Koripallo.com

BC Nokia 2015-16

42

Viestejä
3 372
Vs: BC Nokia 2015-16

Eikös aina puhuta, että playoff koris on erilaista, niin miksi tuomarilinja pitäisi olla runkosarjasta? Minä olen varmaan vähemmistössä, mutta en näe miten pelin tai tuomitsemisen pitäisi muuttua kun pudotuspelit alkavat. Eikös se joukkueiden eduksi olisi, että linja on sama ottelusta ja sarjan vaiheesta toiseen.

Eikä sitten kannata heti kuittailla, että kun se linja vaihtelee siellä sun täällä ja kenen toimesta ja hyväksi. Puhun tavoitetilasta.
 
Viestejä
6 450
Vs: BC Nokia 2015-16

Otteluketjuun tuli jo kommentoitua, mutta aika nopeasti Nokia mielestäni tänään luovutti pelin.

Illan matsissa nähtiin taas oikeastaan koko kauden helmasynnit heti ekalla jaksolla eli huono pelin alku, paljon menetyksiä ja tyrmäystappio korin alla. Siihen päälle vielä epäurheilijamaiset virheet ja peli oli taputeltu. En tiedä, odoteltiinko Nokian joukkueessa, että Rannikko ei pelaa tänään, mutta jotenkin haluton esitys taas vaihteeksi. Se kahden ensimmäisen ottelun korkea intensiteetti ja kurinalaisuus täysin kadoksissa.

Torstain matsin voittaja voittaa tämän sarjan, joten katsellaan, miten käy. Kataja on edelleen ennakkosuosikki, vaikka jotkut ilmeisesti odottivat (ja joensuulaiset pelkäsivät), että sarjasta tuleekin 0-3 murskajaiset Nokian hyväksi. Jos nyt jotain positiivista hakee Nokian kannalta, niin bussimatka on Nokialle pitkä ja Toijala peluutti jenkkejänsä tänäänkin yli 30 minuuttia, vaikka siihen ei ollut mitään tarvetta. Se ei ehkä näy vielä torstaina, mutta se tulee näkymään myöhemmin.

Mikähän muuten syynä Harjulan kuuteen minuuttiin?
 
Viestejä
336
Vs: BC Nokia 2015-16

MattHeldman sanoi:
Mikähän muuten syynä Harjulan kuuteen minuuttiin?

Linkutti pois kentältä sen jälkeen, kun oli ottanut tällin Rannikon kanssa. Sittemmin ei muistaakseni käynyt kentällä.
 
Viestejä
1 659
Vs: BC Nokia 2015-16

Saako vielä vaihtaa viimevuoden nousijan kelkasta tämän vuoden nousijan band wagoniin? Onnea Nokia. Onnea Matt, Onnea Herkku. "Varma" 1 kotipleijari vaihtui juuri 4 täyteen myytyyn kotipeliin. Kassa kiittää.
 
Viestejä
140
Vs: BC Nokia 2015-16

Onnittelut Nokialle välieräpaikasta. Ensimmäisellä kaudella välieräpaikka on aika kova juttu. Hoitakaa se mitali Nokialle, kun näin pitkälle pääsitte. Sympatiat tulee ainakin Joensuun suunnalta, vaikka Kataja putosikin. Kyllä 3-1 tulos kertoo, että oikea joukkue pääsi jatkoon ja sillä selvä.
 
Viestejä
6 450
Vs: BC Nokia 2015-16

clikc sanoi:
Onnea Nokia. Onnea Matt, Onnea Herkku. "Varma" 1 kotipleijari vaihtui juuri 4 täyteen myytyyn kotipeliin. Kassa kiittää.

Oli hieno matsi. Jos viime kevään ratkaisumatsissa Ukia vastaan oli aika infernaalinen meteli, niin nyt mentiin nextille levelille.

Ja sanotaan nyt vielä, että olisin ollut vilpittömän tyytyväinen yhdestä ja vielä tyytyväisempi kahdesta voitosta Katajaa vastaan. Sarjan voittaminen ei ollut suunnitelmissa mulla, joukkueella vissiin oli :D
 
Viestejä
5 500
Vs: BC Nokia 2015-16

Mun mielestä olisi yksinkertaisesti tyhmää nokialaisilta, jos tavoitetta ei asetettaisi mestaruuteen. Tämän kauden kaksi ylivoimaisesti parasta jengiä (Loimaa & Kataja) ovat ulkona. Jäljelläolevista joukkueista yksikään ei ole varsinaisesti vakuuttanut. Minä en ainakaan keksi joukkuetta, jota Nokia ei voisi voittaa kolmea kertaa. Ilmankin kotietua.

Ennustan, että veteraaniduo Nikkilä-Riihelä voi vielä nousta kullanarvoiseksi. Paitsi kentällä, myös kentänlaidalla.
 
Viestejä
6 450
Vs: BC Nokia 2015-16

jaakko1 sanoi:
Minä en ainakaan keksi joukkuetta, jota Nokia ei voisi voittaa kolmea kertaa.

Karhu, Helsinki, Salo sopivia vastustajia. Kouvot ja Pyrba pahoja.
 
Viestejä
6 450
Vs: BC Nokia 2015-16

PS. Tasan 20 vuotta sitten oltiin sarjanousijana neljän joukossa ja pronssimatsissa. Historia toistaa itseään.
 
Viestejä
248
Vs: BC Nokia 2015-16

No huhhuh mitä touhua! Tätä ei todellakaan olisi pari viikkoa sitten voinut edes mehustella. Sykkeet oli kyllä melko korkeat lopussa. Näytti pahalta vielä hetki ennen loppua, mutta uskomattomien käänteiden kautta jatkoon. Seuraavaa en sano takki auki voiton huumassa, mutta onhan nyt kaikki auki tästä eteenpäin. Toki Näädät ovat loppuun saakka altavastaajina, mutta sieltä on tulossa melko sopivia jengejä vastaan. Komppaan pitkälti mattia, mutta Kouvotkin kyllä sopii mun mielestä ok, Pyrba omissa papereissa pahin vastus. Ja siis toistan, pidän kaikkia jäljellä olevia ennakkosuosikkeina Nokiaa vastaan, no Lokit olisi siinä ja siinä.

Labo my man! Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa. Sarjan ratkaisija lienee melko selvä. Kyllä, on verkkainen, pysäyttää palloa ja pomppu ei päätä huimaa, mutta on PELIMIES. Edelleen, tottakai jatkoon. Muistetaan sekin, että jonkun mainitsemat ylimääräiset 10kg jos eivät vaivaisi, pelaisi muissa sarjoissa. Ja edelleen, nilkka ei todellakaan kunnossa vieläkään.

Ystävä Vidin. Edelleen sanon ei jatkoon. Ja kyllä, ymmärrän, että tästä kaudesta jää alle kova suoritus, mutta sanotaan sitten vaikka niin, että peluuttaa sellasita palloa, mikä ei minua sytytä. Mutta lupaan olla arvostelematta ennen kauden loppua, jollei jotain ihan mykistävän katastrofaalista tapahdu.

Tällä hetkellä Näädät ovat joukkue jonka intensiteettiä on hieno katsoa, niin penkkiä kuin pelaavaa viisikkoa. Floreskin häärii apukoutsina mukana ja näyttää siltä, että vanhan ketun kommentit ja ohjaus otetaan useamman pelaajan taholla mielellään vastaan. Tuskin tosiaan loppukaudellakaan pelaa. Kentällä pelataan meidänpeliä hyvällä sitoutumisella. Ilmeisesti Vidin taktisesti säästi kauden aikana näiden nuorten ja Harjulan energioita pudotuspeleihin ja runkosarjassa peluutti tosi nihkeästi. Nyt se kantaa hedelmää ;D ;D Juu..

Multa on muuten mennyt täysin ohi, miksei Mattial pelannut tänään, eikä ollut edes penkillä. Kipeä?

Seuraavaksi Näädät laumana Karhun kaatoon?

#KeltainenKevät
 
Viestejä
6 450
Vs: BC Nokia 2015-16

Fil Tsäksön sanoi:
Tällä hetkellä Näädät ovat joukkue jonka intensiteettiä on hieno katsoa, niin penkkiä kuin pelaavaa viisikkoa.

Tänään pelattiin taas kuin kahdessa ekassa matsissa. Itse asiassa tämähän meni muutenkin aika lailla samalla tavalla kuin eka kotimatsi. Siitä toissapäiväisestä tappiosta en sano mitään muuta kuin että näytti jopa siltä, että alettiin melko aikaisessa vaiheessa säästää mehuja tähän kotiotteluun.

Sen verran Fil kannattaa muistaa, että runkosarjassa me hävittiin vieraspelit Kouvoille 29 ja 34 pistettä :)
 
Viestejä
16
Vs: BC Nokia 2015-16

Katajan valmentaja kompastui näpertelyyn. Jo runkosarjassa olisi pitänyt käyttää laajempaa rotaatiota ja ajaa pelaajia sisään pleijareihin.

Nokian Vidin taas teki järkevästi, kun peluutti pleijareiden alkaessa suurempaa rotaatiota - toki näin olisi mielestäni pitänyt tehdä jo runkosarjassa, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan. Voipi tosin olla Ipen ansiota...?

Jes, olipa hieno matsi ja TUNNELMA :) Kohti mitalipelejä <3
 
Viestejä
3 524
Vs: BC Nokia 2015-16

Kuuru_Piilo sanoi:
Katajan valmentaja kompastui näpertelyyn. Jo runkosarjassa olisi pitänyt käyttää laajempaa rotaatiota ja ajaa pelaajia sisään pleijareihin.

Mielenkiintoinen yksityiskohta Katajan playoff-tilastoista: joukkueen selvästi parhaat pelaajat sellaisessa melko oleellisessa tilastossa kuin tehot / minuutit, ovat Niemi ja Lasaroff. Kaukana takana jenkit ja Rannikko.
Valitettavasti vain Niemelle koko pleijareissa 10 mins ja Lasaroff 4 mins.
Tietysti noin pienillä minuuteilla pelaavia ei pitäisi tilastollisesti vertailla isojen minuuttien miehiin, mutta antaapa aihetta Toikalle miettiä tekemisiään.
 
Viestejä
6 450
Vs: BC Nokia 2015-16

PikkuMikko sanoi:
Valitettavasti vain Niemelle koko pleijareissa 10 mins ja Lasaroff 4 mins.

Lasaroff nyt on maskotti, mutta vaikea sanoa, mitä Niemi teki väärin edellisessä matsissa jäädessään ilman peliaikaa tänään. Katajan aloitusviiskosta neljälle vähintään 34 minuuttia ja Easley pelasi 27 minuuttia ainoastaan jouduttuaan virhevaikeuksiin.
 
Viestejä
1 683
Vs: BC Nokia 2015-16

Totuushan on se että tässä ollaan vain onnekkaan sattuman seurauksena. Nokian lopullinen palapelijoukkue sattui nyt vaan olemaan hankala matchup Katajalle. Jos runkosarja pelattaisiin uudelleen niin Kataja olisi edelleenkin ylivoimanen voittaja ja Nokia sijoilla 9-7. Silti Nokia olisi yhtä paha vastus Katajalle.

Eli ei keulita. Nokialla on hurmos päällä mutta tasoltaan he ovat edellen se joukkue joka juuri ja juuri pääsi mukaan pudotuspeleihin. Toivotaan että Iso Läski pysyy ehjänä muuten Nokia on kuin Kataja ilman Taikuria.

Ennen pudotuspelejä täällä oli melkein sata sivua oman valmentajan haukkumista mutta nyt siitä ei sanota sanaakaan.
 
Viestejä
13
Vs: BC Nokia 2015-16

Sepäs se näissä pleijareissa onkin hassua, että niissä ei pelkällä runkosarjan voitolla pääse eteenpäin. :D
 
Viestejä
680
Vs: BC Nokia 2015-16

MattHeldman sanoi:
Karhu, Helsinki, Salo sopivia vastustajia. Kouvot ja Pyrba pahoja.

Seuraavalla kierroksellahan meillä on vastassa Karhu, Kouvot tai Pyrba, joten tällä olettamuskella on suurempi todennäköisyys saada vastaan "epäsopiva" vastustaja. No, Karhu on kuitenkin ehkä se todennäköisin edelleen.

Omana mielipiteenä sanoisin, että helppoja vastustajia ei enää olekaan. Oikeastaan karhut on ainoa, joka tuntuu tuosta porukasta siedettävältä ja siinäkin on optimismia mukana. Toisaalta, kun Kataja kaatui, niin miksei mikä tahansa muukin joukkue?

Tiukkoja vääntöjä on edessä, oli vastustaja mikä tahansa. Katajaa vastaan onnistuttiin viimein voittamaan niitä tiukkoja pelejä mikä toivottavasti ennakoi tulevaa. Valitettavsti näin eilisen pelin vain pätkittäin (osittain seuraisn kännykällä teksti-tv:stä ;D) . Ekan erän alussa meinasi mennä usko ja toisen kerran kolmannessa erässä, kun hyvän tuntuinen johto suli hetkessä. Viimeisen kerran käytiin haudan partaalla viimeisessä erässä -5 tilanteessa. Viimeiset 2 (tai oikeastaan neljä) minuuttia, jotka pystyin taas seuraamaan telkkarista, olivat kyllä huikeat kruununa riisto Katajan aikalisän jälkeisestä sisäänheitosta.

Nyt täytyy nauttia tästä hetki ja sitten vaan päätyyn asti.
 
Viestejä
7 517
Vs: BC Nokia 2015-16

RahanKeruuMies sanoi:
Totuushan on se että tässä ollaan vain onnekkaan sattuman seurauksena. Nokian lopullinen palapelijoukkue sattui nyt vaan olemaan hankala matchup Katajalle. Jos runkosarja pelattaisiin uudelleen niin Kataja olisi edelleenkin ylivoimanen voittaja ja Nokia sijoilla 9-7. Silti Nokia olisi yhtä paha vastus Katajalle.

Eli ei keulita. Nokialla on hurmos päällä mutta tasoltaan he ovat edellen se joukkue joka juuri ja juuri pääsi mukaan pudotuspeleihin. Toivotaan että Iso Läski pysyy ehjänä muuten Nokia on kuin Kataja ilman Taikuria.

Ekaan kappaleeseen, totta että Nokia oli Katajalle hankala match-up tai oikeastaan yksi pelaaja sieltä. Toikka aina valittaa että ei saada isoja senttereitä, mutta näitä löytyy tälläkin kaudella ainakin Karhulta, Kouvoilta sekä Nokialta. Kaikkia näitä vastaan Katajalla olisi ollut vaikea match-up ongelma korin alla ja tämä on ollut tiedossa pitkään.

Samaa mieltä, että ei se Nokia nyt yhtäkkiä sarjan ennakkosuosikiksi muutu. Jos kävisi niin onnettomasti, että Vilpas menisi jatkoon, niin tällä olisi samanmoinen hurmostila. Muuten muut joukkueet eivät vielä hurmokseen ole päässeet. Hurmostilaa ei silti pidä vähätellä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös