Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
1 470
Nyt oltiin NBA-koripallon pohjamudissa. Lauri hyytyi, penkki hyytyi, Jazz hyytyi. Simone Fontechio oli hyydyksissä koko peliaikansa ja ihmettelen onko tuosta nousemista oikeaksi rotaatiopelaajaksi. Orastava positiivinen odotus vaihtuu kyllä realismiksi. Jos Ochai loukkaantui ja Johnny Juzang on pelaavassa rotaatiossa, ei hyvä tule heilumaan. Oikeastaan play-in paikkakin on ihan turha mutta niillä tiimoilla Jazz varmaan kuitenkin tulee olemaan. Nyt pelanneella porukalla on kova työ voittaa yhtään ketään.
 
Viestejä
998
Näinkö on, että Markkanen ehtii täyttää 30vuotta ennen kuin pelaa ensimmäistäkään pudotuspeliä? No odotellaan vielä, mutta jo kuusi kautta nbata eikä pudotuspelejä pelattu.

EI se play-in pääsy tai jopa pudotuspeleihin pääsy ole mikään ehdoton tälle kaudelle. Lähinnä vaan harmittaisi kauden aikainen loppu ja Markkasen uran kannalta jälleen tosipelejen puuttuminen ja onhan se ihan hyvää kehityksenkin kannalta että Markkanen ja Kessler saisivat kokemusta mahdollisimman nopeasti pudotuspeleistä, vaikka tie tyssäisi heti ekaan matsiin. Sijoituksilla 11-12 versus 8-10 ei kai niin surta merkitystä arpajaisiin ole ettei kannattaisi yrittää play-in paikkaan.
Aika tulee nopeasti vastaan ja vaikka Jazzilla on hyvät palaset tulevaisuutta varten, on se aina arpapeliä miten lopulta onnistutaa pelaaja hankinnoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
425
... Jazzilta alkavat vaan käyttökelpoiset, suurin piirtein NBA-tasoiset pelaajat loppua. Tämän takia minusta olisi ollut ihan hauskaa nähdä Westbrook täydentämässä tämän kevään osalta Jazzin rivejä.

Nolossa Spurs-tappiossa Lauri yhtäaikaa kentällä esim. Dunnin, Juzangin, Gayn ja Azubuiken kanssa.

Ei ole ihme, jos Laurikin alkaa ottelun loppua kohden hyytyä, kun vastustaja voi ensin keskittyä pelkästään Laurin pitämiseen irti pallosta, ja aina sen jälkeen jos Lauri pallon saa, voi joko tuplata tai triplata häntä. Kun ketään muitakaan heittäjiä ei ole kentällä. Lauri on kehittynyt mielettömästi oman heittopaikan luomisessa tällä kaudella, mutta rajansa kaikella. EIkä tuplauksesta poissyöttäminenkään välttämättä auta.

Poislukien Dunnin heitot (4/7) Jazzin penkki sai Spurssia vastaan kasaan 3 koria 24 yrityksellä (12,5%).

En tiedä, mikä THT on, mutta ainakaan se ei ole pelirakentaja. Fontechio on ihan täydellinen hukkapala ja pettymys. Agbaji on ok, mutta ei mikään sentaatiomainen nuori lupaus, ja lähti nyt sairaslomalle, Juzang ei näyttänyt hyvältä... näiden 'nuorten' pelaajien kehitystä tuntuu turhalta ihan hirveen tarkalla silmällä 'seurata' vastaisuudessa, mihin Jazzin johto ilmoitti loppukevään käyttävänsä.

Toivon, että Jazzin johto käyttää kevään loput pelit mieluummin pelkästään sen asian arvioimiseen ja miettimiseen, että minkälaisia täsmäpalasia Jazziin tarvitaan, jotta Markkasesta ja Kessleristä saadaan mahdollisimman paljon tulevaisuudessa irti. Siinä ne käyttökelpoisimmat palikat ovat tällä hetkellä. Ja molemmat ovat vielä pitkään käytössä superkohtuulliseen hintaan.

Tässäkin suhteessa Westbrook olisi tarjonnut varmaan enemmän 'dataa' kuin tämä nykyinen tilanne. En tiedä, milloin Clarkson ja Sexton, omine puutteineen ja taipumuksineen, ovat palaamassa kehiin, mutta näiden Sprus-matsien valossa pelkään, että Markkasella ja Jazzilla voi olla aika kamala loppukevät edessä.
 
Viestejä
580
Olihan tuo selkeästi kaksi tankkaavaa joukkuetta vastassa. Jazz:n avausviisikko pärjäsi ihan kohtalaisesti, mutta ainoa syy miksi näin oli vastustajan heikkous. Jos Ainge pitää Sextonin ja Clarksonin poissa vielä pidempää, ja tämä peli antoi suuren syyn miksi näin kannattaa tehdä, niin hankala nähdä tämän joukkueen voittavan 1 peliä enempää loppu kaudella. Siellä ei vain ole tarpeeksi pallollisia pelaajia. No hyvä mahdollisuus Laurin alkaa oppimaan sitä miten luoda oma heitto niin, että se on tarpeeksi tehokas ottelujen voittamiseen.
 
Viestejä
4 095
Harvemmin muuten oon nähnyt Laten lähtevän noin kiukkuisena kentältä, hyvä niin! Yleensähän näissä runkosarjamatseissa jäädään hymyilemään kentälle "bestiksien" kesken, lähes sarjatilanteesta riippumatta. Puhumattakaan näistä mutasarjan joukkueista.

Voitontahtoinenhan Late on aina ollut, mutta nyt varmaan tuntee vastuun harteillaan kovemmin kuin aiemmin. Ei muuta kun kääntämään positiiviseksi voimaksi tämäkin!

Toki matsi sinänsäkin saattoi jo vituttaa, eikä pelkästään lähellä olevan playoff-viivan saavuttamisen vaikeus.
 
Viestejä
2 391
Se oli hirvittävää koripalloa. Siis ihan kaikin puolin kamalaa.

Jatsi kesti vielä sen, että Conley, Vanderbilt ja Beasley kaupattiin. Kun tuosta vielä otettiin pois Clarkson, Sexton ja Agbaji, ei vaan enää kykene voittavaa koripalloa pelaamaan - edes surkeaa Spursia vastaan.

Penkkiminuutit olivat Jatsille turmiollisia, kaikki vahvasti miinuksella, ja vastaavasti koko avausviisikko selvästi plussalla. Mikä oli ihan ymmärrettävää, kun siellä johnnyjuzangit veteli kentällä. Jos tuo em. kolmikko on pidempään pois, on kyllä Jatsin vaikea voittaa ketään.

Fontecchio näyttää kovaa vauhtia pelaavan itsensä ulos liigasta.

Lopussa erityisesti paljastui kuinka helppo, jopa Spursin, oli tuossa puolustaa. Kun kentällä oli Laurin lisäksi Kessler, Dunn, THT ja Olynyk, ei siinä tarvitse muuta kuin ottaa Lauri vaikka triplaten pois. Puolustus voi olla selkä palloon Laurin edessä ja samanaikaisesti muu nelikko päivystää 3s alueella.

Ja silti tuossa ei olisi paljon vaadittu voittoon. Että Fontecchio ei olisi ollut aivan hirveän huono, Agbaji ei olisi loukkaantunut tai vaikka Olynykilla olisi ollut semi-ok päivä. Mutta se ehkä kertoo enemmän Spursista.
 

L.S

Viestejä
846
Kawhi & Raptors
Harden & Rockets
KD & Suns
CP3 & Suns
Holiday & Bucks

Sekä viimeisimpinä tietysti Mitchell & Cavs ja Gobert & Twolves.

NBA:ssa oikeasti todella pieni kourallinen näitä lebroneita ja duranteja, jotka määräävät mihin itse menevät - oli sopimus millainen tahansa. Ei Mitchelliltä lupia kyselty kuten ei Gobertiltakaan.

Eikä niillä staroillakaan aina mikään markkina-alue määrää kuten KD:n viimeisin siirto kertoo. Jos Laurin ja Kesslerin ympärille kehitellään lisää toimivaa runkoa, yhtäkkiähän se voi näyttää superstaralle siltä, että tuossa jengissä on just mun mentävä kolo ja sitten ollaan konferenssifinaaleissa.

(Ja joo, Toronto ja Houston ovat kaupunkeina asukasmäärältään hyvin isoja, mutta NBA-paikkakuntina ihan takapajuloita. NBA-koris on ehkä viidenneksi isoin juttu Houstonissa.)

Täähän nyt ei sinällään liity juuri mihinkään, koska kaikki listatut ovat treideillä hankittuja pelaajia. Vapailta markkinoilta tuskin kovin moni pelaaja alkaa ensin Utahia kohti kattelemaan. Houstonhan esimerkiksi on kyllä ihan pelaajien suosiossa käsittääkseni markkina-alueena ja kaupunkina. Lisänä vielä Texasin kevyempi verotus.

Tiedän, että tossa alunperin puhuttiin molemmista, siirroista ja vapaiden markkinoiden pelaajista, mutta kyllähän siirroilla toki on jossain määrin mahdollista saada pelaajia. Tolta listalta ei vaan minusta löydy mitään parhaita esimerkkejä todistamaan sen mahdollisuutta.

Kawhi sano suoraan, ettei halua Torontoon, eikä siellä vuotta kauempaa viipynytkään (mestaruus tuloksena toki, mutta tämä tuskin hirveen helpolla tulee toistumaan).

Harden ei tossa vaiheessa ollu vielä minkään sortin supertähti.

KD listas itse Sunsin yheks maholliseks joukkueeks, johon vois lähteä.

CP3 alko olla jo uran ehtoopuolella, ja vaikka tietysti huippupelaaja olikin, ei missään tapauksessa ollu vastaavaa arvoa pelaajana, kun vaikkapa KD:llä tai Kawhilla.

Holiday ei myöskään ollut/ole supertähti, vaan pikemminkin erittäin korkeen tason roolipelaaja, josta kaiken lisäks maksettiin tosi kova hinta. Tämän tason kauppoihin Utahilla uskoisin kyllä olevan ihan hyvätkin mahdollisuudet, koska assetteja on kasassa sen verran hyvin. Siihen tarttee vaan sitten jostain sen "generational talentin" kylkeen, jos mestaruuksista meinataan taistella, ja vaikka kuinka optimistisilla Suomilaseilla katteliskin, niin ihan tonne Gianniksen tasolle en Laurin näe yltävän.
 
Viestejä
443
Jazzilla seuraavaksi kuuden pelin vieraskiertue. Jos Sexton, Agbaji ja Clarkson jätetään kotiin niin kotiintuomisena on pelkkiä tappiota.

Sen jälkeen on neljä kotipeliä ja vastaan asettuu Celtics, Kings, Blazers ja Bucks.

Seuraavat kymmenen peliä tippuvat Jazzin vihdoin sinne minne kuuluvat.
 
Viestejä
580
Ei vapailta markkinoilta isoja nimiä tule ja ei Utah niitä metsästäkkään. Ei Utah ole valmis mestaruus taistoihin vielä. Siellä on ehkäpä 2 aloitusviisikon pelaajaa, joten yrittävät vielä hankkimalla muita nuoria pelaajia ennen kuin alkavat tekemään mestaruuteen tähtääviä toimia. Ainoat pelaajat, joilla on arvoa tavoitteellisille joukkueille on Lauri ja Clarkson. Joten tulee olemaan hiljaista Utah:n tekemissä kaupoissa tänä kesänä. Joten jos ainoa kauppa tavara on ensimmäisen kierroksen varaukset (se on varmaa ettei Utah tule itse käyttämään kaikkia 1. kierroksen varauksiaan) niin kaupan kohteena on tankkaavat joukkueet. Joten Nets, Houston, Spurs ja Detroit? Ja kun noita rostereita katsoo niin kenet sieltä voi kaapata ja joka on mahdollisesti hyödyllinen? Hayes Detroitista? Sinne jää vielä 2 takamiestä Cunningham ja Ives, ja nuo 2 ovat korkeammalla lupaava pelaaja listalla kuin Hayes. Pelaaja, jonka uran Utah voisi yrittää pelastaa on Ben Simmons, ja hänen hankkimiseen ei välttämättä edes tarvitse ekan kierroksen varauksia. Joten luultavasti Utah tulee hankkimaan vain joitakin käyttökelpoisia roolipelaajia, joiden arvoa yritetään nostaa ja sitten kaupata (ellei joukkue ole yllättäen jossain top4:ssä).
 
Viestejä
2 391
Täähän nyt ei sinällään liity juuri mihinkään, koska kaikki listatut ovat treideillä hankittuja pelaajia. Vapailta markkinoilta tuskin kovin moni pelaaja alkaa ensin Utahia kohti kattelemaan. Houstonhan esimerkiksi on kyllä ihan pelaajien suosiossa käsittääkseni markkina-alueena ja kaupunkina. Lisänä vielä Texasin kevyempi verotus.

Tiedän, että tossa alunperin puhuttiin molemmista, siirroista ja vapaiden markkinoiden pelaajista, mutta kyllähän siirroilla toki on jossain määrin mahdollista saada pelaajia. Tolta listalta ei vaan minusta löydy mitään parhaita esimerkkejä todistamaan sen mahdollisuutta.
Sanoisin että yhtään kenenkään ei kannata laskea sen varaan, että saavat top10-pelaajan vapailta markkinoilta. Sellaista tapahtuu hyvin harvoin ylipäänsä, ja että silloin kaikista kilpailijoista se ukko valitsisi juuri oman seuran, on epätodennäköistä aina.

Ja juuri sen takia Utah on hommannut ne 16 ykköskierroksen pickiä.

Oma pointtini oli se, että ei sitä kieltäytymistä / itse seuran määräämistä tapahdu ihan jatkuvasti. Pelaajat kiltisti siirtyvät sinne mihin heidät kaupataan - koska muuta mahdollisuutta ei ole. (Ja mediaraportit kertovat, että uudessa CBA:ssa vielä nykyistä enemmän tulisi keinoja, joilla tuohon puututtaisiin.)

Ja jos olemassa oleva kokoonpano on riittävän mielenkiintoinen, joku voi ihan erityisesti kaikista mahdollisuuksista juuri haluta sinne pienen markkina-alueen seuraan.

Jos taas niiden pelaajakauppojen taso asetetaan korkeammalle kuin Kawhi, nuori Harden, Holiday jne., sitten saa odotella kauan. Mutta kun treidaa nuoren Hardenin, sitten on ihan mahdollista, että siitä tulee prime-Harden nopeasti.

(Ja Houstonin viimeisten 8 vuoden FA-saldo on ehkä ohuin mahdollinen. CP3... ja ei sitten yhtään ketään muuta. Seuraava oli Ryan Andersonille 80M, kun kundi oli edelliset kaksi kautta ollut avausviisikossa yhteensä 12 peliä. En kyllä tiedä miten tuo olisi erityisen houkutteleva kohde. Utahinki FA-saldo on selvästi kovempi samoilta vuosilta.)

 

L.S

Viestejä
846
Sanoisin että yhtään kenenkään ei kannata laskea sen varaan, että saavat top10-pelaajan vapailta markkinoilta. Sellaista tapahtuu hyvin harvoin ylipäänsä, ja että silloin kaikista kilpailijoista se ukko valitsisi juuri oman seuran, on epätodennäköistä aina.

Ja juuri sen takia Utah on hommannut ne 16 ykköskierroksen pickiä.

Oma pointtini oli se, että ei sitä kieltäytymistä / itse seuran määräämistä tapahdu ihan jatkuvasti. Pelaajat kiltisti siirtyvät sinne mihin heidät kaupataan - koska muuta mahdollisuutta ei ole. (Ja mediaraportit kertovat, että uudessa CBA:ssa vielä nykyistä enemmän tulisi keinoja, joilla tuohon puututtaisiin.)

Ja jos olemassa oleva kokoonpano on riittävän mielenkiintoinen, joku voi ihan erityisesti kaikista mahdollisuuksista juuri haluta sinne pienen markkina-alueen seuraan.

Jos taas niiden pelaajakauppojen taso asetetaan korkeammalle kuin Kawhi, nuori Harden, Holiday jne., sitten saa odotella kauan. Mutta kun treidaa nuoren Hardenin, sitten on ihan mahdollista, että siitä tulee prime-Harden nopeasti.

(Ja Houstonin viimeisten 8 vuoden FA-saldo on ehkä ohuin mahdollinen. CP3... ja ei sitten yhtään ketään muuta. Seuraava oli Ryan Andersonille 80M, kun kundi oli edelliset kaksi kautta ollut avausviisikossa yhteensä 12 peliä. En kyllä tiedä miten tuo olisi erityisen houkutteleva kohde. Utahinki FA-saldo on selvästi kovempi samoilta vuosilta.)


Tosta ekasta osuudesta oon täysin samaa mieltä. Tuntuu, että niitä suurimpia supertähtiä ylipäänsä tulee hyvin vähän vapaille markkinoille.

Ja mikäli ymmärsin oikein, ollaan samaa mieltä myös siitä, että se drafti on kuitenkin vataosalle joukkueista se keino, jolla on mahdollisuus kavuta sinne mestarikandidaattien joukkoon. Siihen jos sitten onnistuu yhdistämään tollasen "nuori Harden" -tason kaupan, niin siinä aletaan olla jo aika lähellä sitä parasta mahollista skenaariota.

Toi mun käsitys Houstonista perustuu ihan siihen, miten joukkueesta jenkkien korimediassa puhutaan. Siellä Houston kuitenkin suhteellisen usein nähdään kohteena, johon pelaajat päätyvät ihan suhteellisen mielellään.

Ps. Itsehän en kilpailevan joukkueen kannattajana edes toivo Utahille menestystä, vaikka toki Laurille henk. koht. sitä menestyksekästä uraa toivonkin.
 
Viestejä
2 089
Olihan tuo selkeästi kaksi tankkaavaa joukkuetta vastassa. Jazz:n avausviisikko pärjäsi ihan kohtalaisesti, mutta ainoa syy miksi näin oli vastustajan heikkous. Jos Ainge pitää Sextonin ja Clarksonin poissa vielä pidempää, ja tämä peli antoi suuren syyn miksi näin kannattaa tehdä, niin hankala nähdä tämän joukkueen voittavan 1 peliä enempää loppu kaudella. Siellä ei vain ole tarpeeksi pallollisia pelaajia. No hyvä mahdollisuus Laurin alkaa oppimaan sitä miten luoda oma heitto niin, että se on tarpeeksi tehokas ottelujen voittamiseen.Pelastakaa tuleva sotamies Lauri.

Olisko some postauksen aihe, suomeksi&englanniksi.
 
Viestejä
133
Ainoa mitä tossa matsissa ois kannattanut lopussa tehdä niin tuoda aina pallo niin npeasti kuin mahdollista ylös ja vaikka screenien kautta äkkiä kolmosmesta Laurille tai KO:lle. Maalattu alue kun oli luonnollisesti aivan tukossa.
 
Viestejä
2 391
Aika lailla sitähän siinä juuri yritettiinkin. Markkanen tuli usein screenaamaan ja pyrki poppaamaan, mutta oma mies ei jättänyt hetkeksikään, koska ei ollut mitään rollaamisen uhkaa niin Laurilla kuin THT:lläkään - kun se maalattu oli kolme muuta puolustajaa odottamassa. Ja muissa paikoissa kun Lauri yritti itseään juosta vapaaksi niin Sochan roikkui kuin takiainen, kun ei haitannut vaikka olisi sen seurauksena jäänyt kaksi ukkoa Markkaseen kiinni.
 
Viestejä
2 459
Lopussa erityisesti paljastui kuinka helppo, jopa Spursin, oli tuossa puolustaa. Kun kentällä oli Laurin lisäksi Kessler, Dunn, THT ja Olynyk, ei siinä tarvitse muuta kuin ottaa Lauri vaikka triplaten pois.

Joo. Tuossa pelin lopussa näkyi hyvin minkälaisia ongelmia se aiheuttaa, kun takamiehet ovat heittotaidottomia. Jos/kun Dunniltakin kaukoheitto puuttuu kokonaan, niin eihän tuosta hommasta pitkässä juoksussa mitään tule. Tuossa vielä samaan aikaan kentällä Kessler ja THT, joilla ei yhtään tai hyvin vähän heittouhkaa niin tuollaisen paskankin jengin on ihan liian helppo puolustaa.. Viimeisellä neljänneksellä Utahilla 5 pelitilannekoria. Kaksi THT:n kolkkia ja kolme Dunnin layuppia. Vain 21 pinnaa viimeinen neljännes.

Utah teki kauden pienimmät pisteensä San Antoniota vastaan. :( Ja kauden vähiten pelitilannekoreja: 30. :oops: Jos Sexton tai Clarkson olisi ollut mukana, niin tuo olisi varmasti voitettu n. 10 pinnalla.
 
Viestejä
2 459
Fontecchio näyttää kovaa vauhtia pelaavan itsensä ulos liigasta.

Fontecchio on varmasti jo jonkun aikaa harmitellut, että teki kahden vuoden sopimuksen. :) Tai että ylipäätänsä lähti nba:han kokeilemaan. Soppari 6 milj./2v. Olisikohan jostain Real Madridista saanut saman rahan?

No toivotaan, että Fonzin peli alkaisi vähän kulkea. Tänä vuonna kolkit 7/36 eli 19%.
 
Viestejä
425
Koris on välillä syvältä arvotuksellista hommaa.

Fontecchio on jumalattoman hyvä koripallon pelaaja. EIkä kyse ole pelkästään siitä, että uppoaako kolkki vain ei. Esimerkiksi viime EM:issä Fontecchio oli loistava! Ei mitään näkyvillä olevia heikkouksia. Heittämisen ohella teki kaikkea mahdollista joukkueensa eteen, oli myös pakissa Italian parhaimmistoa. Tämä kaikki toteutui ympäristössä missä puolustaminen on koko ajan ihan eri tasolla kuin NBA:n runkosarjassa. Fonzin nappaaminen UTAhiin näytti etukäteen uskomattomalta löydöltä suoraan muiden nenän edestä.

Ja sitten tämä kausi Utahissa... Vaikka laji on tismalleen sama, kuten ovat säännötkin oleellisimmilta osin; game-flow Euroopassa ja NBA:ssa on erilainen! Jotkut – aika harvat – pelaajat voivat seilata edestakaisin Atlantin yli ilman sen suurempia sopeutumisvaikeuksia – ja toiset eivät ehkä vaan voi.

Yhdessä suhteessa pallo ei valehtele. Pallo on puhdasta viestintää. Ja sillä voidaan puhua montaa eri kieltä.

Fontecchio näyttää Utahin matseissa koko ajan siltä, että ei ole yhtään synkassa sen kanssa mitä matseissa tapahtuu. Kyse ei ole siitä, että Fonzi olisi liian hidas, tai että fysiikka muutoin tai kokemus lajista ei riittäisi, tai ettei olisi riittävästi yksilötaitoa. Fontecchio näyttää yksikertaisesti siltä, kuin hänet olisi pistetty pelaamaan... vähän väärää lajia. Se muistuttaa kovasti sitä lajia, missä hän on erittäin hyvä, mutta se on – hänen kannaltaan – vähän tärähtänyt versio siitä. Joku ei natsaa.

Voiko tästä mennä yli. Varmaan. Mutta jos se ei tapahdu yhden kauden sisään, niin sitten se ei todennäköisesti ole tapahtuakseen. Ja juuri nyt ei näytä kovin lupaavalta.

Sääli. Monta Italian matsia katsottuani, ajattelin että Fonzi olisi ihan huippupalanen johonkin NBA-jengiin. Mutta luultavasti Fonzi on eurobasket. Ja onhan jälkimmäinen paljon makeempaa korista, jos minulta kysyttäisiin.
 
Viestejä
2 459
Fontecchio on jumalattoman hyvä koripallon pelaaja. EIkä kyse ole pelkästään siitä, että uppoaako kolkki vain ei.

Fontecchio on esimerkki pelaajasta, joka on huonosti sopeutunut muuttuneeseen rooliin eurojengin tähdestä nba:n roolipelaajaksi. Ainakin tähän mennessä.. Tuo on ollut monelle europelaajalle vaikea siirtymä ja moni on flopannut pahasti, vaikka periaatteessa talenttia löytyisi. Tuo on kuitenkin melko vaikea pelitavallinen muutos tähdestä roolipelaajaksi. Se on ihan erilaista pelaamista olla koko ajan pallossa ja ottaa säännöllsesti heittoa kuin pienemmällä peliajalla käyttää paikat tehokkaasti.

Fontecchion kohdalla ei voida edes puhua etteikö olisi saanut mahdollisuutta pelata. Ei vaan ole lähtenyt kulkemaan paria hyvää peliä lukuunottamatta.. Tuon kolkin uppoaminen olisi ainakin se ensimmäinen parannettava asia, että vähän saisi sen pahimman apinan pois olkapäältä.

Viime kaudellahan Cavsissa nähtiin vielä pahempi floppaus Kevin Pangosilta. Ennen Cavsiin tuloa Pangos valittiin euroliigan first teamiin. Pangos ei toki saanut oikein missään vaiheessa edes mahdollisuutta pelata, mutta kyllä todella heikkoa oli.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 622
Agbaji IN, Clarkson ja Sexton OUT.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös