Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
764
[Jos ei maskia osaa tai halua käyttää niin Ruutu auttaa. Minä olen ammattini puolesta tottunut maskeihin ja jos pääsen paikanpäälle kannustamaan niin tulen maskipäässä vaikka ei olisi pakko. Ja vaikka olenkin saanut tupla piikin, niin en silti kehtaa tulla ilman. :)

Katajasta sen verta, että kaposelta näyttää, mutta lupaavalta. Yksi jenkki on ainakin testattu, eikä vain lottolaarista otettu.

Nyt jos koskaan, give me Daniboy back!
 
Viestejä
269
Kuningaskunta pinta-alaltaan Suomea pienempi ja väestöä 11 X Suomi. Käsittääkseni kaikki koronarajoitukset poistettu. Miettimään laittaa silti kehitys silti. Kahden rokotteen riittävää kattavuutta vaativat kaikki. Euroopassa otettu jo koviakin toimia käyttöön sen saavuttamiseksi. Korisliigan osalta tulee haasteita siitä kun alueet ja seurat hyvin erilaisissa tilanteissa rajoitusten suhteen. Uskon, että muutamaa suurinta keskusta lukuunottamatta ottelutapahtumien läpivieminen voisi olla jo aika lähellä koronaa edeltävää aikaa. Elleivät sitten uudet muunnokset vie koko touhua rosvosektoriin...
 
Viestejä
2 357
Hieno kausi on tulossa, ai ettien että. kuullaanko ens viikolla jottain, kuullaanko.. ;) Kuullaanko myös harjoituspeleistä jo jottain, kuullaanko.. puksuti..
 
Viestejä
2 357
Onko tämä välivuosi? ;) :p:p

Kuullaanko kohta uutisointia tp:n paluusta, vai mitä kuullaan.. jytkytelläänhän ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 691
Eiköhän anneta kolmen ison rauhassa kilpavarustella: tuskin sellaista sentteriä tulee, että niitä dominoisi. Ehtii sitä tarvittaessa tammikuussakin pistää rahan palamaan, jos sarjatilanne sen vaatii ja jos Johannes ja Henna-Riikka ovat kassan pullistelemaan laittaneet.
 
Viestejä
653
Ei taida RFA status rajoittaa pelaamista Euroopassa? Markkasellahan ei ole voimassa olevaaa sopimusta? Mutta ei se tänne toki tule...
 
Viestejä
2 357
Otetaanko tavoitteeksi hävitty hopea tai voitettu pronssi tulevalla kaudella, kun kullithan on jo varma mestari kuitenkin.. ;) Kohta jysähtää!
 
Viestejä
2 357
Harjotusmatsikin on saatu sovittua näköjään, hienoa. Saadaan kobrat kotiin, joten pari viikkoa vielä niin alkaa kolmosten säkitys ja puolustuspelin hiominen ;) Jytkytelläänhän!
 
Viestejä
977
Eli Katajan nettisivujen mukaan Kataja pelaa näillä näkymin neljä harjoitusottelua ennen kauden alkua.

10.9.2021 BC Nokia - Kataja Basket klo 18.00, Nokian Palloiluhalli
17.9.2021 Kataja Basket - Kobrat klo 18.00, LähiTapiola Areena
20.9.2021 Lahti Basketball - Kataja Basket klo 16.00, Liikuntakeskus Pajulahti
21.9.2021 Lahti Basketball - Kataja Basket klo 16.00, Liikuntakeskus Pajulahti
 
Viestejä
2 357
Nonniin, ja yo. listaan vielä lisätty matsi.. Sehän on kuulkaa niin, jotta pallon jytkyttely koriin alkaa jo tänä lauantaina jyväskylässä JBA- vastaan.. Joten hei, tässähän kausi on jo ihan oven takana.. puksutt...ellaanhan ;)
 
Viestejä
377
Nyt on järjestettävä kriisikokous, ja selvitettävä perusteellisesti missä ongelma oikein on. Onko ongelmaan jokin pysyvä korjaus saatavissa, vai joudutaanko näin kauden alla vielä tekemään vaihto. Sitten herää kysymys että onko kassassa varaa jos on pakko suorittaa vaihto. Silloin on ehkä katseet suunnattava Eurooppaan, ja toivottava että löytyy jostain alelaarista löytyy uusi kulkine. Toivottavasti nakkibussin saa vielä parsittua kasaan, sillä onhan sillä kuskattu mestaruus pokaaliakin.
Go nakkibussi go.
 
Viestejä
2 032
Onko nakkibussi samassa jamassa kuin Kataja? Ovatko ne yhtä?

Tästä on hyvä aloittaa kausi, 1 pelaaja on jo telakalla ja bussi tekee seuraa.

Toipumisia Paven pojalle ja bussille! Seuraavaksi sähköbussi muttei sähkötuoleilla.

Tämän on tarkoitettava sitä, että on tulossa värikäs ja hieno kausi!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös