Koripallo.com

Lauri Markkanen - mies ja legenda

Viestejä
167
80% Laurin "leikkauksista" on ajan ja energian tuhlausta. Mies tekee näitä konemaisia c-junnukaartoja, joissa puolustaja on koko ajan hyvissä asemissa itsen ja korin välissä eikä minkäänlaista etua ole saatavissa. Ei siihen tule NBA:ssa palloa, ihan hyvästä syystä. (Liike kentällä on sinänsä aina hyvä asia, ja useinhan Markkanen on säntillisenä poikana ainoita, jotka viitsivät sitä pitää yllä.)

Liigassa kaikki lähtee pallonkäsittelijästä. Niin se vaan on. Silloin kannattaa leikata kovaa, kun jossain muualla on omalle joukkueelle syntynyt etu ja oma puolustaja miettii pallolliseen auttamista. Kyllä Lauri tätäkin teki alkukaudella ihan hyvin ja palloa tuli käteen enemmän kuin nyt, mutta viime aikoina mies on ollut selvästi haluttomampi liikkumaan kaarelta kovaa. En tiedä onko jalka pipi vai houkuttaako kolmosen äärellä päivystäminen nyt enemmän kun heitto vaihteeksi uppoaa.

Asiallinen viesti. Kiitos siitä! Olen aika pitkälti samaa mieltä.

Usein Laurin leikkaukset todella ovat sellaisia "tällä tavalla kuuluu juosta ja vähän näytän että tähän voi syöttääkin", mutta todellinen uhka niistä puuttuu. Ehkä ne tosiaan ovat vain settejä, jotka tulee, no, toteuttaa... Välillä tämä sama ongelma on myös tilanteissa, jossa Lauri haluaisi pallon. Varsinkin kaarella. Mies juoksee itsensä puolittain vapaaksi, jolloin syöttö siihen olisi uhka menetykselle. Niihin varsinkin pitäisi saada lisää tekemisen makua! BlackMamba-mentalityä, mitä olen peräänkuuluttanut ennenkin!! Tai pitäiskö Laurin tapauksessa sanoa Ivan Drago -mentalityä!!

Mutta! Onhan Laurilta nyt nähty ihan hemmetin kovia leikkauksia tällä kaudella ja niihin myös upeita passeja! Sitten on se kolmas tapaus, jossa mies taistelee itsensä vapaaksi postissa viiden sekunnin aikana erittäin kovaa puolustusta vastaan ja joku samperin Sexton päättää 92,5% kerroista ajaa itse... Ne ovat kyllä turhauttavia. ... Chicagossahan oli lisäksi paljon sitä, että Laurille yritettiin hakea syöttökulmaa, mutta tämä Dunn-Holiday-Blakeney -osasto ei vaan keksinyt keinoa miten pallon saisi yhden pelaajan ohitse postiin... :D

Late on suoritunut mielestäni kohtuudella, Conleyn ollessa sivussa. Kunhan MC taas parketilla, niin alkaa taas tapahtua. Masentaa aina puolipäivää huonot ratkaisut ja hävityt pelit. Eikä helpota yhtään kun Toivoton sivaltelee heti kun on saumaa. Mutta paljon on vielä viihdettä tarjolla. Hienoa, että Ruutu näyttää Utahin matseja nyt koko Markkaskuun!

Hyvä viesti ja hienoa nähdä foorumilla uutta porukkaa. Tervetuloa mukaan!! :)
 
Viestejä
1 505

D3714643-91FF-467F-8AA7-30921973CCEC.jpeg

e79d4e57ad5449fdae26f22f524b9bc1.jpgMarkkanen sen verran kova mies ja legenda, että tällä hesari saa lisää tilaajia. Aika harvoin urheilujutut on maksumuurin takana.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
282
Oi Pyynikki! Sää et kyllä petä. Mistä sää kaivat näitä sun tietoja, ja miltähän se tuntuu, kun sää sitte isket tämmöttiseen kultasuoneen... Jos nyt itse katson näitä kahta listaa, niin ehkä tossa jälkimmäisessä on mun mielestä hippasen pelikelposempaa porukkaa. Ero ei oo suuren suuri – näähän on kaikki äijät NBA;n tämän hetken ehdotonta parhammistoa! – mutta kyllä mää näistä kahdesta muodostuvasta jengistä ilman muuta kannatan kuitenki tota kakkosta, ja toivon tietysti kovasti, että peli näiden välillä ei ratkee ainakaan vapareilla.
 

3PO

Viestejä
141
Jos pitäisi noiden kahden joukkueen väliltä valita, niin ei jää kauheasti arvottavaa.
Alempi anytime ja kuten tyko von totesi, niin uskon ettei vapareilla ratkea peli.
 
Viestejä
247
Lauri asiantuntijoiden papereissa MIP. Kahden kauppa SGA:n ja Laurin välillä. Veikkaan, että tämän voittaa se kumpi pääsee pidemmälle joukkueen kanssa.

 
Viestejä
1 434
Alkaa oksettamaan nämä Pyynikin postaukset.
Täh?

En kirjoittanut sanaakaan, laitoin vaan mielenkiintoisen twiitin. Markkanen on perinteisesti ollut äärimmäisen varma vapaaheittäjä varsinkin pelien lopussa, tällä kaudella käsi on tärissyt huomattavasti aiempaa useammin. Ei tästä nyt kannata verenpainetta nostaa, en vaan olisi kuvitellut Laurin tällaisella listalla esiintyvän.

Mitäs jos keskityttäisiin taas Markkaseen eikä meikäläiseen. Jos ei halua postauksiani lukea, siihen on foorumilla helppo keino olemassa.
 
Viestejä
387
Screenshot_20221214-202403__03.jpg


ANALYSIS

This season has completely reframed the Lauri Markkanen experience. It’s clear now, after seeing Markkanen thrive in Utah, that he’s much more than a supporting big who can keep the floor spaced. Markkanen has become a star in his own right, and a big-time, no-maintenance scorer at the heart of one of the league’s best offenses.
It’s all about variety. Markkanen is a deadeye shooter if you leave him open on the perimeter, which is a bit of a problem considering all the ways he can make himself available. The sweet-shooting 7-footer slides along the arc to spring himself open; he pops off screens to give his guards an outlet; and, in a manner that seems impossible for a player his size, he’ll run around pin-downs to curl and fire like he’s a stretched-out Reggie Miller.

Markkanen still doesn’t have the handle or the footwork to create on demand, but with so many ways to set up his jumper and attack off the threat of it, the lack of iso scoring hardly matters. Markkanen can be dominant on his own terms, simply by operating within the flow of the game. All it took to get him to that level was to move the ball and let him operate more like a wing—and even try his hand at guarding them, rather than fight so many losing battles inside. —Rob Mahoney

Koko juttu
 
Viestejä
1 377
Olipa hyvä analyysi Markkasesta. Aika usein nämä tuntuvat ihan isojen medioidenkin (a'la ESPN:t ym.) kohdalla olevan niin pintapuolisia, että jotain Jatsia on katsottu kaudessa yksi peli ja kolmet highlightit. Nyt on nostettu täysin oikein esille Markkasen vahvuudet, miten ne tulevat vaivattomasti osana joukkuepeliä, vastaavasti missä on vielä puutteita ja hyvin järkevä teoria sille mikä on kasvun takana.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös