Koripallo.com

Puolivälierä 2024: Seagulls - Kobrat

Ottelusarjan voittaja?

  • Seagulls

    Ääniä: 31 83,8%
  • Kobrat

    Ääniä: 6 16,2%

  • Äänestäjiä
    37
  • Poll closed .

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Viimeksi muokattu:
Viestejä
75
Äänestyksessä joku painanut voittoa Lapualle ja aprilli päiväki on vasta huomenna, liekö vahinko laukaus :D
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
Runkosarjan voittaja Seagulls kohtaa puolivälierissä alemmasta jatkosarjasta pudotuspelipaikkansa lunastaneen Kobrat. Kysyimme molempien joukkueiden valmentajilta kolme kysymystä.

 
Viestejä
1 686
Kyllähän lokkien pitäisi tämä harjata melko selkeästi, mutta ylimielisyys vastaan paineeton pelaaminen, erityisesti kobran yksilötalenttia vastaan saattaa kostautua. Lapua ei ole ollut Gullsille perinteisesti kovin helppo paikka voittaa, joten ensimmäisen vieraspelin tiputtaminen saattaa kostautua pitkänä sarjana. Terveillä kokoonpanoille ja "normaali tasolla" suorittamisella tämä saattaa kuitenkin olla itselle harmillisesti se tylsin sarja tällä kierroksella.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721

Viime kaudella Seagulls viimein nappasi sen kirkkaimman mitalin ja pääsi nostelemaan Pantteri-patsasta, mitä seura oli tavoitellut vuosikaudet. Rene Rougeau kuitenkin vakuuttaa, että minkäänlaista mestaruuskrapulaa ei ole, vaan joukkueen motivaatio on yhtä kova nytkin.

– Kyllä nälkää riittää. Meillä on uusia pelaajia, pelaajia jotka eivät ole voittaneet aiemmin, joten he ovat erittäin nälkäisiä voittaakseen nyt. Samoin me, jotka olimme mukana viime kaudella, mekin olimme nälkäisiä toistamaan sen mestaruuden ja osoittamaan, että se ei ollut tuurista kiinni.

– Tammi-helmikuussa olimme hieman liian tyytyväisiä joukkueena. 12 ottelun voittoputkessa on helppo laiskistua vähäsen. Tarvitsimme sen herätyksen. Se oli aika karu herätys meille. Kun olet sarjakärki, jokainen vastustaja haluaa voittaa sinut ja pelaa täysillä. Meidän piti pystyä pelaamaan samalla intensiteetillä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 721
 
Viestejä
1 686
Toinen voitto onnistuttiin hakemaan, taas ei ihan helpoimman kautta. Positiivisesti voisi nähdä, että vaikeiden pelien voittamisesta on hyvä saada kokemuksia. Toisaalta 4 pinnan voitto koko matsin ajan tiukasta pelistä (vaikka vieraissa) ei varmaan ollut se ylikävelyn odotus 1.-8. parista. Vielä pitäisi torstaina voittaa, jotta toinen reissu Lapualle säästyy. Joko Kobran selkäranka on katkennut vai tulevatko lokit toista kertaa peliin nokka pystyssä? Toivottavasti hallilla enemmän porukkaa kuin ekassa pelissä sentään.
 
Viestejä
162
Etenkin lopussa oli kyllä vaikeaa mutta vierasvoitto on vierasvoitto. Eikä Kobrat huono jengi ole. Vaikea kuitenkin nähdä ettei sarja katkeaisi torstaina.

Ekassa pelissä näkyi varmaan Gullsin tämän kauden uudistus, jossa kausikortit eivät enää kata playoffeja... huono idea :D
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös