Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
1 645
Viestejä
2 997
Olipa hyvä juttu, missä mentiin vähän pintaa syvemmälle. Bunkkeri-Parkkiselle kaikki glooria.
Kyllä. Pakko myöntää, että kuuluin itsekin siihen ryhmään missä epäiltiin Laurin kesäharjoittelun tasoa. Kyllähän se EM-kisoissa jo näkyi, että asioita on tehty oikein, mutta kun se pelaaminen vielä siirtyi sellaisenaan myös NBA-kentille, on pakko jälleen kerran tunnustaa olleensa aivan kujalla Laurin tekemisestä. Paljon paremmin ei olisi voitu onnistua. Kiitos Parkkinen, että korjasit meidän kaikkien aikojen parhaan pelaajan uran suunnan!
 
Viestejä
352
Oma fantasiani Laurin peliuran lähimmän jatkon suhteen.

Olen kyllästynyt odottamaan sitä päivää, että Lauri saisi pitkäksi aikaa rinnalleen yhden hyvän ja korintekovaarallisen peliärakentavan pointin. Antaa jumalauta olla. Katse kääntyy Denveriin. Toivoisin, että Lauri pääsisi nauttimaan siitä Jokicin pelinrakentamisesta, mistä Aaron Gordon nauttii nyt.

Näin se menisi.

Jos Denver ei tänä vuonna voita mestaruutta, siellä mietitään kuumeisesti, miten kummassa Jokicin pelivuosista saataisiin varma mestaruus irti. Seurassa aletaan miettiä, mitä pelipaikkaa olisi mahdollista vielä upgreidata sopivalla treidillä. Jokic on tietysti korvaamaton, Murrayn panoksessa ei ole paljon parantamisen varaa, mutta vaikka Gordon on todella hyvä pelaaja ja pelaa lähes täydellisesti Jokicin kanssa yhteen... voisiko ison laitahyökkääjän paikalle löytää jonkun vieläkin vaarallisemman pelaajan, jonka samalla täytyisi olla ennen kaikkea joukkuepelaaja, ja suostua siihen, että Jokic on hyökkäyksen napa.

Vastaus on aika ilmeinen; Markkanen

En tiedä mitään Denverin varausvuoroista tuleviin vuosiin, mutta Denver kauppaa varauvuorohullulle Aingelle Gordonin lisäksi kaiken mitä kaapista löytyy. SItten vaan voitetaan seuraavat kolme mestaruutta. Markkasen statsit putoaisivat jonkun verran tästä vuodesta, mutta tämän vastapainoksi hän olisi osa NBAn uusinta dynastiaa, ja me esimerkiksi Suomessa saisimme monta vuotta seurata vähän erilaista NBA-korista.

Who says no?
 
Viestejä
1 875
Who says no?
Ainge.

Nuggetsilla ei ole muuta kaupattavaa kuin oma 2029 1-kierroksen varauksensa. Gordonilla ja mitä ikinä muuta siihen paketoisivatkaan ei ole kovin suurta arvoa Jatsille. Ja niin kauan kuin Jokic pelaa (eli koko tämän vuosikymmenen), Nuggetsin ykkösvarauksetkaan eivät olisi läheskään yhtä arvokkaita kuin vaikkapa Minnesotan - oletus- ja odotusarvo kun on 25+ sija.
 
Viestejä
1 214
En tiedä mitään Denverin varausvuoroista tuleviin vuosiin,
EIpä noita juuri ole koska Stepien-säännön takia heidän tulee käyttää jäljellä olevat vuoronsa 2027 asti itse. 2029 taitaa olla sitten 1. kaupattavissa oleva. Kakkosia on mutta ne eivät varmaan Aingelle napostele. Toisekseen Aaron Gordon on tehoissa hyvin lähellä Lauria, (ottanut huiman harppauksen tällä kaudella) joten epäilen ettei Lauri juuri vaihtoehtona kiinnostele, ja lisäksi Michael Porter Junior on vaihtoehtona Laurille myös.
E: Susi ehti ennen mutta veikkaan että kiinnostusta puolin ja toisin ei ole.
 
Viestejä
549
Osaako joku kertoa miten nba-pelaajan palkka karttuu playoff pelien aikana. Eli miten esim Laurin 16 mil kausipalkka nousee mahdollisten lisäpelien takia.
Muistan joskus lukeneeni että esim Kobe jakoi nuo rahat joukkueen huoltoryhmälle jne mutta en muista summia.
 
Viestejä
77
Who says no?
Enpä usko, että Denver olisi kiinnostunut vaihtamaan Gordonia Lauriin, koska Gordon on puolustuspäässä niin paljon Lauria parempi ettei vaihto olisi kokonaisuutena kovin hyödyllinen. Varsinkin kun ottaa huomioon Jokerin puolustuspään tason eli Jokerin rinnalla kannattaa olla joku mahdollisimman hyvä isokokoinen puolustaja eli esimerkiksi Gordon.

Mutta Porter jr:n vaihto Lauriin voisi kiinnostaa Denveriä paljon enemmän, koska Lauri ja Porter jr ovat oikeastaan pelaajaprofiileilta aikalailla samanlaisia, mutta Porter jr on vain paljon enemmän saikulla ja tienaa paljoni enemmän kuin Lauri.

Se olisiko Porter jr yhtään Utahia kiinnostava pelaaja on sitten kysymysmerkki vastakkaisista syistä kuin Denverin kiinnostus Laurista, mutta ainakin Porter jr olisi vuoden nuorempi ja samassa kaupassa Jazz voisi laittaa jonkun vähemmän tärkeän pelaaja mukaan, jotta saataisiin palkat täsmäämään.
 
Viestejä
352
Mutta Porter jr:n vaihto Lauriin voisi kiinnostaa Denveriä paljon enemmän, koska Lauri ja Porter jr ovat oikeastaan pelaajaprofiileilta aikalailla samanlaisia, mutta Porter jr on vain paljon enemmän saikulla ja tienaa paljoni enemmän kuin Lauri.

Huippua! Eli fantasia vielä vähän sinnittelee. Fantasia-maassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös