Koripallo.com

eteläinen III divari

  • Viestiketjun aloittaja hugh jaskaman
  • Alkaa

rautakauppa

Vs: eteläinen III divari

B-lohkossa kärki auki. Parille tarjolla karsintapaikka, mutta viidellä vielä mahdollisuus.
 

Kokokvoa

Vs: eteläinen III divari

Kova voitto.
Empä olisi uskonut, että säbäjengi kaatuu Malibun sonnien toimesta.
 

JD

Vs: eteläinen III divari

komissaari sanoi:
Ei, vaan klo 21.

Malibun otteluiden alkamisaikaa kyseenalasempaa on Jakarin kotiluolan, Koivusaaren koulun, alamittaisen ja tulostauluttoman salin käyttö.

Espoon salitilanteen tuntien kaikki varmaan tajuaa että isoon organisaatioon kuulumattoman porukan on mahdollista joko pelata myöhään kaupungin "tukemilla" vuoroilla = postimerkin kokoinen ala-asteen jumppasali missä puolapuut törröttää korin alla ja pallo osuu kattoon heittäessä...
tai sitten panostaa ja yrittää vaikuttaa asioihin minkä suinkin pystyy = pelata myöhään parhaissa mahdollisissa puitteissa..

Se on sitten toinen juttu miten asiat on hoidettu Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa, hinnat nousee mutta silti salitilanne vaan huononee, uusissa kouluissa ei ole missään edes lähelle täysimittaisia kenttiä.. jos on niin ne on kaikki varattu suurseuroille, frisbeegolfille, joogalle, eläkeläisten kuntokerholle jne.

Lievästi alkoholisoituneen managerin ei ole tässä millään tavalla tarkoitus dissata eläkeläisten kuntoilua vaan managerin mielestä se on panostuksen arvoinen arvokas asia, mutta ehkä pitäisi miettiä tarvitseeko muutama mummeli tosiaan kaupungin parhaat ja ainot täysimittaiset kentän harrastukseensa vai riittäisikö se jumppasali sittenkin... kun siellä olis ne kokovartalopeilit ja puolapuutkin valmiina...

hitto vie pubi aukes jo nyt tuli kiire->
 

Kajari

Vs: eteläinen III divari

Eipä tuo alkamisajankohta vierasjoukkuetta pahemmin haitannut. Samaan aikaan muutenkin treenataan ja perheellisille taitaa olla muutenkin parhain aika vuorokaudesta pelailla palloa.
 

Ellocococo

Vs: eteläinen III divari

Mielummin viikolla pelejä, enemmän viikonloppuna vapaata! Jee kaikille MD3-pelaajille ja faneille, ihanaa kevään jatkoa ja tsemppistä peleihin.

t. MMMMAAAAAAAALLLLLLIIIIIIIBBBBBUUUUUUUU!!!!!
 
Viestejä
423
Vs: eteläinen III divari


Tilanne on ollut kaikissa kaupungeissa kaikissa alasarjoissa aina sama:

a) vuoroja on liian vähän
b) vuorot ovat huonoon aikaan
c) sali on paska.

Näistä vaihtoehdoista voi jokainen joukkue valita omansa.
 

vänskä

Vs: eteläinen III divari

Satunnainen tarkkailija sanoi:
Tilanne on ollut kaikissa kaupungeissa kaikissa alasarjoissa aina sama:

a) vuoroja on liian vähän
b) vuorot ovat huonoon aikaan
c) sali on paska.

Näistä vaihtoehdoista voi jokainen joukkue valita omansa.
Malibulla ei kyllä ole ongelmaa.
a) treenejä sopivasti
b) vuoro parhaaseen mahdolliseen aikaan
c) sali loistava
Jos Porvoon pojat itkee myöhäisestä peliajasta ni voivoi!
 
Viestejä
109
Vs: eteläinen III divari

Kakkoskori vs. Yökatukoripalloilijat
85-68


Lähtöaskeleet: Joukkueiden edellinen kohtaaminen Malmilla oli päättynyt äärimmäisen jännittävien ja tiukkojen vaiheiden jälkeen Kollien 6pisteen voittoon tuomarien salliessa katukorikselle ominaisen erittäin vahvan puolustuksessa käsillä pelaamisen. Nyt oltiin kuitenkin kotiluolassa, jossa pystyy luottamaan siihen, että kiistattomasti sarjan paras tuomari Hewitt pitää linjansa ja pelin kasassa kerta toisensa jälkeen.

Yökoris ei ollut kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan, ettei joka pelissä voi olla salliva kotituomarilinja vaan oli hankkinut riveihinsä melko meritoituneen vahvistuksen, Keravallakin useamman kauden pelanneen ja kuluvalla kaudella Jallowin Koripalloseuraa 1DA:ssa edustaneen Rudolf Rudi Muan riveihinsä tuomaan korinalle pelotetta sekä ottamaan päävastuun kaikista ratkaisuista hyökkäyspäässä.

Ottelua oli toitotettu niin kylillä kuin sähköisessä mediassa hyvä tovi ja niinpä paikalla oli ilahduttava määrä muitakin katsojia iän ikuisen rumpujenpäristelijöiden ja kaiken maailman huutelijoiden ;) lisäksi. Oli jopa huhuttu vastustajien faniryhmän saapumista paikalle kannustamaan omiaan ja tuomaan myös katsomoon kilpailullista energiaa. Vastustajan fanit jäivät kuitenkin saapumatta ja kannustus jäi varsin yksipuoliseksi faniryhmän pitäessä meteliä ja muun yleisön tyytyessä luomaan närkästyneitä katseita: "tarvitseeko sitä nyt tuollalailla pitää ääntä, eikö sitä vain voi pönöttää hiljaa niin kuin kotisohvallakin"-mentaliteetilla.

Ottelu:
Peli alkoi vauhdikkaasti ja virheherkästi. Koko erä mentiin hienoisessa kotijoukkueen komennossa ja virheitä sateli molemmille joukkueille nopeaan tahtiin: Kollit 9 ja Yökoris 10 ensimmäiseen erään, mikä tarkoittaa, että ensimmäistä erää pompoteltiin sellaiset lähemmäs puolituntia. Hewittin aisapari otti alkuun koko salia askarruttavia vihellyksistä, joista kenelläkään ei ollut hajua, mitä oli vihelletty ja kenelle. Linja alkoi ottelun edetessä löytyä ja toisesta erästä eteenpäin homma oli molemmilla harmaapaidoilla aikalailla hallussa. Kollien puolustus oli energistä ja pakotti vastustajan kerta toisensa jälkeen vaikeisiin ratkaisuihin ja ainoa millä vieraat vielä pysyi perässä oli vapaaheitot, joita koko ottelussa Yökoris sai hankittua huimat 40, tosin prosentti vain hieman yli 50% 26 onnistumisella. Kotijoukkueen "Miksa" Haanpää oli herra ja hidalgo niin hyökkäys kuin puolustuspäässäkin heti ottelun alusta asti. Miehen arsenaaliin hyökkäyksessä kuului todella näyttäviä korkea kaarisia kolkkeja, midrange kakkosia ja päättäväisiä ajoa sekä puolustuksessa ammattimaista sulkemista, jonka ansiosta levyrit jäikin hyvällä prosentilla kotijoukkueelle. Ensimmäinen maratonerä taputeltiin vielä melko tasaisissa merkeissä 25-20. Rudilla tässä vaiheessa jo 3 virhettä.

Toisessa erässä Kollit jättivät käsillä pelaamiset vähemmälle, eivätkä päästäneet näin Yöpompottajia enää viivalle, joka merkitsi vastustajien koritehtailun putoamista puoleen, kun taas isännät Haanpään ja Korhosen johdolla paukuttelivat pisteitä edelleen 20 pisteen edestä, josta kirsikkana kakun päällä oli "Jäämies" Jumppasen vastaus yleisön huutoon buzzer beater kolmosen muodossa. Tauolle siis jo turvallisen tuntuisessa 45-31 johdossa ja "1DA Muan" virhesaldo jo 4.

Kolmannessa erässä lyötiin viimeiset naulat arkkuun jo heti kättelyssä eron revetessä jo kolmannelle kymmenelle ja Rudin kävellessä suihkuun viidennen virheen ja yleisön raikuvien suosion osoitusten saattelemana. Kolleista seitsemän eri pelaajaa pääsi erässä pisteille ja Jarkko "Rönni" Rönnholmin tuoman lisäenergian turvin erä rusikoitiin kuten edellinenkin: itse päälle 20 pistettä ja vastustaja jätettiin 10 ja risat pisteisiin eli viimeiseen erään 66-43 johdossa.

Kiitettävästi vastustaja jaksoi hustlata loppuun asti ja saikin eron kurottua parhaimmillaan 11pisteeseen 3minuuttia ennen loppua, kun kollilauma sortui nopeisiin ja vaikeisiin ratkaisuihin ja vikkelät vieraat pääsivät juoksemaan nopeita hyökkäyksiä hyvillä prosenteilla. Reimakosken aikalisän jälkeen veteraaniosasto otti homman haltuunsa ja näytti vieraille kaapinpaikan piin kovalla joukkuepuolustuksella sekä rauhallisilla ja varmoilla hyökkäyssuorituksilla. Niinpä todellista trilleriä ei enää päässyt syntymään ja Kollilauma astelee taas askeleen lähempänä unelmaansa M2D:tä 85-68 voitollaan. Jälkipeleissä jopa mentiin niin pitkälle, että mikäli April Madness saadaan Keravalle, on jo cheerleaderitkin jo hommattu sekä vähintään 30 hullun fanilauma rumpuineen tulossa paikalle!?!?! Katsotaan mitä tuleman pitää, mutta tätä ennen on vielä monta sarjapeliä hoidettavana.

Kollien pisteet:
Koski 12, Railotie 5, Korhonen 13, Kohtala 5, Jumppanen 3, Siivola 9, Ylipekka 3, Haapasalo 2, Haanpää 21 (MVP), Rönnholm 4, Pitkänen 8

Vieraat:
Granados 19, Mua 11, Diatta 9, muille sattumia
 
Viestejä
50
Vs: eteläinen III divari

Ellocococo sanoi:
Mielummin viikolla pelejä, enemmän viikonloppuna vapaata! Jee kaikille MD3-pelaajille ja faneille, ihanaa kevään jatkoa ja tsemppistä peleihin.

+1
 

Toukopouko

Vs: eteläinen III divari

"Malibu on ehkä tämän sarjan kehnoin joukkue. Tai no, TomPo oli vielä kehnompi."


-Miikka Mi$u Kilpinen

Hämeenlinnan Misukan täytyy nyt pohtia tämä kuvio uusiksi...
 

Lykkilykkilykinlykintykki

Vs: eteläinen III divari

Lauttasaaressa thrilleri! 12-Pack pieksi pinkiä pantteria tasan yksipisteisen verran! Lukemat täyden 40min jälkeen 60-59 packille!!
 

killistis

Vs: eteläinen III divari

JaKaRi voitti kotonaan vajaamiehisen Ming Dynastian jatkoajan jälkeen muutamalla pojolla. Dynastia vei pelissä tyyliin kaikki levarit, mutta ei saanut lopulta käännettyä matsia itselleen.
 
Viestejä
423
Vs: eteläinen III divari

Tuplarapsaa tasan viikon ajalta! Kakkoskorin geimit Rukkasta ja JariKoreja vastaan.

Rukkanen - Kakkoskori 46 - 75

Kakkoskori kohtasi perinteisen radanvarsivastustajan Koivukylässä. Kakkoskorin ajatuksissa oli voittoputken jatkaminen, joka Rukkasen kustannuksella tarkoittaisi myös Rekolalaisten melko varmaa tippumista suoraan nelosdivariin.

Rukkasen aseet olivat jo etukäteen tiedossa, ja näiden aseiden torjumiseen riitti oikeastaan yksi asia: vanhemman Lemmetyisen kova puolustaminen. Toki tämäkään ei aina tunnu riittävän. Mukaan oli raahattu myös nuorempi Lemmy ja Olli Evers. Kakkoskorin isolta osastolta puuttui Haapasalo ja Ylipekka, mutta toisaalta Rukkasella ei isoa taitavaa korinalusmörköä onneksi ole (sori Tero).

Ottelu eteni yllättävän tasaiseen tahtiin Kakkoskorin pelatessa lähinnä itseään vastaan tehden asiat hieman hankalaksi. Kakkoskori pysyi pelissä mukana ja hieman edelläkin Köde Korhosen ja Miksa Haanpään voimin, Rukkasen iskiessä tasaisen varmasti. Vanhempi Lemmy otti vaikeita ratkaisuja kovassa puristuksessa, ja lopulta hän onnistuikin tekemään ainoastaan kahdeksan pistettä.

Toisella jaksolla molemmat olivat umpijäässä erätuloksen jäädessä lukemaan 9-8 Rukkaselle. Kolmas neljännes palloiltiin lievässä Kakkoskorin johdossa. Viimeinen neljännes meni Kakkoskorille 15 pisteen turvin Kohtalan naulatessa arkkuun kaksi perättäistä kolkkia. Myös Kollilauman uusin jäsen Elias Saren pelasi debyyttiottelussaan hyvin keräten viisi pistettä. Äiti ja iskä olivat mukana kannustamassa.

Rukkasen taival näyttää vaikealta. Valitettavasti nykyrosteri ei riitä kolmoseen. Toisaalta neloseen se voi olla varsin hyvä jos kaikki jatkavat.

Kakkoskori pisteet: Haanpää 20 (MVP), Korhonen 12, Railotie 11, Kohtala 8, Siivola 7, Saren 5, Rönnholm 4, Jumppanen 3, Keskinen 0, Lapila 0

Rukkanen: Korpinen 11, Lemmetyinen J. 8, Vanjoki 8, Evers 6, Korhonen 5, Lemmetyinen T. 5, Karhunen 2, Patrikka 2, Laine 0, Pelkonen 0, Tuomi 0


KoriJarit - Kakkoskori

Ottelu oli lähtökohtaisesti Kakkoskorille erittäin haastava muutamien merkittävien poissaolojen takia. Keravalla Jartsat pelasivat todella hyvin ja voittivat siis aiemmassa kohtaamisessa Kakkoskorin muutamalla pisteellä. Tuolloin rosteri oli täysi, mutta tällä kertaa puuttuivat edellisen ottelun kovimmat pistemiehet Haanpää ja Korhonen, lisäksi Haapasalo sairastui ennen ottelua. Rosteriin oli nostettu kakkosjoukkueesta Iivonen ja Luukkonen, lisäksi Rauman lahja Keravalaiselle koripallolle Samu Koski kunnioitti tapahtumaa saapumalla paikalle.

Myös Jarien rosteri oli ilmeisesti hieman vaihtunut johtuen armeijasta yms. Joka tapauksessa nuoria ja urheilullisia kavereita, joten luvassa oli varsin mielenkiintoinen mittelö. Alkusäädön ja pelipaikan vaihtumisen jälkeen päästiin itse otteluun. Alusta lähtien oli nähtävissä ottelun vähämaalisuus. Ottelussa edettiin kori korista lähes koko pelin ajan. Parhaimmillaan Jarit johtivat 10 pinnaa, mutta Kakkoskori ei tilanteeseen tyytynyt. Erityisesti Koski oli pelipäällä ja otti kovia henkilökohtaisia ratkaisuja. Jarien osalta pallohaukka numero 10 otti suurimman osan ratkaisusta melko tappavasti. Toisaalta samanlaista korijuhlaa ei Jarien osalta nähty kuin Keravalla.

Viimeinen neljännes eteni tasaisesti n. viiden minuutin kohdalle, jolloin Kakkoskori painoi rinnalle ja ohi. Kolkit eivät uponneet normaaliin tapaan koko pelin aikana, mutta Kohtalan heiton antaessa viearasjoukkueelle viiden pisteen johdon oli tunnelma kuin ketsuppipullon korkki olisi viimein auennut. Jarit tulivat vielä kolkilla parin pisteen päähän, mutta Ylipekan laittaessa lopun vaparit sisään 3/4 oli homma taputeltu. Hieno voitto lähtökohtiin nähden!

Pelaajista nousivat esiin Ylipekka ja S. Koski. Ylipekka taisteli viimeisten hyökkäysten levypallot Jarien mörköjen välistä ja hoiti tätä kautta osaltaan voiton kotiin. Lisäksi vaparit suht hyvällä prosentilla mökkiin tärkeässä paikassa. Koski oli jälleen kerran todella kova ja otti ratkaisuja hyvällä itseluottamuksella. Etenkin Köde Korhosen ja Miksa Haanpään puuttuessa Samulla on kannettavaan valtava rooli.

Jarit ovat sarjataulukon sijoitustaan parempi joukkue. Tappiot ovat olleet erittäin minimaalisia ja hyvänä päivänä joukkue voi yllättää kenet tahansa. Silti lohkossa kaksi joukkuetta on syystäkin ylitse muiden. Jarien vuoro on toivottavasti ensi vuonna. Mukava porukka ja vauhdikasta palloa.

Pisteet ehkä myöhemmin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös