sieltä puuttui Mervolaa, Mattilaa, Vanttajaa, Alasta, yhtä jenkulaa ja sun muita, niin olisihan tuo ottelu pitänyt hoitaa varmasti kotiin. Sen verran huono joukkue koprat on.....
Ovatko nämä kaikki sairastuneet viime yönä vai mitä järkeä tällaisia harjoitusmatseja on edes pelata, jos tiedetään etukäteen ettei jalkeille saada yhtään merkittäviä minuutteja pelaavaa kotimaista pelaajaa?
 
Viestejä
19 300
Pelissä ei todellakaan ollut mitään järkeä. Ei ainakaan Katajan pelissä. Jammu vaeltelee varjojen maailmassa, vaikka hänen pitäisi olla se johtava moottori ja sytyttäjä. No muita kotimaisia ja oikeita pelimiehiähän ei ollutkaan jalkeilla. Ne muut on onnistuneet kolhimaan itsensä juuri sopivasti sarjan alkaessa.... Mutta ei ole nuo jenkulatkaan säväyttäneet. Puolustus heilläkin on täysin perseestä ja levypallopeli samoin. Eikä todella vähäisiä välähdyksiä lukuunottamatta hyökkäyspäässäkään, jättänyt jenkeistä muistiin jälkipolville asti, saati edes nykyisille " faneille ", suuria tunteita ja onnen hetkiä.....

Se vaan on niin, että Jammulla ja vaikkakin edes kolmella hyvällä jenkulalla, pitäisi pärjätä paremmin. Ihan tässä tulee välillä ikävä oikeita jenkki/kanukkivahvistuksia, joita menneinä vuosina on nähty.

Mutta ilmeisesti näillä mennään, ketä on ja näillä valmentajillakin, vaikka onnistumiset tuntuvatkin väistävän heitä jatkuvasti, kuten viime kausina tapana on ollut.

Eikä mitään pois koopriloilta. Hehän pelasivat aivan normaalin pelin. Mitään ihmeitä ei heidänkään tarvinnut esittää, kun kerran vastus oli noin huono....

Sehän ei tietenkään merkitse sitä, etteikö keväällä, jos sitäkään edes tulee, jytkytettäisi oikein kunnolla.....
 
Viestejä
6 025
Tokkopa ois rummut edes tänään auttaneet, niin ruma oli tasoero. Eihän kotona sais kontata näin pahasti vaikka ketä puuttuisi. Hyvä jos loppuviikosta tulee apuja sairastuvalta. On saatavakin mikäli ensi viikolla jos sarja alkaa halutaan haaveilla pisteistä. Ja Jammun pitää alkaa syttyä pikkuhiljaa.
 
Viestejä
125
Tämä on hällävälivuosi! Kataja on strategiansa valinnut. Kritiikkiä ei kuunnella, ja ylpeänä mennään päättömillä ratkaisuilla kohti välivuosikymmentä. Törmälä ja kumppanit antoivat paljon, ja kiitos siitä. Maha on kuitenkin jo täynnä. Tällä staffilla Katajan touhu on pysyvästi ohi korisliigan menestyjänä. Saa ottaa talteen!
 
Viestejä
1 831
Kobrillahan on tänä vuonna melko kova joukkue. Ken Horton muuten voitti viime vkl Mestareiden liigan finaalin , San Burgosien riveissä. Taisi olla Itä-Siperiaankin tuomassa jotain pystiä joskus?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
458
Täytyy sanoa, että ihan aikuusten oikeasti voi olla, että taistellaan sarjan häntäpään sijoituksista. Jenkeistä tulee mieleen Daniel "hyppy" Bejaranon taso.

Nyt olisi tärkeä toteuttaa edes jonkunlaista puolustuspeliä. Vaikeaa se on jos ei ole kuin yksi 5. paikan pelaaja, ja sekin ihan eri sarjaa kuin Big big dog a.k.a. pehmo.

JOE, jos viimekauden jenkit olivat pehmoja, niin ovatko nykyiset untuvaa vai silkkiä?


Optimisti sanoo, ei ole kuin yksi suunta, ylöspäin ylöspäin
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös