Koripallo.com

KTP 2020-2021

Viestejä
450
Joo, helppo on capitanin kanssa olla samaa mieltä, Kaminen on varmaan hyvä koutsi ja suurin osa pelaajistakin on ihan hyviä, nyt ei vaan tuota yhteistä säveltä¨löydy, miksi niin siihen en osaa vastata. Kyllähän tuo on ihan hirveää katsottavaa kun tuntuu että porukka on kuin teurastukseen menossa. Nyt jotain toimenpiteitä täytyy tehdä ja pikaisesti, ettei viimeinenkin toivo hiivu pois. Mitä tulee tuohon ensi kauteen voisi hyvinkin olla mahdollista , saada oman kylän poika peräsimeen ( täytyy kysellä kun taas nähdään ) no mutta asiaan jos tilanne vaatii koutsin vaihtoehtoa, niin olkoon sitten niin, samaan pakettiin voi laittaa myös tuon Daniellssin, on ihan turha kaveri.
 
Viestejä
146
Jep, komppaan taas edellisiä. Ei nyt edes kannata spekuloida muusta kuin Kamisen erosta tai erottamisesta. Niin ristiriitaisia Tompan viestit on olleet, "hyvä yhteishenki... hyvin harjoiteltu... yms" ja nyt sitten "harjoittelu ei oo oikein meidän juttu..." ei valmentaja vaan voi sanoa niin!
Nyt nopeasti muutoksia tai tosiaan kaikki jättää tämän laivan...
 
Viestejä
19 536
No onhan toki Kamisellakin ominaisuuksia, joita ei monelta muulta koutsilta löydy. Runojen riimitys nimittäin.....Kyllähän sekin on taito, mitä nykykoutsit tarvitsevat......Ei toki yllä meikäläisen tasolle siinäkään, mutta hyvä, että kuitenkin yrittää....

Mitä taas eiliseen peliin tulee, niin Kotkan takamiehethän ne pettivät eniten...Ei voi pärjätä, jos kolme jenkulaa eivät yllä, tai ole enää haluja yltää aivan huipputasolle ja kun vielä se neljäs on aivan tumpelo. Sitä paitsi Burtonkin vaikuttaa valokuvalta liikkeissään eikä todellakaan sovellu sellaiseen nopeaan pelityyliin, mitä esim. Kataja pelasi eilen. Tekee kyllä hyökkäyspäässä tilastoja, mutta puolustus on mitä on.

Ja jotenkin Mangaanokin vaikuttaa aika turhautuneelta eikä täysin omistautuneelta joukkueelle.

Eihän siellä varmasti helppoa ole, kuten ei kenelläkään. Talous täysin kuralla ja voisi olettaa, ettei palkatkaan ole ihan ajoissa tulleet hoidetuksi? Sehän on tunnetusti pelaajien ja miksei valmentajienkin vaisuuteen monesti syynä.

Mutta jakselkaa!
 
Viestejä
99
Ennen kuin taivas todella tipahtaa niskaan, niin penkinpää kokonaisuudessaan vaihtoon. Jos yleisön mielenkiinnon ylläpitäminen ja tulevaisuuden rakentaminen kiinnostaa, niin paikallinen osaaminen tulisi nostaa arvoonsa. Mäkelä valmentajaksi ja Mannonen takapiruksi...
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1 041
Yhdyn edellisiin kirjoittajiin, Kaminen out.

Joukkueessa on lukuisia kovia pelimiehiä, mutta Kamisen playbook on heille täysin väärä. Sen myötä on myös selkeää turhautumista pelaajien joukossa.

Uskon, että kausi saataisiin pelastettua valmentajan vaihdoksella. Koutsin vaihto ensinnäkin loisi uutta uskoa pelaajiin, ja ehkä jopa alkaisi peli-iloa näkymään. Toisekseen, uusi valmentaja ehkä kykenisi hyödyntämään KTP:n hyvän pelaajamateriaalin vähän tuomalla jonkinlaista järkeä hyökkäykseen. Nythän lähes poikkeuksetta jokainen hyökkäys päättyy joko pakotettuun heittoon kun ei saatu minkäänlaista kuviota pelattua, tai vaihtoehtoisesti pallonmenetykseen kun pallo yritetään pakolla pelata Burtonille kolmen sekunnin alueelle. (Tämä peli on tässä vaiheessa scoutattu jo joka joukkueessa, eikä vaan enää toimi)

Uusi valmentaja (jos on varaa), pelikirja uusiksi ja ollaan taas mukana mitalitaistossa. Pelaajamateriaaliin minulla on kova luotto.
 
Viestejä
146
Niin ja eikä todellakaan mitään Reiskaa (sekä Palotie), se juna on mennyt jo moneen kertaan kun huutamalla ja veemäisyydellä saadaan nykyajan pelurit pelaamaan yhteispeliä. Analyyttinen uudenajan valmentaja, KIITOS!
 
Viestejä
1 283
Taidankin olla ainut jolla vielä uskoa Tomppaan, tulokset kuitenkin kahdelta ekalta kaudelta puhuvat puolesta. Aikaisemminkin ollut ongelmia mutta kuitenkin kelkka saatu käännettyä lopulta. Muki-ukot ja Daniels ulos, rinkiä leventämään vaikka oman seuran A-junnuja. Ps. Jos Ailus palaa penkin päähän, minä en palaa katsomoon.
 
Viestejä
12
Itse olen tässä kuukauden nyt miettinyt, että mikä virka näillä muki-pojilla nyt on ollut?!? Joko ne eivät ole kokoonpanossa tai ei pääse kentälle ja lisäksi tuskin he ilmaiseksi täällä kotkassa käy kuitenkaan pelaamassa.
 
Viestejä
18
Koko seura kaipaisi kunnon suursiivousta. Toiminta on ollut jo monta vuotta väsynyttä ja lässähtänyttä ilman minkäänlaista visiota tulevasta. Missä ollaan? Minne halutaan mennä? Miten sinne päästään? Jos seuran johdolle nykyinen toiminta taustaryhmineen, valmentajineen ja pelaajineen on ihan ok niin mitäpä tässä sitten kritisoimaan. Siinä tapauksessa vaan katsojat ja kannattajat äänestävät jaloillaan ja viimeinen sammuttaa valot.
Aloittaisin penkin päästä. Nykyiset näytöt kyllä riittää, homma ei toimi. Vaihtoon. Ja nimenomaan molemmat valmentajat.
Hidas, vähän vanhanaikainen pelitapa, huonot jenkkivalinnat, hengetön seuratoiminta somessa ja paikanpäällä, muualta hankitut kotimaiset tusinapelaajat, omat päästetty muualle jne. Ei pitäisi seurajohtoa ihmetyttää miksi kannattajat ja sponssit vähenee. Surkeaa ja surullista. Toivon todella että muutoksen tuulet puhaltaa ennen kuin on liian myöhäistä.
 
Viestejä
765
:p:)Tukimaksut. Ilmeisesti KTP-Basketilla ei ole rahasta pulaa (hyvä näin), kun kannattaa pitää edelleen noin monta ulkomaan apua kokoonpanoissa.
Kun mennään kentällä fiilispohjalla, niin lopputulos on sen kaltainen. Laidasta laitaan.
Tiedä sitten mikä on totuus, mutta jotain tarttis tehrä. Taustaryhmä--> miten talous?
Jos palkanmaksu tökkii, vaikuttahan se työtä tekevien pelaajien motivaatioon.

Jouluna treenattiin hyvin, tammikuussa treenattiin huonosti--> ja se näkyy kentällä.
1.Jos rahaa riittää, niin sitten mennään näin. Päivä kerrallaan fiiliksen mukaan.
2. Tai sitten, jos talous on tiukoilla ja palkanmaksu tökkii, niin päästää kalleimmat pelaajat pois ja painaa muilla pelaajilla loppukausi. Nuorille lisää vastuuta. Onnistujille soppari käteen ensikaudelle.
3. Valmennukseen muutos.

Vai onko korona ajan "arvostettu" SM-mitali edelleen kiikarissa?
 
Viestejä
953
Näkisin Kotkan suurimmaksi puutteeksi rosterin kapeuden, neljällä pelaajalla on vaikea voittaa pelejä. Daniels, Kuukkanen, Herrala, Pounds, Latimer ja Rautasalo eivät ole saaneet annettua riittävää panosta joukkueelle (ainakaan tilastojen mukaan). Ehkä potentiaali on saavutettu, ainakin osalla, vaikka minuuttejakin on tullut aika paljon?

Miksi näin on? Budjetti lienee ollut aika tiukilla jo kesän aikana, varsinkin kun mukana on pari kalliimpaa jenkkiä (oletetusti). Kamisen aikaan on aiemminkin tullut vaikeita jaksoja, ja sitten peli on lähtenyt rullaamaan. Nyt voi tietysti olla toisin, mutta Tompan näytöt aiemmilta vuosilta on melko vakuuttavat.

Pudotuspeleihin pääsyn pitäisi olla selviö, Lahti-peli ratkaisee varmasti paljon miltä sijalta. Kymenlaakson derbystä pitäisi tulla ”varmat pisteet” ja yhden jenkin Nokiakin on voitettavissa. Eli ei kai kausi nyt niin huono ole, vaikka peli-ilme onkin ollut mollivoittoinen viime aikoina?
 
Viestejä
9 123
Tompan valmentajaura lopullisesti paketissa Kymen Sanomien jutun mukaan.

Hattua nostaa Mestarille. Teki ULTIMATE UHRAUKSEN joukkueen puolesta. Ei pelkästään hommat Kotkassa vaan koko ura naulaan. KOVA!

Tomi uhriutui meidän puolestamme.

1366472.jpg
 
Viestejä
39
Tompan valmentajaura lopullisesti paketissa Kymen Sanomien jutun mukaan.

Hattua nostaa Mestarille. Teki ULTIMATE UHRAUKSEN joukkueen puolesta. Ei pelkästään hommat Kotkassa vaan koko ura naulaan. KOVA!

Tomi uhriutui meidän puolestamme.

1366472.jpg


 
Viestejä
9 123
Viestejä
2 290
Tää Korisliigan kausi on Koronan kanssa ollut oikeastaan ihan perseestä, mutta pakko myöntää, että värikkäitä tapahtumia on silti riittänyt monellakin rintamalla.
 
Viestejä
99
Tuon enempää uhriutumalla ja marttyyriksi heittäytymällä ei voi enää omaa epäonnistumistaan koristella. Jos muutosta suuntaan ollaan vailla, niin tää pieni suuri mieskin voisi livahtaa samasta ovenraosta.
 
Viestejä
218
Hieno ja suoraselkäinen päätös Coach Kamiselta. Respect.
Koko staffi uusiksi vaan yhdellä kertaa, niin hyvä tästä vielä tulee!

Perhekossu vetoa, niin ensi kauden kaksikkona nähdään Pekan mestarivalmentajat R. Mäkelä - H. Laine?

Go Green!!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös