Koripallo.com

KTP 2020-2021

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 565

Ville Vainio, yksi kotkalaisen koripalloilun suurimmista – niin kirjaimellisesti kuin saavutuksiltaankin – on jälleen KTP:n riveissä. Ei tietenkään enää kentällä, vaan seuran taustajoukoissa. Takaisiin kotikaupunkiinsa palannut Vainio on liittynyt KTP-Basketin mediatiimiin.
 
Viestejä
99

Homppa ja Jonttu kunnossa. Tilanne näyttää hyvältä kevättä ajatellen.

Positiivista myös, että oman juniorityön helmiä nousee ryhmään tekemään tulevaisuutta!
 
Viestejä
147
Tänään jo vähän nähdään miten peli kulkee parempaa vastustajaa vastaan.
Kannatusmaksuja tilille harvinaisesta herkusta!
 
Viestejä
1 652
No ei ainakaan puolustamista Kotkassa kovin paljoo treenattu pitkällä tauolla, aika tuulista ja vapaata tilaa omas pääs...
 
Viestejä
43
Hyvin kasattu joukkue, ei yhtään heittäjää eikä kukaan osaa/viitsi puolustaa. Huh huh ei tuu mitallia tolla ryhmällä.
 
Viestejä
2 782
Puolustus täysin onnetonta.
Annetaan "one trick pony" Woodin rellestää miten haluaa. Luulis nyt jätkillä olis jokin ammattiylpeys tallella.
 
Viestejä
1 291
No joo, olihan taas melkoinen esitys, mutta jengiä ei jätetä (edes tämän näytöksen jälkeen)#vihreevalkosinensydän #seonktpkaikkimuutvoipainuuv***uperseeseen
 
Viestejä
39
Peli-ilme oli tänään nollassa suurimman osan ajasta. Brandon veti suht hyvin koko ajan mutta ilman ns värilaseja olisin muutaman vihellksen ottanut pois ja muutaman siirtänyt. Nehän eivät peliä varsinaisesti ratkonneet mutta kun toinen kirii ja Nenonen saa taas kerran puolet anteeksi varsinkin kun 4 on jo taululla niin voi SELKEE... Aikanaan jos Upi Myllylä edes katsoi tuomariin saatikka yritti puolustaa niin pilli soi heti...

Enään puuttuisi että Orava viheltäisi vielä. Hänellä tosin into korisliigaan on tainnut loppua? Viheltääkö vielä esim junnupelejä samalla "pelisilmällä"?

Jos KTP olisi tänään yrittänyt tulla mukaan niin olisi vastustajan "isoille" saatu virheet ajoissa täyteen ja pelko puolustukseen. Ruudun kuvista ei tosin näkynyt kuinka paljon rannikko taas kerran opasti tuomareita miten saa viheltää ja kelle missäkin vaiheessa, ei toki näkynyt esim Burtonin tekuakaan. Ne ketkä näki: Oliko aiheellinen vai ei?
 
Viestejä
99
Tätä tää hei on! Valmentaja ja pelaajat tuodaan Mukista kun omalta kylältä ei löydy osaamista/kykyjä? Mites se oli ennen muinoin? Tehtiinkö silloin kaikki väärin? Oliko menestymisen aikoina joukkueet rahalla ja ulkopuolisilla kasattuja? Naurettavaa touhua mikä ei kiinnosta enää ketään!
 
Viestejä
452
Kylläpä nousi kova meteli
vaikka hävittiin vain yksi peli
Piiloon menee porukkaa kuin kanit
jäljelle jää vain tosi fanit
eipä tarvitse kun kahdeksan parhaan joukossa olla
silloin on kaikilla pisteitä nolla
seuraava matsi kun koittaa
silloin on taas mahdollisuus voittaa
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös