Koripallo.com

Susijengi EM-kisoissa 2022

Viestejä
181
Mitä ihmeen järkeä Maxhunin olisi mennä johonkin Sloveniaan? Hollannin mestarissa isoja minuutteja per matsi ja Hollannin liiga on Slovenian vastaavaa kovempi. Slovenian liiga on rankattu niukasti korisliigan edelle. Maxhuni ja Jantunen pelasi viime kauden käytännössä samaa liigaa, molemmat voitti toisensa kotikentällään. Ainoa minne hän siirtyy on pakostikin oltava aivan näitä euroopan kärkisarjoja, näytöt on sen verran kovaa tasoa ja muutenkin tunnettu pelaaja nuorten peleistä ollut fiban ja Nban järjestämillä yhteisleireillä aivan kuten Markkanen aikanaan oli. Puhutaan todella isosta talentista.

Kantosen liigatasoon en ota kantaa, selvästi jää Maxhunin ja Littlen jalkoihin tulevaisuudessa yhä enemmän. En olisi vakuuttunut että on mm-kisajoukkueessa, hänen pitäisi olla parempi mitä Koponen nykyään ja ei oikein vaikuta siltä. Seppäläkään nyt niin huono ole että vailla mahdollisuuksia Kantosta vastaan.
Mun mielestä joku Saksan Bundesliiga joukkueen ykköspointiksi tai heikoimpien Italian liiga joukkueiden pointiksi vois Maxhuni mennä ja sen jälkeen jos kehittynyt parempaan joukkueeseen tai liigaan.
 
Viestejä
485
Mitä ihmeen järkeä Maxhunin olisi mennä johonkin Sloveniaan? Hollannin mestarissa isoja minuutteja per matsi ja Hollannin liiga on Slovenian vastaavaa kovempi. Slovenian liiga on rankattu niukasti korisliigan edelle. Maxhuni ja Jantunen pelasi viime kauden käytännössä samaa liigaa, molemmat voitti toisensa kotikentällään.
Hollannin liigassa on Maxhunin Den Boschin lisäksi vain toinen kovemman tason joukkue, ZZ Leiden. Muut sitten selvästi heikompaa tasoa joten ongelma tuolla hieman on, ettei tuu runkosarjan aikana, kun pelataan vain Hollannin joukkueita vastaan, tarpeeksi tasaisesti kovia matseja. Sloveniassa tosiaan sama ongelma kun kovia tiimejä on vain Olimpija ja Krka, mutta Olimpija pelaa myös Adrianmeren liigaa, joka on sitten ihan eri homma.
 
Viestejä
461
Laittaisin Seppälän aloitukseen ja peluuttaisin häntä täydet minuutit. Tekisin sen vastustajan hämäämiseksi. En usko, että Espanja olisi edes ajatellut tuollaista vaihtoehtoa. Suomi tarvitsee enemmän yllätyksellisyyttä ja juuri sitä Seppälän pelinjohtaminen minun mielestäni tarjoaa.


Sä vedät täällä kyllä hyvää rapalaa ja jengi nielee kilpaa ja tämä oli tähän astisista paras. Tuli spontaani huutonauru. "Täydet minuutit vastustajan hämäämiseksi". Anna palaa vaa lisää, hyvää settiä!
 
Viestejä
2 534
Voit lopettaa sen trollaamisen @KeegoMesh
Kukaan ei jaksa tuollaista katsella kun yrittää tosissaan puhua asioista
Ei kannata mennä henkilökohtaisuuksiin. Tunteella saa toki reagoida. Perustelen aina yksityiskohtaisesti väitteeni. Miten asiallinen omasta mielestäsi oli sinun kommenttisi?

Keskustelupalstalla on aina niitä, jotka yrittävät hiljentää vastakkaisen mielipiteen edustajia. Muista, että me emme keskustele politiikasta vaan koripallosta. Aina kannattaa kunnioittaa niitä, jotka olleet pitkään koripallon parissa mukana.
 
Viestejä
13
"Espanja saapuu tiistain puolivälierässä Susijengiä vastaan miehistöllä, joka on nuorentunut ja uudistunut sitten edellisten arvokisojen, mutta pelaa espanjalaisen koripallokoulukunnan hyveiden mukaan: älykkäästi, tehokkaasti ja joukkueella." Tätä kohti menty ja mennään nyt hienosti Tuovinkin johdolla! Joukkuepeli.
 
Viestejä
2
Peli ratkaisi mielestäni Suomen kokemattomuus ja Espanjan puolustustaktiikan muutos toisella jaksolla. Täyttyy muistaa että koripallossa yksi pelaaja voi tehdä eron yhdessä- kahdessa pelissä, harvoin se riittää voittamaan koko turnauksen. Silloin kun Espanja tasoitti Suomella ei ollut ratkaisuja eikä ratkaisijoita. Hieno peli joka tapauksessa, ei voi olla kuin ylpeä.
 
Viestejä
2 534
90p Espanjaa vastaan puolivälierässä oli paljon enemmän kuin minä uskalsin odottaa. Suomen hyökkäys toimi Serbia-ottelua lukuunottamatta erittäin hyvin. Se oli iso onnistuminen Tuovilta.

Espanjan toisen puoliajan 60p oli se syy miksi Suomi hävisi tänään. Suomen puolustuspelissä on eniten parannettavaa. Etukäteen tiedettiin, että Espanja pystyy paineistamaan Suomen pallon ylöstuojia ja niistä tulikin paljon menetyksiä.

Turnaus oli sekä tuloksellisesti että pelillisesti menestys. Pelkän fanittamisen ja hehkuttamisen lisäksi on tervettä pohtia millä osa-alueella Suomella olisi eniten kehitettävää.

Joukkueen kokoonpanovaihe meni pahasti vihkoon. Tuovi maksimoi tuloksen sillä kokoonpanolla mikä nyt tuli valituksi ja vältti isojen pelaajien virhevaikeudet. Mahdotonta sanoa joutuiko Suomi antamaan muille tasoitusta, kun niitä virheitä välteltiin.
 

Hx

Viestejä
61
Näytti siltä, että kun alun hurmio haihtui, valot olivat sittenkin hieman liian kirkkaat useammallekin nuorista pelaajistamme. Taisi myös Kroatia-peli viedä aikamoisen kasan joukkueen energiaa. Menetyksiä tuli aivan liikaa ja joukkueen paniikki Espanjan mentyä parhaaseen alasarjatyyliin paikkapuolustukseen oli paljon puhuva.

Positiivisella puolella on kuitenkin se, että nuoret pelaajamme ovat toivottavasti seuraavalla kerralla vastaavassa tilanteessa sen ratkaisevan verran kokeneempia tämän ottelun jälkeen eikä ensimmäisen pudotuspelikierroksen voittaminen toivottavasti vie ensi kisoissa ihan yhtä paljon bensaa joukkueen tankista. Myös pelaajien pääsy kovempiin sarjoihin hyvien EM-kisojen siivittämänä auttaisi kovasti asiaa.
 
Viestejä
2 534
Nyt ihan oikeasti jotakin vastuuta valituksista. Ketkä oli vihkoon menneitä valintoja, kenet olisi pitänyt valita tilalle - niin, että nyt oltaisiin välierissä? Nimiä kehiin.
Esimerkiksi tämä Nkamhouan tapaus. Se menee Tuovin piikkiin, jos Nkamhouan poisjäänti oli yllätys. Lisäksi hänellä olisi pitänyt olla Nkamhoualle sopiva korvaaja varalla.

Vaikka Nkamhoua olisi ollut mukana niin pitkiä pelaajia pitää ottaa enemmän mukaan maajoukkuerinkiin kasvamaan. Mikäli Tuovin mielestä piti jättä kotiin kasvamaan tai pakottaa eläkkeelle niin tulevaisuudesta pitää huolehtia.

Joukkue oli takamiespainotteinen niitä oli lukumääräisesti liikaa. Kokoonpanoon oli haalittu liikaa samanlaisia ominaisuuksia. Nyt vaihtopenkillä istui pelaajia, joilla ei ollut käyttöä, koska kentällä oli jo tarpeeksi takamiehiä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös