Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Viestejä
16
Nämä Markkasen Asuntolainan kommentit ovat vessapaperin arvoisia tai itseasiassa KÄYTETYN vessapaperin. Kaikki on aina huonosti ei mitään hyvää. Erittäin negatiivista ja hyvän päivän jälkeen negatiivista blaa blaa blaa. Ei jaksa edes lukea enää tämän ”asiantuntijan ” kommentteja.
Joo, harvinaisen negatiivinen kaveri on kyllä kyseessä. Välillä jotain asiaakin, mutta yleisesti ottaen kaikki on aina kuraa ja huonosti, varsinkin Laurin kohdalla. Teki niin tai näin, niin aina väärinpäin.
 
Viestejä
16
Lauri taitaa jäädä yöllä aika alhaiseen pistemäärään kun tuomarit eivät kyllä tule vapariviivalle päästämään. Jotenkin tästä pitäisi lakersille saada voitto junailtua kuten torontoa vastaan tuomarit siinä onnistuivat
This aged well, niin kuin ameerikassa on tapana sanoa ;)
 
Viestejä
1 423
Nyt oli nuhaisempaa meiinkiä varsin alussa tämä b2b. Ei tahtonut upota Jazzilla ja pakissa näytti avoimien ovien päivältä. Laurikin oli targettina pariin otteeseen. Siitä sitten pikkuhiljaa kiristäen ruuvia ja toinen puolisko näytti sitten jo kunnon toiminnalle. Lauri pelasi jälleen hyvän pelin ja piti AD:tä ruodussa.Aivan sama vaikka sai triplatuplan jos osuu 5/21. Ilman Lebukkaa näkyy olevan aika tavallinen. Toki varmaan jotain on kipeänä kun esim hävisi ylösheiton Dunnille. Jazz pelasi taktisesti viisaasti ja 4. erässä Lakers päätyi virhevaikeuksiin ja vapaaheitto viivalta tämä peli sitten lopuksi voitettiin. Toisella puoliskolla 31 vapaaheittoa Järvisten 8 vastaan. Varsinkin Reaves sai kokea mitä on olla jokaisen tähtäimessä. Jälleen Hardy osoitti kykynsä taktiikan luomisessa ja laittoi joukkueen toteuttamaan. Oliskohan hän kuitenkin hyvä valmentaja?

Sexton on kyllä mahtavassa vireessä ja aina sata lasissa läpi pelin. Nyt ajotkin päättyy vapareihin jos ei heti koriin. Vain yksi menetys. Melkoinen fysiikka on kyllä kaverilla ja täällä hetkellä tekemistä on mukava katsella. Collinsillakin oli tehokas esiintyminen(7/9, 3p 3/4) . Avaus oli kokonaisuudessaan plussalla, penkki tällä kertaa miinuksella. Nuorista Keyonte pelasi kohtuullisen hyvän pelin, Kessler puolestaan melkoisen kehnon. Ehkä se Laurin syöttötrendi on olemassa, jälleen 5 kpl. Yksi hieno seläntakaa-kuljetuskin tuli, siitä ollisi pitänyt vaan rohkeasti naulata vielä kolmonen sisään.
 
Viestejä
45
Nämä Markkasen Asuntolainan kommentit ovat vessapaperin arvoisia tai itseasiassa KÄYTETYN vessapaperin. Kaikki on aina huonosti ei mitään hyvää. Erittäin negatiivista ja hyvän päivän jälkeen negatiivista blaa blaa blaa. Ei jaksa edes lukea enää tämän ”asiantuntijan ” kommentteja.
Jotkut vain nauttii siitä, että heidän nimi mainitaan, ei siinä sen kummempaa agendaa ole.
 
Viestejä
532
Lauri on kehittynyt ajojen viimeistelyssä. Tänäänkin nähtiin muutama erittäin vakuuttava 1vs1 suoritus AD:ta vastaan, joissa oli nähtävissä selviä Kellymäisiä piirteitä. KO on yksi viekkaimpia isoja mieheä NBA:ssa, ellei jopa viekkain, joten häneltä kannattaakin ottaa vaikutteita.
 
Viestejä
443
Collin Sexton on kyllä nykyään yksi lempipelaajista NBA:ssa. Mukava katsoa kun tuolla turbo-vaihteella oikeasti luodaan etua ja nöyryytetään vastustajia.

Sexton on oppinut syöttämään paremmin ja oikeasti hyödyntämään paremmin tuota käsittämätöntä nopeutta. Puolustus suuntaankin löytyy nykyään järkevämpää tekemistä ja malttia.

Vielä kun oppii nakuttamaan tarkemmin 3-pisteen heittoja, niin täysin mahdotonta pysäyttää.
 
Viestejä
7 517
Näitä tarkoitin:


Ekalla puolikkaalla oli myös aika komea vauhdikas vasemman käden ajo (mutta mallia suoraviivainen), josta korkealta lasista vasemman käden viimeistely. Lauri on saanut NBA uralla aivan valtavasti varmuutta korin lähettyviltä tehtäviin erilaisiin viimeistelyihin.

Lauri otti vähän kipeää skriinikolauksessa, toivottavasti ei jää mitään vikaa. Jäi mielikuva, että vaan hermoon tärähti, mutta ei noista ikinä tiedä. Monesti aika viattamonnäköisistä tilanteista voi tulla yllättävän pitkiä vaivoja...
 

L.S

Viestejä
839
Ok, eli et näe Laurilla ratkaisevaa osaa tässä 9-2. Ihan vilpitön kysymys, olisiko mielestäsi tämä onnistunut myös ilman Lauria? Vai onko niin että kaikkia palasia on tarvittu Kessleristä Cliniciin, eikä vaikka yhden ukon poissaolo olisi vaikuttanut, koska kaikki jäljelle jääneet olisivat pakittaneet täysillä.

Eli kai tolla sun lainaamalla viestillä tätä nyt haettukaan? Vaan sitä, että Lauri on koko ajan pelannu hyvin, mutta joukkueen paremmat otteet johtuvat siitä, että muut pelaajat ovat nostaneet tasoaan. Tai näin minä ton ainakin tulkitsin.
 
Viestejä
419
Jazz toteutti hyvin suunnitelmaansa AD:n pysäyttämiseksi ja tuntui jotenkin epäreilulta, että ekalla puoliajalla kaikki Lakersin rivipelaajatkin pistivät sitten kolmosia sisään yli kaikkien kausikeskiarvojen, mutta tasoittuihan se siitä toisella puoliskolla. Jos Russel ei olisi sattunut tässä matsissa olemaan niin mielettömässä iskussa, niin tämä olisi ollut ihan ylikävely. Tämän hetken Jazz on paljon parempi joukkue kuin Lakers, varsinkin ilman Lebukkaa.

Hardy on varmaan tämän Jazzin peli-ilmeen muutoksen – vain noin 180 astetta! – tärkein tekijä, mutta samalla on mahdoton ajatella, että Hardy olisi alkukaudesta antanut pelaajilleen yhtään erilaisia ohjeita – kuin mitä hän antaa heille nyt! Hardy on aina toitottanut hyvän pallon liikkeen puolesta. Kuten kuka tahansa fiksu, hyvän koripallon ystävä.

Että jotain muutakin tässä on pakko olla. Muutakin kuin pelkät muutokset rotaatiossa. Tai se, että pelaajat ovat oppineet toteuttamaan paikkapuolustusta paremmin. Miksi pallolliset pelaajat ovat hyökkäyksessä yhtäkkiä alkaneet... totella/uskoa/ymmärtää Hardya ihan toiseen tyyliin kuin alkukaudesta. Hardyhan valmensi joka iikkaa – miinus Keyonte George – jo koko viime kauden!

En tiedä miten tämä taikatemppu on tehty, mutta toivottavasti taika nyt kestää. Edelleen, kun matsia ratkaistaan, ja se on yhä täysin auki, ja pallo on hyökkäyksessä Sextonilla tai Clarksonilla, itselleni aina vähän hiki kihoaa otsalle. Pelottaa se hetki, kun jompikumpi päättää alkaa ratkoa ottelua ihan yksikseen... mutta nyt on nähty jo monta matsia, missä äijät ovat onneksi muistaneet, juuri tarpeeksi usein, että joukkueessahan pelaa jumalauta muitakin. Jotenkin Hardy on lopultakin saanut etsattua tämän ilouutisen niille ohimolohkoon. Aikaa siihen on mennyt. Mutta hukkaan se ei ole mennyt. Tai siltä se näyttää juuri nyt.
 
Viestejä
45
"But to me, the most impressive element of this win streak has been how the team’s gameplan has changed from night to night.

In a 24-hour period, Collins went from playing 15 minutes one game to 34 the next. Sometimes they’ll feed Clarkson, other times Sexton. Zone use has been up and down. Sometimes they’ll run their established off-ball oriented offensive system, and sometimes, they’ll just choose to make the opposition’s worst defender look silly.

In all five games of this win streak, they’ve been able to switch between identities at the drop of a hat. Opposing coaches look bewildered. After all, what do you do against such an adept moving target?

The Jazz’s identity right now is their lack of identity. They’ll do whatever it takes to win — and do it well."

By Andy Larsen
The Salt Lake Tribune

 
Viestejä
2 319
Jatsin itseluottamus on ihan hämmästyttävällä tasolla. Nytkin alku meni täysin pieleen, kun Hard Willy penamaisesti viime metreillä veti ässän hihasta ja keksi tuon AD:n blitzaamisen, kun LeBron oli sivussa. Noh, AD ei toki koreja tehnyt tai edes yrittänyt heittää, mutta sitten oli aina ukko 3p viivan takana vapaana ja erityisesti Russell rankaisi.

Auttaisiko Kessler? No ei todellakaan.

Sitten kiharapäiselle Jyväskylän pojalle kävi käsky: "Hoida homma!" Ja Laurihan pisti AD:n täysin addujensa taskuun. Siis aivan lukkopuolustusta 1:1 ja Markkanen omisti AD:n siinä määrin, että tuo triplatupla oikeastaan kuuluu Laurille. AD 2/17 heitot törmäyskaaren ulkopuolelta.

Hyökkäyksessä sitten aina löytyy joku, joka onnistuu - ja Markkanen onnistuu aina. Pelissä on iloa ja pallo liikkuu (useimmiten). Sexton tekee aina välillä niitä temppuja ettei voi kuin pyöritellä päätään. Kuten lentää ottamaan hyökkäyslevyn neljän itseään keskimäärin 20 cm pidemmän Lakers-pelaajan keskeltä tai se ooppi Clarksonin passista.

Markkanen selvästi puskee palloa ylös puolustuslevyjen jälkeen aiempaa enemmän ja hyviä asioita tapahtuu. On toki tehnyt sitä aiemminkin, mutta mielessä on ollut enempi se itse rannikolta rannikolle - ja sitten tullut pikemminkin paljon menetyksiä. Nyt ideana on ensisijaisesti, että puolustus kasautuu silloin Lauriin, ja aina on jossain oma jätkä vapaana.

Tää viimeinen pelitilannekori Laurilta aika huima. Katsokaa mistä lähtee, kun Sexton pistää heittoa ilmaan.


Seuraavaksi sitten Pacers, joka myös aika kovassa kyydissä: 9/10 voitot viimeisistä. Jatsin onneksi Haliburton sivussa tehtyään vahinkospagaatit, mutta ei ainakaan heti ole näkynyt Indianan pelissä.
 
Viestejä
2 319
Varsinkin Reaves sai kokea mitä on olla jokaisen tähtäimessä.
Oliko 77 sekuntia, kun vuoronperään Clarkson, Sexton ja George ottivat Reavesin tähtäimeensä päätöserässä. Siitä Reavesille virheet 4, 5 ja 6 ja penkille.

Sexton on kyllä mahtavassa vireessä ja aina sata lasissa läpi pelin. Nyt ajotkin päättyy vapareihin jos ei heti koriin.
Jatsilla kesti puoliajalle asti hiffata, että tuomarilinja palkitsi vihellyksellä ihan jokaisen ajon, jos siitä ei koria saanut.

Yksi hieno seläntakaa-kuljetuskin tuli, siitä ollisi pitänyt vaan rohkeasti naulata vielä kolmonen sisään.
Jäi vähän fiilis, että Lauri yllättyi niin paljon itsekin, että ei pistänyt sitä heittoa ilmaan, vaikka jo vähän asetteli jalkoja 3p viivalle.
 
Viestejä
998
Pacersilla b2b alla ja haliburton poissa. Muu kuin voitto jazzille olisi suuri pettymys. Näin ne osakkeet on muuttunut.
 
Viestejä
2 319
Pacers näytti Nuggetsia vastaan kyllä ihan eri joukkueelta kuin Haliburtonin kanssa. Peli on todella paljon hitaampaa, eivätkä muut ukot hyökkäyksessä näytä yhtään niin vaarallisilta, kun Tyrese ei ole niitä passeja jakelemassa.

Jatsi vedonlyönnissä huima 7p suosikki. Kuukausi sitten linja olisi varmaan ollut liki toisinpäin eli Pacers saman verran antaisi tasoitusta.
 
Viestejä
2 319
Että jotain muutakin tässä on pakko olla. Muutakin kuin pelkät muutokset rotaatiossa. Tai se, että pelaajat ovat oppineet toteuttamaan paikkapuolustusta paremmin. Miksi pallolliset pelaajat ovat hyökkäyksessä yhtäkkiä alkaneet... totella/uskoa/ymmärtää Hardya ihan toiseen tyyliin kuin alkukaudesta. Hardyhan valmensi joka iikkaa – miinus Keyonte George – jo koko viime kauden!

En tiedä miten tämä taikatemppu on tehty, mutta toivottavasti taika nyt kestää.
Tämä oli mielestäni hyvä kommentti aiheeseen liittyen:
“Trying to figure out rotations, lineups, plays, chemistry, how to play off of each other — that takes time. You can’t just throw guys into the pot and make soup. You’ve got to add different stuff and change the recipe a little bit until it tastes right.” — Kelly Olynyk
 
Viestejä
532
Will Hardy teki minuun hyvin suuren vaikutuksen heti ensimmäisissä haastatteluissaan. Huippuälykäs, avarakatseinen, avoin, helposti lähestyttävä, terävät hoksottimet, kunnianhimoinen, ennakkoluuloton, täydellinen ulosanti, itsekriittinen, ihmisläheinen, jalat maassa, nöyrä muttei nöyristelevä, ikään ja kokemukseen nähden erittäin kypsän oloinen. Siinä joitain niistä superlatiiveistä joita muistan häneen liittäneeni. Olin täysin vakuuttunut siitä, että tällä herralla on potentiaalia tulla moninkertaiseksi vuoden valmentajaksi.

Hänen kokonaisvaltaisen ajattelutapansa, ennakkoluulottomuutensa ja kunnianhimonsa vuoksi ajattelin, että tämä kaveri tulee melko varmasti viemään joukkuetta eurooppalaistyylisen tiimikoripallon suuntaan, ja että tulemme todennäköisesti näkemään Jazzissa uusia innovaatioita, sekä NBA-joukkueelle tavallista monimutkaisempia konsepteja.

Tämä ensivaikutelmani Hardysta pääsi ikäänkuin hieman unohtumaan erittäin synkän alkukauden aikana. Hyvä muistutus siitä, että uuden ja innovatiivisen systeemin luominen nollista vaatii paljon kokeiluja, erehdyksiä ja onnistumisia + kasvukipuilua sen sisäänajossa. Ja että tämä vaihe saattaa näyttää hyvin hyvin rumalta.

Kaikki yllä luettelemani superlatiivit voi pitkälti yhdistää myös Lauriin. Siksi kuvittelisin, että Lauri on aikalailla paras&mieluisin mahdollinen starapelaaja Hardylle. Veikkaan, että Utah ei tule ihan hevillä luopumaan tästä kaksikosta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 319
Hardylla on tietysti puolellaan tuo joukkueen kokoonpano. Ihan kaikki NBA-pelaajat eivät näistä ideoista ja kokeiluista olisi niin innoissaan. Haista nyt paska sen box & 1:si kanssa, se on jotain lasten juttuja. Mä muuten sitten oon avauksessa, piste, ja myös pelaan aina viimeiset 5 minsaa. En todellakaan mene rookieiden kanssa roska-aikaa pelaamaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös