Koripallo.com

KTP 2019-2020

Viestejä
2
Jenkkeihin panostaminen Kamiselta varmasti fiksu valinta. Tällä 4 jenkulan systeemillä ja suomalaisten laadukkaiden pelaajien puutetilassa menestyminen on hankalaa ilman 4 hyvätasoista jenkkiä. Mielestäni KTP:n suomalaisrosteri on tarvittavan kova Top4 joukkoon jos jenkkivalinnat osuvat jotenkuten nappiin. 4 amerikkalaista ja Joonas on kelpo avausviisikko tähän sarjaan. Penkillä 3-5 peluutuskelpoista miestä, jotka antavat tärkeitä minuutteja pitkässä runkosarjassa, mutta pleijareihin mennessä rosteria mielestäni täytyy kaventaa esim 8 mieheen. Mielenkiinnolla odotan ensi kautta, Go ktp!
 
Viestejä
107
Ihmetellä täytyy, että jaksetaan hokea tätä laajaa rotaatiota runkosarjassa, ja että pleijareissa sitten 8 pelaajalla jne.. Fakta on että Korisliigan nykytilanne on niin huono jenkki säännön takia. Että sarjan voittaa heittämällä viidellä max kuudella pelaajalla. Neljä tarpeeksi kovaa jenkkiä + 1 hyvä suomalainen riittää mestaruuteen helposti. Kuudennen pelaajan voi kaivata Euroopan pisimpään runkosarjan, ei muuhun.
 
Viestejä
18
Onko kellään hajuakaan näistä ktp:n preseason peleistä milloin ja ketä vastaan??
 
Viestejä
877
Virosta vauhtia Korisliigaan | KTP-Basket

Linkissä tietoa preseason peleistä. Artikkelissa Kaminen myös kertoo, että kolme jenkkiä on vielä hakusessa ja tavoitteena saada pakka kasaan syyskuun alkuun mennessä. Langford olisi jutun mukaan kiinnostunut jatkamaan Kotkassa, mielestäni mies on enemmän kuin tervetullut. Kokenut, hyvä pelaaja, myöskin miellyttävän oloinen persoona.

Näinköhän saadaan kahdessa viikossa joukkue kasaan, kun ei vielä edes tiedetä tuleeko jenkkipointtia vai ei? Noh, toivotaan! Joel Wrightista on ainakin hyvä fiilis itsellä.
 

CZ

Viestejä
337
KTP:n jenkit? Missä pelaa? Kyllä odottavan aika on aivan liian pitkä. Melkein kaikilla muilla jo nippu kasassa...hiljaa hyvä tulee?..Onko joku urkkinut tai kuullut huhua Wrightista, onko pelimies vai ei?
 
Viestejä
295
KTP:n jenkit? Missä pelaa? Kyllä odottavan aika on aivan liian pitkä. Melkein kaikilla muilla jo nippu kasassa...hiljaa hyvä tulee?..Onko joku urkkinut tai kuullut huhua Wrightista, onko pelimies vai ei?
Täällä toinen malttamaton pohtii vastauksia samoihin kysymyksiin, missä luuraavat jenkit, joiden piti olla jo "koko kvartetin kasassa ennen syyskuun alkua"? Onko Wright muutakin, kuin häjyn näköinen sälli? Älkää pitäkö meitä reppanoita jännityksessä, ei vanhan pumppu kestä.
 
Viestejä
267
Älkäähään hättäilkö , kyllä me jenkulat löydetään jos vaikka on niin hyviä että kannattaa odottaa, ja Capitanille, pistä tahdistin neloselle, niin pumppu kestää, kokemuksen syvä rinta ääni puhuu ;) heh hee , yhtä malttamaton täälläkin päässä
 
Viestejä
1 025
Kuuleman mukaan ei osoittautunut pelimieheksi.
 
Viestejä
18 936
Tai sitten niin, että kaverin mielestä KTP ei osoittautunut hänelle tarpeeksi haasteelliselta....

Mutta mistä näitä tietää. Niitä jenkuloita ja muitakin kun on niin tuulella käypiä, että.
 
Viestejä
127
Ei, jos ei olisi tässä vaiheessa yhtään kotimaista, olisin huolissani =)
Nyt kun noita rostereita katselee, niin KTP näyttää heikommalta kuin viime kautena ja useilla seuroilla näyttäisi olevan kehitystä. Ja KTP oli viides runkosarjassa. Mutta, ainakin Rautasalosta tosi hyvät fiilikset ja tiedä vaikka esim. Ailio nousisi + kokemusta paljon muilla kotimaisilla, peluutuksesta en tiedä... noh, ehkä vaan (kotkalaiseen tapaan) pessimistinen ja kriittinen omaa joukkuetta kohtaan :D Kuka on alotuksessa pelintekijä?
 
Viestejä
1 025
Possojono keskusteluissa on tullut esiin ainakin nämä, toki voihan nämä olla aivan tuulesta temmattuja.

Quinterian McConico's profile on Court Side's Basketball Job Market

Johnathan Jordan Basketball Player Profile, Miasto Szkla Krosno, Texas A&M-CC, News, 1Liga stats, Career, Games Logs, Best, Awards - eurobasket

Toki tuo pointti ainakin on varmaan höpöä, kun artikkelin mukaan Kotka ei ole hommaamassa jenkkitakuria...ja eikös tää Jordan tehnyt oharit Uralle, vai onko sama pelaaja?
 
Viestejä
295
Kohta alkaa olemaan jo kiire, jos pitää 4 jenkkiä saada sisäänajettua, saati sitten, jos joudutaan finskiä käyttämään vielä useampaankin otteeseen.. Pessimisti ei pety.
 
Viestejä
857
Luin ton artikkelin tuoreeltaan tosta Jamaikan pojasta. Ja sillon jo mietin että ihme on jos jouluun asti korisliigassa pelaa. Ei siis yllättänyt allekirjoittanutta tuo Jamaikan pojan lähtö.

John Jordan KTP.. en usko. Uskoisin ennemmin Kamisen soittaneen Iisalolle ja kysyneen miehestä. "Olen liian hyvä tähän sarjaan." Jotakuinkin näin oli toissa sesongilla herra menny seurajohdon/coachin puheille kun ilmaisi halunsa lähteä. Oli kuulemma tuota ennen elvistellyt joukkuekavereilleen, että ilman häntä tämä joukkue ei olisi voittanut peliäkään.

Mitä Jordaniin tulee, niin on hyvä pelaaja ja jäätävän huikee pomppu ja donkkikone tolla varrella. Mut aika arpalotto poika pääkopan suhteen..

Tsemppiä Kotkaan rosterin kasaukseen! Ja ymmärrän huolen, kivempi se heti alkukaudesta olis kattoa hyvää yhtenäistä tekemistä. Mutta aika pitkä aika on saada nippu kasaan tärkeitä pelejä varten ;)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös