Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
1 380
Onko nakkibussi samassa jamassa kuin Kataja? Ovatko ne yhtä?

Tästä on hyvä aloittaa kausi, 1 pelaaja on jo telakalla ja bussi tekee seuraa.

Toipumisia Paven pojalle ja bussille! Seuraavaksi sähköbussi muttei sähkötuoleilla.

Tämän on tarkoitettava sitä, että on tulossa värikäs ja hieno kausi!

Nakkibussissa oli kuulema nakinkeitin kärähtänyt, kun pojat oli menomatkalla jyväskylään jo heti matkan alkutapaileella iskeneet nakit kypsymään, liian monta yhtäaikaa, niin oli kuulema tullu oikari koko bussin sähköjärjestelmiin, joka johti siihen, että moottorikin narahati pois pelistä. Mutta hätä ei ole tämännäköinen, on nimittäin varasuunnitelma olemassa; Ellei keitintä (ja bussia) saa korjattua, on korvaava peli jo korvamerkitty, sekin tulee saksasta, mutta on tällä kertaa pikkasen näyttävämpi, on Bayern Munchenin viime kauden bussi nimittäin, jossa on nakinkeittimen lisäksi myös rasvakeitin ja petipaikat bussin ylemmässä kerroksessa (on 2 kerroksinen), jotta pojat voi palautua pitkiltä pelireissuilta makuuasennossa, ja siitä riemusta, kun matsi on voitettu 2 pisteellä, vaikkakin omaan meni 100. ;)

Kausi, se on hieno, joka on alkamaisillaan! 1 ukko jo telakalla, mutta siinäkään hätä ei ole minkään näköinen. Tulee korvaaja, ja on kovanluokan tekijämies, joka jytkähtää rosteriin vielä (kotimainen), ja toki sentteri rysähtää myös mukaan ;)

Ja onhan meillä takataskussa vielä divarijoukkuekin, josta saadaan rosteriin mukaan kavereita, tiedä vaikka lasa itsekin iskis tossut vielä jalkaan. Onneksin on seuran sisällä oma farmiporukka, eli ei hätiä mitiä.

Kyllä me säilytään, ja mennään heittämällä 4 sakkiin tällä kaudella, se on fakta. Eikä sitä poista edes se fakta, että joukkueessa on mahdollinen divaritason puolustus, kuten joku kotkalaisen porukan kaveri taisi taannoin todeta ;)

Hieno kausi tulossa, ai ettien että, kun 3vk päästä areenalla jytkytellään taas palloa koriin! Jenkulavelikullatkin tulee ens viikolla kaupunkiin, niin siitähän se vasta sitten alkaakin kauden odotus ihan ympäri kaupunkia.. Poikien lempipitsakin on jo tiedossa, huhua kuului, että on varauduttu koko talveen jo tässä kohtaa hankkimalla raaka-aineet varastoon..

Jytkytellään!
 
Viestejä
1 199
Nakkibussissa oli kuulema nakinkeitin kärähtänyt, kun pojat oli menomatkalla jyväskylään jo heti matkan alkutapaileella iskeneet nakit kypsymään, liian monta yhtäaikaa, niin oli kuulema tullu oikari koko bussin sähköjärjestelmiin, joka johti siihen, että moottorikin narahati pois pelistä.
Tämän pitäisi olla ratkaiseva merkki, nyt pelkkää Korisliigaa pelattaessa olisi syytä tiivistää kokoonpanoa!
 
Viestejä
1 559
Tämän pitäisi olla ratkaiseva merkki, nyt pelkkää Korisliigaa pelattaessa olisi syytä tiivistää kokoonpanoa!
No Tuomaalan poika on jo pitkälle talveen lasaroffissa, eiku siis lasaretissa, ja kun junnut jätetään kotiin, niin tilataksilla voidaan kohta ajella vieraspeleihin.

Yli kymmenvuotias taitaa nakkibussi jo olla: tuskin ollaan sarjassa top kolme seuroja linjuriautojenkaan saralla tällä hetkellä...
 
Viestejä
1 380
No Tuomaalan poika on jo pitkälle talveen lasaroffissa, eiku siis lasaretissa, ja kun junnut jätetään kotiin, niin tilataksilla voidaan kohta ajella vieraspeleihin.

Yli kymmenvuotias taitaa nakkibussi jo olla: tuskin ollaan sarjassa top kolme seuroja linjuriautojenkaan saralla tällä hetkellä...

Mutta kohta ollaan top3 seuroja linjurinkin osalta, kun uus mersu rantautuu kaupunkiin. Ja rantautuu paljon muutakin. ;) Hieno kausi. Tuo kobrat ottelu voisi olla kyllä avoimien ovien peli, ilmainen siis.

Onkohan tuo areenan parketti jotenkin kirottu, kun poijjat loukkaantuu aina vaarattoman näkösissä tilanteissa.. Sen ymmärtäis, jos olis vaarallisen näköisissä tilanteissa (kun tilanteissa), eikä vaarattomissa.. Onneks on kohta uusi areena käytössä, ja pehmustetut penkit.

Onko paniikkinappulaa näkyny,vai onko vielä vuorattuna kiven sisään? ;)
 
Viestejä
576
Kuka nyt loukkaantui? En jaksanut 5.9€ maksaa jostain C kategorian harkkamatsista. Ostan niillä rahoilla kaksi makkaraa ja yhden juoman Jippon pelistä, eikun :D

jytytyn jytk
 
Viestejä
2 189
Tuomala treeneissä loukkaantui ja edessä monen kuukauden huili. Jotenkin en usko että Tuomalan tilalle tulee kotimaista tai jos tulee niin tuskin on nimekäs pelaaja. Jenkkisentteri puuttuu vielä Katajalta. Saa nähdä kuka sieltä tulee. Toivon että Katajan sentteri on hyvä levypalloissa, vahva puolustaja ja omaa blokkiuhkaa. Ja tietenkin pitää pystyä pisteitä tekemään. Kolmosia ei oo välttämätön heittää toisin kuin Toikan aikana jolloin heitettiin kolmosia ja senttereitä ja hyviä puolustuspelaajia ei arvostanut valmentaja. Ei oo Kalju Toikkaa ikävä
 
Viestejä
1 380
Lieköhän ollaan katajan sivuja päivittämässä, kun on pikkusen kaikki tiedot sekaisin.. Vähän piti hierasta silmiä, että pelataanko sittenkin tänä vuonna mornar baria vastaan montenegrossa,sitten pelataan myös ranskassa jne.. :) Puksuti!
 
Viestejä
1 410
Kuulema Bayer Mnin 2-kerros -bussi kaan ei tule, kun ei mahu Marjalan kohalla sillan ali. Etelän suuntaan viimeistään Parikkalassa tökkäis. Semmosta se on, mutta ei sitä tiijä. Jomakii voitti puhtaasti, vaikka vastaantulija piti olla
 
Viestejä
1 380
Neljän jenkula- velikulta on löytynyt, ja kohta jysähtää pommi niin jotta rysähtää. Tuomalan kausi paketissa, joten liekö pukkaa myös jytkyä kotopuolesta.. ;)
 
Viestejä
1 056

Hyvältä vaikuttaa. Osaava puolustaja sentterinä on kivaa vaihtelua. Kokemustakin löytyy jo useampi vuosi.
 
Viestejä
5 186
Erinomainen sainaus! Brown tuo Katajalle fyysisyyttä, aggressiivisuutta ja torjuntauhkaa. Tätä kaveria Kataja olisi kaipaillut monena vuotena.

Mikään korintekijä Brown ei ole, mutta Katajalta ei ole koskaan puuttunut korintekovoimaa, joten eipä joukkue sellaista kaipaakaan. Tätä kaveria olen joskus toivonut Lahteenkin.
 
Viestejä
2 189
Tykkään tästä hankinnasta. Hyvä puolustaja jolla on blokkiuhkaa ja ottaa hyvin levypalloja. Tuskin mikään pistenikkari mut uskon että Katajalla riittää skoraajia. Viime kaudella puolustus vuoti kuin seula joten siihen pitää tulla muutos
 
Viestejä
69
Brown-uutinen alkaa "Joensuulainen Korisliiga-joukkue Kataja Basket alkaa olla miehistönsä puolesta valmis Korisliiga-kauteen 2021-22.". Eli eiköhän Katajan loukkaantumishistorialla jossain vaiheessa ole 8-9 pelaajaa pelikuntoisia kun jo nyt käytössä on 11 tervettä ja yhdellä pidempi sairasloma.
 
Viestejä
1 380
Nyt on ISO MÖRKÖ!

Mutta, kyllähän katajan pitäs tohon vielä ainakin yksi kaveri saada lisää, kai sieltä vielä joku kotimainen toivottavasti vielä tulee, tuomalan kausi jo nyt paketissa (pitkälle kevääseen ainakin), ja Kaltiainen lähtee tammikuussa armeijan harmaisiin, joten jälelle jää vaan 10 äijää. Ellei kotimaisia tule, niin vitosjenkula kaveriksi vielä, vaikka Simpsoni syömään pizzaa penkille ellei muuta, ihan vaan varmuudeksi, kun kuitenkin kauden aikana tulee loukkaantumisia.

Niin, ja onhan meillä se divarijoukkuekin, jossa on pallonpompottajia.. Kannattas sieltäkin jossain kohtaa liigavastuuta antaa, pari lupaavaa kaveria siellä, Kayser etunenässä..

Vielä sieltä posahtaa jotain.. Jytkytetään!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös