Koripallo.com

Kataja Basket 2021-22

Viestejä
1 770
Pakko todeta vielä lauantain nousun (siis omani) kunniaksi, että Petri ”Redneck ”. Virtasella on ilmiömäinen, lähes poikkeuksellinen Midaksen käänteinen kosketus pelin ratkaisuhetkillä. Yhtään nousua en ole ollut vielä todistamassa hänen valmennusaikanaan.
Piste.


Elä nyt! Viimeset minuutit hävittiin vain jotain 11-2, ois voitu hävitä enemmänkin.
 
Viestejä
1 370
Nyt pitäis kyllä hommata niitä vahvistuksia lisää, ja laajuutta penkille, ihan vaan varmuudeksi. Kaivetaan vaikka se Simpson takaisin, ainakin teki pisteitä. JB mukaan, vaikka levittelee käsiään. Ja kotimaisia nyt jostain takapajulasta vaikka, ja lasalle lenkkarit jalkaan puvun sijasta. Vaihetaan valmentaja, pistetään rannikolle viestiä, että ois paikka tarjolla, sais porukkaan ryhtiä. On niitä muitakin olemassa, annetaan vaikka Timo Heinoselle virkavapaata loppukaudelle (ja ensi), ja otetaan timppa takasin penkin päähän.

Jytkytetään. Toivottavasti Jammun ja Valtsun vammat ei oo vakavia. Divarijoukkueesta Riku Heinonen mukaan, Lasa mukaan, ja Kayser mukaan, ja sitten vielä vaikka alakerran mummo mukaan, ihan vaan varmuudeksi. Pitäs kyllä seurajohdon herätä nyt..
 
Viestejä
1 946
Valmentajat valitseva henkilö on luultavasti sen verran järkevä, ettei lue tätä anonyymipalstaa. Ihan sama mitä täällä lukee. Sitä hukkaan heitettyä aikaa ei saisi koskaan takaisin. ;)
 
Viestejä
1 370
Onneksi emme ole yksin loukkaantumisten kanssa, on niitä muillakin ;) Joten, uutta matoa koukkuun, ja lauantaina jytkytellään taas!
 
Viestejä
2 189
Huomenna Katajalla vieraspeli Kauhajoella. Laihonen edelleen sivussa ja nyt vielä Wilson pois niin vaikea uskoa että Kataja Karhun varsinkaan Kauhajoella voittaisi varsinkin kun Mcknight on Katajalla ainut oikeasti hyvä jenkki ja Karhu on kotonaan ollut todella hyvä. Pessimisti ei pety joten veikataan et Karhu voittaa 20 pisteen erolla
 
Viestejä
1 370
Vai käykö kuitenkin niin, kuten jokunen kerta sitten Kauhajoella, että vajaamiehinen, ja siipirikkoinen Kataja jytkyttää ja ottaa voiton? Kauhajoella takki auki, aakeeta, laakeeta kun on.. ;) Puksutellaan! Hieno päivä kaikin puolin! Juna puksuttaa.. ;)
 
Viestejä
1 370
Heitetään tähän vielä, että tulloo jytky, ja vierasvoitto 82-84, kun roofortilla vihdoin aukee kolmoshanat, viimesen aikalisän jälkeen 82-81 tilanteesta kolmonen säkkiin ja voitto kotiin :cool::cool::cool:
 
Viestejä
2 189
Iso on Katajan ero sarjan kärkijoukkueisiin. Toki Wilson ja Laihonen puuttui mutta Laihonen ollut koko kauden poissa ja en usko että tulos olisi eri ollut Wilsoninkaan kanssa ja puuttuihan Kantonen Karhulta. Jenkeissä iso ero. Brown ja varsinkin Landers erityisesti hyökkäyspäässä aivan surkeita. Kateellinen oon Karhun jenkkinelikolle. Jones ja Rougeau on edelleen sarjan eliittiä. Ilman jenkkivaihtoja Katajan kausi tulee olemaan play offeissa lyhyt. Keskiviikkona jos Wilson ei pelaa niin suattaa tiukkaa tehdä voittaa Vilpas
 
Viestejä
1 531
Onhan järkyttävää tuo kaaren uolustus. Karhut teee hyvät skriinit ja pallo vaihtaa nopeast käsittelijää. Ja miehet liikkuu. Katajan kuviot on surkeita .

No kukaan ei odottanut voittoa. Mutta o n nyt viimeisiä aikoja erottaa Virtanen. Ei tuo peli nyt tuosta parane, vaikka kaikk kaikki pelaajat olisi paikalla.
 
Viestejä
19 424
Hienosti Landerssi taisteli tilastosarakkeeseensa yhden ( 1 ) syötön.....

No mutta Brauni sentään urheasti 4 pinnaa....

Nämä kaksi vahvistusta ovat mielestäni täyttäneet hyvin Velho-Virtasen toiveet. Todella onnistuneet valinnat.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös