Koripallo.com

KTP 2019-2020

Viestejä
281
Näkyikö eilen Ktp:een pelissä pointin puuttuminen :rolleyes:
Näkyi, siksi jouduttiin peluuttamaan isoja jenkkejä alle 20min, että kentälle saatiin kaikki mahdolliset 1-2 paikan pelaajat samanaikaisesti palloa pyörittämään! Tai sitten se johtui 30p johdosta, vaikea sanoa.
 
Viestejä
144
KTP pelaa hyvin. Heitot uppoaa ei hölmöillä.
Mutta pisteet jäivät Kouvolaan. Onneksi ollaan voitettu häntäpään joukkueita!!!
 
Viestejä
281
Oli kyllä vähintään erikoinen tuplavirhepuhallus Mäntylältä, josta momentumi kääntyi Kouvoille. Toki on peiliin katsomisen paikka siinä, mitä Tomppakin sanoi pressissä, että kun leuat laskee, niin ne laskee sitten täysin.

Lopussa meni myös melkoisen järjettömäksi puskemiseksi hyökkääminen. KTP:llä kuitenkin on varmasti tiedossa, että isoja ”pahoja poikia” pyritään puolustamaan sulkemalla tie korille, kun molemmat sinne melko tehokkaasti ajavat. Tätä on toki vaikea hyödyntää, jos kolmoset heitetään takaseinään.
 
Viestejä
18 522
Voihan mahoton, miten huonoa tuuria Kotkalla on vuodesta toiseen, kun tuomarit aina rankaisee....

No eipä siinä hyväkään joukkue mitään mahda, jos sorsitaan.
 
Viestejä
558
Skamo parantaa ja sieltä on paljon saatavissa lisää, toisaalta Lehtoranta pitäisi saada potentiaalinsa tasolle. Kotkalla on edelleen vahva nippu mutta mutta henkisesti kaukana voittajanipusta. Johtavia pelaajia kaipaa hän
 
Viestejä
281
Voihan mahoton, miten huonoa tuuria Kotkalla on vuodesta toiseen, kun tuomarit aina rankaisee....

No eipä siinä hyväkään joukkue mitään mahda, jos sorsitaan.
Näinhän se on, toisin kuin vaikka viime kauden pleijareissa susirajalla, jossa sinipaitaisten fanit olivat tappio toisensa jälkeen tuomareiden päätösten takana, valittamatta lainkaan! Siinä kateellisena Kotkalaisfanina tuli kuunneltua tuota tuomaritoiminnan ymmärtämistä ihan korvat punaisena.. Kaipa sielläkin vielä joskus sorrutaan valittamaan aiheesta, tai sitten se jää meidän Kotkalaisten hommaksi jatkossakin, nähtäväksi jää.
 
Viestejä
18 522
Saatte pitää yksin sen homman ihan mielellään. Varsinkin, kun olette homman hoitaneet ennenkin ihan kiitettävästi. Mitäs tuota muuttamaan.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös