Koripallo.com

Suomalaiset koripalloilijat Euroopassa

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 531
Liettualainen koristoimittaja pitää Iisaloa mahdollisena Zalgirisin uutena valmentajana.

 
Viestejä
3 505
Liettualainen koristoimittaja pitää Iisaloa mahdollisena Zalgirisin uutena valmentajana.



Mielenkiintoinen tilanne , jos totta. Iisalon CV ei kuitenkaan ole kovin ihmeellinen, ainoastaan viimeinen kausi erinomainen, jos ei oteta huomioon lopputurnausta.
2015 Honka putosi sarjasta. 2016 Merlin putosi sarjasta. 2017 ei nousua kakkossarjasta 2018 nousu BBL:ään, 2019 juusi ja juuri säilytetty sarjapaikka, 2020 hyvä kausi.
Iisalo voi olla erinomainen valmentaja, tämä CV ei vielä sitä todista. Mutta olisihan tuo huikea juttu jos toteutuisi.
 
Viestejä
214

Kiitos linkistä.

Erinomainen juttu Toikasta ja myös hyvä sisäpiirin vilkaisu Viron perusteelliseen hakuprosessiin, sekä surulliseen ensimmäiseen päävalmentajavuoteen.

Jutussa monia hyviä helmiä Toijalan suusta, mm. nämä: "
https://www.hs.fi/

”Kotimaan liigassa kova”, Toijala täsmentää heti.

”En ollut mitenkään lahjakas, mutta olin saanut työnteon lahjan ja pääsin lähelle maksimiani. Toivottavasti nykypelaajat menevät pidemmälle.”
 
Viestejä
4 061
Olikos tuo Aidoon Lapuan reissu parempi kuin Kaarinan ja Joensuun pätkät? Potentiaalia on edelleenkin vielä lunastamatta, ehkä reilustikin. :)

Sekä Fifiillä että Fiffillä. ;)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 061
Palmin matsi alkoi juuri VeikkausTV:ssä, Italian Super Cupia. Taisi olla jopa avauksessa.

Ekan jakson tehot 2/2, kerran blokattiin palmimainen ajo. Hyvää tekemistä puolustuspäässä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 061
Jos näin oikein, niin puolusti lähes koko ensimmäisen jakson Bolognan Fletcheriä, joka pelasi Kaarinassa viime kaudella.

Ruusuvuoren matsi vähän häiritsee seuraamista. ;) Ja viidenteen erään sekin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
4 061
Palmi pelasi lopulta 21 minuuttia, tehot 9/6. Cremona hävisi, tosin Bologna pelasi neljällä jenkillä Cremonan yhtä vastaan. Tämä varmaan lisäsi myös Topiaksen peliaikaa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 531
 
Viestejä
4 061
Laitetaan jo ajoissa, ettei dementia yllätä: huomenna Cremona pelaa Bolognaa vastaan klo 21.30, Veikkaus TV näyttää taas.
 
Viestejä
928
Sara Rokkasen ja Marianne Kalinin Embutidos Pajariel Bembibre on pelannut Espanjassa jo muutaman treenimatsin. Ekassa matsissa Bembibre vastassa oli viime kauden sarjassa Bembibren yläpuolelle, eli toiseksi viimeiseksi sijoittunut Quesos El Pastor, jonka Bembibre kaatoinselvin numeroin 87-61. Kalin pääsi pisteiden makuun upottamalla 5 pistettä. Toisessa matsissa vastassa oli sama Quesos El Pastor ja voimasuhteet olivat kääntyneet päälaelleen, sillä tällä kertaa voitoin vei Quesos El Pastor numeroin 66-58. Rokkanen pelasi 12 minuuttia, teki 5 pistettä ja haki yhden levypallon. Kalinille kirjattiin 21 minuutissa 2 pistettä, 1 levari ja 1 syöttö.

Kolmannessa treenimatsissaan Bembibre kohtasi sarjan kovimpiin joukkueisiin kuuluvan, maajoukkuepelaajia ja WNBAn portteja kolkutelleita pelaajia vilisevän Perfumes Avenidan. Salamancalaiset olivat tällä kertaa aivan liian kova vastus Bembibrelle ja ottelun lopputulos oli tyrmäävä 30-68. Molemmat suomalaiset olivat avauksessa. Bembibren valmentaja Pepe Vasquez peluutti joukkuettaan varsin tasaisesti, kun kaikkien peliajat jakautuivat 14 ja 21 minuutin välille. Kalin pelasi 19 minuuttia ja hänelle kirjattiin 2 pistettä, 1 levypallo sekä yksi riisto. Rokkanen puolestaan oli kentällä 14 minuuttia ja siinä ajassa viimeisteli 3 pistettä ja haki 2 levypalloa.

Espanjan naisten pääsarja, Liga Femenina Endesa, alkaa jo ensi viikon viikonloppuna eikä Bembibrelle ole merkitty enää lisää treenimatseja. Suomalaisten joukkue avaa kautensa kotisalissaan, kun vastaan juoksee baskijoukkue IDK Euskotren Donostiasta (aka San Sebastianista). Ottelu alkaa tämän hetken tiedon mukaan (Espanjassa asiat voivat muuttua pikaisellakin aikataululla) ensi viikon lauantaina 19.9. klo 19:15 Suomen aikaa. Se tarkoittaa myös sitä, että ottelu aloittaa Liga Femenina -kauden tänä syksynä. Matsi näkyy todennäköisesti Espanjan koripalloliiton Canal FEB -nettitv-kanavalta, joka on vapaasti katsottavissa myös Suomessa. Jos suomalaisten otteita ei kahdella ensimmäisellä kierroksella kuitenkaan pääse Canal FEBillä näkemään, niin kolmannen kierroksen ottelu Spar Gran Canariaa vastaan näytetään Twitterissä tämän hetken tiedon mukaan lauantaina 3.10. klo 19:15 Suomen aikaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös