Koripallo.com

Utah Jazz - Voittamisen dilemma

Vt

Viestejä
68
Olen seurannut pelejä aika laiskasti, mutta kun täällä osa vaatii aina palloa (meidän) Laurin käsiin, niin mun mielestä Lauri ottaa paljon huonoja ratkaisuja. Vaikka katsoisi vaan Laurin hilight-koosteita peleistä, niin siellä on käytännössä aina pari ihan aivotonta heittoa, jotka hän kyllä pussittaa. Mutta ei tämä eroa mitenkään niistä Sextonin typeristä ajoista, missä jollain ilveellä saa pallon mukiin. Toki Latella on vähemmän typeriä ratkaisuja, mutta ihan turha väittää, että hän olisi jotenkin loistava noissa asioissa ja hänen pitäisi aina päästä ottamaan ratkaisu.

Toki vaihtelun vuoksi hänenkin olisi hyvä välillä päästä tuota harjoittelemaan, mutta niin mun mielestä pääseekin. Ei Clarkson/Sexton joka pelissä ota sitä viimeisintä heittoa. Ja eikös muuten tän kauden alussa, vai oliko viime kaudella, niin Hardy puhui siihen malliin, että haluavat kasvattaa Laurista juuri sen tyypin, joka ratkaisee omalla heitollaan pelit ja muistelisin, että noihin aikoihin aika paljon ottikin ratkaisuheittoja. Muistelisin, että ei ihan hirveän hyvillä prosenteilla ja muutama sellainen, missä Lauri voitti vikalla heitollaan pelin, ja jota tännekin linkkailtiin, niin oli vain sellainen, että sattui laittamaan tosi vaikean heiton sisään. Ts. ei pystynyt luomaan itselleen hyvää heittoa, vaan pelkästään huonon heiton, mutta upotti sen.

Tämä on varmasti osittain sitäkin, että paljon parjattu NBA-puolustus herää pleijareiden lisäksi runkosarjassa tiukkojen pelien vikoilla parilla minuutilla ja noissa viimeisissä, ratkaisevissa pallonhallinnoissa vastustajat usein puolustavat ihan aktiivisesti. Lauri kestää hyvin painetta ja heittää kyllä hyvällä pinnalla hyvistä paikoista ratkaisuhetkillä, mutta kuten todettu, niin edun luomisessa hän ei ole hyvä, kun vastassa on NBA-tason puolustaja, vaikka nämä kuulema häviävätkin vertailussa Suomen nelosdivarille.
Itselläni ei ärsytä se, että palloa ei saada laurille. Lähinnä Clarksonissa ärsyttää se, että peli välillä pysähtyy kokonaan ja alkaa yksin leipominen joka päättyy joko menetykseen korin alla tai sitten johonkin sutaisuun joka välillä menee sisään. Kyllä Clarkson myös näytti osaavan pelata tiimi palloa kun skriinaili joukkue kavereita vapaaksi neljännellä jaksolla, eikä myöskään leiponut palloa yksin. Sexton ottaa paljon parempia valintoja ja on myös nopeampi ajoissaan.
 
Viestejä
2 319
NBA on eri maailma kuin Eurooppalainen koripallo. Peli ei perustu joukkue liikkumiseen tai pitkien syöttö ketjujen rakentamiseen, vaan siihen, että joukkueen parhaat pelaa ISO-palloa tai pick&rollia ja tuossa syntyvät edun sitten joukkue voi käyttää siihen, että etsitään se vapaa mies.
Jatsihan ei näin pelaa.

Ei kai tässä kukaan hirveästi kummastelisi miksi pallo on Doncicin käsissä koko päätöserän, jos Lauri pelaisi Mavsissa.

Mutta kun pelaa Jatsissa, jossa valmentaja aina sättii pelaajat, jos pelaavat vain iso-palloa. Ja paras pelaaja ei pelaa kumpaakaan. Ja pick & rolliahan Jatsi pelaa neljänneksi vähiten koko sarjassa.

***

Ja Markkanen on nyt toista kautta putkeen vähän tilastosta riippuen koko NBA:n top5/10 tehokkain pelaaja. Eli siis ottaa heittoja, jotka menevät korkealla prosentilla sisään. Vaihtoehdot lienevät että a) Laurilla on menossa 120 pelin mittainen hillitön munkki, b) Lauri skoraa huonoista heitoistaan ylivoimaisesti NBA:n parhaalla prossalla ja on niiden erikoismies tai c) oikeasti niitä huonoja heittoja on hyvin, hyvin vähän.
 
Viestejä
242
Parin hävityn pelin jälkeisiä huomioitani Laurin roolista ja suorituksista.

Hyökkäys:

Tuntuuko siltä, että Lauri jää seisomaan kulmissa enemmän kuin aiemmin?

Tuntuuko siltä, että hän on heikompi 1vs1 kuin aiemmin?

Tuntuuko siltä, että hän siirtää vastuuta enemmän kuin aikaisemmin? Ei heitä vaikka on etu pituudestaan puolustajaan nähden? Vai olisiko uutena teemana syöttöpisteiden keruu?

Tuntuuko siltä, että hän on ottanut levyreissä taas tuulimyllytaktiikan?

Tuntuuko siltä, että Lauri on vaan star mutta ei ALL STAR?


Puolustus:

Tuntuuko siltä, että Lauri metsästää enemmän helppoja levyreitä pituudellaan tilastoja kaunistellakseen?

Tuntuuko siltä, että nyt mennään ohi vieläkin helpommin kuin aiemmin?

Tuntuuko siltä, että kaarella ja kakkosissa Lauri on kuin liikkumaton ”lauripahvikuva” lyhyine käsineen?

Kevennyksenä; jos saa jatkossa 200m$ esittämällä pahvikuvaa…


Yksinäinen Susi: ”…Lauri oli ylivoimaisesti Jatsin paras pelaaja.”

tyko von psykoheim: ”Jazz on ainoa tietämäni liigan joukkue joka yleensä otteluiden päätöserässä unohtaa oman tehokkaimman korintekijänsä täydellisesti. Ihan ainut.”

?????????

MA ei tarvitse vastata.


Me suurimmatkin Lauri fanit joudumme tarkastelemaan ja punnitsemaan häneen kohdistuvia odotusarvojamme.

Tilanne on vähän kuin nykyisessä yhteiskunta tilanteessamme.

MA edustaa inhorealismissaan ”oppositiota” ja ”me” muut ”hallitusta”.

Ei ole kyse siitä kuka on oikeassa. Kunnioitetaan kaikkien näkemystä asioihin vaikka tiedämme, että toinen on väärässä.
 
Viestejä
2 444
Koko foorumi on keskittynyt tuosta hyökkäyspelistä jauhamiseen, vaikka Utah kuitenkin hävisi tämän pelin paskaan puolustuspelaamiseen.. Ei tuon Phillyn ryhmän vaan saa antaa tehdä 127 pinnaa Utahin kotikentällä. Varsinkin kun pelin pace oli vielä todella matala. Utahin tekemä 124 pinnaa kyllä pitäisi riittää voittoon.

Kuten joku jo kirjoittikin, niin Maxeyn puolustus oli ihan älyttömän paskaa pelin alussa! Kuukausi sitten Maxey pelattiin pelistä täysin pois box-and-one -puolustuksella, mutta jonkun aivopierun takia Maxeyyn ei pelin alussa kohdistettu mitään erikoista puolustuksessa. "Hei, annetaan sen nyt tehdä ensin 35 pinnaa ja katotaan sitten jotain muuta". :(

Clarkson pelasikin melko huonon pelin, mutta kritiikin kohdistaminen Sextoniin on melko hölmöä.. Paria menetystä lukuunottamatta Sexton pelasi hyvän pelin: heitot 57%, 14 heitolla 22 pinnaa, 6 syöttöä.. Clarksonillakin tilastoissa on 10 syöttöä, mutta toki useampi pakotettu heitto.

Kokonaisuutenahan peli oli yllättävän tiukka Utahin heikosta heittämisestä huolimatta. Lauria lukuunottamatta muu joukkue kolkit 8/27.

Agbaji on ollut todella surkea jo pitkään. Tammikuun peleissä Agbaji on heittänyt kolkit 6/32. Auts!

Nba:n tuomaritoiminto huononee koko ajan.. Nyt tuli taas lukuisia ihan älyttömiä puhalluksia ja puhaltamatta jättämisiä. Tällaiset alla olevan linkin kaltaiset puhallukset ovat ihan pöljiä. :oops:

 
Viestejä
2 319
Tuntuuko siltä, että...
Jos nyt halutaan Markkasen suoritusta arvioida hänen kahden kauden huonoimman pelinsä (molemmat New Yorkin ottelut siis) perusteella, niin varmaan kuta kuinkin kaikki pitää paikkansa ja Lauri on huonompi kuin koskaan.

Kannattaako niiden kahden pelin perusteella sitten kuitenkaan näin todeta, kun on jo pelattu se kolmaskin peli, mikä taas oli yksi Markkasen kauden parhaista ja se oman jengin pelissä mukana pitäminen päätöserässä oli ihan täysin All NBA -tasoista tekemistä?

Kehityskohteita on totta kai, mutta viime yön matsista ainoa edes mitenkään järkevällä tasolla kritisoitava asia on Harrisin pakittaminen ekalla puoliajalla. Voidaan tietty vaatia, että Lauri ei ota yhtään muuta kuin täydellisiä heittoja ja tee täydellisiä tekoja, mutta se on epärealistista.

Jos nyt vaikka katsoisimme kaikki tuon Sixers-matsin uusintana, mutta meillä olisikin Lauri-lasien sijaan Maxey-lasit, niin sieltä löytäisi varmaan kaikkea missä veti perseelleen jonkun pallonhallinnan, tuomarit pelastivat jne.

Koko foorumi on keskittynyt tuosta hyökkäyspelistä jauhamiseen, vaikka Utah kuitenkin hävisi tämän pelin paskaan puolustuspelaamiseen.

Kuten joku jo kirjoittikin, niin Maxeyn puolustus oli ihan älyttömän paskaa pelin alussa!
Niin, ehkei ihan koko foorumi ;)

Se on sitten tietty ihan luonnollista jossain määrin, että kun matsi on tuohon tapaan yhden korin peli, niitä lopun hyökkäyksiä ja niissä tehtyjä ratkaisuja keskustellaan enempi.

Agbaji on ollut todella surkea jo pitkään. Tammikuun peleissä Agbaji on heittänyt kolkit 6/32. Auts!
Itseluottamus on hävinnyt täysin. Ei enää uskalla edes heittää. Ja kun hyökkäyksessä ei tapahdu mitään, alkaa se vaikuttaa myös jo pakkipäähän - missä kuitenkin yhä pelaa ihan hyvällä tasolla.
 
Viestejä
2 319
Eipä ollut tullut vilkaistua tilastoja hetkeen, mutta Clarksonin kolkki% on 29!!!

Kukaan koko liigassa ei tietysti ota tuota määrää (liki 6 per peli) kolkkeja tuollaisella prosentilla. Seuraavat <30 % heittäjät Vucevic ja Zach Collins ja Vucillakaan ei ole kuin 4 per peli.

Joko ukosta pitää nyt päästä takarajalla irti tai sitten tosiaan ne minuutit tiputtaa max. 20:een.
 
Viestejä
242
Yksinäinen Susi olet erittäin arvostamani kirjoittaja mutta sallit seuraavan.
Ei aina tarvita kuin sana, puoli lausetta tai koko lause kun pudotaan ”suden kuoppaan”:
”Voidaan tietty vaatia, että Lauri ei ota yhtään muuta kuin täydellisiä heittoja ja tee täydellisiä tekoja, mutta se on epärealistista.” Vaatia=odotusarvomme?
Jatka analyysiasi mutta älä sorry argumentoinnissa helppoihin vaihtoehtoihin
 
Viestejä
2 319
Yksinäinen Susi olet erittäin arvostamani kirjoittaja mutta sallit seuraavan.
Ei aina tarvita kuin sana, puoli lausetta tai koko lause kun pudotaan ”suden kuoppaan”:
”Voidaan tietty vaatia, että Lauri ei ota yhtään muuta kuin täydellisiä heittoja ja tee täydellisiä tekoja, mutta se on epärealistista.” Vaatia=odotusarvomme?
Jatka analyysiasi mutta älä sorry argumentoinnissa helppoihin vaihtoehtoihin
Meillä jokaisella on tietysti ne Lauri-lasit päässä, tavalla tai toisella. Joka matsin katsojat varmaan tuijottavat silmät kiiluen Markkasta jokaista pallonhallinnassa - silloinkin kun Lauri vain seisoo siellä kulmassa ja kolme muuta pelaajaa toteuttavat hyökkäystä toisella puolen kenttää. Tai kun puolustuslevystä tappelee kuusi ukkoa, niin katsomme vain kuinka jokunickrichards tönää Laurin pois asemasta - vaikka samanaikaisesti molemmat takamiehet unohtavat täysin sulkea omat miehensä.

Ja satunnais-highlight-seuraajat ehkä päällimmäisenä mielessä on upeat donkit ja avoimet kolkit, jolloin joku muu näyttää huonolta heitolta. Ja sitä highlight-koostetta seuraamalla jää ehkä huomaamatta, että heittokellossa oli kaksi sekuntia tai että Clarkson oli heittänyt viimeiset neljä ohi ja muut kentällä olevat pelaajat olivat Kessler, Dunn ja Agbaji.

Laurin peliä voi kyllä kritisoida. Ei tuohon tapaan pitäisi joutua jonkun Tobias Harrisin (joka on vallan hyvä pelaaja!) hyväksikäyttämäksi. Siis että koutsi joutuu toiselle puoliajalle siirtämään sut vartioimaan Danuel Housea (ppg 4,1).

Mutta koen vähän absurdiksi keskustelun siitä ottaako Lauri huonoja heittoja. Kun ihan jokainen tilasto kertoo, että ei todellakaan, vaan on yksi NBA:n tehokkaimmista skoraajista. Se mitä Laurin pitäisi tehdä, olisi ottaa kolme heittoa per peli lisää. Ihan sama mitä heittoja. Se olisi niin joukkueelle kuin Laurille eduksi.

Tai kahdeksan kohdan listaaminen, missä Markkanen on taantunut ja surkea nyt. Kun välissä oli pari heikkoa matsia ja palasi heti All NBA -tasolle.

Ja niistäkin kohdista nyt jos vaikka kaksi liittyy levypalloihin. Missä Jatsi on NBA:n top3-joukkue. Markkanen pelaa uransa toisiksi parasta levyrikautta ja on niitä napannut Jatsista eniten (ok, Kesslerin per minuutti tilastot ovat ihan eri luokkaa). Koko liigan levyritilastoissa top20:ssä ja edellä on 15 sentteriä. Pelaaja joka on kuitenkin ensisijaisesti skoraaja ja hyökkäävä pelaaja, on ihan liigan kärkeä levyritilastoissa, niin ehkä lyhyiden käsien tuulimyllyttely sitten on jossain määrin toimivaa.
 
Viestejä
7 517
Olen seurannut pelejä aika laiskasti, mutta kun täällä osa vaatii aina palloa (meidän) Laurin käsiin, niin mun mielestä Lauri ottaa paljon huonoja ratkaisuja. Vaikka katsoisi vaan Laurin hilight-koosteita peleistä, niin siellä on käytännössä aina pari ihan aivotonta heittoa, jotka hän kyllä pussittaa.


Mitkä noista ratkaisuista oli huonoja, entä ihan aivottomat?
 
  • Tykkää
Reaktiot: duh
Viestejä
45
Tuntuu siltä, että Ainge on miettinyt: Miksi Laurin pitäisi tehdä hyvää tilastoa, pelaahan hän meillä vielä ensi kaudenkin. Laurin All-Stars -hehkutus lopetettiin kuin seinään silloin kun voittoja tuli putkeen ja tilasto näytti 10-2. Parempi antaa muiden esitellä akrobatiaa, voivat mennä vaikka kaupaksi, jos vielä ratkaisevat lopussa pari peliä. Pallo heille. Eikä pelejä tarvitse voittaa.

Jatsi on pulassa fyysisiä joukkueita vastaan, mutta eilen sellaista ei ollut. Puolustaminen ei kiinnostanut, ja tähän voi olla jokin sellainen selitys, jota ulospäin ei näy. Tuntuu siltä, että ei vain mahdu ymmärrykseen, että valmentajakaan - vaikka NBA:n toiseksi nuorin onkin - ei pysty parempaan.
 
Viestejä
291
Samaa olen miettinyt. Täällä on arvioitu, että Lauri saa vähän palloja sen johdosta, että hän on huono ottamaan kylki edellä tilaa, ei pidä ääntä kentällä, ei käytä tummaa kynsilakkaa, on huono 1v1, ja paljon muitakin vikoja löytyy.

Höpö höpö. Kukaan ei ole väittänyt että kaikki on 100% Laurista kiinni, mutta voi jumalauta... nyt silmä käteen. Kun pelaaja on kärsinyt KOKO URANSA tästä samasta ongelmasta, ratkaisu ei varmaan ole se, että aina toivotaan koutsin käskevän inhottavia pallonplärääjiä toimittamaan pelivälineen Markkasen käteen.

NBA on NBA. Kun pelaaja on joukkueessaan Laurin asemassa, hänellä on täysi oikeus - suorastaan jopa velvollisuus - avata suunsa ja antaa välillä kovaakin palautetta kavereille, jotka palloa hautovat. Niin ne muutkin tekevät. (Tämä siis olettaen, että Markkasta häiritsee rankasti, ettei palloa tule. En ole tästä aivan varma.)

Lisäksi pitää tosiaan osata pelata itsensä tilanteeseen/asentoon, jossa syöttö ei ole liiallinen riski. Siinäkin Laurilla on paljon parannettavaa, kuten aiemmin selvennettiin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2 319
Sitä pallon vaatimista on kahdenlaista.

Voisiko Lauri pitää kovempaa ääntä, ottaa asemaa ja nytsepallotänne, kun on joku mismatch, hyvä asema postissa, vapaana kaarella tms.? Ehdottomasti. Ja pitäisikin. Ja nykyään myös enemmän sitä tekee. Kuten vaikkapa viime yön ottelussa tämä tilanne.


Mutta pitäisikö Markkasen kaarella alkaa vaatia palloa käsiinsä? Jotta... niin mitä? Alkaisi leipoa, yrittää ajaa korille tai vetää stepback-kolkin? Ei tunnu hyvältä reseptiltä kenenkään kannalta. Tai mennä low postiin ihan ketä vaan vastaan ja sitten viittilöidä, että kivi tänne ja mä jyrään ton ukon koritelineeseen tai itseni vapareille?

Niitä helppoja ja selviä tilanteita, missä palloa pitäisi vaatia on ehkä 1-2 per ottelu. Kaikkia muita hyökkäyksen pallonhallintoja Markkasen ollessa kentällä kymmeniä joka ilta. Ja välillä se valkku kutsuu jonkun sellaisen pelin, missä Markkanen ei ole optio.

Kun Markkanen esim. eilen oli painanut sen 14 pinnaa kuuteen minuuttiin (+ kerran syöttänyt Sextonille täysin vapaan kolkin ja vetänyt itse yhden ohi), nämä olivat ne kolme ratkaisevaa hyökkäystä ennen kuin alettiin vapareita viskoa. Ja samanlaisia esimerkkejä löytyisi roppakaupalla joka pelistä




Missä kohtaa sitä palloa olisi pitänyt vaatia? Yhdellä kertaa ehtii ottaa yhden askeleen puolenkentän yli, kun Clarkson pistää roskaa ilmaan. Toisella kertaa näyttää mihin pelaajien pitäisi mennä ja samaan aikaan jo Sexton liitää vierestä ohi ja laput silmillä vaan kohti koria. Kolmannella kerralla Beverley halaa skriinin jälkeen, mikä sitten avaa Sextonille ajon paikan.

Useasti sitten taas näytti tältä.

lauri.jpg


Lauri kyllä haki aseman ja teki selväksi, että palloa tähän, mutta tupla tulee ihan välittömästi. Ja se avaa kentän parhaalle kulmakolmosten heittäjälle täysin avoimen catch & shoot kolkin.


Markkasen tilaisuuksia päästä asemiin, missä sitä palloa on helpompi vaatia ja oikea ratkaisu on sitä Laurille pelata, vaatisi siis myös sitä, että joukkueessa olisi enemmän pelaajia, joita vastustaja kunnioittaisi ja jotka scoutissa olisivat isommilla kirjaimilla. Nyt se on että Laurille tupla ja annetaan jonkun muun kokeilla onneaan.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
4 566

Jazz head coach Will Hardy meets with the media following practice on Friday, discussing improving communication within the team, game planning defense when a player is red hot and improving transition defense.
 
Viestejä
135


Mitkä noista ratkaisuista oli huonoja, entä ihan aivottomat?


Ehkä "joka pelissä", oli liioittelua, mutta otetaan nyt vaikka tää Thunder-peli.

N. 22sek kohdalla. Ei nyt aivoton ratkaisu, mutta huono. Todella haastettu kolmonen hyökkäyksen alkuun. Ymmärtäisin tuollaiset, jos kellossa on alle 10sek.

3min kohdalla sit ihan oikeasti hölmö ratkaisu. Kaarella olisi täysin vapaa heittäjä ja kellossa yli 20sek, niin koittaa hakea hienoa donkkia ajamalla neljän puolustajan keskelle. Eikö näistä yleensä haukita Sextonia?

4min40sek kohdalla taas todella haastettu (ja blokattu) kolmonen, kun kellossa yli 20sek.

Markkanen tekee pääasiassa fiksuja valintoja, tai tehokkuus ei olisi liigan parhaimmistoa ja noiden hölmöjen ratkaisujen määrä on tippunut ja sen sijaan syöttelee enemmän. Pari kautta sittenhän Markkanen heitti/ajoi käytännössä aina saadessaan pallon, tai sitten siirsi händrinä pallon jollekin, eli kehitystä on tapahtumut ja toivottavasti tapahtuu jatkossakin, mutta kyllä sieltä vieläkin tulee noita.
 
Viestejä
2 319
Tuo oli yksi Laurin kauden kärkipään otteluista. Nuo kolme kun otettaisiin pois, olisi kolkit olleet 2/2, pelitilanneheitot 7/10 ja vaparit 10/11. Sanoisin että tuo on aika lailla jo täyden virheettömyyden vaatimista.

- Ensimmäinen tilanne: Siinä vaiheessa kun syöttö oli jo lähtenyt, näytti että Collins skriinaa miehensä ja heitto olisi vapaa, mutta lönkötteleekin vain vierestä.

- Kolmas tilanne: Ihan päivänselvä rike. Puolustaja ei osunut palloon lainkaan, pelkästään käteen. Lisäksi Laurin heittoa varten juuri kutsuttu play.
 
Viestejä
532
Jokic on aikalailla ainoa itselleni mieleen tuleva starapelaaja, joka ei sorru juuri koskaan huonoihin ratkaisuihin. Melkolailla kaikki tarkimmin vartioidut pelaajat provosoituvat sellaisiin joka pelissä. Lauri pitää mielestäni päänsä kylmänä erinomaisen hyvin keskimäärin.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
7 517
Edellä muut perustelleet, mutta ei noi mun mielestäni ole huonoja tai hölmöjä ratkaisuja.
 
Viestejä
2 444

Utah Active Again​

The Jazz are active in the market, with Jordan Clarkson, Kelly Olynyk and Collin Sexton routinely described as available assets. Interestingly, the talks suggested by sources are not for future draft capital. The Jazz, sources say, called the Nets to inquire about Mikal Bridges, though they found the same impossibly high bar to clear in return.

Utah seems to be pursuing upgrades to the roster and not rebuilding moves.

Olynyk, in particular, is highly sought after in the market. He's a backup center in a market in which everyone wants size help for the playoffs who can also shoot, pass and defend. Miami has shown interest in Olynyk in the past, though with their recent seven-game slide, one source said, "No one knows what the hell Miami is going to do in the next week, as much as we know what any team will do."

 
Viestejä
1 423
Tekipäs harvinaisen meisseliä ja kukapa olisi uskonut vielä puoliajalla tai edes 3. lopussa. Lopussa nimittäin oivallettiin että palloa kannattaa antaa paremmassa asemassa olevalle ja pakkipään efortti palkitaan myös toisessa päässä. Keyontelta todella mainio ja lupauksia antava peli ja muutenkin penkkimiehet nostivat homman jaloilleen ja saivat myös olla kentällä klousaamassa hommaa. Siinä suhteessa Hardy on linjakas valmentaja.Olynykillä kun on hyvä päivä Jazzin tekeminen paranee huimasti. Lisäksi otti taas tärkeässä paikassa leukaan. Clarksonkin oli loppupuolella taas joukkueelle hyödyllinen. Edelleenkin uskon että kyllä hän tajuaa, kun ei vaan vaan arviointikyky ei niin usein pettäisi sen suhteen "ettei kukaan muu voi peliä tekemisellään voittaa niinpä minä". Sexton saikin varmaan hieman samoista syistä loppupuolen kiillottaa penkkiä.

Laurilla ihan hyvää tekemistä, joskin ehkä hieman sivussa, mutta kolmoset lähtee edelleen. Portis oli tekemässä Laurista omaa bitsuliaan ja vein varmaan 4-5 kertaa mutta onneksi terästymistä loppua kohti tapahtui pakissa. Avauksesta ainoana kovilla plussilla. Tämähän oli arvokas voitto ja hyvä osoitus siitä mihin Jazz pystyy, eikä alkupuoli ollut edes kummoista tekemistä. Bucksia saattoi kyllä hieman väsyttää lopussa peräkkäisen päivän pelit.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös