Koripallo.com

MU19 2023-2024

Viestejä
362
Tietääkö joku missä O.Federiko pelaa ensi kaudella? Ei kai -04:na ole enää pelikelpoinen U19-sarjaan.
Ei ainakaan basketin mukaan Suomessa missään, mutta Driven kanssa kai niitä ulkomaan pelejä ja Eybl 20sarjassa. Lähtö yliopistoon basketin mukaan tosiaan vasta syksy 24. Mahtuis varmaan halutessaan miesten divariinkin pelailemaan?
 
Viestejä
105
Driveen siirtynyt roppakaupalla pelaajia muun muassa Pyrinnöstä. Basketin sivuilla oli juttu, jossa muistuteltiin kovasti alaikäisten pelaajien rekrytointi säännöistä.
Missähän lienee yhteys näiden kahden välillä...
 
Viestejä
362
Sinänsä ihan ymmärrettävää että jos lähdet opiskelemaan helsinkiin, espooseen tai jyväskylään niin vaihdat myös koripallojoukkuetta, aika rankkaa olisi junnulle matkustella treeneihin väliä tampere-hki 2kertaa päivässä?
 
Viestejä
37
Tässä tapahtui kyllä melkoinen moka. Rankingissa olisi ilman muuta pitänyt laittaa toinen joukkue ylös ja toinen alas - eikä samaan lohkoon. Drive olisi sitten itse voinut laskeskella, miten nappulat kannattaa asetella. Mahdollistettiin venkoilu ja koripalloilullinen oikeusmurha. Ja onko näitä 100 pisteen turpaanottoja edes kiva pelata?
 
Viestejä
5
Tais olla niin, että ennen rankingin tekoa Driven piti tehdä 2 tasaista jengiä.. mut sit oli kai mieli muuttu rankingin teon jälkeen..
 
Viestejä
170
Korjataan sen verran että Driven pelin aikana tilastot oli livenä, pelin sulkemisessa oli vissiin koomattu jotain kun tulivat vasta yön yli saataville.
 
Viestejä
170
Aivan liian aikainen katsaus tämän vuoden sarjaan.
Kaikki joukkueethan eivät ole vielä edes aloittaneet pelejään, Lahti ja Topo aloittavat keskinäisellä seuraavana viikonloppuna, ja toisaalta Puhu on ehtinyt pelata jo kolme. Jos katsellaan vaikka sarjataulukon järjestyksessä miten kausi on alkanut.

Turku on voittanut noin 20 pinnalla molemmat pelinsä, ja yllätys on lähinnä että Helsingin Namika kaatui noin reilusti. Joulukuun alussa Turkulaisilla sitten syksyn ennakkoon kovimmat pelit, parin päivän sisään sekä parempi Drive että Topo.
Puhu on jo nyt voittanut enemmän pelejä kuin viime kaudella. Karsintojen hengen mukaisesti niukkoja muutaman pisteen voittoja Hyvinkäästä ja Hongasta. Näyttäisi siltä että Puhu on paitsi parempi kuin viime kaudella, myös parempi kuin ainakin omat ennakko-odotukset. Hyvä niin!
Drivesta ei nyt osaa keskinäisen höntsän perusteella sanoa muuta kuin että nyt tiedetään ketkä kummassakin joukkueessa pelaavat. En jaksanut kaivella U17 VK1-tilastoja sen tarkemmin että ketä siellä on pelannut, mutta punaisesta Drivesta ainakin valtaosa pelaajista on ilmoitettu myös U17 VK1 kokoonpanoon. Täällä on muuten ollut paljonkin puhetta Drivesta, mutta se on ehkä jäänyt huomaamatta että aika sujuvasti löytyi uuteen seuraan peräti 53 junnua (liiton lisenssihaun mukaan). Palataan peliesityksiin sitten kun on joku kilpailullinen ottelu pelattu.
Pyrintö menetti ainakin kolme kaveria Driveen kesän aikana. Ainoa peli punaista Driveä vastaan toistaiseksi, joten tästäkään on paha sanoa mitään.
Helsingin Namika voitti Hongan ja hävisi Turulle. Honkaa vastaan kolme jaksoa oli varsin tasaista, sitten Namika meni menojaan. Yhteistyö 1A-joukkueen kanssa on ilmeisen läheistä, ja oletettavasti Namika parantaa otteitaan kauden myötä kun M1A-peleistä ja treeneistä tarttuu oppia.
Lahti ja Topo ovat vasta treenanneet, pelit vasta alussa. Tämä on varmasti ainakin Munkassa maistunut, loukkaantumisia on saatu paranneltua.
Hypo on pelannut vasta yhden pelin, mutta jo tässä kohtaa mietyttää veljesten kuormitus. U19 35 min per peli, M1B yli 20 min per peli ja vielä M1A Järvenpäässä. Treenit päälle. Toivottavasti paikat kestää. Muutenkin avauksen pojat vetävät isoja minuutteja. Tässä on vähän semmoista viime kauden Kouvojen henkeä, toivottavasti joukkueen kausi ei lässähdä loukkaantumisiin.
Honka vetää vielä kiikareilla. Huhut kuitenkin kertoo että penkillä on paljon enemmän henkeä kuin viime kaudella ja peli-ilme on oikeinkin positiivinen. Katsellaan muutama peli lisää ennen kuin tuomitaan sijoitusta sarjataulukossa.
Drive Red. Noh. Tästä varmaan tulee liiton systeemiin jotain muutoksia.

Ainakaan vielä ei voi sanoa että olisi ollut varsinaisia yllätyksiä. Ehkä vähän tylsää että tiukkoja pelejä on ollut vasta kaksi, niistä molemmista Puhu on kerännyt henkistä pääomaa ja onnistumisen elämyksiä. Palataan joskus itsenäisyyspäivän tienoilla toivottavasti vähän viisaampina.
 
Viestejä
1 127
Täällä on muuten ollut paljonkin puhetta Drivesta, mutta se on ehkä jäänyt huomaamatta että aika sujuvasti löytyi uuteen seuraan peräti 53 junnua (liiton lisenssihaun mukaan).
Tämän jutun perään minäkin kyselin pari sivua sitten:
Lähinnä kiinnostaisi, että saiko Justice kaikista muista seuroista parhaat pelaajat tuonne vaiko mitä?
Vai saiko ensimmäiset penkiltä tulevat? Vaiko ykkösjoukkueen viimeiset vaiko miten?

Joka tapauksessa miten voi olla, että saa kasaan sellaisen joukkueen joka pyyhkii kaikilla lattiaa?

Jos sai joka seurasta parhaan pelaajan, niin miten se voi olla mahdollista? Vaikka lupaisi mitä, niin kyllä tuollaisten täysi-ikäisten nyt hieman pitää itsekin ymmärtää, että mikä voi olla mahdollista jne.. Jos taas parhaat pelaajat halusivat itse muodostaa Golden State Warriorssin niin so be it.

Jos taas hän sai seuroista ne 6-9 pelaajat, niin olisikohan muilla seuroilla peiliin katsomisen paikka, että eikö osattu nähdä minkä tasoisia kavereita siellä penkillä on ja mistä syystä ne eivät pelaa enemmän..

Ja lisäksi jos nyt on GSW niin kyllä silläkin on suuri merkitys mitä siellä treeneissä tehdään, muuten kuihtuu pelitaidot muutamassa vuodessa, tai siis muut menevät ohitse, jotka kunnon valmennuksessa ovat. Sellaisen kuvan olen saanut, että Justice on erittäin vaativa, ja niin pitää ollakin jos ihan huipulle pelaajat mielivät. Ylilyöntejä ei tietysti saa olla
Vastaus oli, että Omniasta siirtyivät.. Oliko Omnialla edes 53:a junnua..
 
Viestejä
26
Tämän jutun perään minäkin kyselin pari sivua sitten:

Vastaus oli, että Omniasta siirtyivät.. Oliko Omnialla edes 53:a junnua..
Drive aloittanut toimintansa nyt myös nuoremmissa. Jo u15 sarjassa Driven joukkue ja siitä ylöspäin. Kaikki joukkueet täynnä pelaajia, joista en usko monenkaan olevan edes kokoonpanoissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös