Koripallo.com

BC Nokia 2017-18

Viestejä
5
Vs: BC Nokia 2017-18

Tänään tuli loistava trilleri voitto kauhajoesta ja voittoputki jatkuu!
-Labo, Joseph ja Council olivat jälleen hyvällä peli päällä☺
-Paljoa negatiivista en nokian pelistä keksi ja puolustuskin tuntui toimivan tänään
-Putkea jatkamaan seuraavaksi pyrintöä vastaan, joka muuten hävisi tänään espoo unitedilla kotona
 
Viestejä
2 422
Vs: BC Nokia 2017-18

Taisi Nokia saada Josephista huippupelaajan itselleen. Ja Nokialla kun jo jopa sarjan paras ulkomaalainen eli Labovic niin Nokia vaikuttaa vahvalta ajatellen kevään pelejä. Nokialla kun on vielä Council joka on ollut tasaisen hyvä ja kovia kotimaisia Skamo, Dolec ja Hirvikoski joka tosin on ollut viime ajat melko tehoton hyökkäyspäässä. Osaako joku kertoa mikä on syy että Hirvikoski pelistä toiseen tekee vähän pisteitä? Alanen on ollut kyllä suurin yllättäjä. Nokia on keväällä joukkue joka saattaa tehdä samanlaista jytkyä mitä oli keväällä 2016.....
 
Viestejä
6 458
Vs: BC Nokia 2017-18

Oliskohan tässä nyt se myös kauden päättävä kokoonpano. Vielä kun saataisiin Mattila pelikuntoon, niin pystytään pelaamaan yhdeksän miehen rosterilla melko tasaisella peluutuksella.

Labo oli eilen todella kova ja Joseph hyvä etenkin ensimmäisellä puoliskolla. Saa nähdä, kauanko Josephin metri viivan takaa heitetyt kolmoset uppoavat. Toivottavasti vire säilyy. Kannattaa myös huomioida Josephin menetysten määrä (yhteensä kolme) neljässä ekassa matsissa. Se on aika vähän huomioon ottaen keskimäärin 32,5 minuutin peliajan.

Nyt näyttää pitkästä aikaa melko hyvältä. Hammondsin pistemäärät toki laskeneet, mutta se on ihan luonnollista, kun joukkueeseen on tullut kaksi kovaa skoraajaa.

Lauantaina kaikki mahdollisuudet voittoon, kun ollaan hereillä alusta alkaen.

Pyynikille ja Uuteenkaupunkiin lähtee muuten fanibussi, vink vink.
 
Viestejä
1 159
Vs: BC Nokia 2017-18

Näyttäisi tosiaan, että Joseph vetelee noita kolmosia yhtä varmasti kuin rastas kastematoja sateen kastelemalta asfaltilta. Silti Labo on Nokian tärkein pelaaja tällä hetkellä. Kova peli lauantaina edessä, jospa tällä kertaa pystyttäisiin paremmin laittamaan kapuloita Pyrinnön rattaisiin.
 
Viestejä
89
Vs: BC Nokia 2017-18

Nokian kotimaisessa rosterissa ei ole ollut valittamista tällä kaudella ja nyt viä vähemmän ku Aapeli on alkanut pelaamaan... Aapelin eilinen loppupelin kolmonen sai unohtamaan Helsingin reissun tyrityt vaparit... Hyvä Aapeli! (Toivottavasti jo hierotaan jatkosopimusta, että saadaan jatkumoa joukkueeseen...)

Joseph ollut HYVÄ lisä joukkueeseen. Ja Labo on Labo!
Nyt näyttää löytyneen loppukauden vahvistukset!! Vielä kun Hammondsin löytää pelivireen takaisin, nyt ollut vähän pisteiden valossa alavirettä... Mutta ei mitään pahaa sanottavaa...

Kyllä nyt kelpaa olla NOKIALAINEN!!!
 
Viestejä
89
Vs: BC Nokia 2017-18

Kauhulla odotan lauantain paikallis derbyä voi käydä mitä vaan... Oma latauksensa näissä peleissä... Ja tietenkin TUOMARiT tällä kaudella mitä on katsonut pelejä enkä vain BC:n pelejä niin liian paljon tuomarit ratkaisee näitä pelejä!
Ei näytä löytyvän kolmikolta yhtenäistä linjaa peleihin: toinen viheltää eu:ta ja toinen ei, yks ei kestä mitään kommenttia josta tekua paukkuu ja kolmas on hukannut pillinsä yms...

Että ihan aiheesta tuolta lukee kuinka surkea Suomen tuomaristo on... Tosin hyviäkin löytyy!
Olisikohan aika ruveta pyytään vierailevia tuomareita kovemmista sarjoista antaan oppia yms....

Ehkä tääkin teksti olis sopinut tuonne "tuomarointi" palstalle.
Mutta tulipahan tännekkin nyt avauduttua...
 
Viestejä
1 032
Vs: BC Nokia 2017-18

Lavvantain peli on mielenkiintoinen kuten tulee olemaan koko tasainen kevät. Tuomarit hoitaa yleensä hyvän latingin peleissä ruutunsa myös latautuneesti eikä sieltä ruudusta ottelua ratkota, koutsien rooli on nyt iso. Hyvät pelaajat, johtavia pelaajia molemmilla ja kevät lähestyy, tärkeä peli taas.
 

bcn

Viestejä
25
Vs: BC Nokia 2017-18

Olisko Nokian aika vaihtaa valmentaja ? Erikoista pelauttamista ,noilla pelaajilla pitää pystyä parempaan..........
 
Viestejä
7
Vs: BC Nokia 2017-18

Viimeisimpien pelaajavaihdosten jälkeen Nokia pelasi kaksi voitokasta peliä loistavan heittopelin ansiosta. Kun kuulin, että nyt on sellainen nippu kasassa, että joukkueen menestymisen voi pilata vain valmentaja, niin päätin lähteä oikein Pyynikille ajatuksella, että otetaan Pirkanmaan herruus Nokialle. Mutta voi kauhistus mitä peliä. Jouduin oikein rekisteröitymään tänne ja purkamaan pahaa mieltäni. Kolme vaihtoehtoa: 1. Surkea taktiikka, 2. Huono taktiikan toteuttaminen tai 3. Pyrinnön erittäin hyvä puolustus. Onko tämä sitä Tuomisen uutta pelityyliä ? Sanoisin, että pelaajat pyrkivät ensisijaisesti kohentamaan omia tilastojaan. Valmennuksen lisäksi Alasella ja Dolencilla taitaa olla sopimus ensi kaudeksi. Muilta osin veikkaan, että uusia kotimaisia pelaajia tarvitaan useita. Sen verran taitaa kotimaisten pelaajien motivaatio olla syöty.
 
Viestejä
89
Vs: BC Nokia 2017-18

Samoilla linjoilla NOKSU:n kanssa!
Mitenkäs tuon Tuomisen pois potkiminen onnistuu? Eikös Herra Tuominen ole itse GM, Urheilutoimenjohtaja sekä headcoach... Eli voisi vaikka antaa itselleen potkut?

Viimeisimmät pelit Nokia pelannut hyvin... Pois lukien eilisen luokattoman surkean esityksen.... Kyllä taitaa tuo Joseph rakastaa palloa, muutaman kerran olisi voinut kyllä syöttääkin! Sen verran tarvii Josephia arvostella vaikka hyviä pisteitä/peliä tekeekin....
 
Viestejä
175
Vs: BC Nokia 2017-18

Missä on Matt ja otteluraportti lauantailta? Pitääkö olla jo huolestunut?
 
Viestejä
6 458
Vs: BC Nokia 2017-18

Koraaja sanoi:
Missä on Matt ja otteluraportti lauantailta? Pitääkö olla jo huolestunut?

Nyt on hieno kommentti :D

Älkää olko huolissanne, laitan huomenna. Nyt on keskitytty hetkinen muuhun, koska keskiviikon Kauhajoen reissu ja eilinen verottavat.
 
Viestejä
106
Vs: BC Nokia 2017-18

Minä hivenen jarruttelisin, tuota Tuomisen susille syöttämistä. Pakan totaali sekotuksella tuskin tässä vaiheessa pahemmin voittaisi. Ja nyky kokoonpanolla on kuitenkin kolme voittoa viidestä. Keväällähän tuo voittosuhde riittäis päätyyn asti.

Tottapa tuota paikkapuolustusta olen ihmetellyt. Tietty se jeesaa isojen miesten pitkien kakosten kanssa, mutta takureille tulee vapaita kolkkeja ilman nukahduksiakin.
 
Viestejä
89
Vs: BC Nokia 2017-18

Laku1 sanoi:
Minä hivenen jarruttelisin, tuota Tuomisen susille syöttämistä.

Itse en lähtis Tuomista ainakaan kesken kauden pihalle heittämään... Heitin vain ilmoille että Tuomisellahan on muutama "titteli" BC:ssä että kuinkahan tuo onnistuisi?

Ei enää tässä vaiheessa kannata joukkuetta sotkea yms... Vaan yrittää / pistää peli rullaamaan ja etsimään Nokian toimistolta hyllystä tilaa pantterille!!!

Tosta kun Mattila tulee kuntoon, (mikä nyt ikinä vaivaakaan...) niin tulee vähän lisää puolustus päähän "energiaa" jne... Ja peli toivottavasti paranee...
 
Viestejä
6 458
Vs: BC Nokia 2017-18

Tampereen Pyrintö 87 - 76 BC Nokia

Laitetaan nyt ihan muutama huomio..

- Labolta tämän kauden toinen keskinkertainen peli. Samalla vähän normalisoi kolmosprosenttiansa. Nyt se ei ole kauden osalta kuin tasan 50 :)
- Joseph teki pisteitä, mutta ehkä pari kertaa olisi voinut lainatakin palloa. Joka tapauksessa Joseph on ihan asiallinen pelaaja. Puolustuspäässä saattaa välillä tulla nukahduksia, mutta menetyksiä ei lauantainakaan kuin yksi. Kolkitkin 2/6, vaikka ehkä yksi-kaksi sankarikolmosta jäi nyt uppoamatta. Täytyy vielä puolustaa DJ:tä sen verran, että pieni itsekkyys on ihan ok noilla heittoprosenteilla. Kysymyksessä ei ole kuitenkaan mikään lihamuuriin puskija, kuten esim. Wilkku ja Duren aiemmilla kausilla. Jatkoon.
- Aapeli edelleen noususuhdanteessa. Toivottavasti tässä on sellainen kaveri, joka saa vielä Nokian paidassa jossain vaiheessa jonkinlaista mitaliakin.
- Hammondsiakaan ei oikein voi moittia. Alkukauden kolmosvire on muisto vain, mutta muuten melko tasaista suorittamista ja kuten Devoe, ei tee paljon virheitä tai hölmöilyjä.

Mitä tulee Nokian joukkuepeliin, niin menetyksiä ihan liikaa, joista Councililla taas vaihteeksi kuusi. Hyökkäyspäässä muutenkin melko köyhää touhua. Pallo ei yhtään kierrä ja kaikki ratkaisut ovat melko ennalta-arvattavia. Joku väsynyt skriini ja heitto tai sitten näitä riskiheittoja puolustajan naamaan. Ehkä Nokian hyökkäyskonseptin yksipuolisuus oli Pyrinnön puolustuksen hyvyyttä, kuka tietää.

Katsoin viiden edellisen matsin kolmosprosentit ja Nokia on voittanut ne matsinsa, joissa sen kolmosprosentti on hyvä (38 % tai enemmän) ja kun kolmoset eivät kulje, se häviää. Tälle asialle olisi varmaan tehtävä jotain. Toinen huomion arvoinen juttu on menetykset, joista on puhuttu koko kausi. Menetysten määrästä huolimatta niissä Nokia on ihan sarjan keskitasoa eli se ei ainakaan minun ymmärtääkseni ole mikään kynnyskysymys Nokian alakanttiin pelaamiselle.

Mitä tulee jatkoon, niin allekirjoittaneen mielestä nippu on nyt sellainen, että vastuu on siirtynyt Tuomiselle.

Pyrinnölle ja erityisesti Toiviaiselle varaukseton peukku ylöspäin. Kovaa tulosta tuolla nipulla ja vaikka esimerkiksi Kilpinen onkin omalla osaamisaluellaan ihan ok pelaaja, niin kyllähän Nokia teki Lassista(kin) liian hyvän pelaajan lauantai-iltana.
 
Viestejä
175
Vs: BC Nokia 2017-18

No nyt mieli lepää kun Matt ja raportit is back. On mukavaa luettavaa. Itse olen ollut jo hetken
aikaa sitä mieltä, että Nokia elää kolkeista. Palloa voisi pelata enemmän korin alle. Kaikki
palikat on koossa, mutta miten niitä käytetään? Dolenc ansaitsisi enemmän peliaikaa.
 
Viestejä
7
Vs: BC Nokia 2017-18

Katselin pelin uudelleen ruudulta ja kyllähän Toiviainen ja Ipe olivat saaneet joukkueensa puolustamaan todella tehokkaasti. Esim Labon tila ja pelihuumori vietiin kyllä tehokkaasti. Mielestäni Nokian hyökkäyksiin lähdöt näytti pääsääntöisesti aika hitailta. Säästeltiinkö vähän kun miehet olivat vähissä. Pelihän hidastui myös silloin kun Labo tuli edellisen kerran joukkueeseen, mutta silloin kyllä pärjättiin loppukautena ihan kivasti.
Katselin vanhempiakin tilastoja ja aloin tosissani ihmetellä, että mitä kapteenille on tapahtunut reilun vuoden aikana. Tehot ja peliaika ovat laskeneet kuin lehmän häntä. Vammoista ei ole ainakaan raportoitu. Lehdissä ja lehdistötilaisuuksissa hän kyllä selittelee joukkueen suorituksia ja tulevaisuutta urheasti parhain päin. Kun Mattilakin on pois (syy ??), niin pelaava rosteri näyttää aika kapealta. Toivottavasti säilytään loukkaantumisilta.
Aina kun peli kulkee, niin katsojankin odotukset nousevat. Joskus ehkä tarpeettomankin korkeiksi. Näin taisi minullekin käydä Labon liityttyä joukkueeseen. Olikohan niin, että syksyllä joukkueen tavoitteeksi ilmoitettiinkin "vain" pudotuspelipaikka. Ja sehän nyt toki kyllä selkeästi ollaan saavuttamassa. Loppuviikolla tiedossa "varmat" 2 pistettä.
 
Viestejä
492
Vs: BC Nokia 2017-18

Herkku sanoi:
Kävi kesällä vähän puntilla ja hankki 20 kiloa lisää massaa. Nyt on jalat rikki sitten koko ajan.
no mutta sepä järkevää.painoa nostamallahan koriksessa kehittyy ja näitä esimerkkejä on muuten paljon kenen ura kaatunut kun aletaan hankkimaan massaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös