Koripallo.com

Suomalaiset koripalloilijat Euroopassa

Viestejä
232
fi.unibet.com näyttää. Rekisteröityminen ja itse aikoinaan syötin pohjarahan eur 10,-. Voi olla, että vähempikin riittää. Kuva samanlainen kuin veikkaus TV:ssä eli ei täysi ruutu.
 
Viestejä
2 462
Reggiana katkaisi tappioputkensa, 83-74. Petskulle 12 min, 3/2 ja 2 syöttöä.

Siitä se taas lähtee, neljän viikon päästä huippukunnossa sitten. :)
 
Viestejä
2 402
Onneksi Petsku pelaa FIBAn alaisessa eurosarjassa. Jos kyseessä olisi Euroliiga tai Eurocup saattaisi muuten elintärkeät maajoukkueottelut jäädä väliin. Aina voi tulla muita esteitä matkaan (loukkaantuminen tai Covid-19 esimerkiksi), mutta ainakin nyt ei ole riskinä, että otteluaikataulut seurajoukkueessa ja maajoukkueessa menisi päällekkäin.
 
Viestejä
1 087
Onkohan kellään tietoa Aidoon otteista Espanjan kolmannella tasolla?
Sopimus on nyt purettu. Fiifi ei ole toistaiseksi tästä maailmasta löytänyt itselleen oikein paikkaa missä pelata.
 
Viestejä
5 713
Sopimus on nyt purettu. Fiifi ei ole toistaiseksi tästä maailmasta löytänyt itselleen oikein paikkaa missä pelata.
Pääsikö Aidoo missään vaiheessa pelaamaan Espanjassa? Luulisi, että kunnossa ollessaan käyttöä vielä löytyisi Suomestakin?
 
Viestejä
19 424
Katajaan! Katajassahan on juuri Aiduun kokoinen aukko puolustuksessa. Ja ei varmasti ole kallis pelaaja. Ruokapalakalla...?
 
Viestejä
19 424
Ehei. Aiduun keikkahan meni huonosti vain hyökkäyspuolella. Puolustuksessa esim. Katajan nykyisiin jenkuloihin verrattuna olisi ihan ykköskorin jäbä. Hyökkäyspuolella pistettäisiin kaikenlainen kuljetus/heittokielto....

Tänne vaan. Ja sanoihan Törmäläkin päivän epistolassa, että kaikkea pelaajien suhteen koko ajan kartoitetaan.....

Onkos muuten Markkas-Pekka vielä missä kunnossa? Siinä olisi kyllä täydellinen tulppa näiden kaiken maailman Treiniemien ja muiden täysin nimettömien ja kädettömien jätkien läpiajoihin. Ja Pekka muistaisi myös muistuttaa tumareita tukijalan vaihdoista ....Olisihan siinä nää kaikki Selekeet ynnä muut hilijaa ja pillit taskussa....

Miksikähän muuten Vanttaja ei saanut tuossa surullisen kuuluisassa Ura-Tappiossa minuuttiakaan. Onko koirankopissa vaan niin iso luu, ettei kannata lähtee hötkyilemmään kentälle? Jokuhan voi aina luun napata....
 
Viestejä
2 462
Juu, Aidoo on hyvä puolustaja. Ilmeisesti siellä Joensuussa jotain meni pieleen, harvemmin suomalaiset vaihtaa joukkuetta kesken kauden.
 
Viestejä
1 268
Mitäs kaikkia kanavapaketteja teillä on koriksen seuraamiseen? Itellä ruutu (korisliiga,divaria,naiset, nba) ja viaplay josta Euroliiga. Vähän vaikeasti näitä on eri paketteihin ripoteltu, esim Elisalla saksan ja espanjan liigat ja eurosportilla(discovery) löytyy lega a eli italian liiga
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös