Koripallo.com

Tuomarointia? Tupelointia??

Viestejä
19
No sitten katsomme kyllä aivan eri asioita kentällä. Epävarma tuomari, joka viheltää mutulla mitä sattuu. Ei missään tapauksessa ole korisliigan tasoinen tuomari.
Itse tykkään Anderssonista ja on harvoja dumareita jonka ei tarvitse tekuilla hakea respectia pelaajilta.
Näitä "korisliigan tasoisia" tuomareita ei kyllä montaa ole. Liigan taso noussut ja tuomaritoiminta ei valitettavasti ole pysynyt perässä.
Eräs tuomarikouluttaja totesi n.10v sitten, että koripallo on niin pieni laji että korisliigatuomareiksi pitää valita parhaat huonoista. Toi taitaa vielä nykyäänkin pitää aikalailla paikkansa. Ilmeisesti mitään tunkua tuomareiksi ei ole.
 
Viestejä
675
Salibandy on iso laji harrastajamäärältään ja siellä on laji-ihmisten mukaan ihan todellinen tuomari-ongelma kaikin puolin joten lajin "pienuus" ...... Andersson vihelsi eilen mun mielestä hyvän perussuorituksen, varmaan joku suurennuslasi tonkija löytää 40 minuutin päätöksistä jonkun huonon mutta kokonaisuus toimi. Olen kyllä nähnyt Anderssoninkin antavan "tekun" ja se kuuluu lajiin ihan kuin askeleet tai muut. Pelien perusteella tekut tulee usein päätuomareiden vihellettäväksi ja esim. Andersson aika harvoin on ollut päätuomari
 
Viestejä
1 084
Aiheen vierestä.

Suomalaiset tuomarit ovat Al-Emarasta parempia kuin monissa muissa maissa, mutta heihin suhtaudutaan kuluerinä. Jääkiekossa Antero Mertaranta on puolivahingossa opettanut kokonaisen kansakunnan ajattelemaan, ettei sääntöjä oikeastaan ole; tuomarit viheltävät kaiken mielivaltaisesti ja Suomea vastaan.

”Särähtää aina korvaan, kun selostaja alkaa avata päätöstä tai tilannetta, mutta perustelut eivät pohjaudu mihinkään. Silloin sen selostajan toiminta on mielivaltaista eikä tuomarin.”
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös