Koripallo.com

Chicago Bulls: Rebuild

Viestejä
560
Olipahan taas peli ja turpaan tuli kuten ehkä pitikin kun taas yksi pudotuspelijengi vastassa.
Laurilta hyvää heittämistä 2 ekaa erää mutta erätauon aikana Bullsin kopissa ilmeisesti tapahtui jotakin.
Sillä koko joukkue oli hetin 3 erän alettua täysin unohtanut mitä se joukkuepeli koripallossa oikein tarkoittaa.

Eli taas alkoi vitunmoinen minä minä minä minä minä minä minä minä minä edarimeininki ja arvatkaas kuka sai taas kärsiä seuraukset no Lauri tietysti sillä hänen ei annettu heittää kertaakaan koko perkeleen 3 erän aikana vaikka oli kentällä melkein koko erän ajan.

Toinen puoliaika oli Bullsilta sitten todella huonoa koripalloa ihan koko joukkueena heitot kolisivat raudoissa ja kun levypallotkin meni suurimmaksi osaksi Philadelphialle niin jokainen voinee arvata miten kävi aivan Philadelphia karkasi 3 erän aikana sen verran tukevaan johtoon että 4 erä oli pelkkää pelailua ja voitosta ei tarvinnut sen koomin paljoa pelata sillä Philadelphia hyvä joukkue kun on onnistui tappamaan pelin juuri silloin kun pitikin vaikka Embiid olikin sivussa sormivamman takia.

Laurin tilastot Philadelphia ottelusta.
12 pinnaa 4 levypalloa 1 syöttö 2 riistoa 1 blokki heitot 5 / 9 heittoprosentti 55,6% ( Bullsin aloitusviisikon paras ).

Bullsin muut pistemiehet.
Zach Lavine 23
Coby White 14
Luke Kornet 13
Chandler Hutchison 7
Tomas Satoransky 6
Cristiano Felicio 5
Ryan Arcidiacono 5
Thaddeus Young 4
 
Viestejä
560
Mitä helvettiä tuo Boylen oikein pelleilee Laurin kanssa onko Jimbolla minkäänlaista mielenkiintoa edes oikeasti yrittää kehittää Laurista sitä pelaajaa jota hänestä odotetaan. Boylenin touhusta päätellen hänen elämäntehtävänsä on pilata Lauri Markkasen kehittyminen ja tuhota koko hänen NBA uransa ei tuossa muuta ideaa voi takana olla.

Jopa sokea kananpoika näkee persereiällään ettei tuosta Boylenin ''valmennuksesta'' Laurin kohdalla tule muuta kuin pelkkää sutta ja sekundaa jos edes sitäkään sillä sen verran järjentöntä pelleilyä tuo Boylenin ''valmennus'' on. Jos Jimbon on pakko pistää joku Bullsin jätkä pelleksi / maskotiksi juoksemaan ja haahuilemaan ympäri kenttää melkein koko perkeleen 3 erän ajaksi niin miksi juuri Lauri kai joku saatanan Feliciokin voisi hoitaa tuon homman.

Laurin on korkea aika ottaa pää ulos perseestä ja laittaa se agentti töihin.
Jos Lauri aikoo oikeasti joskus voittaa jotain NBA:ssa niin Bullsista pitää lähteä.
Enpä ylläty yhtään tällä menolla jos / kun kesällä 2021 Lauri on niin vittuuntunut Boyleniin ja koko perkeleen Bullsiin että kieltäytyy tekemästä minkäänlaista jatkosopparia GarPaxin pelleköörin kanssa ja tuo olisi todellakin oikein koko Bullsin organisaatiolle sillä tuo edarilauma ei ansaitse Laurin palveluksia.

Pakko ihmetellä myös noita Boylenin rotaatioita.
Mikä perkele siinä Thad Youngissa on niin vitun hyvää että sitäkin pelleä pitää peluuttaa yli 30 minuuttia Laurin kehityksen ja peliminuuttien kustannuksella nuoleeko Young Boylenin perseen niin helvetin hyvin että siksi pelaa enemmän kuin Lauri vai kuuluuko Boylen Youngin kiss my ass clubiin periaatteessa kumpikin vaihtoehto vaikuttaa mahdolliselta kun GarPaxin johtamasta pelleorkesterista on kyse.

Ikinä ei ole näin kovasti ennen vituttanut Laurin puolesta kuin tänään. Bulls on kyllä sen verran surullinen joukkue että ei tässä enää tiedä pitäisikö tässä itkeä vai nauraa vaiko molempia.
Toivottavasti ne huhut niistä ''isoista muutoksista'' Bullsin johtoportaassa ja muualla organisaatiossa ovat totta eivätkä mitään paskapuheita. Sillä tuo mädäntynyt organisaatio todellakin kaipaa todellista suursiivousta ihan kaikkiin ammattilaiskoripalloon liittyvissä asoissa.

Se voidaan jo nyt sanoa että Jim Boylenin valmennuksessa Laurista ei mitään uutta Dirkiä tule ja tämä on FAKTA. Laurin on aika alkaa katsella muualle NBA:ssa jos joskus haluaa olla jotain muutakin kuin pelkkä rivimies / roolipelaaja NBA urallaan
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
117
Laurin liikkuminen näytti huonommalta kuin kertaakaan tällä kaudella. Varsinkin viimeisellä jaksolla kun pääsi vihdoin takas kentälle toisen ylipitkän penkkijakson jälkeen. En itse keksi oikein huonompaa tapaa jaksottaa kipeällä ja/tai valmiiksi jäykähköllä nilkkalla pelaavan pitkärunkoisen pelaajan peliminuutteja.

Nyt liike alkaa olla niin väkinäisen ja epämiellyttävän näköistä, että Laurin kannattais tinkiä tavoitteestaan ja huilia suosiolla muutama peli. Tuskin tuo Bullsin joukkuepelaaminenkaan muuttuu hänelle suotuisammaksi ennen kuin ne saakelin all-stars valinnat on tehty. Nyt tuo Zackin henk. koht. pisteiden metsästys alkaa olemaan aivan naurettavalla tasolla. Tämä kiteytyi pelin viimeisessä pallonhalinnassa kun hän halusi vielä välttämättä koittaa vielä yhtä kolkkia. Kaikki muut 9 pelaajaa olivat jo lopettaneet pelaamisen ja seisoivat jo paikallaan loppuvihellystä odotellen. Tämä alfa ei turhia häpeile, vaan hän tekee mitä tahansa voittamisen ja joukkuetovereidensa eteen kaikkensa antaen. Vaikka tarkottaisi epämieluisten sekä raskaiden päätösten tekemistä, kuten vaikkapa pelin loppupuolella kun joukkueella alkoi olemaan viimeinen mahku kiriä piste-ero kiinni. Hän ymmärsi, että hänen vieressään kolmosen kaarella vapaana seisova Lauri ottaisi siitä 99% varmuudella heiton, mutta pelinrakentajan ymmärryksellään hän tiedosti että 40% kolkkiyritys ei ole hyväksi sillä hetkellä, vaan joukkue tarvitsi nyt varmemman korin. Hän alitajuisesti kyllä epäili, että Lauria saattaa taas hieman harmistua, joten hieman raskain mielin hän kääntyi poispäin Laurista, ja vastuunsa tiedostaen lähti rynnistämään kohti ruuhkaista koria.

Philly pelas jonkin aikaa kuudella pelaajalla, ja tuomareilla kesti yllättävän kauan huomata se. LaVinella oli teoriassa mahkut tehdä tässä illan telkkaripelissa harvinainen temppu ja skorata yksin KUUTTA vastaan. Sillä tempulla olisi varmasti auennut se hänen himoitsemansa All-stars paikka. Harmittaa hieman hänen puolestaan tuo hukattu mahdollisuus.
 
Viestejä
259
Jos joku Kornet ottaa samoilla minuuteilla enemmän korintekoyrityksiä ja pisteitä kuin Lauri, syytä on kyllä etsiä aluksi muualta kuin Boylenistä ja Lavinesta. En usko että All-Stars-peli muuttaa juurikaan mitään. Lauri välttelee vähänkään haastellisempia heittopaikkoja, ja syöttää pallon eteenpäin. Näyttää osan aikaa pelistä sille ettei luota omaan tekemiseensä juuri lainkaan. Laurin pitää päättää alkaa pelata agressiivisesti, ottaa kaikki kohtuulliset heittopaikat, pitkänä heittää myös kättä vasten ja tehdä leikkauksia korille. Toki pelisysteemissä on vikaa, mutta jos muut pystyvät siinä pelaamaan edes jollain tasolla, pitää Laurinkin pystyä. Jos näin ei tapahdu, saattaa asiantuntevimmillekin foorumisteille tulla yllätys, kun mies ei tulevaisuuden siirron jälkeen herääkään ruususen unestaan uuden valmentajan suudelmalla. Ilmeisesti Lauri on aika hermoton kaveri, jossa on monet etunsa. Nyt ehkä kuitenkin olisi aika herätä joukkuepeli-idealismista NBA-realismiin: ainoa huono heitto on ottamaton heitto.

E: jos loukkaantuminen haittaa niin sitten @JerryC :n kanssa samaa mieltä: lepoa kunnes terve. Kaikkien pelien pelaaminen on älytön tavoite joka on osoittautunut jo nyt miehelle ja Bullsille vahingolliseksi.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
184
Tässäkin pelissä Laurilla oli mahdollisuus ottaa pari suhtkoht vapaata mid-range heittoa, mutta eipä ottanut vaan syötti eteenpäin. Mid-range heitot eivät kuulune systeemiin, joten ovat jääneet koko kauden häneltä ottamatta. LaVine ja White eivät tästä systeemistä välitä. Syöttävät pääasiassa vasta, jos eivät pääse itse heittämään. Sitten syötön vastaanottaja ei olekaan enää vapaassa paikassa. Philadelphialla pallo kiersi mallikkaasti, eikä jäänyt kenenkään käsiin hautumaan. Siinä oli ero huonon ja hyvän joukkueen välillä.
 
Viestejä
213
Miten voi olla mahdollista että suomalainen foorumikirjoittaja koripallosta enemmän kuin NBA-päävalmentaja.
Mikä ettei? Päävalmennus NBA tasolla on monesti enemmänkin politiikkaa eli kykyä etsiä oikeat apurit, kuin itse valmennusta. Moni NBA huippuvalmentaja ovat enemmänkin motivoijia kuin koripallo tietäjiä. Sen lisäksi erittäin moni NBA valmentaja osaa hyvin yhden taktiikan tai kaksi. Jos he saavat tähän heidän taktilliseen osaamiseensa sopivat pelaajat he pystyvät tekemään joukkueesta voittajan, mutta samalla jos he saavat vaikka parilla supertähdellä kasatun joukkueen, joiden pelityyli ei sovi heidän pelitaktiikkaansa niin he yllättäen voivat tehdä tuosta joukosta tähtiä kasan häviäjiä. DiAntoni on ehkäpä tästä hyvä esimerkki. Vain oikeastaan harva valmentaja pystyy muokkaamaan joukkueen pelityyliä pelaajien taitojen kautta. Boylen ei ole yksi näistä harvoista. Nykyinen Bulls:n hyökkäys perustuu siihen, että joukkueelta löytyisi muutama pelaaja (takamies tai pieni laituri), jotka on varattu hyvällä peliälyllä, osaavat syöttää ja sen lisäksi osaavat tehdä koreja, eli heillä pitäisi olla Simmons, Doncic, Harden, Lebron, jne tyylisiä pelaajia (ei välttämättä tuolla taitotasolla kuin mitä mainitsin), mutta Bulls:lla on tasan 0 (nolla) tähän pelityyliin sopivia takamiehiä, joten ei ole ihme, että heidän hyökkäys on supersurkeaa.

Tässä pelissä Bulls hävisi pelin kolmannella jaksolla. Siinä missä Bulls hyökkäys alkoi keskittymään Lavinen ympärille, niin 76rs löysivät kuuman pelaajan (Korkmaz) ja alkoivat ruokkimaan häntä enemmän. Tämä on taito mihin Bulls ei kykene. Jos jollain menee hyvin ja tämän pelaaja ei ole Lavine tai White, niin yleensä siihen loppuu korinteko, koska Bulls:ia ei kiinnosta se, että jollain muulla menee hyvin. Sinänsä outoa Bulls:n hyökkäyksessä on se, että pelaaja, joka ei tarvitse apua korinteossa (Lavine jos joku ei tiennyt) saa kaikki skriinit, mutta ne pelaajat, jotka tarvitsevat apua (lähes kaikki muut) eivät saa minkäänlaista apua joukkuetovereilta.

Ja Laurista. Tässä pelissä en nähnyt, että Laurilla oli kertaakaan tilannetta oikeasti haastaa pelaajaa. Lauri saa 99% kosketuksistaan kolmen pisteen viivan takana ja niin, että puolustaja on jo iholla. Kuinka moni 7 jalkainen NBA tuossa tilanteessa oikeasti lähtee haastamaan? Ehkäpä Giannis ja Durant, mutta kumpikaan ei ole 7 jalkaa pitkä, joten eivät taida kuulua listaan. Laurin mahdollisuudet haastaa noin kaukana perustuu siihen, että hän ajaa ohi pelaajasta, joka on koittamassa estää hänen heittoaa, mutta niin kauan kun Laurin puolustajan ei tarvitse kertaakaan auttaa puolustuksessa niin hän voi pysyä kokoajan Laurin iholla ja täten tilannetta, jossa Lauri oikeasti voisi haastaa ei otteluissa tule. Toki hän voisi leikata silloin tällöin. Totta, mutta tuo ajatus ei sovi joukkueen pelityyliin. Joukkueen pitää pitää korinalusta tyhjänä, jotta pallollinen voisi sinne ajaa. Ja varmaankin jokainen joka täälläkin on pelannut joskus koripalloa tietää miltä tuntuu ajaa omasta miehestä ohi ja sitten joku toinen pelaaja joukkueessasi päättääkin tuoda oman puolustajansa sun eteen kun sinulla on vapaa layup. Toki hän voisi mennä postiin, mutta tämä ei koskaan ole ollut Laurin vahvuus. Suomessakin hän tuntui suosivat enemmänkin keskimatkan peliä, mutta tämä taasen on kielletty Bulls:n pelikirjassa. Bulls teki parissa ottelussa Laurille pallottomia skriinejä (n. 1-2 per peli n. 3-4 ottelun aikana) ja Lauri sai niistä heittoja aikaiseksi ja upottikin ne jollain 50% tarkkuudella, mutta taisi olla liian hyvä taktiikka, joten Bulls tästä luopui, kuten kaikesta muustakin mikä on joskus toiminut.
 
Viestejä
7 303
En jaksa katsoa peliä. Päädyin kuitenkin katsomaan vähän kolmatta jaksoa, kun siitä oli kerran puhe. Lauri kosketti hyökkäyspäässä palloon kaksi kertaa alun 5,5 minuutin aikana (tähän loppui minun katsominen). Kumpikin kosketus oli kaukana kaaresta, mistä ei oikein mitään pääse tekemään. Muuten Laurin rooli näyttäisi olevan Lavinelle skriinien teko hänen ollessa pallollisena tai palloton ja poistua tämän jälkeen kauas kaarelle tai kulmaan viedäkseen oman puolustajan mukana. Samaan aikaan kaarella päivystää Dunn jonka puolustaja voi huoletta olla paintissa apupuolustajana.

On tuo sen verran turhaa katsottavaa, että taitaa nba-tv lähtä tauolle
 
Viestejä
7 303
Katoin mä vielä vähän tokan jakson loppua. Markkanen teki ekalla puolikkaalla Bullsin kärkipisteet 12. Ei vissiin näyttänyt hyvältä, kun puoliaika tilastovertailussa Simmons vs Lavine olikin Bullsin kakkosmies pisteissä

Tokan jakson lopulla tosi simppeli ja hyvä skriinipeli missä vapautettiin Lauri kolkkiin, josta sen myös tiputti. Olisi äkkiä voinut kuvitella, että tätä onnistunutta kuviota voisi kokeilla kerran kolmannen alkupuolellakin. Kuitenkin päätettiin painottaa Lavinen alleyoop peliin, jota kokeiltiin toki useasti kerran onnistuen.
 
Viestejä
7 303
Tässä pari esimerkkiä samasta hyökkäyksestä, miten Dunnia puolustetaan.
Simmonsin ei tarvitse puolustaa muuta kuin katsoa, ettei Lavine saa palloa korinalle ja samalla Dunnin ajoa:
1579345728341.png

Huikea lähestyminen Simmonsilta Dunnin heittouhkaan:
1579345837739.png

Tuo tilannehan päätyi siihen, että Felicio teki palloskriinin jonka Simmons pystyi helposti menemään alakautta (koska keskimatkan kakkosia ei oteta). Toisaalta Felicion puolustaja pystyi antamaan reilun raon alakautta menemiseen, koska eihän Feliciotakaan vapariviivalla tarvi puolustaa. Dunn ajoi kaikessa rauhassa aseman paintissa ottanutta puolustavaa Simmonsia päin ja menettää pallon.
 
Viestejä
19
Bullsin pelikirja ei sovi Laurille. Ei oikeastaan muille, kuin Lavinelle ja Dunnille. Se on selvä. Huolestuttavimpana asiana pidän silti sitä, että Lauri ei ole silmämääräisesti kehittynyt yhtään kesän aikana. Missä on menty vikaan? Lauri näyttää ihan samalta pelaajalta, kuin viime kaudella. Onko esim. hyvän heittoharhautuksen opetteleminen liian ylivoimainen asia oppia? Puolustajan on pakko kunnioittaa Laurin 3p heittoa ja Lauri pääsisi varmasti aina ohi. Myös esim. tukijalan käyttö on olematonta. Lauri on nyt Bullsissa vahvasti roolipelaaja ja hänen puheista ja eleistä päätellen myös tyytyy siihen rooliin. En usko, että toisessa tiimissä tilanne muuttuisi. Jos Lauri tyytyy roolipelaajaksi sarjan huonoimmassa joukkueessa, miten asia muka muuttuisi paremmassa?
 
Viestejä
460
Se oli kuin tiivistettynä tämän kauden Bulls. Tuon pelin voisi näyttää vain repeatilla, eikä tarvitsisi nähdä sitä vaivaa, että käy kaikki kauden loput matsit samaan malliin kävelemässä läpi. Eau de Boylen.

LaVine puskee silmät kiinni neljän puolustajan keskelle painttiin, eikä edes vilkaise ketään muuta avointa pelaajaa.
White tekee samaa kakkoskentän kanssa.
NBC:n Bulls-tiimi hehkuttaa molempia kavereita häpeilemättömästi.
Markkanen otetaan jostain käsittämättömästä syystä vaihtoon lähes täydellisen ekan 6 minsan jälkeen.
Lauri on analyytikon unelma (eikä kenenkään muun), donkkeja & kolmosia, ei mitään muuta.
Bulls ryssii johtonsa ja Boylen istuu käsiensä päällä, kunnes vihulla on 10p kaula ja mitään ei ole enää tehtävissä.
 
Viestejä
7 303
Bullsin pelikirja ei sovi Laurille. Ei oikeastaan muille, kuin Lavinelle ja Dunnille. Se on selvä. Huolestuttavimpana asiana pidän silti sitä, että Lauri ei ole silmämääräisesti kehittynyt yhtään kesän aikana. Missä on menty vikaan? Lauri näyttää ihan samalta pelaajalta, kuin viime kaudella. Onko esim. hyvän heittoharhautuksen opetteleminen liian ylivoimainen asia oppia? Puolustajan on pakko kunnioittaa Laurin 3p heittoa ja Lauri pääsisi varmasti aina ohi. Myös esim. tukijalan käyttö on olematonta. Lauri on nyt Bullsissa vahvasti roolipelaaja ja hänen puheista ja eleistä päätellen myös tyytyy siihen rooliin. En usko, että toisessa tiimissä tilanne muuttuisi. Jos Lauri tyytyy roolipelaajaksi sarjan huonoimmassa joukkueessa, miten asia muka muuttuisi paremmassa?
Olen kyllä samaa mieltä tuosta heittoharhautuksesta ja toisaalta tässä tilanteessa puolustuksen lukemisesta ja ekasta askeleesta. Kuitenkin uskon, että Laurin peli paranisi kyllä toisessa tiimissä, vaikka Laurin rooli olisikin jatkossa "roolipelaaja", niin silti hyvin moni valmentaja pystyy käyttämään laadukasta roolipelaajaakin paremmin kuin Boylen tällä hetkellä.
 
Viestejä
116
Kyllähän noi ESPN:n asiantuntevat selostajatkin ihmettelivät Bullsien pelisysteemiä ja antovat sitä kautta anteeksi myös Laten taantumisen tällä kaudella. Pelin evoluutio on nyt mennyt tohon kolkki/paintti -suuntaan, mutta kyllähän noilla parhailla joukkueilla/pelaajilla on edelleen kaikki heittomatkat käytössä. Ja 5 vuoden päästä peli näyttää taas ihan erilaiselta. Niin se vaan pallopeleissä yleensä menee. Ja kertoohan sekin jotain, että Bulls on vissiin ainoa, joka yrittää maksimoida näitä "analytiikan" parhaita pisteheittoja ja silti tai siksi on liigan surkeimpia joukkueita.

Itseä vit....a toi Dunnin ja Saton turha pallon kanssa kaartelu siinä paintin ympärillä. Ei ole kyllä yhtään tehokasta toimintaa. Tääkin on vissiin sitä Jimbon typerää taktiikkaa ja tarkotuksena kai saada se heitto sieltä paintista. Ja kuten joku jo kirjotti, Dunn on nyt Bullsin hyökkäyksessä aikamoinen riippakivi ku on huono heittäjä. Suhteellisen typerä taktiikka, että se pallo kuitenkin hyökkäysten ajan usein Dunnin käsissä.

Kyllä se Late sais kaikissa muissa joukkueissa sen 15 heittoa ilmaan ihan sen paremman pallon liikkeen takia. Tuskin toi syteemi mihinkään muuttuu ennenku Jimbo lähtee eli pitänee se tämä kausi kärsiä vielä. Saivat noista loukkaantumisista tekosyyn huonoille tuloksille.
 
Viestejä
1 042
Jahas, pitäiskö kiduttaa itseään ja katella Bullsin matsi? Juzokin sen jo mainitsi, ei vois vähempää kiinnostaa Bullsin menestyminen, ainoastaan Laten tehot kiinnostaa. Mitä iloa niissä pleijareissa edes on, ku jengi menee ottamaan 0-4 -persraiskauksen Milwaukeeta vastaan? No, joka jätkä saa neljä playoff-matsia sarakkeeseensa. 2018- ja 2019-keväinä tuo ois voinu olla vielä ihan hyvä tavoite.
 
Viestejä
2 515
Laurin pelilliset puutteet ja heikkoudet tuntuvat usein hämmentäviltä ja olevan osin ristiriidassa hänen fyysisiin ominaisuuksiinsa nähden. Lisäksi hän pelaa monia pelin osa-alueita hieman omalaatuisella ja epätyypillisellä tavalla.

Jonkin kummallisen ajatusketjun lopputuloksena syntynyt ajatus vaikutti mahdolliselta ja loogiselta vastaukselta yhteen niistä kymmenistä avoimista kysymyksistä joita Laurin pelien katsominen tuppaa aina herättämään. Sovittelin ajatusta ohimennen myös muihin kysymyksiin, ja sehän sopi epäilyttävänkin moneen niistä.

En ole nähnyt missään kenenkään puhuvan tai edes mainitsevan kyseistä asiaa. Lyhyellä googlettelulla tuli vastaan mielenkiintoinen tieteellinen tutkimus missä asia oli yhtenä arviointi/tarkastelukohteena. Sen perusteella asialla olisi juurikin sen tapaisia vaikutuksia kuin olin epäillytkin. Tässä joitakin esimerkkejä kysymyksiä joihin tämä teoriani antaa vastauksen.

-Miksi Lauri on fysiikkansa nähden surkea levypallokamppailija?

-Miksi Lauri ei juuri koskaan onnistu blokkiyrityksissään riippumatta hyökkääjän koosta?

Miksi hän välillä näyttää pysyvän nopean ja teknisen puolustajan kyydissä hyvinkin vaivattomasti, mutta toisena hetkenä asia on täysin päinvastoin?

Miksi Laurin näkee harvoin jos koskaan baittaavan heittoharhautuksiin, crossovereihin tai ylipäätänsä minkäänlaisiin feikkeihin?

Miksi Lauri ei ole opetellut tai oppinut oikeastaan alkeellisimpiakaan heittoharhautuksia, post-harhautuksia, Tai halua käyttää sellaisia? Miksi hän ei koskaan tee mitään minkä voisi lukea harhaukseksi?

Miksi Laurin ajot blokataan niin usein?

Miksi Lauri näyttää monissa tilanteissa hitaammalta kuin pitäisi? Miksi hän on kaikissa pallontavottelutilanteissa ja blokkiyrityssä aina vähintään puoli sekuntia vastustajaa hitaampi/myöhässä?

Miksi hän ei tee lainkaan ennakoivia liikkeitä puolustaessaan, vaan tekee kaiken puhtaasti reagoimalla?

Miksi pullea ja kömpelön näköinen Jokic on niin paljon Lauria tehokkaampi levareissa ja viimeistelyissään vaikka pelaa jalat lattiassa? Miten hän tuntuu olevan aina sekunin muita nopeampi, päinvastoin kun Lauri? vaikka fyysiben olemus abtaisi odottaa muuta? Miksi jokic on hyvä riistämään ja katkomaan?

Jatkan kirjoitusta huomenna loppuun ja kerron mikä on se juttua minkä epäilen olevan asioiden perimmäisenä syynä.

Pari asiaa noihin huomioihisi.

Lauri juoksee isoksi mieheksi kenttää ja on nk 20m nopea. Samalla häneltä puuttuu amerikkalaisille urheilijoille tyypillinen räjähtävyys, Lauri on oikeasti hidasta noissa puolentoista metrin (5 ft) irtopalloissa ja ensimmäisen askeleen lähdössä.

Lauri jätti NBAtä edeltävät leirit väliin joten varsinaisia testituloksia ei taid löytyä, mutta luulenpa että Laurin syliväli ja ulottuvuus ovat selvästi pienempiä kuin afroamerikkalaisilla 210 senttisillä pelaajilla..

Noista syntyy jo paljon takamatkaa - nykyisellään Lauri on vain 3p ja nopean hyökkäyksen donkki.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös